Er du slave af dine begrænsninger?

Skrevet d. 24-6-2022 23:38:30 af Thomas Thørner - Be Change Life Coach, Business Mentor, Business coach

✖️Jeg er ikke god nok

✖️Jeg er ikke værdig

✖️Jeg er ikke lige så god som de andre

✖️Jeg er til besvær

✖️Jeg skal tilfredsstille andres behov

✖️Hvis jeg gør, som jeg selv ønsker er jeg egoistisk

✖️Jeg skal gøre mig fortjent til at være her ✖️Det er min skyld, når andre bliver skuffede ✖️Det er mit ansvar, at andre har det godt ✖️Jeg skal gøre mig fortjent til at blive elsket ✖️Hvis jeg siger fra, bliver jeg forladt


Vækker disse udsagn noget genkendende i dig?


Begrænsende overbevisninger slås vi alle med, men for nogen er de så udtalte, at hele ens liv baseres på dem, og ens frihed begrænses nådesløst. Skal det være slut med at være fanget i fortidens historie?


Der er nogle få ledige tider i næste uge - snup en af dem og få startet rejsen mod friheden?

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.