Har du modet til at handle?

Skrevet d. 16-6-2022 15:39:22 af Thomas Thørner - Be Change Life Coach, Business Mentor, Business coach

I mange år har jeg mærket en ubalance.


På overfladen havde jeg det perfekte liv. Et spændende job, en skøn familie, lidt fritid at lade op i. Alligevel følte jeg mig ikke tilfreds. Det kan bedst beskrives som en indre uro.


Som masser af andre ting, der skete i mit liv, skete der desværre også det, at min far blev syg. En mand, som jeg har set op til hele mit liv, blev mere og mere en skygge af sig selv. Diagnosen Alzheimers blev stillet.


Han kom fra trange kår, og skabte selv alt hvad han havde ved hårdt arbejde. Som far var han ikke altid nærværende. I bund og grund havde han vist opfattelsen af, at så længe han sikrede indtægt, så havde han opfyldt sit formål med livet.


Som børn så vi ham ikke meget. Han arbejdede meget og rejser med jobbet fyldte en del. Det lykkedes ham at skabe en stor karriere. Når jeg kigger tilbage på mit eget liv, så må jeg sige at jeg virkelig har levet op til min rollemodel. Mit liv har været bygget op på samme måde.


Noget tid inden han blev syg, tog jeg en snak med ham. Jeg havde brug for at spørge ham, om der var noget han fortrød i sit liv, og ville lave om. Der fortalte han, at hans store drøm som ung var at blive pilot, men hans mor mente, at det bedste for ham var at tage en kontoruddannelse , så han kunne forsørge en familie. Så han gik den vej. Han fortalte også, at hvis han kunne så ville han ikke have prioriteret arbejdet så meget, som han gjorde. Det havde givet ham en følelse af ensomhed.


Fortrydelser er det værste. Når de kommer er det typisk for sent. For mig var det heldigvis ikke for sent. Jeg kunne stadig rette op på det. Var det en beslutning fyldt med frygt? Ja! Krævede det støtte i processen? Ja! Mødte jeg undren over mit valg om at forlade den karriere, som jeg havde brugt 30 år på at skabe? Ja! Jeg valgte alligevel at fortsætte, så det ikke er mig om 25 år, der bliver spurgt af mine børn, om jeg fortryder mine valg - den situation vil jeg ALDRIG stå i.


Hvis jeg kan, så kan du også.


Er der noget, som ikke føles rigtigt inde i dig? Noget, som du er bange for at fortryde? Så gør noget nu.


Jeg har lige nu nogle få ledige pladser i udviklingsforløb, hvor du kommer dine eventuelle fortrydelser til livs. Hvor vi arbejder med dine ønsker og drømme og sammen finder den rigtige vej for dig ☺️


Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.