Monica Hansen - ID psykoterapeut, Parcoach, Stresscoach, Misbrugskonsulent, Familieterapeut/-rådgiver

Monica Hansen

ID psykoterapeut, Parcoach, Stresscoach, Misbrugskonsulent, Familieterapeut/-rådgiver

Videosamtale

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Fokus på hele mennesket: Tanker, Følelser, Handling, Bevægelse, Søvn, miljø, relationer og Kost. Klinik på Bornholm + Frederiksberg fredag-lørdag i ulige uger. Monica Hansen - ID psykoterapeut, Parcoach, Stresscoach, Misbrugskonsulent, Familieterapeut/-rådgiver

Beskrivelse

Åbningstider i klinik på Frederiksberg: i ulige uger er tiderne fredag fra kl.10.30-20.00 og lørdag 10.00-19.00.

Jeg er en hjertevarm person som har engageret mig i relations arbejdet i mange år og syntes det er et spænende felt. Vor relation til andre afspejler ofte relationen til os selv.

Jeg har erfaring siden 1996 som supervisor for mennesker der ønsker ændring i sit liv -sideløbende arbejdet med mennesker i dyb krise -psykiske og/eller misbrugsproblematikker, angst eller mindreværd.

Jeg arbejder med hele mennesket da det fysiske og det psykiske hænger sammen. Så udover samtaler arbejder jeg meget ned i kroppen og kombinerer gerne samtalerne med kropsterapi (kombinerer metoderne akupressur, optimal breathing, herskiers og/eller kansa massage og om det ønskes giver jeg NADA som er øre akupunktur), da min erfaring er, at det giver ro til nervesystemet samt forløser stress og traumer.

Endvidere er det selvfølgelig også vigtigt med din egen indsats i forhold til at evt. at ændre mønster og/eller aktivt gøre noget nyt. For mig er det vigtigt, at det er dit eget projekt, og jeg vil elske at støtte dig på din rejse for at opnå dine mål og drømme.


Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.