Jesper Thrane - ID psykoterapeutstuderende

Jesper Thrane

ID psykoterapeutstuderende

København K , Videosamtale

2 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Psykoterapi prøveklient 400 kr. Aftal tid

Terapien vil foregå i behandlerfællesskabet LagoCPH, Nørresøgade 27A i København eller online

Videosamtaler

Psykoterapi prøveklient (GoMentor videosession) 400 kr. Aftal tid

Terapien foregår online via GoMentors platform.

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

ID Psykoterapi i supervisionsforløb tilbydes hos SAY I Kropsterapi ved søerne i København. Jesper Thrane - ID psykoterapeutstuderende

Beskrivelse

Jeg hedder Jesper Thrane og er 5. års studerende på ID Academy’s psykoterapeut uddannelse og søger i den forbindelse træningsklienter i mit superviseringsforløb. Måske det kunne være lige det du trænger til. Eventuelt i kombination med Totum kropsterapi, som jeg også tilbyder i klinikken SAY I Kropsterapi ved søerne i København. En super god sammensætning, hvor du arbejder med dine temaer fra endnu flere vinkler, end normal samtaleterapi kan rumme. Det står dig selvfølgelig frit for, og du kan vælge lige det, der passer dig.


Eksempler på temaer kunne være:

 • Tankemylder
 • Parforholdsproblemer
 • Seksualitet
 • Selvværd og selvtillidsproblematikker
 • Traumatiske oplevelser fra såvel barndom som voksenliv
 • Livs-, eksistentielle og spirituelle kriser
 • Præstationsangst
 • Sorg
 • Angst
 • Manglende fornemmelse for retning i livet
 • Stress og udbrændthed
 • Relationelle problemstillinger
 • Behov og grænsesætning
 • Selvkritik
 • Manglende livsglæde, ensomhed og meningsløshed
 • Spirituel krise


Prisen for en session hos mig er 500 kr. og er på 55 minutter.


Klinikken ligger centralt i København lige ved Søerne i klinikfællsesskabet LagoCPH: Nørre Søgade 27A, st. tv., 1370 København K.

Jeg laver selvfølgelig også videosessioner, hvis du hellere vil det.


Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig her på profilen.


Med venlig hilsen

Jesper Thrane


Biografi

Uddannelsessted

ID Academy

Særlig erfaring med klientgruppe

Voksne

Unge

Ældre

Sessionstype

Individuel samtale

Sprog

Dansk

Andre ydelser

Corona Online hjælp

Klientudtalelser

Jóna Ólavsdóttir Fossá - "Som psykoterapeut har Jesper et nærvær og en indlevelse som gør, at jeg som klient føler mig mødt og set på på en måde, som jeg sjældent oplever. Det er meget vigtigt for mig at blive mødt på den måde jeg bliver, når jeg er i terapi hos Jesper. Jeg føler mig tryg, og det gør at jeg tør åbne op og komme endnu dybere i det videre arbejde med mig selv. Jesper får mine varmeste anbefalinger."  Læs mere  Læs mindre

Mia - "Traume-behandling af Mias oplevelse til Pearl Jam koncerten på Roskilde i 2000, hvor flere mennesker omkom: Det har været lidt overvældende at få hovedet og kroppen rundt om det hele. Jeg var meget tung i hovedet en dag eller to efter behandlingen, men har ikke oplevet andre fysiske udsving. Jeg har haft det fint kropsligt. Følelsesmæssigt er det noget andet. Jeg oplevede allerede samme aften en åbning. Det føltes egentlig som en klippesten var blevet fjernet og jeg kunne pludselig huske og mærke mig selv igen fra dengang i 2000. Hvad jeg følte og tænkte, så det er lidt som om at jeg har fået en del af mig selv tilbage, som jeg har været væk fra i 19 år. Det usynlige tryk, som har siddet i mig (det må være chokket) er væk, og nu kan jeg mærke sorgen i stedet. Det pibler lidt ud engang imellem, men det er ikke overvældende. Det skal også lige siges at Pearl Jam, som var mit absolutte yndlingsband, da jeg var teenager, har jeg ikke lyttet til siden dengang. De første mange år efter ulykken fik jeg det skidt, når jeg prøvede. Det blev til at noget slukkede i mig, som en lyskontakt nogen slukkede for, når jeg tilfældigt hørte deres musik henover de sidste ti år. Jeg håbede i onsdags på, at jeg kunne få fjernet det tryk eller chok, som har siddet i mig, og så komme videre. Hvad jeg ikke regnede med var at få en del tilbage af mig selv (som jeg ikke rigtig vidste var væk) og jeg regnede bestemt ikke med at jeg nogensinde igen skulle få lysten tilbage til at lytte til Pearl Jam. Det er det mest overraskende, for jeg har ikke lyttet til andet siden onsdag. Det er meget helende, og det føles ikke som nogen lyskontakt bliver slukket for. Tværtimod kan jeg høre og mærke musikken igen, som jeg kunne før ulykken. Det er meget overvældende. Jeg ved ikke rigtig hvad jeg mere skal sige, andet end det føles som om jeg har fundet og fået fred i sjælen ovenpå roskilde 2000. Endelig. Så der er ikke andet tilbage at sige end TAK. Tusind tak for hjælpen og indsatsen!! Det er virkelig kommet bag på mig hvordan jeg havde det inden onsdag, og hvordan jeg har haft det siden. Jeg er lidt målløs."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.