Thomas Thørner

Be Change Life Coach, Business Mentor, Business coach

Roskilde , Videosamtale , GoMentor 24/7

6 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Coaching samtale 800 kr. Aftal tid

Coaching forløb unge < 25 el studerende 2.400 kr. Aftal tid

Coaching unge < 25 el studerende 600 kr. Aftal tid

Coaching forløb 3.800 kr. Aftal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 596 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 796 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 1.396 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.196 kr. /md. Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Coaching samtale (GoMentor videosession) 800 kr. Aftal tid

Coaching forløb unge < 25 el studerende (GoMentor videosession) 2.400 kr. Aftal tid

Coaching unge < 25 el studerende (GoMentor videosession) 600 kr. Aftal tid

Coaching forløb (GoMentor videosession) 3.800 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Jeg elsker mit job, Hver dag får jeg lov til at begejstre andre, så de kan gøre det, der begejstrer dem. Thomas Thørner - Be Change Life Coach, Business Mentor, Business coach

Beskrivelse

Er du fanget i hamsterhjulet?Den ene dag tager den anden, og vi gør det, vi plejer. Typisk skal der noget ekstraordinært til, før vi stopper op, og mærker efter. Det kan være stress eller anden sygdom. 


Er der balance i dit liv? Kender du dit “Hvorfor”, og har du bygget dit liv på det? Har du overhovedet mærket efter, om du lever dit liv, så det gør DIG glad? Trives du med dit job?


Jeg var en af dem, der ikke stoppede op. Succes på succes blev opnået, indtil en dag, hvor min krop sagde fra.


Det resulterede i en stresssygemelding. Desværre tog jeg det ikke alvorligt. Jeg slappede af, og startede jeg forfra igen, som intet var hændt. 5 år efter var jeg i samme situation en gang til, denne gang med endnu flere symptomer.


Det fik mig til at tænke. Når jeg engang sidder som gammel og kigger ud over vandet, hvad ønsker jeg så at tænke tilbage på? Hvad vil jeg gerne have opnået? Hvad vil jeg være stolt af, og hvilken rollemodel og forbillede vil jeg gerne have været for mine børn?


Så jeg stoppede helt op. Trak stikket. Forlod en succesfuld karriere, hvor jeg desværre havde levet på autopilot i alt for mange år. Holdt en livspause, hvorefter jeg realiserede min drøm. Jeg startede min egen virksomhed, og hver dag får jeg lov til at begejstre andre, så de kan gøre det, der begejstrer dem. Hvis jeg kan, så kan du også!Hvordan arbejder vi sammen?


Jeg kan bl.a. hjælpe dig med:


 • Finde dine grundværdier og hjælpe dig til at leve, så du bliver gladere og mere tilfreds
 • Styrke dit selvværd og selvtillid
 • Afklare hvilken vej du skal gå både karrieremæssigt og privat
 • Finde løsninger til håndtering af stress
 • Støtte dig, og hjælpe dig i en anden retning i din personlige udvikling
 • Håndtere overtænkning og de udfordringer det altid giver
 • Tidsprioritering og styring så du kontrollerer din kalender og ikke omvendt
 • Udforske dine usikkerheder og skabe sammenhæng
 • At lære at leve, som du vil og ikke som du skal og bør
 • Meget andet


Jeg arbejder med:


 • en anerkendende tilgang, der er direkte og ærlig. Det er vigtigt, at finde ind til ens egne værdier, så man kan leve autentisk og ikke hele tiden skal gå på kompromis med en selv
 • coachende spørgeteknikker, der altid handler om at tro på menneskets evne til forandring
 • metakognitive metoder til at hjælpe dig med at betragte dig selv i helikopterperspektiv
 • Jungs skyggeteorier, som dykker ned i det ubevidste. Uden mørke er der intet lys
 • De Tre Principper. Tanker skaber følelser. Verden ses indefra og ud, og hvis man glemmer det, så er det, at der let opstår frustrationer
 • Mindfulness. I følelser er der handling. Derfor er det også nødvendigt af og til, at komme fra hovedet og ned i kroppen, hvor følelserne sidderOm migJeg har en baggrund som leder i den finansielle sektor gennem de sidste 15 år. Jeg har i den periode arbejdet med rigtig mange mennesker og deres udvikling både personligt og fagligt.


Jeg er certificeret Intuitiv Respons Coach hos Be Change IRC, en uddannelse der er ICF-akkrediteret.


Idag har jeg egen virksomhed - MindBoost. Hver dag arbejder jeg med mennesker, der har brug for forandring og ønsker at leve deres liv, så de mærker gnist og glæde.Mine værdierMin misson er at hjælpe dig til at skabe afklaring i forhold til dine konkrete udfordringer, så du kan opleve et liv med større glæde og tilfredshed. At arbejde med personlig udvikling og læring gennem livet er min helt store drivkraft. Jeg tror på, at vi hver især har ansvar for vores eget liv. Du kan ikke forandre noget hos andre, alene hos dig selv.


En af mine markante værdier er frihed. Friheden til selv at vælge til og fra. Jeg fandt ud af, at jeg slet ikke respekterede denne værdi tidligere, og dermed ej heller levede autentisk. Når man ikke er bevidst om sine indre værdier, risikerer man at overskride egne grænser dag efter dag. Det gjorde jeg, og det måtte jeg betale prisen for i form af stress.


Hvis du kan genkende noget af ovenstående, så skynd dig at tage fat i mig. Det er aldrig for sent at begynde at leve sit liv og ikke bare overleve det.


Biografi

Klientudtalelser

Mads - "SUPER OPLEVELSE "Jeg har aldrig før prøvet at live coachet, og havde derfor ikke nogle forventning til hvad det egentlig var jeg gik ind til. Ikke andet end at jeg håbede på at få nogle værktøjer, som jeg kunne bruge til at forbedre mig selv. Thomas var super behagelig at snakke med og meget lyttende. Vi fandt i fællesskab hurtigt frem til, hvordan jeg skulle arbejde med min udvikling. Jeg følte mig tryg og hørt. Jeg fik nogle gode værktøjer med, som jeg siden har benyttet, til stor glæde for mig selv og mine nærmeste. Det var en super oplevelse at blive coachet af Thomas, og jeg anbefaler glædeligt et forløb hos ham!""  Læs mere  Læs mindre

Sara, stifter og indehaver Be Change IRC - "Her er min varmeste anbefaling af Thomas Thørner. Thomas tog coachuddannelsen hos Be Change i 2021/22 og han viste allerede fra start stor indsigt og forståelse for de coachende kommunikationsredskaber. Thomas er et empatisk og åbent menneske, som tør stille de svære spørgsmål og samtidig støtte sine klienter, når følelserne bliver for svære."  Læs mere  Læs mindre

Kasper, 50 år - "En varm anbefaling herfra. Super effektivt forløb. Det er tydeligt, at Thomas har stort erfaring med mennesker og ledelse og min lederkarriere trængte virkelig til dette boost. Ovenikøbet er han utrolig fleksibel i forhold til tider. Med mit job var det af og til vanskeligt at finde tid, men Thomas hjalp både i weekends og på aftener, når det passede mig."  Læs mere  Læs mindre

Kvinde, 32 år - "Hvis du har brug for en sparringspartner, der med stor omsorg og empati hjælper dig til et klarere syn på dig selv og dine valg, vil jeg varmt anbefale Thomas. Han har stor indsigt, og en unik evne til at sætte fokus på de helt rigtige problemstillinger."  Læs mere  Læs mindre

Lars, 25 år - "En super fin oplevelse. Thomas stiller utrolig udfordrende og dybe spørgsmål, og på en meget behagelig måde formår han at få en til at finde svarene inden i sig selv. Han er meget direkte, og man kan mærke fremskridt efter hver session. Klar anbefaling."  Læs mere  Læs mindre

Stine, 44 år - "Thomas er utrolig empatisk. Han er lyttende og formår at rumme andres følelser. Hans erfaring giver en rigtig god guidance, og jeg har i hele forløbet følt mig tryg."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.