Rikke Rask Møller - Psykoterapeut MPF, Stresscoach, Familieterapeut/-rådgiver, Gestaltterapeut, Kropspsykoterapeut, Mindfulness instruktør

Rikke Rask Møller

Psykoterapeut MPF, Stresscoach, Familieterapeut/-rådgiver, Gestaltterapeut, Kropspsykoterapeut, Mindfulness instruktør

Kalundborg

Personligt fremmøde

Terapi 750 kr. Aftal tid

Jeg tilbyder terapi eller motivationsforløb baseret på samtale, kropsbevidsthed og energiarbejde. Det er en helhedsterapi, hvor opmærksomhed på tanker, følelser, krop og energi er i fokus.

 

Ændringer eller evt. aflysning skal aftales senest 24 timer inden konsultationen Bemærk at der betales fuld pris ved afbud senere en et døgn før aftalt tid.

Stresscoaching 750 kr. Aftal tid

Stresscoaching er for dig der enten er ramt af stress, eller ønsker at forebygge fremtidig stress.

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Giv dig selv næring og kærlighed – bestil tid til terapi, stresscoaching, ungerådgivning og kropsbehandling. Rikke Rask Møller - Psykoterapeut MPF, Stresscoach, Familieterapeut/-rådgiver, Gestaltterapeut, Kropspsykoterapeut, Mindfulness instruktør

Beskrivelse

Når du er ramt af stress, kan det være svært at tro på, at stressen nogensinde vil slippe sit tag i dig, men det vil den! Med Stresscoaching kan du få livskvaliteten tilbage.


Stresscoaching er for dig der enten er ramt af stress, eller ønsker at forebygge fremtidig stress.


Stress er en hormonel tilstand, hvor hjernen frigiver stresshormonerne adrenalin og kortisol, og når stresshormonerne stiger i kroppen, falder lykkehormonet serotonin. Stresshormonerne påvirker vores immunsystem, måden vores hjerne fungerer på, samt vores hjerte- kar system, det er derfor vigtigt at tage dig selv og din stress alvorlig.


  • Sover du dårligt om natten
  • Har du hjertebanken
  • Svært ved at falde til ro
  • Kører tankerne rundt
  • Manglende lyst

Så kan du have symptomer på stress, til dette er stresscoaching en målrettet proces. Jeg tilbyder stresscoaching i Kalundborg. Hvor du kommer til at lære dine stresssymptomer og stressårsager at kende. Du får konkrete redskaber til at håndtere stressfaktorer, og sammen finder vi frem til, hvorfor du blev ramt af stress, og hvad du kan gøre, for at det ikke sker igen.


Vi kan behandle din stress med et effektivt stressforløb, hvor vi kombinerer metoder, så vi får både din krop og dit sind med. Ring til mig og hør nærmere om hvordan dit forløb vil være.


Væsentlige værdier for mig er respekt for mennesket som enestående og værdifuldt. Jeg har tiltro til det enkelte menneskes ressourcer og handleevne, og jeg mener, at vi selv rummer redskaber og muligheder til at løse vores problemer. 


Ud over stresscoaching tilbyder jeg terapiforløb baseret på samtale, kropsbevidsthed og energiarbejde.


Psykoterapien vil tage udgangspunkt i en psykodynamisk tilgang. Endvidere arbejdes med eksistentiel psykoterapi, krop-/gestaltterapi og kognitiv terapi (samt mindfulness baseret kognitiv terapi).


Der er altså tale om integration af metoder fra forskellige terapeutiske retninger, med udgangspunkt i og tilpasset den enkelte person og problemstilling.


Da det kan være værdifuldt at kombinere terapi og udviklingsarbejde med kropskontakt, balancering og kropsbevidsthed, tilbyder jeg også massage, som en del af terapien.


Uddannelse og erfaring

  • 4. årig gestaltterapeutisk uddannelse ved Dansk Institut for psykoterapi og uddannelse
  • 2 års uddannelse i kognitive behandlingsmetoder ved Kognitiv Center Fyn og Wattar Gruppen i København
  • Holistisk massør ved skolen for kropsbehandling samt Stress Coach uddannelse ved Majken Mazsau og Instruktøruddannelse i Mindfulness meditation på Kognitiv Center Fyn.

Kontakt mig ganske uforpligtende og hør hvordan jeg kan hjælpe dig – eller forespørg allerede nu på ledige tider i min kalender.


Ændringer eller evt. aflysning skal aftales senest 24 timer inden konsultationen Bemærk at der betales fuld pris ved afbud senere en et døgn før aftalt tid.


Biografi

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere