Pia-Emilie Brozek - Stresscoach, Stressterapeut, Terapeut, Familieterapeut/-rådgiver, Børn og unge coach, Coach

Pia-Emilie Brozek

Stresscoach, Stressterapeut, Terapeut, Familieterapeut/-rådgiver, Børn og unge coach, Coach

Roskilde, Videosamtale

23 klientudtalelser

Personligt fremmøde

1 : 1 samtale 850 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

61 16 80 40

Videosamtaler

Telefonisk samtale + 18 (GoMentor videosession) 850 kr. Aftal tid

Jeg ringer dig op så snart jeg er ledig. 

Forældrerådgivning (GoMentor videosession) 950 kr. Aftal tid

Parterapi (GoMentor videosession) 950 kr. Aftal tid

1:1 samtale (GoMentor videosession) 850 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

61 16 80 40

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Jeg er uddannet stressterapeut, samt har andre terapeutiske uddannelser der omhandler stress, angst og depression. Roskilde centrum Pia-Emilie Brozek - Stresscoach, Stressterapeut, Terapeut, Familieterapeut/-rådgiver, Børn og unge coach, Coach

Beskrivelse

Stressbehandling er for dig der ønsker professionel hjælp, hvor forløbet er tilpasset til netop dig.   


Nede med stress eller balancerer du på kanten til det? Jeg hjælper stressramte ud af den meget ubehagelige og lammende situation.


Måske er du sygemeldt med stress, måske mærker du symptomerne, men er i tvivl om, det er det. Eller du har bare så travlt, at du føler dig udbrændt.


Det kan være svært at sætte ord på, hvad stress er og hvad stress gør ved dig. 


Hvordan føles stress:

Uro, manglende lyst eller glæde, koncentrations- og hukommelsesbesvær, irritation og vrede, angst, søvnløshed, og ondt et eller flere steder på kroppen, er nogle af de mest almindelige symptomer, der viser sig ved stress.


Når du er ramt af stress vil du opleve, at du grubler og bekymrer dig rigtig meget. Det kan også betyde at det er svært at træffe beslutninger og se muligheder - dette skal du have hjælp til. 


Du grubler måske over hvorfor du er ramt af stress og hvordan det kunne ske, samtidig med at du bekymre dig om dagen i morgen og i næste uge. 


Hvad får du ud af en stressbehandling?


Gennem samtaler får du overblik over din situation.


Lære at give slip på dine bekymringer og grublerier.


Viden om hvordan du kommer ud af din stress og hvordan du fremadrettet kan spotte de situationer der gør dig stresset.


Jeg kan hjælpe dig med at overskue, handle og  træffe beslutninger. Dette vil give dig overskud og glæde. 


Værktøjer og øvelser der er lette at huske og gør, at du kan håndtere stressede situationer i fremtiden. 

 

 

Du får dermed både hjælp og støtte til at komme igennem den stress, du oplever lige nu, og samtidig finder du også ud af, hvad det er, der gør dig stresset og ikke mindst hvordan du skal håndtere det fremadrettet. 


Da jeg både er uddannet stresscoach og stressterapeut, samt har andre terapeutiske uddannelser der omhandler stress, angst og depression, har jeg en en grunddig viden både teoretisk og praktisk. 


Ring til mig og book en tid allerede i dag og bliv fri af stress en gang for alle.  


Kort om mig

Jeg har følgende uddannelser:

 • Lærer
 • Eksamen i coaching i organisationer
 • Coach - Internationalt certificeret efter højeste coachingstandard (ICI).
 • Certificeret Stress coach
 • Certificeret METAKOGNITIV stresscoach
 • Certificeret kognitiv terapeut i forhold til  Børn og unge med angst og stress
 • Certificeret neokognitiv terapeut med speciale inden for metakognitiv terapi, Level 1 Biografi

Klientudtalelser

Vores søn på 19 år der følte sig ensom - "Vores søn gik modstræbende i skole og resten af tiden sad han foran sin computer. Vi havde i flere omgange givet op. Da vi så hvad Pia-Emilie havde skrevet på sin hjemmeside om gruppeforløb med unge ensomme ændrede det sig. Vores søn har ikke været i gruppeforløb, men har haft videosamtaler med Pia-Emilie. Stor tak for hjælpen. "  Læs mere  Læs mindre

Kvinde med stress 35 år - "Tusinde tak til Pia-Emilie. Der har hjulpet mig med at forstå min stress og slippe min stress. Jeg ved ikke hvad jeg ville have gjort, hvis ikke Pia-Emilie var så blid og tålmodig som hun har været i hele forløbet. Pia-Emilie er meget professionel og det er trygt at komme hos hende. Hvis du er ramt af stress, så vælg Pia-Emilie, en bedre hjælp for du ikke. Tak! "  Læs mere  Læs mindre

Studerende med konstante bekymringstanker - "Pia-Emilie har hjulpet mig så jeg nu har det godt. Før tænkte og tænkte jeg bare. Jeg tænkte også på hvor håbløst det var at tænke. Jeg blev sur på mig selv, fordi jeg tænkte så meget. Jeg blev meget træt af at tænke de der bekymringstanker hele tiden. Til sidst blev jeg også ked af alle disse tanker. Nu sidder jeg og smiler, fordi det slet ikke fylder længere. Fordi jeg er et andet sted med min uddannelse, mine venner og min familie. Mange ting har ændret sig, så jeg er glad for den hjælp jeg har fået af Pia-Emilie. Det har været meget rart at komme. Pia-Emilie har hjulpet mig meget. Hvis jeg får brug for hjælp igen, så ringer jeg til Pia-Emilie."  Læs mere  Læs mindre

Kvinde med stress - "En positiv oplevelse, krydret med en del aha-oplevelser undervejs! Jeg har netop afsluttet et spændende forløb hos Pia-Emilie. Det har været en fantastisk oplevelse og en indsigtsfuld rejse! Personlig udvikling bliver mere håndgribelige med den rette coaching og rette værktøjer! Pia-Emilie formåede at møde mig, der hvor jeg var og gav mig enkle og simple øvelser, der hurtigt fik mig til at se tingene på en ny måde! Nye veje! - fik tanker/bekymringer/grublerier placeret i de rigtige “kasser”, så det giver mening for netop mig! Samtidig er Pia-Emilie utrolig imødekommende, sympatisk og tillidsvækkende, alle burde give sig selv den gave, at komme under Pia-Emilies vinger! Tak for dig ❤️"  Læs mere  Læs mindre

stress forløb med en mand på 42 år. - " Han skrev følgende om sit forløb hos Open Mind: Hver gang jeg har besøgt Pia-Emilie var jeg glad, opløftet og positiv. Jeg fik mange nye veje og handlemuligheder. Nu kan jeg tænkte tilbage og grine af hvordan jeg før brugte en masse timer på at finde løsninger?. Jeg havde en overbevisning om, at det der med at få hjælp, det var kun noget for svage tøsedrenge - nu ved jeg, at jeg blot var bange. Godt jeg opsøgte Pia-Emilie. Hun forklare og spørge ind så det rykker."  Læs mere  Læs mindre

Studerende 18 år - "Udtalelse fra studerende på 18 år Da jeg startede mit forløb hos Pia-Emilie, var jeg god til facade. Jeg græd adskillige timer om dagen. Jeg kunne ikke styrer det eller forklare hvorfor. Jeg havde konstante bekymringer og frygt. Det hele var meget trist. Nu hvor jeg afslutter forløbet, er jeg blevet vildt god til at tænke på andre ting end bekymringer. Jeg fokusere på noget andet og bekymre mig næsten ikke mere. Jeg er blevet god til ikke at være ked af det hele dagen. Det er gået fra konstant eller i hvert fald mange timer om dagen til tristhed 1 gang i ugen. Jeg er god til at slippe negative tanker. Jeg håndtere modgang/modstand anderledes. Jeg bebrejder ikke mig selv, men acceptere mig selv. Jeg cutter slet ikke længere."  Læs mere  Læs mindre

Mand 39 år - "Uden Pia-Emilie var jeg nok blevet skilt. Jeg kontaktede Pia-Emilie da min kone synes jeg skældte børnene ud og altid var sur. Min kone havde ret og jeg var ved at eksplodere oven i hovedet. Arbejde, familie og alt det andet. To do listen var uendelig og alle ville have mig til at gøre noget. Pia-Emilie er rolig, uhøjtidelig, ærlig og konfrontere på en behagelig og ikke nedsættende måde. Der var altid en behagelig stemning og en åbenhed. Jeg fik altid noget med hjem jeg kunne arbejde på. Jeg har afsluttet mit forløb og har en lykkelig familie. Jeg vil altid kontakte Pia-Emilie, hvis jeg har brug for at løse nogle problemstillinger i mit liv. "  Læs mere  Læs mindre

Anbefaling fra forældre med dreng i 8. kl. - "'Da vores søn startede i 8. Klasse fik presset fra de lange skoledage, lektierne, uddannelses-paratheds-vurdering og karakterer det til at ramle for ham. Han var stresset og ulykkelig. Vi kontaktede derfor Pia-Emilie, for at få hjælp. Pia-Emilie fik hurtigt en god og tryg forbindelse med vores søn. Hun hjalp ham med at lære værktøjer, der kunne hjælpe ham i situationer med stress og angst. Hun hjalp også med at skabe gode aftaler med skolen, så han kunne fortsætte med sin skole under forhold, der var mindre stressende for ham. Han er nu en glad dreng igen med større selvtillid ift. at han selv kan håndtere både dagligdagen og nye situationer. Ord kan ikke udtrykke hvor glade vi er for at vi kontaktede Pia-Emilie!'"  Læs mere  Læs mindre

Kvinde 60 år - "Jeg henvendte mig til Pia-Emilie da jeg var godt ramt af stress og havde svært ved at takle forskellige private problemer. Jeg var tryg ved at tale med Pia-Emilie om disse ting, da hun er tillidsvækkende, positiv, lyttende og samtidig hører de små nuancer. Jeg har bl.a. lært at bruge mindre tid på tanker og sørge lidt mere for mit eget velbefindende. Jeg fik nogle gode øvelser omkring tanker. Jeg kan klart anbefale Pia-Emilie."  Læs mere  Læs mindre

Dreng 17 år - "Jeg havde så mange tanker, det kørte bare hele tiden. Jeg forsøgte alt muligt for ikke at tænke på tankerne. Jeg vidste jo ikke hvad jeg skulle gøre. Til sidst følte jeg, at jeg var ved at blive sindsyg. Pia-Emilie har hjulpet mig med at få mig til at gøre noget helt andet. Nu er jeg glad og sammen med vennerne igen. Jeg bruger næsten aldrig tid på at tænke bekymringstanker. Jeg gør bare alt hvad jeg har lyst til. De er forsvundet. Jeg er glad for, at jeg kontaktede Pia-Emilie"  Læs mere  Læs mindre

Mor til datter på 18 år - "Pia-Emilie er dygtig og fik min datter til at lytte og forstå hendes tankemylder. Efter 4 samtaler, har min datter nu styr på tankerne og vi har fået vores glade datter tilbage igen. "  Læs mere  Læs mindre

Kvinde 42 år - "Pia-Emilie er så hjertelig og dybt professionel. Jeg ved, at jeg altid har hende i nærheden, da jeg efter forløbet bare kan ringe til hende og få en tid. Jeg er taknemmelig for den hjælp jeg har fået og kan kun anbefale andre at få hjælp af Pia-Emilie. Du vil føle dig tryg og forstået samtidig med, at hun er god til at se andre muligheder. Nu handler jeg konstant :) "  Læs mere  Læs mindre

Mand 43 år - "Pia-Emilie hjalp mig før, under og den første tid efter skilsmissen. Hjælp i forhold til kommunikation med min x kone. Hjælp til hvodan vi gjorde det bedst for børnene. Det er en svær tid og Pia-Emilie er meget hjælpsom og jeg kunne kontakte hende og få hjælp samme dag. Professionel og dygtig terapeut. "  Læs mere  Læs mindre

Kvinde 38 år - "Tak! Til Pia-Emilie fordi hun hjalp mig til at forstå min eksmand der har borderline. Nu bruger jeg ikke tid på tankemylder og misforståelser. Jeg har mere overskud og er glad igen. "  Læs mere  Læs mindre

Kvinde 52 år - "Pia-Emilie er meget nærværende, imødekommende, professionel og tålmodig. Hun er skarp og gav mig gode forklaringer på hvorfor jeg ikke kunne sove. Pia-Emilies redskaber gav mig min nattesøvn tilbage - og det havde jeg ikke forventet. Jeg anbefaler gerne Pia-Emilie til andre. "  Læs mere  Læs mindre

Mand 50 år med tankemylder der gjorde ham deprimeret. - "Jeg tænkte konstant. Det var helt vildt. Jeg blev så træt af det. Jeg kunne slet ikke holde op. Jeg vil meget gerne anbefale Pia-Emilie. Hun er for vild. "  Læs mere  Læs mindre

Deprimeret - "Jeg trak mig fra mine venner. Kunne ikke holde ud at være i skolen. Jeg er så glad for, at det er slut nu og at jeg er glad, har overskud og kan være i skole. "  Læs mere  Læs mindre

Læs flere udtalelser - "Uddrag af udtalelsen. Den fulde længde skal læses på min hjemmeside. "  Læs mere  Læs mindre

Svært ved at vise følelser - " Jeg har fået det meget bedre og kan bedre vise følelser og sige fra nu. Jeg mærker efter. Jeg vil gerne anbefale Pia-Emilie til andre. Uddrag af udtalelsen. Den fulde længde skal læses på min hjemmeside. "  Læs mere  Læs mindre

Dreng med lavt selvtillid - "Vi kan varmt anbefale Pia-Emilie. Hun har været en stor hjælp til kæmpe forandringer. Læs den fulde længde af udtalelsen på min hjemmeside. "  Læs mere  Læs mindre

Tanker og problemer med at sove. Teenager - " Vi har oplevet forløbet SUPER GODT. Gode redskaber og gode snakke om situationerne og problemstillingerne. Jeg vil helt klart anbefale Pia-Emilie til andre, på grund af hendes professionelle tilgang, samt hendes behagelige væremåde. Dette er kun et uddrag af udtalelsen. Den fulde længde kan læses på min hjemmeside."  Læs mere  Læs mindre

Kvinde på 37 år med stress og angst - " Øjenåbner overfor mig selv og overfor min familie. Pia-Emilie vender de negative tanker/følelser om til det positive. Før var jeg meget usikker person. Nu tror jeg mere på mig selv og livet. Jeg vil til enhver tid anbefale hende til personer med angst og stress. Uddrag af udtalelsen. Den fulde længde skal læses på min hjemmeside. "  Læs mere  Læs mindre

Mor og søn - "Pia-Emilie tog imod min 12 årige søn og jeg i efteråret 2018. Han var trist og trivedes ikke godt hverken i skolen eller herhjemme. Vi havde oplevet et stort tab da min ex-mand begik selvmord i 2017 og jeg var ramt af stress. Pia-Emilie fik lige så stille og roligt løst op for alle de knuder i maven som vi begge havde. Det var mega hårdt i starten, men for hver gang skete der en forandring. Pia-Emilie's hjertelige og ultra nærværende måde at være på og de redskaber, som hun gav os, var vendepunktet for os. Hendes ord har sat sig fast og vi har fået en helt ny måde at tackle livets udfordringer på. Jeg kan kun give hende mine varmeste anbefalinger og jeg vil for altid huske hende for den kæmpe forskel, som hun gjorde for hele min familie på det tidspunkt, hvor vi måske havde allermest brug for hjælp. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere