Julie Krag - NLP Master Practitioner, Hypnoterapeut, Certified hypnotherapist, Psykoterapeutstuderende

Julie Krag

NLP Master Practitioner, Hypnoterapeut, Certified hypnotherapist, Psykoterapeutstuderende

Videosamtale , GoMentor 24/7

5 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Mit navn er Julie og jeg elsker at hjælpe andre mennesker med løse deres problemer. Julie Krag - NLP Master Practitioner, Hypnoterapeut, Certified hypnotherapist, Psykoterapeutstuderende

Beskrivelse

Hvad kan du forvente?

Når du er i terapi hos mig, vil du opleve et trygt rum hvor der er plads til afklaring af dit problem og målsætning for, hvad du ønsker at få ud af terapien.

Sammen tilrettelægger vi en retning og du vil blive udfordret med en masse spørgsmål og kærlig spejling med en reflekterende retning, som hjælper dig med at finde svar og erkendelser, du har brug for, for at komme videre i dit liv.

Jeg faciliterer terapien med udvikling som fokus, som giver dig den bedste oplevelse af at kunne åbne dig og modtage terapien.

Mine omgivelser er rolige og tillidsvækkende, hvilket er nøglen til, at du kan få så meget ud af sessionerne som muligt.

Jeg hjælper mennesker med:

 • Vægttab
     Sukkerafhængighed
     Vaneomlægning
     Livsstilsændringer
     Overspisning / Spise mindre

 • Personlig udvikling
     Indre lederskab
     Motivation
     Kontrol / kontroltab
     Loven om tiltrækning
     Skyggesider
     Drømmetydning

 • Fobier
     Socialfobi
     Araknofobi / edderkoppeskræk
     Flyskræk
     Tandlægeskræk
     Nåleskræk
     Øvrige fobier

 • Selvværd
     Selvfølelse
     Skyld
     Skam
     Sige fra / sige til

 • Selvtillid
     Performance
     Usikkerhed

 • Angst
     Socialangst
     Præstationsangst
     Eksamensangst
     Forskellige former for angst

 • Selvskadende adfærd
     Spiseforstyrrelser
     Neglebidning

 • Fri for afhængighed
     Rygestop

 • Traumer
     Barndomstraumer
     Overgreb
     Incest og pårørende

 • Egenomsorg
     Begyndende stress
     Bedre søvn
     Koncentration

 • Indre ro
     Meditation
     Positive tanker
     Ophobet vrede

 • Livskriser
     Sorg
     Dødsfald
     Skilsmisse
     Kærestesorg


Kontakt mig endelig hvis din udfordring ikke står beskrevet - de første 15 minutter er gratis.

Du kan derfor trygt og roligt forventningsafstemme og mærke ind på om vores kemi matcher dine ønsker for psykoterapien.
Mine metoder og tilgange

Hypnose/Hypnoterapi 

Hypnose er en fantastisk måde at behandle problemer. Med hypnose kan du blive mentalt klar og helt fri af din udfordring på kun få sessioner. Hypnosen hjælper dig med at tilgå dine ressourcer og egne løsninger i din underbevidsthed. Jeg tilbyder skræddersyet hypnose som matcher din unikke oplevelse af din udfordring og de problemer som medfølger af det. Med hypnosen mentaltræner du de løsninger og færdigheder, som du ønsker at du gør i stedet for den gamle uhensigtsmæssige adfærd, som du gerne vil af med. Du vil opleve at få behandlet dine symptomer på problemet, som er generende og få behandlet årsagen, som er skyld i at du har haft problemet indtil nu.

KAN HYPNOSE HJÆLPE?

Det korte svar er ja! Fordi hypnose er en fantastisk måde at tilgå løsninger og tillære nye færdigheder. Med hypnose kan du træne forandring i din hjerne. 

Hjernens evne til at ændre sig, hedder i neurovidenskaben “neuroplasticitet”. Neuroplasticitet er den mekanisme i hjernen, som er ansvarlig for hukommelse og læring. For hver gang du tillære dig noget nyt eller træner en bestemt færdighed, forbinder der sig nye nerveceller – og dem som i forvejen allerede er tilstede forstærkes.

Kort fortalt, betyder det, at når du bruger din forestillingsevne under hypnosen til at være i løsningen og dit mål om at være fri af dit problem, så vil neuroplasticiteten danne nye veje og nye spor i din hjerne, som indlære dine nerveceller denne nye adfærd. Du vil kunne påvirke den øgede aktivitet i dit autonome nervesystem, der skaber modstand i dit system, således at din krop, følelser, tanker og adfærd bliver symptomfrie.

HVORDAN VIRKER HYPNOSE?

Hypnose mod et specifikt problem virker, fordi det påvirker neuroplasticiteten i din hjerne, så du kan lære nye færdigheder både i din mentale og kropslige adfærd – men også på et tanke og følelsesmæssigt plan. Hypnosen virker så godt fordi den fokuserer på dit mål frem for problemet – fordi de nye spor og veje der læres i din hjerne, er styret af det du fokuserer på.

Kort sagt, det du fokuserer på, får du mere af!

Derfor vil du være meget mere i løsningen i sessionerne, fremfor at sidde fast i problemet. Hvis det giver mening at gå ind i problemet for at forløse og bearbejde årsagen terapeutisk, kan hypnosen også være behjælpelig med at tilgå vigtig viden i underbevidstheden, som er essentiel for at bearbejde årsagen og opløse den fuldstændig, så du kan blive fuldstændig og aldeles fri af dit problem.

HVAD ER EN BEHANDLING MED HYPNOSE?

En typisk hypnose session foregår først med en helt almindelig samtale med en beskrivelse og afklaring af dit problem, hvor jeg spørger ind til forskellige detaljer, som kan være relevante for hypnose behandlingen. Den måde du oplever at din problemstilling er et problem for dig, danner vinklen til hvordan vi vil arbejde med løsningen. For langt det meste af samtalen foregår ved, at du får lov til at drømme ind i ønskescenariet for, hvordan du virkelig virkelig ønsker at have det. Så når vi taler om “løsningen” her, så menes der dit mål. Dit mål med at få behandlet dit problem med hypnose. Under samtalen vil du blive spurgt ind til dine indre værdier, ressourcer som menneske og ind til ting, som kan vække inspirerende tanker og nye perspektiver på dig selv, dit problem og dine mål. Først efter samtalen vil du blive lagt i hypnose. Det foregår i min bløde stol, hvor jeg vil sidde ved siden af eller overfor dig. Jeg vil guide dig ind i behagelig afslapning og fordybe dig, så du trygt og tillidsfuldt kan modtage den fornødne terapeutiske behandling.

Når du er fordybet, vil du mærke at du er meget behageligt afslappet og i en fredfyldt tilstand, hvor du nemt kan fokusere på min stemme. Du er ved fuld bevidsthed og vil være opmærksom på alt hvad jeg siger. Det er også muligt at du mærke at din opmærksomhed falder og stiger i frekvens – ligesom de svingninger man mærker lige inden og lige efter søvn.

Med din koncentrerede opmærksomhed kan du svare mere præcist på vigtige spørgsmål, som enten tager afsæt i årsagen til dit problem eller til indre dele af dig, som har været i konflikt omkring din adfærd på forskellige planer. Det vil være op til dig at svare på de spørgsmål du får. Du er fuld kontrol under hypnosen og jo mere tillid du har til din behandling og til mig, din terapeut, jo nemmere for dig vil det være, at åbne dig og deltage ved at svare, når spørgsmålene kommer.

Består problemet af flere mindre delproblemer, vil en session oftest tage udgangspunkt i en del ad gangen. For at nå ind til løsningens kerne, giver det derfor mening at få flere behandlinger, selvom det nogle gange sker, at et forløst problem forløser flere problemer, ligesom ringe spreder sig i vandet.

Du vil i alle sessioner opleve at blive guidet af mig og blive “holdt i hånden” så du kan føle dig tryg og i gode hænder. På den måde vil du kunne bearbejde dybe og tunge problemer, som måske vil opleves for uoverskuelige og sårbare, når du er ved din almindelige bevidsthed.

Når forandringsarbejdet i hypnosen er gjort, vil jeg tælle dig ud, så du kommer trygt og positivt ud af hypnosen. Du får mulighed for at “vågne” let op i et tempo, som giver mening for dig. Du kan vende tilbage til hverdagens gøremål og være frisk og udhvilet. Jeg går op i at give mine klienter den bedst etiske terapeutiske hypnose behandling, så min klient altid går styrket eller healet fra min klinik. Gamle sår eller traumer som måske eller måske ikke dukker op, vil blive lukket forsvarligt og du vil føle dig fornyet med nyvunden energi, når går fra min klinik.

NLP

Kort fortalt så står NLP for:

Neuro 

Lingvistisk 

Programming 

Det tager afsæt i måden vi hver især sanser verden på og hvordan det påvirker os, samt hvordan sproget vi bruger det skaber verden omkring os. Det vi oplever / sanser og den verden vi skaber med vores sprog er med til at danne de mønstre og adfærd gennem vores liv - ligeledes kan vi benytte det til at omprogrammere disse mønstre til mere hensigtsmæssig og ønskværdig adfærd.

NLP bygger bl.a på en række forudsætninger, som danner rammen for hvordan det bruges.

HMSR Mindfulness:

Jeg benytter mig af bevidst nærvær, mindfulness principper, meditationsteknikker.

Ligeledes anvender jeg elementer fra åndedræt terapiens verden, som redskaber til at kunne regulere følelser og tanker.
Hvem er jeg?

Mit navn er Julie Krag og jeg har haft egen klinik siden år 2019. Jeg bor på Amager med min datter Smilla og kæreste Christian.

Jeg har selv været igennem en lang række udfordringer gennem mit liv. Psykisk sygdom, misbrug og pårørende til selv samme. Jeg har selv stået i en krise uden bolig, job og med udsigt til en førtidspension på mit ellers korte liv.

I dag har jeg fundet min plads i mit liv, som gør mig glad og giver mig en større mening. 

Til daglig beskæftiger jeg mig med psykoterapi studie, socialpædagogisk arbejde med autisme, mit iværksætteri og mor i min lille familie.

Klientudtalelser

Ulrik Rasmussen  - "Julie giver en behagelig behandling som er yderst professionel, der er plads til alt det gode, det alvorlige men også det sjove. Faktisk er der bare plads hvilket for mit vedkommende var rigtig rart og beroligende. Julie virker som en kompetent behandler og resultaterne er tydelige at mærke. Jeg var træt og lettere irriteret da jeg ankom men fik ro på. Samtidig var jeg fuld af fornyet energi, som sagt gik hele vejen fra trianglen og til hovedbanegården i et strejk, med et stort smil på mit ansigt. En anbefalelsesværdig oplevelse. Tusind tak ?"  Læs mere  Læs mindre

Trine Mølgaard Andersen  - "Julie er virkeligt det sødeste, mest empatiske, imødekommende menneske. Jeg har haft 3 sessioner hos Julie og det har været en fornøjelse på flere planer. Jeg kan kun anbefale Julie hvis man vil arbejde med forskellige temaer imens liv."  Læs mere  Læs mindre

Helene Estela Rivas - "Jeg blev anbefalet Julie af en bekendt, og har absolut ikke fortrudt min session med hende.Julie har en dejlig og rolig personlighed. Hun er imødekommende og tilstede og jeg oplevede at hun hurtigt kunne zoome sig ind på mit behov, og hvor jeg var i min rejse. Det er for mig, tegn på en god terapeut.Hypnose-metoden var jeg var skeptisk omkring – lige indtil jeg havde afprøvet det. Hold op, en befrielse! Jeg har følt effekten i helt op til en måned efter.Hun guide dig flot igennem processen, sørger for at rummet og rejsen er tryg, og sørger for at du lander flot bagefter, og ikke går fra sessionen ked eller nedtrykt.Jeg kan på det varmeste anbefale Julie.Tusind tak for alt ❤"  Læs mere  Læs mindre

Jesper Schultz  - "Sikke en fantastisk resultat der er kommet efter mit besøg hos Julie.Mit store problem er, ja nu hedder det var.Jeg var meget presset på at have hovdet under vand. Det er lidt noget møg når jeg gerne vil lære at svømme crawl.Jeg er startet min svømme træning og det er med hovdet under vand. Jeg er gået fra at det nok ikke ville lykkes til at kunne sætte mig et større mål med min træning.Så for mig er 5 stjerner til Julie ikke nok."  Læs mere  Læs mindre

Louise Wenneberg Carlsen - "Mit første besøg hos Julie var en kæmpe succesoplevelse. Julie er et super behageligt menneske, hun har bare en fantastisk udstråling. Hun kan virkelig anbefales"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.