Pia-Emilie Brozek - Stresscoach, Stressterapeut, Børn og unge coach, Terapeut, Familieterapeut/-rådgiver

Pia-Emilie Brozek

Stresscoach, Stressterapeut, Børn og unge coach, Terapeut, Familieterapeut/-rådgiver

Roskilde, Videosamtale , GoMentor 24/7

8 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Samtale med børn og unge under 18 år 700 kr. Aftal tid

Forældre rådgivning og coaching 900 kr. Aftal tid

Du er måske forældre til et barn der af en eller anden årsag mistrives og har ondt inden i.

Forældrecoaching bruges for bedre at forstå dit barn, kunne hjælpe dit barn, samarbejde med dit barn og dermed skabe bedre relationer til dit barn.

Det mærkes hurtigt, når det mærkes rigtigt indeni.

Vi kender alle sammen oplevelsen af, ikke altid at være de forældre vi egentlig ønsker at være. Vi kommer måske til at skælde for meget ud, sætte grænser, være trætte, opgivende og have svært ved at forstå vores børn. Magtesløsheden for os til at reagere på en måde, så vi nogle gange slet ikke kan genkende os selv. Nogle gange tænker ” det der, det gjorde/sagde jeg bare IKKE”.

Det kan være svært at komme ud af, se nye muligheder. Med coaching kan I få indsigt i hinandens intentioner. I kommer til at kunne se hvad den bagvedliggende grund er til jeres adfærd. Når I får denne selvindsigt, vil jeres handlemønstre ændre sig. I vil reagere og kommunikere anderledes, hvilket vil styrke jeres indbyrdes relationer markant. I vil opleve, hvor dejlig befriende det er, at se og forstå hinanden.

Samtale + 18 år 800 kr. Aftal tid

Metakognitv stressforløb 7 samtaler 5.300 kr. Aftal tid

Stressforløb 

 • Har du ofte tankemylder
 • Vågner om natten og tænker mange tanker, der gør det umuligt at falde i søvn igen. 
 • Har du hjertebanken, svedige håndflader og ryster på hænderne når du bliver presset. 
 • Mangler du overskud i hverdagen?
 • Har du svært ved at finde ro i kroppen og være rigtigt til stede?
 • Føler du dig meget træt og har mest lyst til at blive hjemme fra arbejde?
 • Mangler du glæde i dit liv eller føler dig trist?
 • Føler du dig ofte presset?


Jeg er uddannet stresscoach og metakognitiv stresscoach, hvilket gør at jeg hurtigt og effektivt kan hjælpe dig til   omstrukturering af stressoplevelser på et højere metakognitivt niveau. Du vil opleve mærkbare og vedvarende stress reduktion ved blot 7 samtaler på 2 måneder.     

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 87 43 53

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 124 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 249 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle ugens 7 dage.

GoMentor 24/7 Live 349 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Live+ 449 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 87 43 53

Videosamtaler

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Forældre rådgivning og coaching (GoMentor videosession) 900 kr. Aftal tid

Metakognitiv terapi unge og voksne (GoMentor videosession) 800 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 87 43 53

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Hjælp til børn, unge og voksne med angst, skolevægring, depression og stress Midt i Roskilde centrum. Pia-Emilie Brozek - Stresscoach, Stressterapeut, Børn og unge coach, Terapeut, Familieterapeut/-rådgiver

Beskrivelse

Velkommen til  min profil

Jeg har specialiseret mig i at hjælpe børn, unge og voksne i forhold til Stress, angst, depression og skilsmisse.  

Jeg vil glæde mig til at hjælpe dig via metakognitiv terapi og coaching. Metakognitiv terapi er banebrydende og effektiv måde at hjælpe med forandringer og undgå tilbagefald.    

Læs mere om mig her på siden. Du er også hjertelig velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak.     


Samtaler med voksne

Intet kommer af sig selv - heller ikke forandringer.

  • Selvværd eller ensomhed
  • Når problemrene virker fuldstændig uoverskuelige
  • Stress
  • Angst
  • Når det er svært at sætte ord på for at kunne gøre noget ved det. 
  • Manglende energi og overskud
  • Arbejds relaterede udfordringer
  • Skilsmisse


Samtaler med unge

 • Måske holder du tanker og følelser for dig selv og sætter den glade maske på, hver gang du skal være sammen med andre.
 • Måske føles det pinligt eller grænseoverskridende for dig, at skulle tale om dine problemer. Det kan også være du oplever, at det er meget svært at sætte ord på de tanker, du går rundt med.
 • Måske vil du ikke være til besvær, eller er bange for at dine venner og familie slet ikke gider høre på dine problemer, eller vil kunne forstå dig - fordi du heller ikke selv helt kan forstå det. 


Det er vigtigt, at du taler om de tanker og bekymringer, du går rundt med, så det ikke "bygger sig op" og i værste fald udvikler sig til stress, angst, depression eller selvskade.


Når du får sat ord på alt det svære, letter det. Du får selvindsigt, og bliver klogere på dine problemer. Gennem samtalen hjælper jeg dig med at handle anderledes.


Samtaler med børn

Oplever I forældre, at jeres barn har:

 • Ondt i maven eller ondt i hovedet
 • Svært ved at falde i søvn
 • Vil ikke i skole og helst blive hjemme
 • Stille, trist og kommer let til tårer
 • Vrede mod jer forældre
 • Andet

Jeg taler med jeres barn og jer forælder, sammen og hver for sig. Viser jeres barns problemer sig i relation til skolen, så taler jeg også med lærerne og skoleledelsen. Jeg er selv lærer og ved hvordan tingene skal gribes an i forhold til skolen.


Forståelse og løsning findes i fællesskab. Jeres barn kan ikke gøre det alene.


Kort om mig

Jeg har følgende uddannelser:

 • Eksamen i coaching i organisationer
 • Coach - Internationalt certificeret efter højeste coachingstandard (ICI).
 • Certificeret METAKOGNITIV stresscoach
 • Certificeret kognitiv terapeut i forhold til  Børn og unge med angst og stress
 • Certificeret neokognitiv terapeut med speciale inden for metakognitiv terapi, Level 1” ultimo 2019


Afbud skal ske senest 24 timer før sessionens begyndelse, ellers betales det fulde beløb for den bookede tid.

Biografi

Klientudtalelser

Mand 50 år med tankemylder der gjorde ham deprimeret. - "Jeg tænkte konstant. Det var helt vildt. Jeg blev så træt af det. Jeg kunne slet ikke holde op. Jeg vil meget gerne anbefale Pia-Emilie. Hun er for vild. "  Læs mere  Læs mindre

Deprimeret - "Jeg trak mig fra mine venner. Kunne ikke holde ud at være i skolen. Jeg er så glad for, at det er slut nu og at jeg er glad, har overskud og kan være i skole. "  Læs mere  Læs mindre

Læs flere udtalelser - "Uddrag af udtalelsen. Den fulde længde skal læses på min hjemmeside. "  Læs mere  Læs mindre

Svært ved at vise følelser - " Jeg har fået det meget bedre og kan bedre vise følelser og sige fra nu. Jeg mærker efter. Jeg vil gerne anbefale Pia-Emilie til andre. Uddrag af udtalelsen. Den fulde længde skal læses på min hjemmeside. "  Læs mere  Læs mindre

Dreng med lavt selvtillid - "Vi kan varmt anbefale Pia-Emilie. Hun har været en stor hjælp til kæmpe forandringer. Læs den fulde længde af udtalelsen på min hjemmeside. "  Læs mere  Læs mindre

Tanker og problemer med at sove. Teenager - " Vi har oplevet forløbet SUPER GODT. Gode redskaber og gode snakke om situationerne og problemstillingerne. Jeg vil helt klart anbefale Pia-Emilie til andre, på grund af hendes professionelle tilgang, samt hendes behagelige væremåde. Dette er kun et uddrag af udtalelsen. Den fulde længde kan læses på min hjemmeside."  Læs mere  Læs mindre

Kvinde på 37 år med stress og angst - " Øjenåbner overfor mig selv og overfor min familie. Pia-Emilie vender de negative tanker/følelser om til det positive. Før var jeg meget usikker person. Nu tror jeg mere på mig selv og livet. Jeg vil til enhver tid anbefale hende til personer med angst og stress. Uddrag af udtalelsen. Den fulde længde skal læses på min hjemmeside. "  Læs mere  Læs mindre

Mor og søn - "Pia-Emilie tog imod min 12 årige søn og jeg i efteråret 2018. Han var trist og trivedes ikke godt hverken i skolen eller herhjemme. Vi havde oplevet et stort tab da min ex-mand begik selvmord i 2017 og jeg var ramt af stress. Pia-Emilie fik lige så stille og roligt løst op for alle de knuder i maven som vi begge havde. Det var mega hårdt i starten, men for hver gang skete der en forandring. Pia-Emilie's hjertelige og ultra nærværende måde at være på og de redskaber, som hun gav os, var vendepunktet for os. Hendes ord har sat sig fast og vi har fået en helt ny måde at tackle livets udfordringer på. Jeg kan kun give hende mine varmeste anbefalinger og jeg vil for altid huske hende for den kæmpe forskel, som hun gjorde for hele min familie på det tidspunkt, hvor vi måske havde allermest brug for hjælp. "  Læs mere  Læs mindre

Blogindlæg fra denne mentor

Vis alle

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere