Agneska McLaren - Psykoterapeut, Kropsterapeut, Parterapeut, ID psykoterapeut, Kærlighedscoach, Mindfulness instruktør, Coach

Agneska McLaren

Psykoterapeut, Kropsterapeut, Parterapeut, ID psykoterapeut, Kærlighedscoach, Mindfulness instruktør, Coach

Slangerup, Videosamtale , GoMentor 24/7

4 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Karrierecoaching personligt eller online 815 kr. Aftal tid

Kærlighedsterapi forløb over 5 gange inkl 3 x skriftlig kontakt imellem sessionerne 3.380 kr. Aftal tid

Kærlighedsterapi session 75 min 725 kr. Aftal tid

Parterapi - to personer- 105 min 1.185 kr. Aftal tid

Stressbehandling forløb 5 gange á 75 min 3.225 kr. Aftal tid

ID Psykoterapi 75 min 725 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

27 85 06 09

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Video 299 kr. /uge Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

27 85 06 09

Videosamtaler

Online/video terapi/coaching 75 min (GoMentor videosession) 680 kr. Aftal tid

Online terapi/coaching 60 min (GoMentor videosession) 590 kr. Aftal tid

Online Psykoterapi, lifecoaching eller kærlighedsterapi. 

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

27 85 06 09

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Jeg tilbyder Kærlighedsterapi, Relationsterapi, ID Psykoterapi, Karrierecoaching, Stressforløb, Integral terapi Agneska McLaren - Psykoterapeut, Kropsterapeut, Parterapeut, ID psykoterapeut, Kærlighedscoach, Mindfulness instruktør, Coach

Beskrivelse

Mere Kærlighed og mindre stress?

Professionel hjælp og støtte til dig der ønsker at blive mere tryg i livet og i kærligheden - uanset om du er i parforhold eller single.


Min mission er at hjælpe dig til at opleve mere kærlighed og tryghed.

Ved at bl.a forløse din stresstilstand og uro. 

En stresstilstand og anspændthed i kroppen kan stamme fra opvæksten, tilknytningsmønstre, ubearbejdede choks/traumer, tidligere relationer og aktuel kærlighedsliv.

Min erfaring er, at jo mere man arbejder med sit stress-tema/ nervesystemet og bearbejder tidligere tab, sit tilknytningsmønster, praktiserer selvomsorg, 

bevidst nærvær, kropsbevidsthed, jo større bliver kærlighedsevnen, og ressourcerne frigives og kærlighedslivet og livet opleves lettere og fra et tryggere sted.

Så, længes du efter øget selvindsigt, søger hjælp og støtte til forandring til temaer som kærlighed, stress, relationer, uro eller krise.

Eller ønsker du at blive klogere på, hvorfor dit kærlighedsliv kan opleves bøvlet og endda stressende?

Sessioner eller forløb tilpasses netop din situation

Jeg tilbyder et nærværende rum, hvor jeg møder dig lige dér hvor du er, og hjælper dig med at komme dertil, hvor du ønsker at være i livet.

Afhængigt af dit tema og hvor du er i livet - anvender jeg forskellige terapeutiske metoder inkl. Samtaleterapi, kropsbevidsthed, meditation.

Jeg arbejder ud fra det Integrale perspektiv, og dermed har jeg fokus på dig som "det hele menneske", og kan hjælpe dig til at:


 • Opleve mere kærlighed - uanset om du er single eller i parforhold
 • Opleve mindre stress - både privat- og arbejdsrelateret
 • Få dybere kontakt med din krop
 • Tiltrække en kæreste/sunde relationer i dit liv
 • Afspænde dit nervesystem ved at bearbejde choks og traumer
 • Leve dit liv ud fra et autentisk sted
 • Parterapi -- alene eller med partneren
 • Træne det bevidste nærvær/mindfulness
 • Øge dit selvværd, og komme ud af at føle sig forkert
 • Realisere dine drømme og visioner
 • Blive bedre til at håndtere konflikter -- både de indre og de ydre
 • Heale de gamle sår fra opvæksten
 • Finde dine ressourcer så du kan udleve dit potentiale
 • Karriereafklaring og Karriereskift
 • Håndtere vrede


Om mig

Jeg har 15 års personlig erfaring med personlig udvikling og 10 års klinisk erfaring. De sidste 10 år har jeg også haft daglige samtaler med mennesker, som skulle finde vejen tilbage til job eller uddannelse. Sideløbende med mit arbejde har jeg haft klienter i min klinik og er blevet:

 • Exam. ID Psykoterapeut -  Identitetsorienteret, Integrativ og Dynamisk og er baseret på 7 psykologiske tilgange.
 • Jeg har skrevet speciale om hvordan vores opvækst påvirker (kan spænde ben for i vores relationer) særligt kærlighedsrelationer
 • Certificeret Relations- og Tilknytnings Terapeut / Kærlighedsterapeut
 • Undervisningsassistent hos ID Academy siden 2015, og pt på modulerne om Kærlighed & Sexualitet og på moduler om Stress.
 • Certificeret ID Lifecoach  - 2 årig uddannelse
 • Eksamineret Essentiel Kropsterapeut -- 2 årig uddannelse som er en symbiose af samtaleterapi, massage, energicentre, meridianbaner, healing, og polaritetsafbalancering
 • Desuden har jeg deltaget på flere Mindfulness retræter og praktiseret meditation siden 2004.


Jeg brænder særligt for at arbejde i det relationelle område, kærlighed, samt at arbejde med mennesker, der oplever uro eller stress/ sygemeldt på grund af stress.

Jeg ved at jo mere ens nervesystem er afspændt, jo mere tryghed vil man opleve og dermed give Kærligheden endnu mere plads - fordi ens gamle temaer fra opvæksten, de opbyggede mønstre og forsvarsmekanismer vil få en anden plads i ens system.

Jeg er medlem af ID Psykoterapeutisk Forening og jeg tilbyder sessioner i Frederikssund, Slangerup og på Frederiksberg.

Klientudtalelser

Louise H - ""Agneska har været en kæmpe støtte for mig i hele mit stressforløb. Da jeg kom til hende første gang, da havde jeg det rigtig dårligt mentalt og fysisk. Hun fik mig til at indse at Jeg var stresset og at jeg måtte skrue ned for tempoet i hverdagen, samt prioritere mig selv og være god ved mig selv. Jeg kom ud af min svære periode fyldt med stress og til tider angst i hverdagen. Jeg har fået det godt igen fysisk og psykisk. Derudover har jeg fået nogle super gode redskaber af hende til, når jeg føler at verden omkring mig vælter langsomt, således at jeg når at stoppe op og passe på mig selv inden det er for sent igen. Agneska er rigtig rar at tale med og man kan mærke at hun brænder for at hjælpe en på rette spor. Hun har lært mig meget om selvkærlighed og hun er god til at guide i alverdens ting man måtte møde i hverdagen som fx. stress, familie, børn, kærlighed, selvtillid, mål og drømme, seksualitet osv. Derfor har jeg valgt at beholde hende som min faste terapeut til at drøfte alverdens ting efter behov, stort som småt, fordi hun giver mig den klarhed og selvindsigt, som jeg ikke altid selv er i stand til at grave frem. Desuden er hun god at aftale tider med og rimelig fleksibel synes jeg. Hun kan mildest talt være behjælpelig med alle udfordinger du møder i hverdagen, og jeg er så glad for at jeg valgte hende dengang jeg havde brug for hurtig hjælp. Af hjertet tak Agneska." L 26 år "  Læs mere  Læs mindre

June - "”Jeg har igennem ca. et år haft samtaler med Agneska omkring mange forskellige emner, med udgangspunkt i problemstillinger eller overvejelser om mit liv. Uanset om samtalerne har centreret sig omkring mit arbejdsliv, familie, barndom, relationer eller følelser over et bredt spektrum, har jeg oplevet Agneska som indsigtsfuld, vidende, rummelig og indlevende og jeg har været helt tryg ved at dele stort som småt med hende i vores sessioner. Jeg har som regel kørt hjem derfra med en fornemmelse af at have fået noget med mig; en ny indsigt, en ny vinkel på et problem og helt sikkert en masse stof til eftertanke. Jeg synes at Agneska har en stor styrke i sin baggrund som psykoterapeut og coach. Det har jeg især mærket ved, at hun altid har taget udgangspunkt i præcis det jeg nu kom med, og har arbejdet med de specifikke værktøjer, der bedst kunne hjælpe mig i den givne situation. Jeg vil derfor ikke tøve med at give Agneska mine varmeste anbefalinger" J 40 år"  Læs mere  Læs mindre

Robert - ""Jeg har fået en klar indsigt i mange af de områder, som tidligere har virket som stopklodser og forhindringer i mit liv. Ved hjælp af samtalerne med Agneska er jeg nu blevet bevidst om årsagerne og fået værktøj til at igen at kunne bevæge mig fremad - nu med et langt mere positivt og afslappet syn. Jeg oplever Agneska som et meget åbent og imødekommende menneske, med en stor rummelighed og forståelse, som straks mærkes ved første møde. Agneska har en stærk intuition og et følende nærvær - hun har mine varmeste anbefalinger." R 48 år. "  Læs mere  Læs mindre

Gabrielle - "”Agneska er en meget kompetent terapeut, coach og kærlighedsguide. Takket være Agneska fandt jeg kærligheden, som jeg havde søgt meeeget længe, men efter en session hos Agneska, der inkluderede kærlighedsvision, fandt jeg den rigtige mand for mig! Det er nu et år siden og jeg er stadig meget forelsket i min dejlige kæreste. Jeg har også brugt Agneska til stor støtte for min opvækst med seksuelle overgreb, hvor hun har en viden der her hjulpet mig, med at finde en forståelse af, hvad det er der sker, når jeg har møder angsten, tomheden og ikke mindst frustrationen over, at det kan blive ved med at dukke ting op fra fortiden, som hukommelsen havde glemt alt om, men som kroppen husker. Hvis du ønsker dig en terapeut der ved hvad hun har med at gøre, så kan jeg virkelig varmt anbefale Agneska” G 44 år "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere