Agneska Brownson - ID psykoterapeut, Kærlighedscoach, Parterapeut, Kropsterapeut, ID Life coach, Stresscoach, Stressterapeut, Mentor, Mentaltræner

Agneska Brownson

ID psykoterapeut, Kærlighedscoach, Parterapeut, Kropsterapeut, ID Life coach, Stresscoach, Stressterapeut, Mentor, Mentaltræner

Slangerup , Frederikssund

6 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Stress af forløb ( ikke online) 3 gange 2.800 kr. Aftal tid

Psykoterapi/Kærlighedsterapi/coaching session 75 min 980 kr. Aftal tid

Parterapi - to personer 90 min 1.400 kr. Aftal tid

Videosamtaler

Parterapi - to personer 90 min (GoMentor videosession) 1.300 kr. Aftal tid

Online terapi/coaching 60 min (GoMentor videosession) 890 kr. Aftal tid

Online Psykoterapi, kærlighedsterapi, Lifecoaching

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Agneska Brownson - ID psykoterapeut, Kærlighedscoach, Parterapeut, Kropsterapeut, ID Life coach, Stresscoach, Stressterapeut, Mentor, Mentaltræner

Beskrivelse

Mere Kærlighed og mindre stress?

Professionel hjælp og støtte til dig der ønsker at blive mere tryg i livet og i kærligheden - uanset om du er i parforhold eller single. 


Min mission er at hjælpe dig med at optimer dit kærlighedsliv til nye højder og dybder.


-  Ønsker du at få indsigt i årsagen til dit nuværende kærlighedsliv, og hvordan du kan skabe et kærlighedsliv du ønsker. 


- Længes efter kærlig og ligeværdig kærlighedsrelation

- Som er træt af at møde de forkerte dates

- Der ønsker at se på sit parforhold fra dybere sted

- Længes du efter øget selvindsigt, søger hjælp og støtte til forandring til temaer som kærlighed, stress, og relationer.

- Opleves dit liv bøvlet og endda stressende?

- Ønsker du at have et heltidsorienteret og holistisk overblik over dit liv, samt finde ud af hvordan du kan skabe de ønskede forandringer?

En stresstilstand og anspændthed i kroppen kan stamme fra opvæksten, tilknytningsmønstre, ubearbejdede choks/traumer, tidligere relationer og aktuel kærlighedsliv.


Min erfaring er, at jo mere man arbejder med sit stress-tema og bearbejder tidligere tab, sit tilknytningsmønster, praktiserer selvomsorg,  bevidst nærvær, kropsbevidsthed, jo større bliver kærlighedsevnen, og ressourcerne frigives og kærlighedslivet og livet opleves lettere og fra et tryggere sted.

Sessioner eller forløb tilpasses netop din situation Jeg tilbyder et nærværende rum, hvor jeg møder dig lige dér hvor du er, og hjælper dig med at komme dertil, hvor du ønsker at være i livet.

Afhængigt af dit tema og hvor du er i livet - anvender jeg forskellige terapeutiske metoder inkl. Samtaleterapi, kropsbevidsthed, meditation.


Jeg arbejder ud fra Integral perspektiv, og dermed har jeg fokus på dig som "det hele menneske", og kan hjælpe dig til at:

Opleve mere kærlighed - uanset om du er single eller i parforhold

Opleve mindre stress - både privat- og arbejdsrelateret,

Få dybere kontakt med din krop

Tiltrække en kæreste/sunde relationer i dit liv

Afspænde dit nervesystem ved at bearbejde choks og traumer

Leve dit liv ud fra et autentisk sted Parterapi -- alene eller med partneren

Træne det bevidste nærvær/mindfulness

Øge dit selvværd, og komme ud af at føle sig forkert

Realisere dine drømme og visioner

Blive bedre til at håndtere konflikter -- både de indre (dilemmaer)  og de ydre

Heale de gamle sår fra opvæksten

Finde dine ressourcer så du kan udleve dit potentiale 


Om mig Jeg har 15 års personlig erfaring med personlig udvikling og 10 års klinisk erfaring.

De sidste 10 år har jeg også haft samtaler med mennesker, som skulle finde vejen tilbage til job eller uddannelse. Sideløbende med mit arbejde har jeg haft klienter i min klinik og er blevet:

Eksamineret ID Psykoterapeut -  Identitetsorienteret, Integrativ og Dynamisk og er baseret på 7 psykologiske tilgange. Jeg har skrevet speciale om hvordan vores opvækst påvirker (kan spænde ben for i vores relationer) særligt kærlighedsrelationer

Certificeret Relations- og Tilknytnings Terapeut / Kærlighedsterapeut

Undervisningsassistent hos ID Academy siden 2015, og på modulerne om Kærlighed & Sexualitet og på moduler om Stress.

Certificeret ID Lifecoach  - 2 årig uddannelse

Eksamineret Essentiel Kropsterapeut -- 2 årig uddannelse som er en symbiose af samtaleterapi, massage, energicentre, meridianbaner, healing, og polaritetsafbalancering

Desuden har jeg deltaget på flere Mindfulness retreats og praktiseret meditation siden 2004. 

Jeg brænder særligt for at arbejde i det relationelle område, kærlighed. Jeg ved at jo mere ens nervesystem er afspændt, jo mere tryghed vil man opleve og dermed give Kærligheden endnu mere plads - fordi ens gamle temaer fra opvæksten, de opbyggede mønstre og forsvarsmekanismer vil få en anden plads i ens system.

Jeg er medlem af ID Psykoterapeutisk Forening og jeg tilbyder sessioner i Slangerup eller online.

Klientudtalelser

Mat - "Terapi handler også om at finde den rigtige terapeut, og uden Agneska var jeg aldrig kommet så langt. Hun har været mit perfekte match!!! Sammen med Agneska kan jeg give slip og lade mig selv mærke de ting, der gør ondt. Hun er et professionelt og positivt menneske, som jeg varmt vil anbefale til andre! M. 27år "  Læs mere  Læs mindre

Gabby  - "Den dag jeg sad overfor Agneska, havde jeg ingen ide om hvad der skulle ske. Jeg have en relation, som på en måde have fået en krog i mig, jeg følte mig mindre end ham jeg følte mig dømt og usikker. Men da jeg sad overfor Agneska, som var lynhurtig til at fange mine signaler, de signaler hvor jeg havde lyst til at flygte væk, og dreje samtalen over på noget andet, fordi det her sad dybt, det handle ikke kun om denne her relation, men også om relationen til min far, som havde misbrugt mig seksuelt som barn. Et emne jeg har arbejdet meget med, hos andre terapeuter, men aldrig har jeg mødt en de er så skarp til at se og opfange de helt små signaler, som jeg slet ikke selv var bevidst om, lige præcis dem, der gjorde den store forskel, også til at arbejde endnu mere i dybden, ned til nældens rod på så fin og kærlig måde, at jeg kunne heale endnu mere op, så meget at mine skulder sank sig 3 cm, og jeg lyver ikke når jeg siger at mine skuldre sank sig 3 cm rent fysisk, vi mærkede det begge to og mine skuldre er stadig afslappede og min relation til det jeg kom med, er mere afslappet og jeg har fået en meget dyb forståelse for, hvorfor jeg havde det svært i relationen. Jeg er så dyb taknemlig for denne dybe smukke healing jeg fik hos Agneska, hun er ikke blot en terapeut men også fyldt med visdom, og spiritualitet som gør hende til et unika inden for hendes felt. Hun er så skarp til at se dig og til at mærke hvad der er brug for, for at heale de gamle sår. Det er ikke sidste gang jeg søger hjælp hos Agneska. Jeg kan kun give hende mine varmeste og kærligste anbefalinger. Gabby 48 år"  Læs mere  Læs mindre

Louise H - ""Agneska har været en kæmpe støtte for mig i hele mit stressforløb. Da jeg kom til hende første gang, da havde jeg det rigtig dårligt mentalt og fysisk. Hun fik mig til at indse at Jeg var stresset og at jeg måtte skrue ned for tempoet i hverdagen, samt prioritere mig selv og være god ved mig selv. Jeg kom ud af min svære periode fyldt med stress og til tider angst i hverdagen. Jeg har fået det godt igen fysisk og psykisk. Derudover har jeg fået nogle super gode redskaber af hende til, når jeg føler at verden omkring mig vælter langsomt, således at jeg når at stoppe op og passe på mig selv inden det er for sent igen. Agneska er rigtig rar at tale med og man kan mærke at hun brænder for at hjælpe en på rette spor. Hun har lært mig meget om selvkærlighed og hun er god til at guide i alverdens ting man måtte møde i hverdagen som fx. stress, familie, børn, kærlighed, selvtillid, mål og drømme, seksualitet osv. Derfor har jeg valgt at beholde hende som min faste terapeut til at drøfte alverdens ting efter behov, stort som småt, fordi hun giver mig den klarhed og selvindsigt, som jeg ikke altid selv er i stand til at grave frem. Desuden er hun god at aftale tider med og rimelig fleksibel synes jeg. Hun kan mildest talt være behjælpelig med alle udfordinger du møder i hverdagen, og jeg er så glad for at jeg valgte hende dengang jeg havde brug for hurtig hjælp. Af hjertet tak Agneska." L 26 år "  Læs mere  Læs mindre

June - "”Jeg har igennem ca. et år haft samtaler med Agneska omkring mange forskellige emner, med udgangspunkt i problemstillinger eller overvejelser om mit liv. Uanset om samtalerne har centreret sig omkring mit arbejdsliv, familie, barndom, relationer eller følelser over et bredt spektrum, har jeg oplevet Agneska som indsigtsfuld, vidende, rummelig og indlevende og jeg har været helt tryg ved at dele stort som småt med hende i vores sessioner. Jeg har som regel kørt hjem derfra med en fornemmelse af at have fået noget med mig; en ny indsigt, en ny vinkel på et problem og helt sikkert en masse stof til eftertanke. Jeg synes at Agneska har en stor styrke i sin baggrund som psykoterapeut og coach. Det har jeg især mærket ved, at hun altid har taget udgangspunkt i præcis det jeg nu kom med, og har arbejdet med de specifikke værktøjer, der bedst kunne hjælpe mig i den givne situation. Jeg vil derfor ikke tøve med at give Agneska mine varmeste anbefalinger" J 40 år"  Læs mere  Læs mindre

Robert - ""Jeg har fået en klar indsigt i mange af de områder, som tidligere har virket som stopklodser og forhindringer i mit liv. Ved hjælp af samtalerne med Agneska er jeg nu blevet bevidst om årsagerne og fået værktøj til at igen at kunne bevæge mig fremad - nu med et langt mere positivt og afslappet syn. Jeg oplever Agneska som et meget åbent og imødekommende menneske, med en stor rummelighed og forståelse, som straks mærkes ved første møde. Agneska har en stærk intuition og et følende nærvær - hun har mine varmeste anbefalinger." R 48 år. "  Læs mere  Læs mindre

Gabrielle - "”Agneska er en meget kompetent terapeut, coach og kærlighedsguide. Takket være Agneska fandt jeg kærligheden, som jeg havde søgt meeeget længe, men efter en session hos Agneska, der inkluderede kærlighedsvision, fandt jeg den rigtige mand for mig! Det er nu et år siden og jeg er stadig meget forelsket i min dejlige kæreste. Jeg har også brugt Agneska til stor støtte for min opvækst med seksuelle overgreb, hvor hun har en viden der her hjulpet mig, med at finde en forståelse af, hvad det er der sker, når jeg har møder angsten, tomheden og ikke mindst frustrationen over, at det kan blive ved med at dukke ting op fra fortiden, som hukommelsen havde glemt alt om, men som kroppen husker. Hvis du ønsker dig en terapeut der ved hvad hun har med at gøre, så kan jeg virkelig varmt anbefale Agneska” G 44 år "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.