Kate Qvade Rasmusen - Coach, Mentor, Stresscoach

Kate Qvade Rasmusen

Coach, Mentor, Stresscoach

Kalundborg, Holbæk, Videosamtale

4 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Coaching 600 kr. Aftal tid

Coaching når livet udfordre.

Stresscoaching 4.200 kr. Aftal tid

Et stress-coaching forløb hos mig, består af 7 samtaler af 60 min. fordelt over ca. 2,5 måned.

Formålet er at få dig hurtigt afstresset, samt at forebygge, at det sker igen.

Forløbet indeholder :

• Viden om stress, stress årsager og symptomer.

• Konkrete værktøjer til at reducere stress nu og her.

• Fokus på hvordan du forebygger stress fremover. 

I forløbet er materialer  inkluderet.

- Stress-dagbog.

- Bogen “Mindre stress - mere overskud” af Bjarne Toftegaard.

- 2 x 1/2 times coaching for pårørende til den stresseramte.


Stresscoaching er et fokuseret forløb, udviklet af stressekspert og leder af Forebyg stress, Bjarne Toftegård.

Pris kan deles over to gange.

Virksomheder tillægges moms.

NLP Stresscoaching 600 kr. Aftal tid

NLP Stresscoaching  til dig der har behov for at blive ledt på rette vej ud af stress, uden et fast forløb.

God til forebyggelse af alvorlig stress. Forløbet hjælper dig med at skabe balance og bevidsthed over de faktorer der stresser dig.

Du får redskaber som du kan bruge i dagligdagen, til forebyggelse af stress. 


Familievejledning 600 kr. Aftal tid

Som familievejleder ligger jeg vægt på at jeg er lyttende, nærværende og støttende, så jeg kan hjælpe dig/dit barn med at få indsigt i de følelser, tanker og overbevisninger der ligger til grund for dine udfordringer. Ved hjælp af samtaleteknik, aktiv lytning og respektfuld dialog,hjælper jeg børn, voksne, unge og forældre, med at gå på opdagelse i tanker, handling og følelser, for at opnå en bedre forståelse for egne og andres handling og følelser. Jeg arbejder i samspil med dig om at få øje på, hvad der i relationen dræner energi, samt tilfører energi. Gennem dialogen kan jeg hjælpe med at få øje på, hvordan du individuelt eller sammen med familien kan håndtere de udfordringer som du/I møder i hverdagen og i livet. .

Coaching Studerende 450 kr. Aftal tid

Studiekort  nødvendigt for at opnå studierabat på 150 kr.

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

Videosamtaler

Stresscoaching (GoMentor videosession) 4.000 kr. Aftal tid

Et stress-coaching forløb hos mig består af 7 samtaler af 60 min. fordelt over ca. 2,5 måneder.

Formålet er at få dig hurtigt afstresset, samt at forebygge, at det sker igen.

Forløbet indeholder :

• Viden om stress, stress årsager og symptomer.

• Afstresning.

• Fokus på hvordan du forebygger stress fremover.

I forløbet er materialer inkluderet.

- Stress-dagbogs skema sendt over mail.

- 2 x 1/2 times coaching for pårørende til den stresseramte.

Inden forløbet starter, anbefales det at du anskaffer dig bogen:  Mindre stress- mere overskud af Bjarne Toftegård

Stresscoaching er et fokuseret forløb, udviklet af stressekspert og leder af Forebyg stress, Bjarne Toftegård.

Prisen kan deles over to gange.

Virksomheder tillægges moms. 

Coaching Studerende (GoMentor videosession) 450 kr. Aftal tid

Studiekort nødvendigt for at opnå studierabat på 150 kr.

Coaching (GoMentor videosession) 600 kr. Aftal tid

coaching når livet udfordre.

NLP Stresscoaching (GoMentor videosession) 600 kr. Aftal tid

NLP Stresscoaching til dig der har behov for at blive ledt på rette vej ud af stress, uden et fast forløb.

God til forebyggelse af alvorlig stress. Forløbet hjælper dig med at skabe balance og bevidsthed over de faktorer der stresser dig. Du får redskaber som du kan bruge i dagligdagen, til forebyggelse af stress.

Familievejledning (GoMentor videosession) 600 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Den bedste gave du kan give dig selv, er balance i livet. Kate Qvade Rasmusen - Coach, Mentor, Stresscoach

Beskrivelse

Skab dit liv, før det skaber dig.

Føler du dig udfordret i dit parforhold eller arbejdsliv? eller har du brug for at genfinde dig selv, så du igen kan blive den bedst udgave af dig selv?

Eller måske noget helt andet som du har behov for hjælp til, så kontakt mig for en uforpligtende samtale, så vi kan få afstemt forventninger, samt det forløb som passer bedst til dig og dine udfordringer.

Jeg er uddannet coach og stresscoach, og kan hjælpe dig med at genfinde overblik, motivation, bevidsthed og ressourcer, som du oplever, er forsvundet lige nu. Du vil opleve at du gennem coaching, finder tilbage til den bedste udgave af dig selv.

Med familievejledning, coaching, samt stresscoaching, kan jeg hjælpe dig med at forstå din adfærd og reaktionmønstre, i forhold til bestemte situationer eller personer i dit liv. Dette kan være privat eller arbejdsmæssigt.

Gennem stresscoaching vil du lærer at afstresse, genkende stress signaler så du kan forebygge stress.

Gennem denne stresscoachingproces, kommer du i balance igen og ud af stresstilstanden. Du vil blive i stand til at genkende stresssignaler, så du kan handle på dem og derigennem forblive modstandsdygtig overfor fremtidig stress.

Jeg kan ikke hjælpe dig med at ændre andre, men jeg kan hjælpe dig med at genfinde dine ressourcer, samt til at forstå den måde du tænker og kommunikerer på, og derigennem skabe forandring.

Gennem mit flerårige relations- arbejde, har jeg arbejdet med børn, unge og voksne med udgangspunkt i, hvordan situationer opfattes forskelligt, samt de forskellige følelser, tanker og handlinger, der er tilknyttet dertil.

Ved hjælp af samtaleteknik, aktiv lytning og respektfuld dialog, kan jeg hjælpe dig, dine børn/ teenager med at gå på opdagelse i tanker, handling og følelser. Dette for at opnå en bedre forståelse for egne og andres handling og følelser. Dette kan bidrage til færre konflikter i hjemme, samt øget trivsel for alle i familien. 

Jeg har stor erfaring med og flair for at snakke med børn og unge. Jeg får gennem min pædagogiske tilgang, dem til at åbne op, så de kan fortælle deres historie og følelser i den svære tid. Jeg skaber en tryg relation og et trygt rum, hvor jeres barn kan fortælle, uden af skulle forholde sig til mor og far´s følelser i situationen. Børn er loyale og gør det så godt de kan for at tilpasse sig omstændighederne. Dette betyder også at denne loyalitet kan gå ud over deres trivsel, hvilke kan påvirke deres faglige, sociale og følelsesmæssige udvikling.

Jeg ser rummet som et fortroligt sted, og hvis jeg oplever at det er nødvendigt af informere jer forældre om forhold, vil jeg sammen med barnet eller den unge informerer på et fælles møde. Nogle gange har børn og unge, behov for at ” blive holdt i hånden” af en ufrivillig voksen, når der skal tales om forhold i skole, uddannelse eller familien som påvirker deres dagligdag og trivsel.

Jeg har selv oplevet skilsmisse, og ved hvor meget det betyder, at samarbejdet omkring børnene og forældre imellem, foregår på en anstændig og kærlig måde, så alle kommer ud på den anden side, så hele som muligt. Jeg kan hjælpe dig til at bevare den gode tone i forhold til dette, samt hjælpe dig til at højne det forældreskab, som du har med din forhenværende mand eller kone. Selv om man ikke er i et ægteskab, kan et godt forældreskab skabe en god og tryg tilværelse for alle parter.

Når et samliv ophører, kommer nye gerne til og det kan udfordre både børn og voksne. Jeg har selv erfaring med "sammenbragt" familie og de udfordringer der opstår ved - dine, mine og vores børn. Jeg har i flere år rådgivet forældre når rollen som "Pap" eller "Bonus", udfordrede livet i familien.

Jeg har selv været stress påvirket og kender på egen krop de udfordringer, du som stresset oplever - dette både på job og i privatlivet og jeg kan coache dig til bedre forståelse for din situation.

Jeg ved af erfaring, at når En er stresspåvirket, så er hele familien påvirket. Jeg tilbyder derfor også gratis rådgivning af 2 x 30 min. til pårørende i min Stresspakke på 7 timer, så I kan få den optimale hjælp under forløbet.

Lad ønsket om balance i dit liv starte allerede nu. Den bedst gave du kan give dig selv og dine kære, er balance i livet.

KateKlientudtalelser

Isabella E. H. - "Engang imellem ser du ikke selv - dig selv og hvordan du har det. Så med et udgangspunkt i spisevaner, kom Kate dybere ind i sjælen med en behagelig og rolig fremgangsmåde, får at komme helt ind til kerne, som hos mig intet havde med spisevaner at gøre. Jeg kan kun varmt anbefale at få en samtale med Kate og lærer dig selv bedre at kende ❤️"  Læs mere  Læs mindre

Anonym kvinde fra Holbæk - "Kate er meget tillidsvækkende, og hun skaber fra første øjeblik et “rum”, som man føler sig tryg og godt tilpas i. Jeg havde en ide om, hvad jeg gerne ville tale om, og det startede vi ud med - men samtalen tog et par drejninger, som var meget interessante, og som virkelig satte nogle tanker i gang hos mig. Kate lytter og spørger - og giver plads til, at man kan tænke, inden man svarer. Hun er utrolig god til at forklare og sætte “billeder” på de ting, som hun snakker om. Hun har fået mig til at se på gamle problematikker og uhensigtsmæssige mønstre med helt nye - og kærlige - øjne. Det er helt utroligt, så lettet man kan føle sig efter en time i Kates kontor. Hendes empati og evne til at se “mig” giver ro og en dejlig følelse af, at man nok skal komme igennem det, som nu plager en og gør livet lidt svært. Jeg har tidligere gået hos en psykolog, og det har været fint, men min time hos Kate gav så meget mening, og jeg kunne virkelig se, hvordan de ting, som vi nu havde snakket om, hang sammen. Kate er meget professionel. Jeg har fået så meget med fra timen hos hende - hun får de varmeste anbefalinger fra mig :o)"  Læs mere  Læs mindre

Mads, 23 år, bachelor studerende.  - "Kate har gennem NLP coaching hjulpet mig med at overkomme angst - stress reaktion, samt til at kunne identificere hvilke signaler min underbevidsthed sender. Dette har gjort at jeg nu bedre kan tage en beslutning ud fra hvad min krop og sind siger er bedst for mig. Dette gør jeg kan stå stærkere, og stå ved den jeg er som person. Kate er forstående og virkelig dygtig til det hun laver. En klar anbefaling herfra!"  Læs mere  Læs mindre

Marianne W fra Valby - " Kate kommer hurtigt til sagens kerne, og fordi hun mestrer mange teknikker, kunne vi samarbejde om at afprøve forskellige metoder og finde frem til den, som virker for mig. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere