Rebekka Lund - Stresscoach, Psykoterapeut

Rebekka Lund

Stresscoach, Psykoterapeut

Holbæk, Videosamtale , GoMentor 24/7

Personligt fremmøde

Individuel samtale 60 min 800 kr. Aftal tid

Individuel samtale 90 min 1.200 kr. Aftal tid

Parterapi 90 min 1.200 kr. Aftal tid

Stresscoaching 8.400 kr. Aftal tid

Klippekort 1:1 - 5 sessioner - du spare 300 kr 3.700 kr. Aftal tid

Klippekort 1:1 -10 sessioner - du spare 800 kr 7.200 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

20 16 00 41

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

20 16 00 41

Videosamtaler

Online 60 min (GoMentor videosession) 600 kr. Aftal tid

Online 90 min (GoMentor videosession) 900 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

20 16 00 41

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Stressmentor/ coach og psykoterapi Rebekka Lund - Stresscoach, Psykoterapeut

Beskrivelse

Velkommen til min side,

Hvem er jeg

Jeg hedder som sagt Rebekka. Jeg er 42 år, gift og har 3 børn.

VI oplever alle kriser her i livet og selv har jeg da også haft mine. Men ved, at der altid har været nogen til at holde mig i hånden, har jeg undgået de helt store kriser indtil 2012, hvor jeg blev skilt. Det var hele mit fundament, der brød sammen, og nu var jeg ganske alene. Heldigvis var der en, der samlede mig op. Viste mig at verden var smuk og værd at være i (jeg giftede mig senere med ham). Og i dag har jeg så genskabt den verden, jeg ønsker at leve i.


Jeg er uddannet som psykoterapeut fra Life Akademy i København. Og har specialiseret mig i stresshåndtering fra samme sted. Jeg har tavshedspligt og er medlem af foreningen af Danske psykoterapeuter og er underlagt deres etiske regler. Jeg modtager løbende supervision fra foreningen af Danske psykoterapeuter.


Jeg tilbyder ressourceorienteret psykoterapi til dig, der står over for udfordringer, der kan være svære at håndtere selv.

Psykoterapi er en nænsom samtaleterapi med klienten i fokus. Samtalen er kernen i terapi, og derfor ligger jeg vægt på at at få etableret en god og tryg relation.

Arbejdsmetode

Jeg tager udgangspunkt i at det enkelte menneske kun kan forstås ud fra sin egen oplevelse af sig selv. Nemlig din verden. Jeg arbejder ud fra det hele menneske, hvilket vil sige at både krop, sind og ånd hænger sammen. Vi er alle selvregulerende mennesker og ved at finde frem til de ubevidste ressourcer og få dem bevidstgjorte gennem psykoterapi, hjælper det til at klare de udfordringer, vi nu engang står over for.

Sammen kan vi gå på opdagelse og udforske det, som trænger til at blive kigget på. Du er aldrig alene!!

Individuel terapi

Der er mange grunde til at gå i terapi, alle oplever kriser i deres liv. Dit nuværende jeg er delvist resultatet af dine oplevelser som barn. Vi har alle et indre barn, som stadig kan have mange problemer. At lære at hele disse sår er nøglen til at være selvsikker i nutiden.

Individuel terapi er derfor for dig, som har brug for støtte til en problemstilling eller udvikling i dit liv.

Parterapi

Det er ikke let at løse en krise i ægteskabet. Kærlighedshistorier, glade mennesker og tilsyneladende perfekte forhold ser vi over det hele. Så når der er noget galt i vores forhold, har vi det med at få det dårligt og blive bekymrede. En krise i ægteskabet er dog ikke verdens undergang. Ægteskabsproblemer kan være en fantastisk mulighed for at finde ud af, hvad der er vigtigt for hver person, forny tilknytningen til hinanden og forbedre forholdet.

Parterapi er derfor for jer, der gerne vil finde jer selv og hinanden på ny.

I samtalerne benytter jeg mig af forskellige værktøjer som for eksempel meditation, mindfullnes, bodyscan, tegneterapi, kroppen og meget andet.

Stresscoaching

Stress er en urgammel og helt naturlig reaktion i vores krop, der sætter os i stand til at håndtere en farefuld situation ved enten at kæmpe, flygte eller fastfryse. I år, altså 2020, forventes stress at være en af de væsentligste kilder til sygdom, og i Danmark er der ca. 35.000 mennesker, der dagligt bliver sygemeldt med stress.

Det kan være svært at finde ud af, hvad stress egentlig er for noget, for vi bruger begrebet i flere situationer:

 • Umiddelbar stress er en ren fysisk/psykisk reaktion i kroppen. Det er ikke en reaktion, som vi har kontrol over.
 • Når vi i hverdagen siger, vi er "stressede", er det typisk, når vi mærker virkningen, som stressreaktionerne har på vores krop.
 • Når vi snakker om nogen, der "har stress" eller "går ned med stress", så mener vi, at de er så påvirkede af stressreaktionen, dvs. både er fysisk og psykisk belastet, at de har derfor brug for hjælp.
 • Endelig er der nogen der bruger ordet stress, når de har travlt uden at være belastede.

Stresscoaching kan være for dig, der ønsker konkrete værktøjer til at håndtere stress og blive stressfri.


Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere