Connie Gehrt - Coach, Mentor, Business coach, Stresscoach

Connie Gehrt

Coach, Mentor, Business coach, Stresscoach

Videosamtale , GoMentor 24/7

4 klientudtalelser

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 596 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 796 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 1.396 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.196 kr. /md. Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Connie Gehrt - Coach, Mentor, Business coach, Stresscoach

Beskrivelse

Afklaring af karriere og ledelsesudfordringer
Personlig udvikling eller konkrete problemer/kriser

Jeg tilbyder coaching og mentorforløb til ledere og medarbejdere, der har brug for støtte, sparring og ny inspiration til karriere-, ledelses- eller arbejdsmæssige udfordringer eller til private problemer, der fylder for meget og påvirker dine arbejdspræstationer.

Eksempler på problemstillinger kan være:

 • Ledelsessparring, erfaren leder, ny i ledelse eller i overvejelse om at søge et lederjob, positionering på arbejdspladsen, personaleudfordringer, strategisk og organisatorisk sparring, arbejdsmiljø
 • Karriereafklaring, følelse af at karrieren er gået i stå, udfordringer i forbindelse med arbejdsløshed, overgangen fra studerende til ny på arbejdsmarkedet
 • Stress og arbejdspres, balance arbejdsliv- og familieliv
 • Konflikter
 • Kriser, sygdom, sorg og svære problemstillinger hos dig selv eller dine nærmeste
 • Tristhed, lavt selvværd, ensomhed, tankemylder, angst og andre svære tanker, der påvirker dit arbejde/studie

Du får et fortroligt rum til at vende lige præcis din situation. Vi tager udgangspunkt i der hvor du er lige nu og du får en bedre forståelse af dig selv og dine ledelsesmæssige, karrieremæssige eller private udfordringer. Afhængig af din problemstilling vil forløbet foregå som en vekselvirkning mellem undersøgelse af de dilemmaer og udfordringer, som du ønsker at arbejde med og perspektivering og inspiration til nye måder at se på disse, samt hvor det er relevant, forslag til konkrete værktøjer.

Det er min erfaring, at bare det at få talt situationen igennem ofte hjælper og føles som en stor lettelse. Jeg kan hjælpe med at udforske muligheder og begrænsninger, egne mønstre og hjælpe til at åbne op for nye perspektiver på de udfordringer du står i og give dig redskaber til at komme videre.

Min baggrund:

Jeg har mange års erfaring som leder, mentor og coach og har arbejdet både i offentligt og privat regi. De sidste ca. 5 år har jeg arbejdet som selvstændig konsulent, hvor jeg har rådgivet om arbejdsmiljø, sikkerhedskultur, psykisk arbejdsmiljø og trivsel, undervist og været mentor, ligesom jeg har arbejdet med kriser og selvmordsforebyggelse. Min uddannelsesmæssige baggrund er bl.a. en Master i organisationspsykologi (MPO) fra Roskilde Universitet, en narrativ leder- og coachinguddannelse fra DISPUK, og oprindelig er jeg uddannet jurist.

Som person er jeg åben og empatisk, fokuseret og sætter dig i fokus.

Ring eller skriv ganske uforpligtende. Jeg svarer altid så hurtigt som muligt. Der gives rabat til studerende og ledige. Afbud: Melder du afbud inden kl. 20 dagen før vores aftale kan det ske uden beregning. Ved manglende eller for sent afbud opkræves fuld betaling. Afbud kan ske per sms, mail eller telefon.

You are also welcome to get in touch if you are English speaking.


Klientudtalelser

Kirsten - "Jeg har brugt Connie som coach i forbindelse med et karriereskift. Det var nemlig svært for mig at forestille mig, hvordan min ekspertise i én branche kunne oversættes til en ny branche. Jeg valgte at arbejde med Connie med denne opgave netop fordi hun har stor indsigt i de erhverv jeg er interesseret i at bevæge mig ind i, og jeg vidste, at hun vil være ærlig over for mig om hvordan mine kompetencer kunne - hvis overhovedet - oversættes. Da jeg forlod vores tredje coaching tog jeg bl.a. et stort ark med mig - en slags mind-map - fyldt med faglige kompetencer og personlige karaktertræk, der er brugebare i mange forskellige brancher. Jeg oplever Connie som meget nysgerrig og lyttende, og jeg følte mig respekteret og taget alvorligt. De nye indsigter jeg har fået voksede ud af en oprigtig interessere i, hvordan jeg arbejder og en professionel og saglig tilgang til mit ønske om at skifte branche. Jeg har fået nogle nye perspektiver og værktøjer, som allerede nu har hjulpet mig med at række ud til andre brancher og til at søge nye stillinger, der passer til mine kompetencer. "  Læs mere  Læs mindre

Jes, Manager - "Good, and professional. I came into the course expecting it to be dull due to the nature of the subject, but in fact Connie made it lively, refreshing and engaging"  Læs mere  Læs mindre

Manager - "She is a generous advisor with solid credibility and professionalism."  Læs mere  Læs mindre

Christian, Senior Manager R&D - "Det har været en fornøjelse at have adgang til en top professionel coach i forbindelse med planlægning og udrulning af større organisatoriske forandringer. Connie er yderst erfaren og har både den teoretiske og praktiske baggrund til på bedste vis at kunne sparre og vejlede i de ledelsesudfordringer der opstår, når væsentlige ændringer skal gennemføres i en stor afdeling. Diskussionerne tages åbent og respektfuldt. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.