Agneska Zofia McLaren - Psykoterapeut, Kropsterapeut, Parterapeut, ID psykoterapeut, Kærlighedscoach, Mindfulness instruktør, Coach

Agneska Zofia McLaren

Psykoterapeut, Kropsterapeut, Parterapeut, ID psykoterapeut, Kærlighedscoach, Mindfulness instruktør, Coach

Slangerup

3 klientudtalelser

Personligt fremmøde

ID Psykoterapi individuel 695 kr. Aftal tid

Kærlighedsterapi forløb 5 gange 3.150 kr. Aftal tid

Kærlighedsterapi 695 kr. Aftal tid

Karrierecoaching 795 kr. Aftal tid

Stress forløb 5 gange 3.000 kr. Aftal tid

Parterapi - to personer 995 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 87 41 17

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg tilbyder Kærlighedsterapi, Relationsterapi, ID Psykoterapi, Karrierecoaching, Stressforløb, Integral terapi Agneska Zofia McLaren - Psykoterapeut, Kropsterapeut, Parterapeut, ID psykoterapeut, Kærlighedscoach, Mindfulness instruktør, Coach

Beskrivelse

Mere Kærlighed og mindre stress?

Professionel hjælp og støtte til dig der ønsker at

blive mere tryg i livet og i kærligheden – uanset om du er i parforhold eller single.

 

Min mission er at hjælpe dig  til at opleve mere kærlighed og tryghed.

 Ved at bl.a forløse din stresstilstand og uro. 

En stresstilstand og anspændthed i kroppen kan stamme fra opvæksten,  tilknytningsmønstre, ubearbejdede choks/traumer, tidligere relationer og aktuel kærlighedsliv.

Min erfaring er, at jo mere man arbejder  med sit stress-tema/ nervesystemet

og bearbejder tidligere tab, sit tilknytningsmønster, praktiserer selvomsorg,

bevidst nærvær, kropsbevidsthed, jo større bliver kærlighedsevnen, og ressourcerne frigives og kærlighedslivet og livet opleves lettere og fra et tryggere sted.

Så, længes du efter øget selvindsigt, søger hjælp og støtte til forandring

til temaer som kærlighed, stress, relationer, uro eller krise.

Eller ønsker du at blive klogere på, hvorfor dit kærlighedsliv kan opleves bøvlet og endda stressende?

Sessioner eller forløb tilpasses netop din situation

Jeg tilbyder et nærværende rum, hvor jeg møder dig lige dér hvor du er, og hjælper dig med at komme dertil, hvor du ønsker at være i livet.

Afhængigt af dit tema og hvor du er i livet -- anvender jeg  forskellige terapeutiske metoder inkl. Samtaleterapi, kropsbevidsthed, meditation.

Jeg arbejder ud fra det Integrale perspektiv, og dermed har jeg fokus på dig som "det hele menneske", og kan hjælpe dig til at:


-      Opleve mere kærlighed - uanset om du er single eller i parforhold

-       Opleve mindre stress - både privat- og arbejdsrelateret

-       Få dybere kontakt med din krop

-       Tiltrække en kæreste/sunde relationer i dit liv

-        Afspænde dit nervesystem ved at bearbejde choks og traumer

-       Leve dit liv ud fra et autentisk sted

-       Parterapi -- alene eller med partneren

-       Træne det bevidste nærvær

-       Øge dit selvværd, og komme ud af at føle sig forkert

-       Realisere dine drømme og visioner

-       Blive bedre til at håndtere konflikter -- både de indre og de ydre

-       Heale de gamle sår fra opvæksten

-       Finde dine ressourcer så du kan udleve dit potentiale

-       Karriereafklaring og Karriereskift

-       Håndtere vrede

Om mig


Jeg har 15 års personlig erfaring med personlig udvikling og 10 års klinisk erfaring. De sidste 10 år har jeg også haft daglige samtaler med mennesker, som skulle finde vejen tilbage til job eller uddannelse. Sideløbende med mit arbejde har jeg haft klienter i min klinik og er blevet:

- Eksamineret ID Psykoterapeut -  Identitetsorienteret, Integrativ og Dynamisk og er baseret på 7 psykologiske tilgange.
- Jeg har skrevet speciale om hvordan vores opvækst påvirker ( kan spænde ben for i vores relationer) særligt kærlighedsrelationer

- Certificeret Relations- og Tilknytnings Terapeut / Kærlighedsterapeut

- Undervisningsassistent  hos ID Academy siden 2015, og pt på modulerne om Kærlighed & Sexualitet og på moduler om Stress.

- Certificeret ID Lifecoach  - 2 årig uddannelse

- Eksamineret Essentiel Kropsterapeut  - 2 årig uddannelse som er en symbiose af samtaleterapi, massage, energicentre, meridianbaner, healing, og polaritetsafbalancering

Desuden har jeg deltaget på flere Mindfulness retræter og praktiseret meditation siden 2004.


Jeg brænder særligt for at arbejde i det relationelle område, kærlighed, samt at arbejde med mennesker, der oplever uro eller  stress/ sygemeldt på grund af stress.
Jeg ved at jo mere ens nervesystem er afspændt, jo mere tryghed vil man opleve og dermed give Kærligheden endnu mere plads - fordi ens gamle temaer fra opvæksten, de opbyggede mønstre  og forsvarmekanismer vil få en anden plads i ens system.

Jeg er medlem af ID Psykoterapeutisk Forening og jeg tilbyder sessioner i Frederikssund, Slangerup, Hillerød og på Frederiksberg.

Klientudtalelser

June - "”Jeg har igennem ca. et år haft samtaler med Agneska omkring mange forskellige emner, med udgangspunkt i problemstillinger eller overvejelser om mit liv. Uanset om samtalerne har centreret sig omkring mit arbejdsliv, familie, barndom, relationer eller følelser over et bredt spektrum, har jeg oplevet Agneska som indsigtsfuld, vidende, rummelig og indlevende og jeg har været helt tryg ved at dele stort som småt med hende i vores sessioner. Jeg har som regel kørt hjem derfra med en fornemmelse af at have fået noget med mig; en ny indsigt, en ny vinkel på et problem og helt sikkert en masse stof til eftertanke. Jeg synes at Agneska har en stor styrke i sin baggrund som psykoterapeut og coach. Det har jeg især mærket ved, at hun altid har taget udgangspunkt i præcis det jeg nu kom med, og har arbejdet med de specifikke værktøjer, der bedst kunne hjælpe mig i den givne situation. Jeg vil derfor ikke tøve med at give Agneska mine varmeste anbefalinger" J 40 år"  Læs mere  Læs mindre

Robert - ""Jeg har fået en klar indsigt i mange af de områder, som tidligere har virket som stopklodser og forhindringer i mit liv. Ved hjælp af samtalerne med Agneska er jeg nu blevet bevidst om årsagerne og fået værktøj til at igen at kunne bevæge mig fremad - nu med et langt mere positivt og afslappet syn. Jeg oplever Agneska som et meget åbent og imødekommende menneske, med en stor rummelighed og forståelse, som straks mærkes ved første møde. Agneska har en stærk intuition og et følende nærvær - hun har mine varmeste anbefalinger." R 48 år. "  Læs mere  Læs mindre

Gabrielle - "”Agneska er en meget kompetent terapeut, coach og kærlighedsguide. Takket være Agneska fandt jeg kærligheden, som jeg havde søgt meeeget længe, men efter en session hos Agneska, der inkluderede kærlighedsvision, fandt jeg den rigtige mand for mig! Det er nu et år siden og jeg er stadig meget forelsket i min dejlige kæreste. Jeg har også brugt Agneska til stor støtte for min opvækst med seksuelle overgreb, hvor hun har en viden der her hjulpet mig, med at finde en forståelse af, hvad det er der sker, når jeg har møder angsten, tomheden og ikke mindst frustrationen over, at det kan blive ved med at dukke ting op fra fortiden, som hukommelsen havde glemt alt om, men som kroppen husker. Hvis du ønsker dig en terapeut der ved hvad hun har med at gøre, så kan jeg virkelig varmt anbefale Agneska” G 44 år "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere