Keld Hansen, Ph.D. - Psykoterapeut MPF

Keld Hansen, Ph.D.

Psykoterapeut MPF

Janderup Vestj

4 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Psykoterapi, studerende/ pensionist 500 kr. Aftal tid

Med gyldigt studiekort/ studerende på terapeutuddannelser/ modtager af offentlig pension

Psykoterapi med lægehenvisning 500 kr. Aftal tid

Jeg kan ikke tage imod lægehenvisninger, men tilbyde en væsentlig rabat, hvis du har en lægehnevisning og ikke kan finde en hurtig tid ved en psykolog.

Psykoterapi 700 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Hjælp til det, som er svært for dig, f.eks. angst, depression og stress Keld Hansen, Ph.D. - Psykoterapeut MPF

Beskrivelse

Hjælp til det, som er svært for dig, f.eks. angst, depression og stress

Uanset hvad du har brug for hjælp og støtte til, det være sig f.eks.

 • Angst i forskellige sammenhænge, eksamensangst, social angst, angst for at køre bil
 • Nedtrykthed, tristhed, depression
 • Lavt selvværd eller ensomhed
 • Uro og ondt i maven over noget i dit liv, skole, arbejde, familie, venner
 • Søvnløshed, udmattelse eller træthed
 • Mobning eller konflikter hjemme, på arbejde eller andre steder
 • Uforklarlig sygdom eller smerter i kroppen
 • Problemer på jobbet med kollegaer, ledere eller ansatte
 • Parforholdsproblemer, skilsmisse, utroskab, børn og familie

så kan terapi være en meget væsentlig hjælp til at få løst dine udfordringer, få et andet syn på dig selv, stå bedre ved dig selv, og blive mere tilfreds med dig selv. Terapi er også en virkelig god hjælp til at få bedre relationer til andre mennesker i dit liv, ikke mindst dine nærmeste, men også kollegaer og alle andre mennesker, som du møder på din vej.

Du bestemmer farten! En del oplever, at deres udfordringer bliver løst i løbet af bare tre terapisessioner, andre ønsker eller har brug for længere tid. Under alle omstændigheder er det dig, som bestemmer, hvor længe du ønsker at være i terapi.

Gennem psykoterapi skaber vi sammen et trygt rum for din personlige vækst, udvikling og forandring


 • Terapi er en nærværende hjælp til at blive bedre til at forstå os selv, til at forstå hvad livet går ved os alle, og hvordan vi reagere på livets situationer, opgaver og udfordringer, store som små. I terapi er ingen problemer for store eller for små.
 • Med terapi kan vi lære, hvordan vi kan komme til at rumme og forstå, hvorfor vi reagerer og føler som vi gør i mange af livets besværlige og ubehagelige situationer, og at vores reaktioner er meget forstålige, men ikke altid hensigtsmæssige.
 • Sammen kan vi udforske dine problemer og udfordringer, og finde veje og teknikker, der hjælper dig til at blive mere autentisk i dit liv, sætte dagsordenen i dit liv og bare være dig, i følelsesmæssig balance og mere autentisk.


Mere end 20 års erfaring med personlig udvikling og psykoterapi

 • Jeg er uddannet psykoterapeut (MPF) ved Uddannelsescenter for Psykoterapi og Selvudvikling (UPS), og har efterfølgende være med i en gruppe af psykoterapeuter, der har trænet sammen igennem mange år i dynamisk korttidsterapi hos Det danske Davanloo Institut.
 • Jeg har før min psykoterapeut-uddannelse taget flere årskurser i gestaltterapi ved Institut for Gestaltanalyse i Bjødstrup.
 • Jeg har løbende psykoterapeutstuderende fra en række forskellige terapeut-uddannelser i terapi.
 • Jeg har arbejdet som frivillig psykoterapeut på et krisecenter for mænd.
 • Jeg har undervist flere hold af nuværende ledere og kommende ledere i den grundlæggende lederuddannelse, 13 dages lederuddannelse.
 • Derudover har jeg afholdt mange kurser i samarbejde, kommunikation, konflikthåndtering, personlig udvikling og jobsøgning.
 • Jeg deltager jævnligt i kurser og supervision, og læser meget litteratur indenfor psykologi og psykoterapi.

På nuværende tidspunkt har jeg således over 20 års erfaring med personlig udvikling og psykoterapi.Klientudtalelser

Kvinde, 26 år: - "Jeg er virkelig blevet hjulpet utroligt til at blive opmærksom på mine egne mønstre i løbet af 3 terapier."  Læs mere  Læs mindre

Mand 22 år, eliteidrætsudøver: - "Jeg har på de tre sessioner med Keld fundet ind til mit eget jeg og fundet roen i mig selv på en helt ny og overraskende måde. Første gang fik jeg fat i min indre ro, som jeg ikke kan huske, at jeg har oplevet den før; anden gang blev jeg opmærksom på at få mærket efter, hvad der føles godt for mig; og tredie gang fik jeg øjnene op for, at jeg kræver perfektion af mig selv, at jeg er hård ved mig selv, og at det måske kan være tilladt at begå fejl. Lige nu føler jeg mig mest af alt glad, tilfreds og stolt over mig selv."  Læs mere  Læs mindre

Mand 41 år, med angst problematik: - "Efter de tre første sessioner kan jeg tydelig mærke, at jeg har fået det bedre. Jeg sover noget bedre og jeg er mere tilfreds i det hele taget. Jeg mærker mindre angst, og jeg er blevet bedre til at mærke mig selv. Jeg føler, at jeg har fået de redskaber, som jeg efterlyste den første gang."  Læs mere  Læs mindre

Kvinde, 27 år, efter 3 sessioner: - "Jeg er stadig i en læringsprocess, men har helt klart lært igennem mine sessioner hos dig, at jeg er er den vigtigst person i mit liv og at jeg skal huske mig selv og ikke bekymre mig så meget om hvad andre (måske) tænker. Tak for hjælpen til at hjælpe mig med at åbne for min rejse mod at finde mig selv igen."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.