Rebekka Lund - Stresscoach, Psykoterapeut

Rebekka Lund

Stresscoach, Psykoterapeut

Holbæk , Videosamtale , GoMentor 24/7

2 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuel samtale 60 min 800 kr. Aftal tid

Individuel samtale 90 min 1.200 kr. Aftal tid

Stress fri på bare 12 uger 10.000 kr. Aftal tid

Forløb 1:1 - 5 sessioner - du spare 300 kr 3.700 kr. Aftal tid

Forløb 1:1 -10 sessioner - du spare 800 kr 7.200 kr. Aftal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

Videosamtaler

Individuel samtale 60 min (GoMentor videosession) 500 kr. Aftal tid

Stress fri på bare 12 uger (GoMentor videosession) 8.000 kr. Aftal tid

Individuel samtale 90 min (GoMentor videosession) 900 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Stressmentor/ coach og psykoterapi Rebekka Lund - Stresscoach, Psykoterapeut

Beskrivelse

Velkommen til min side,

Et samtaleforløb hos en psykoterapeut er muligheden for professionel hjælp, hvis livet i en periode gør ondt.

Jeg brænder særligt for at hjælpe både unge og voksne med stress, angst og depressive tendenser. ”Netop stress, angst og depressive tendenser ser jeg som naturlige og forståelige måder at reagere på som en konsekvens af det hæsblæsende tempo, manges hverdagsliv foregår i.

Jeg er uddannet psykoterapeut, fra Life Akademiet i København, 42 år og mor til en pige og to drenge.

Som psykoterapeut er jeg kompetent, varm og nærværende og har stort fokus på, at den enkelte føler sig tryg i samtalen. En god relation er fundamentet for et vellykket terapiforløb.

Jeg har mange års erfaring med mennesker i alle mulige situationer fra værtshusbranchen til handicaphjælper job.


Mangler du overskud, kontrol og dit stærke jeg, så er stresscoaching det rette for dig.


Jeg tilbyder en gratis forsamtale og efterfølgende hurtig opstart. Jeg har mulighed for at være meget fleksibel ift. tilrettelæggelse af tider, således at det er nemt indpasse ift. dit arbejde.


Klientudtalelser

Kvinde fra nassistisk forhold - "Kære Rebekka, Ord kan ikke beskrive hvor taknemmelig jeg er, for at du har hjulpet mig på min videre rejse. Jeg fik min solsikke til at blomstre og du viste mig vejen dertil. Du er et fantastisk smukt menneske på alle mulige måder. Tak for at styrke mig i at finde vejen."  Læs mere  Læs mindre

Morten - "Rebekkas værktøjer virker. Rebekka har mødt mig og forstået mig. De udfordringer jeg har haft med mig selv, har Rebekka har hjulpet mig med så de enten er blevet mindre eller helt forsvundet, så jeg er kommet videre i mit liv. Jeg vil anbefale Rebekka til alle, der har brug for at udvikle sig."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.