Pia-Emilie Brozek - Stresscoach, Stressterapeut, Børn og unge coach, Terapeut

Pia-Emilie Brozek

Stresscoach, Stressterapeut, Børn og unge coach, Terapeut

Roskilde, Videosamtale , GoMentor 24/7

20 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Samtale med børn og unge under 18 år 700 kr. Aftal tid

Samtale + 18 år 800 kr. Aftal tid

Forældre rådgivning og coaching 900 kr. Aftal tid

Du er måske forældre til et barn der af en eller anden årsag mistrives og har ondt inden i.

Forældrecoaching bruges for bedre at forstå dit barn, kunne hjælpe dit barn, samarbejde med dit barn og dermed skabe bedre relationer til dit barn.

Det mærkes hurtigt, når det mærkes rigtigt indeni.

Vi kender alle sammen oplevelsen af, ikke altid at være de forældre vi egentlig ønsker at være. Vi kommer måske til at skælde for meget ud, sætte grænser, være trætte, opgivende og have svært ved at forstå vores børn. Magtesløsheden for os til at reagere på en måde, så vi nogle gange slet ikke kan genkende os selv. Nogle gange tænker ” det der, det gjorde/sagde jeg bare IKKE”.

Det kan være svært at komme ud af, se nye muligheder. Med coaching kan I få indsigt i hinandens intentioner. I kommer til at kunne se hvad den bagvedliggende grund er til jeres adfærd. Når I får denne selvindsigt, vil jeres handlemønstre ændre sig. I vil reagere og kommunikere anderledes, hvilket vil styrke jeres indbyrdes relationer markant. I vil opleve, hvor dejlig befriende det er, at se og forstå hinanden.

Stress forløb voksne pr. samtale 800 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 87 43 53

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 124 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 249 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle ugens 7 dage.

GoMentor 24/7 Live 349 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Live+ 449 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 87 43 53

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Velkommen til min profil. Ønsker du hjælp, så er du hjertelig velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak. Jeg ringer tilbage samme dag. Pia-Emilie Brozek - Stresscoach, Stressterapeut, Børn og unge coach, Terapeut

Beskrivelse

Velkommen til  min profil

Jeg har specialiseret mig i at hjælpe børn, unge og voksne i forhold til Stress, angst, depression og skilsmisse.  

Jeg vil glæde mig til at hjælpe dig via metakognitiv terapi og coaching. Metakognitiv terapi er banebrydende og effektiv måde at hjælpe med forandringer og undgå tilbagefald.    

Læs mere om mig her på siden. Du er også hjertelig velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak.     


Samtaler med voksne

Intet kommer af sig selv - heller ikke forandringer.

  • Selvværd eller ensomhed
  • Når problemrene virker fuldstændig uoverskuelige
  • Stress
  • Angst
  • Når det er svært at sætte ord på for at kunne gøre noget ved det. 
  • Manglende energi og overskud
  • Arbejds relaterede udfordringer
  • Skilsmisse

Samtaler med børn

Oplever I forældre, at jeres barn har:

 • Ondt i maven eller ondt i hovedet
 • Svært ved at falde i søvn
 • Vil ikke i skole og helst blive hjemme
 • Stille, trist og kommer let til tårer
 • Vrede mod jer forældre
 • Andet

Jeg taler med jeres barn og jer forælder, sammen og hver for sig. Viser jeres barns problemer sig i relation til skolen, så taler jeg også med lærerne og skoleledelsen. Jeg er selv lærer og ved hvordan tingene skal gribes an i forhold til skolen.

Forståelse og løsning findes i fællesskab. Jeres barn kan ikke gøre det alene.


Samtaler med unge

 • Måske holder du tanker og følelser for dig selv og sætter den glade maske på, hver gang du skal være sammen med andre.
 • Måske føles det pinligt eller grænseoverskridende for dig, at skulle tale om dine problemer. Det kan også være du oplever, at det er meget svært at sætte ord på de tanker, du går rundt med.
 • Måske vil du ikke være til besvær, eller er bange for at dine venner og familie slet ikke gider høre på dine problemer, eller vil kunne forstå dig - fordi du heller ikke selv helt kan forstå det. 


Det er vigtigt, at du taler om de tanker og bekymringer, du går rundt med, så det ikke "bygger sig op" og i værste fald udvikler sig til stress, angst, depression eller selvskade.


Når du får sat ord på alt det svære, letter det. Du får selvindsigt, og bliver klogere på dine problemer. Gennem samtalen hjælper jeg dig med at handle anderledes.


Kort om mig

Jeg har følgende uddannelser:


 • Lærer
 • Eksamen i coaching i organisationer
 • Coach - Internationalt certificeret efter højeste coachingstandard (ICI).
 • Certificeret METAKOGNITIV stresscoach
 • Certificeret kognitiv terapeut i forhold til  Børn og unge med angst og stress
 • Certificeret neokognitiv terapeut med speciale inden for metakognitiv terapi, Level 1 Biografi

Klientudtalelser

Kvinde med stress - "En positiv oplevelse, krydret med en del aha-oplevelser undervejs! Jeg har netop afsluttet et spændende forløb hos Pia-Emilie. Det har været en fantastisk oplevelse og en indsigtsfuld rejse! Personlig udvikling bliver mere håndgribelige med den rette coaching og rette værktøjer! Pia-Emilie formåede at møde mig, der hvor jeg var og gav mig enkle og simple øvelser, der hurtigt fik mig til at se tingene på en ny måde! Nye veje! - fik tanker/bekymringer/grublerier placeret i de rigtige “kasser”, så det giver mening for netop mig! Samtidig er Pia-Emilie utrolig imødekommende, sympatisk og tillidsvækkende, alle burde give sig selv den gave, at komme under Pia-Emilies vinger! Tak for dig ❤️"  Læs mere  Læs mindre

stress forløb med en mand på 42 år. - " Han skrev følgende om sit forløb hos Open Mind: Hver gang jeg har besøgt Pia-Emilie var jeg glad, opløftet og positiv. Jeg fik mange nye veje og handlemuligheder. Nu kan jeg tænkte tilbage og grine af hvordan jeg før brugte en masse timer på at finde løsninger?. Jeg havde en overbevisning om, at det der med at få hjælp, det var kun noget for svage tøsedrenge - nu ved jeg, at jeg blot var bange. Godt jeg opsøgte Pia-Emilie. Hun forklare og spørge ind så det rykker."  Læs mere  Læs mindre

Studerende 18 år - "Udtalelse fra studerende på 18 år Da jeg startede mit forløb hos Pia-Emilie, var jeg god til facade. Jeg græd adskillige timer om dagen. Jeg kunne ikke styrer det eller forklare hvorfor. Jeg havde konstante bekymringer og frygt. Det hele var meget trist. Nu hvor jeg afslutter forløbet, er jeg blevet vildt god til at tænke på andre ting end bekymringer. Jeg fokusere på noget andet og bekymre mig næsten ikke mere. Jeg er blevet god til ikke at være ked af det hele dagen. Det er gået fra konstant eller i hvert fald mange timer om dagen til tristhed 1 gang i ugen. Jeg er god til at slippe negative tanker. Jeg håndtere modgang/modstand anderledes. Jeg bebrejder ikke mig selv, men acceptere mig selv. Jeg cutter slet ikke længere."  Læs mere  Læs mindre

Mand 39 år - "Uden Pia-Emilie var jeg nok blevet skilt. Jeg kontaktede Pia-Emilie da min kone synes jeg skældte børnene ud og altid var sur. Min kone havde ret og jeg var ved at eksplodere oven i hovedet. Arbejde, familie og alt det andet. To do listen var uendelig og alle ville have mig til at gøre noget. Pia-Emilie er rolig, uhøjtidelig, ærlig og konfrontere på en behagelig og ikke nedsættende måde. Der var altid en behagelig stemning og en åbenhed. Jeg fik altid noget med hjem jeg kunne arbejde på. Jeg har afsluttet mit forløb og har en lykkelig familie. Jeg vil altid kontakte Pia-Emilie, hvis jeg har brug for at løse nogle problemstillinger i mit liv. "  Læs mere  Læs mindre

Anbefaling fra forældre med dreng i 8. kl. - "'Da vores søn startede i 8. Klasse fik presset fra de lange skoledage, lektierne, uddannelses-paratheds-vurdering og karakterer det til at ramle for ham. Han var stresset og ulykkelig. Vi kontaktede derfor Pia-Emilie, for at få hjælp. Pia-Emilie fik hurtigt en god og tryg forbindelse med vores søn. Hun hjalp ham med at lære værktøjer, der kunne hjælpe ham i situationer med stress og angst. Hun hjalp også med at skabe gode aftaler med skolen, så han kunne fortsætte med sin skole under forhold, der var mindre stressende for ham. Han er nu en glad dreng igen med større selvtillid ift. at han selv kan håndtere både dagligdagen og nye situationer. Ord kan ikke udtrykke hvor glade vi er for at vi kontaktede Pia-Emilie!'"  Læs mere  Læs mindre

Kvinde 60 år - "Jeg henvendte mig til Pia-Emilie da jeg var godt ramt af stress og havde svært ved at takle forskellige private problemer. Jeg var tryg ved at tale med Pia-Emilie om disse ting, da hun er tillidsvækkende, positiv, lyttende og samtidig hører de små nuancer. Jeg har bl.a. lært at bruge mindre tid på tanker og sørge lidt mere for mit eget velbefindende. Jeg fik nogle gode øvelser omkring tanker. Jeg kan klart anbefale Pia-Emilie."  Læs mere  Læs mindre

Dreng 17 år - "Jeg havde så mange tanker, det kørte bare hele tiden. Jeg forsøgte alt muligt for ikke at tænke på tankerne. Jeg vidste jo ikke hvad jeg skulle gøre. Til sidst følte jeg, at jeg var ved at blive sindsyg. Pia-Emilie har hjulpet mig med at få mig til at gøre noget helt andet. Nu er jeg glad og sammen med vennerne igen. Jeg bruger næsten aldrig tid på at tænke bekymringstanker. Jeg gør bare alt hvad jeg har lyst til. De er forsvundet. Jeg er glad for, at jeg kontaktede Pia-Emilie"  Læs mere  Læs mindre

Mor til datter på 18 år - "Pia-Emilie er dygtig og fik min datter til at lytte og forstå hendes tankemylder. Efter 4 samtaler, har min datter nu styr på tankerne og vi har fået vores glade datter tilbage igen. "  Læs mere  Læs mindre

Kvinde 42 år - "Pia-Emilie er så hjertelig og dybt professionel. Jeg ved, at jeg altid har hende i nærheden, da jeg efter forløbet bare kan ringe til hende og få en tid. Jeg er taknemmelig for den hjælp jeg har fået og kan kun anbefale andre at få hjælp af Pia-Emilie. Du vil føle dig tryg og forstået samtidig med, at hun er god til at se andre muligheder. Nu handler jeg konstant :) "  Læs mere  Læs mindre

Mand 43 år - "Pia-Emilie hjalp mig før, under og den første tid efter skilsmissen. Hjælp i forhold til kommunikation med min x kone. Hjælp til hvodan vi gjorde det bedst for børnene. Det er en svær tid og Pia-Emilie er meget hjælpsom og jeg kunne kontakte hende og få hjælp samme dag. Professionel og dygtig terapeut. "  Læs mere  Læs mindre

Kvinde 38 år - "Tak! Til Pia-Emilie fordi hun hjalp mig til at forstå min eksmand der har borderline. Nu bruger jeg ikke tid på tankemylder og misforståelser. Jeg har mere overskud og er glad igen. "  Læs mere  Læs mindre

Kvinde 52 år - "Pia-Emilie er meget nærværende, imødekommende, professionel og tålmodig. Hun er skarp og gav mig gode forklaringer på hvorfor jeg ikke kunne sove. Pia-Emilies redskaber gav mig min nattesøvn tilbage - og det havde jeg ikke forventet. Jeg anbefaler gerne Pia-Emilie til andre. "  Læs mere  Læs mindre

Mand 50 år med tankemylder der gjorde ham deprimeret. - "Jeg tænkte konstant. Det var helt vildt. Jeg blev så træt af det. Jeg kunne slet ikke holde op. Jeg vil meget gerne anbefale Pia-Emilie. Hun er for vild. "  Læs mere  Læs mindre

Deprimeret - "Jeg trak mig fra mine venner. Kunne ikke holde ud at være i skolen. Jeg er så glad for, at det er slut nu og at jeg er glad, har overskud og kan være i skole. "  Læs mere  Læs mindre

Læs flere udtalelser - "Uddrag af udtalelsen. Den fulde længde skal læses på min hjemmeside. "  Læs mere  Læs mindre

Svært ved at vise følelser - " Jeg har fået det meget bedre og kan bedre vise følelser og sige fra nu. Jeg mærker efter. Jeg vil gerne anbefale Pia-Emilie til andre. Uddrag af udtalelsen. Den fulde længde skal læses på min hjemmeside. "  Læs mere  Læs mindre

Dreng med lavt selvtillid - "Vi kan varmt anbefale Pia-Emilie. Hun har været en stor hjælp til kæmpe forandringer. Læs den fulde længde af udtalelsen på min hjemmeside. "  Læs mere  Læs mindre

Tanker og problemer med at sove. Teenager - " Vi har oplevet forløbet SUPER GODT. Gode redskaber og gode snakke om situationerne og problemstillingerne. Jeg vil helt klart anbefale Pia-Emilie til andre, på grund af hendes professionelle tilgang, samt hendes behagelige væremåde. Dette er kun et uddrag af udtalelsen. Den fulde længde kan læses på min hjemmeside."  Læs mere  Læs mindre

Kvinde på 37 år med stress og angst - " Øjenåbner overfor mig selv og overfor min familie. Pia-Emilie vender de negative tanker/følelser om til det positive. Før var jeg meget usikker person. Nu tror jeg mere på mig selv og livet. Jeg vil til enhver tid anbefale hende til personer med angst og stress. Uddrag af udtalelsen. Den fulde længde skal læses på min hjemmeside. "  Læs mere  Læs mindre

Mor og søn - "Pia-Emilie tog imod min 12 årige søn og jeg i efteråret 2018. Han var trist og trivedes ikke godt hverken i skolen eller herhjemme. Vi havde oplevet et stort tab da min ex-mand begik selvmord i 2017 og jeg var ramt af stress. Pia-Emilie fik lige så stille og roligt løst op for alle de knuder i maven som vi begge havde. Det var mega hårdt i starten, men for hver gang skete der en forandring. Pia-Emilie's hjertelige og ultra nærværende måde at være på og de redskaber, som hun gav os, var vendepunktet for os. Hendes ord har sat sig fast og vi har fået en helt ny måde at tackle livets udfordringer på. Jeg kan kun give hende mine varmeste anbefalinger og jeg vil for altid huske hende for den kæmpe forskel, som hun gjorde for hele min familie på det tidspunkt, hvor vi måske havde allermest brug for hjælp. "  Læs mere  Læs mindre

Blogindlæg fra denne mentor

Vis alle

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere