Keld Hansen, Ph.D. - Psykoterapeut MPF

Keld Hansen, Ph.D.

Psykoterapeut MPF

4 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Hjælp til det, som er svært for dig, f.eks. angst, depression og stress Keld Hansen, Ph.D. - Psykoterapeut MPF

Beskrivelse

Hjælp til det, som er svært for dig, f.eks. angst, depression og stress

Uanset hvad du har brug for hjælp og støtte til, det være sig f.eks.

 • Angst i forskellige sammenhænge, eksamensangst, social angst, angst for at køre bil
 • Nedtrykthed, tristhed, depression
 • Lavt selvværd eller ensomhed
 • Uro og ondt i maven over noget i dit liv, skole, arbejde, familie, venner
 • Søvnløshed, udmattelse eller træthed
 • Mobning eller konflikter hjemme, på arbejde eller andre steder
 • Uforklarlig sygdom eller smerter i kroppen
 • Problemer på jobbet med kollegaer, ledere eller ansatte
 • Parforholdsproblemer, skilsmisse, utroskab, børn og familie

så kan terapi være en meget væsentlig hjælp til at få løst dine udfordringer, få et andet syn på dig selv, stå bedre ved dig selv, og blive mere tilfreds med dig selv. Terapi er også en virkelig god hjælp til at få bedre relationer til andre mennesker i dit liv, ikke mindst dine nærmeste, men også kollegaer og alle andre mennesker, som du møder på din vej.

Du bestemmer farten! En del oplever, at deres udfordringer bliver løst i løbet af bare tre terapisessioner, andre ønsker eller har brug for længere tid. Under alle omstændigheder er det dig, som bestemmer, hvor længe du ønsker at være i terapi.

Gennem psykoterapi skaber vi sammen et trygt rum for din personlige vækst, udvikling og forandring


 • Terapi er en nærværende hjælp til at blive bedre til at forstå os selv, til at forstå hvad livet går ved os alle, og hvordan vi reagere på livets situationer, opgaver og udfordringer, store som små. I terapi er ingen problemer for store eller for små.
 • Med terapi kan vi lære, hvordan vi kan komme til at rumme og forstå, hvorfor vi reagerer og føler som vi gør i mange af livets besværlige og ubehagelige situationer, og at vores reaktioner er meget forstålige, men ikke altid hensigtsmæssige.
 • Sammen kan vi udforske dine problemer og udfordringer, og finde veje og teknikker, der hjælper dig til at blive mere autentisk i dit liv, sætte dagsordenen i dit liv og bare være dig, i følelsesmæssig balance og mere autentisk.


Mere end 20 års erfaring med personlig udvikling og psykoterapi

 • Jeg er uddannet psykoterapeut (MPF) ved Uddannelsescenter for Psykoterapi og Selvudvikling (UPS), og har efterfølgende være med i en gruppe af psykoterapeuter, der har trænet sammen igennem mange år i dynamisk korttidsterapi hos Det danske Davanloo Institut.
 • Jeg har før min psykoterapeut-uddannelse taget flere årskurser i gestaltterapi ved Institut for Gestaltanalyse i Bjødstrup.
 • Jeg har løbende psykoterapeutstuderende fra en række forskellige terapeut-uddannelser i terapi.
 • Jeg har arbejdet som frivillig psykoterapeut på et krisecenter for mænd.
 • Jeg har undervist flere hold af nuværende ledere og kommende ledere i den grundlæggende lederuddannelse, 13 dages lederuddannelse.
 • Derudover har jeg afholdt mange kurser i samarbejde, kommunikation, konflikthåndtering, personlig udvikling og jobsøgning.
 • Jeg deltager jævnligt i kurser og supervision, og læser meget litteratur indenfor psykologi og psykoterapi.

På nuværende tidspunkt har jeg således over 20 års erfaring med personlig udvikling og psykoterapi.Klientudtalelser

Kvinde, 26 år: - "Jeg er virkelig blevet hjulpet utroligt til at blive opmærksom på mine egne mønstre i løbet af 3 terapier."  Læs mere  Læs mindre

Mand 22 år, eliteidrætsudøver: - "Jeg har på de tre sessioner med Keld fundet ind til mit eget jeg og fundet roen i mig selv på en helt ny og overraskende måde. Første gang fik jeg fat i min indre ro, som jeg ikke kan huske, at jeg har oplevet den før; anden gang blev jeg opmærksom på at få mærket efter, hvad der føles godt for mig; og tredie gang fik jeg øjnene op for, at jeg kræver perfektion af mig selv, at jeg er hård ved mig selv, og at det måske kan være tilladt at begå fejl. Lige nu føler jeg mig mest af alt glad, tilfreds og stolt over mig selv."  Læs mere  Læs mindre

Mand 41 år, med angst problematik: - "Efter de tre første sessioner kan jeg tydelig mærke, at jeg har fået det bedre. Jeg sover noget bedre og jeg er mere tilfreds i det hele taget. Jeg mærker mindre angst, og jeg er blevet bedre til at mærke mig selv. Jeg føler, at jeg har fået de redskaber, som jeg efterlyste den første gang."  Læs mere  Læs mindre

Kvinde, 27 år, efter 3 sessioner: - "Jeg er stadig i en læringsprocess, men har helt klart lært igennem mine sessioner hos dig, at jeg er er den vigtigst person i mit liv og at jeg skal huske mig selv og ikke bekymre mig så meget om hvad andre (måske) tænker. Tak for hjælpen til at hjælpe mig med at åbne for min rejse mod at finde mig selv igen."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.