Connie Gehrt - Coach, Mentor, Business coach, Stresscoach

Connie Gehrt

Coach, Mentor, Business coach, Stresscoach

Herlev , Videosamtale , GoMentor 24/7

4 klientudtalelser

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 299 kr. /uge Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Jeg tilbyder coaching og mentorforløb for dig, der er leder eller dig, der har brug for støtte og sparring i de karriere- eller arbejdsmæssige udfordringer Connie Gehrt - Coach, Mentor, Business coach, Stresscoach

Beskrivelse

Det er ikke let at have det svært
- uanset om det er på arbejde eller derhjemme.

Jeg tilbyder coaching og mentorforløb for dig, der er leder eller dig, der har brug for støtte og sparring i de karriere- eller arbejdsmæssige udfordringer eller -valg du står i.

Text in English below.

Mange ledere oplever det som udfordrende at være i de organisationer de er i eller at det kan være svært at være i de daglige udfordringer med prioriteringer, personale, konflikter, stress og tidspres.


Det kan kræve mod og være ensomt at være den, der er på. Det kan også handle om hvordan man kommer godt videre eller skaber balance mellem arbejdsliv og familieliv.


Coaching og mentorforløb giver mulighed for at tale om lige præcis din situation i et fortroligt rum. Vi tager udgangspunkt i, at du får en bedre forståelse af dig selv og de ledelsesdilemmaer eller ledelsesudfordringer, du står i. Vi kan fx se på om der er nogle mønstre, der går igen i din måde at indgå i relationer eller gå til din ledelsesopgave.


Formålet er, at du gennem erkendelse og indsigt får mulighed for at få nye perspektiver på din lederrolle og de handlemuligheder du har, og så vidt det er muligt nogle konkrete bud på løsninger.


Forløbet vil foregå som en vekselvirkning mellem undersøgelse af de dilemmaer og udfordringer, som du ønsker at arbejde med og at jeg bidrager til at perspektivere og inspirere til nye måde at se på disse. Jeg har mange års erfaring som leder, mentor og coach fra forskellige steder og har arbejdet med arbejdsmiljø i en organisatorisk sammenhæng.


Jeg er drevet af en grundlæggende og åben interesse for andre mennesker og hvordan man kan håndtere nogle af de ledelses- og medarbejder udfordringer, der er i organisationer i dag.


Ring eller skriv ganske uforpligtende. Jeg svarer altid så hurtigt som muligt.


Der gives rabat til studerende og ledige.


Afbud
 
Melder du afbud inden kl. 20 dagen før vores aftale kan det ske uden beregning. Ved manglende eller for sent afbud opkræves fuld betaling.
Afbud kan ske per sms, mail eller telefon. 
It's not easy to be in a difficult situation - whether at work or at home.

I offer coaching and mentoring for leaders and others that need support and sparring in their career or work challenges or are faced with important choices.


Many leaders find it challenging to be in the roles and organizations they are in. The daily challenges, priorities, staff, conflicts, stress and time pressure can be difficult to deal with. It can take courage and be lonely to be the one in the spotlight. It can also be coaching about how to develop your role and career or how to create a better balance between work and family life.


Coaching and mentoring allow you to talk about your specific situation in a confidential space. We aim to ensure that you gain a better understanding of yourself and/or the dilemmas or challenges you face.


For example, we can look for certain patterns that reoccur in your relationships at work, at home or in how you deal with your tasks. The purpose is to give you insights that allow you to gain new perspectives on your leadership role and the opportunities you have, and as far as possible some concrete suggestions for solutions.


The process will take the form of an interaction between exploring the dilemmas and challenges that you want to work with and that I contribute with questions, perspectives and inspiration to new ways of looking at them.


I have many years of experience as a leader, manager, mentor and coach from different places and have worked with different work environments and organizational contexts. I am driven by a fundamental and open interest in other people and how to deal with some of the leadership and employee challenges that exist in organizations today.


Please give me a call or write if you want to find out more. That is of course without any obligations. I will always try to answer as soon as possible.


Discounts are given to students and unemployed.


Cancellation

If you cancel before 8 pm the day before our session, it’s without charge. In case of late cancellation or no-show, full payment will be charged. Cancellations can be made by SMS, mail or telephone. 


Klientudtalelser

Kirsten - "Jeg har brugt Connie som coach i forbindelse med et karriereskift. Det var nemlig svært for mig at forestille mig, hvordan min ekspertise i én branche kunne oversættes til en ny branche. Jeg valgte at arbejde med Connie med denne opgave netop fordi hun har stor indsigt i de erhverv jeg er interesseret i at bevæge mig ind i, og jeg vidste, at hun vil være ærlig over for mig om hvordan mine kompetencer kunne - hvis overhovedet - oversættes. Da jeg forlod vores tredje coaching tog jeg bl.a. et stort ark med mig - en slags mind-map - fyldt med faglige kompetencer og personlige karaktertræk, der er brugebare i mange forskellige brancher. Jeg oplever Connie som meget nysgerrig og lyttende, og jeg følte mig respekteret og taget alvorligt. De nye indsigter jeg har fået voksede ud af en oprigtig interessere i, hvordan jeg arbejder og en professionel og saglig tilgang til mit ønske om at skifte branche. Jeg har fået nogle nye perspektiver og værktøjer, som allerede nu har hjulpet mig med at række ud til andre brancher og til at søge nye stillinger, der passer til mine kompetencer. "  Læs mere  Læs mindre

Jes, Manager - "Good, and professional. I came into the course expecting it to be dull due to the nature of the subject, but in fact Connie made it lively, refreshing and engaging"  Læs mere  Læs mindre

Manager - "She is a generous advisor with solid credibility and professionalism."  Læs mere  Læs mindre

Christian, Senior Manager R&D - "Det har været en fornøjelse at have adgang til en top professionel coach i forbindelse med planlægning og udrulning af større organisatoriske forandringer. Connie er yderst erfaren og har både den teoretiske og praktiske baggrund til på bedste vis at kunne sparre og vejlede i de ledelsesudfordringer der opstår, når væsentlige ændringer skal gennemføres i en stor afdeling. Diskussionerne tages åbent og respektfuldt. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.