Pia-Emilie Brozek - Familieterapeut/-rådgiver, Stressterapeut, Terapeut

Pia-Emilie Brozek

Familieterapeut/-rådgiver, Stressterapeut, Terapeut

Roskilde, Videosamtale

18 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Samtale med børn eller unge 700 kr. Aftal tid

Deltage i møde på dit barns skole 1.200 kr. Aftal tid

Udover min coach og terapeut uddannelse, er jeg også uddannet lærer, så jeg er skarp og har gode erfaringer med at deltage i møder på skoler.  

Forældre rådgivning og coaching 800 kr. Aftal tid

Du er måske forældre til et barn der af en eller anden årsag mistrives og har ondt inden i.

Forældrecoaching bruges for bedre at forstå dit barn, kunne hjælpe dit barn, samarbejde med dit barn og dermed skabe bedre relationer til dit barn.

Det mærkes hurtigt, når det mærkes rigtigt indeni.

Vi kender alle sammen oplevelsen af, ikke altid at være de forældre vi egentlig ønsker at være. Vi kommer måske til at skælde for meget ud, sætte grænser, være trætte, opgivende og have svært ved at forstå vores børn. Magtesløsheden for os til at reagere på en måde, så vi nogle gange slet ikke kan genkende os selv. Nogle gange tænker ” det der, det gjorde/sagde jeg bare IKKE”.

Det kan være svært at komme ud af, se nye muligheder. Med coaching kan I få indsigt i hinandens intentioner. I kommer til at kunne se hvad den bagvedliggende grund er til jeres adfærd. Når I får denne selvindsigt, vil jeres handlemønstre ændre sig. I vil reagere og kommunikere anderledes, hvilket vil styrke jeres indbyrdes relationer markant. I vil opleve, hvor dejlig befriende det er, at se og forstå hinanden.

Metakognitiv stress forløb 5 x 60 min 3.800 kr. Aftal tid

Individuel samtale +18 800 kr. Aftal tid

Samtale med barn i hjemmet 1.000 kr. Aftal tid

Studerende 700 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 87 43 53

89 87 43 53

Online-samtale

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Samtale med børn eller unge (GoMentor videosession) 700 kr. Aftal tid

Metakognitiv stress forløb (GoMentor videosession) 800 kr. Aftal tid

Forældre rådgivning og coaching (GoMentor videosession) 800 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 87 43 53

89 87 43 53

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Events

Gruppe: Hjælp dit barn gennem jeres skilsmisse Gruppeforløb for børn mellem 9 – 14 år
27-2-2019 15:00
2.900 kr. Læs mere

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 87 43 53

Hjælp til børn, unge og voksne med angst, skolevægring, depression og stress Midt i Roskilde centrum. Pia-Emilie Brozek - Familieterapeut/-rådgiver, Stressterapeut, Terapeut

Beskrivelse

Velkommen til  min profil


Du er hjertelig velkommen til at kontakte mig. Jeg hjælper børn, unge og voksne, når de oplever udfordringer i forhold til Stress, angst, depression, skilsmisse, skolevægring eller andre ting der påvirker trivsel, skaber bekymringstanker og ønsket om forandring.


Eksempler på hvad jeg kan hjælpe med:


Samtaler med børn

Oplever I forældre, at jeres barn har:

 • Ondt i maven eller ondt i hovedet
 • Svært ved at falde i søvn
 • Vil ikke i skole og helst blive hjemme
 • Stille, trist og kommer let til tårer
 • Vrede mod jer forældre
 • Andet

Jeg taler med jeres barn og jer forælder, sammen og hver for sig. Viser jeres barns problemer sig i relation til skolen, så taler jeg også med lærerne og skoleledelsen. Jeg er selv lærer og ved hvordan tingene skal gribes an i forhold til skolen.


Forståelse og løsning findes i fællesskab. Jeres barn kan ikke gøre det alene.


Samtaler med unge

 • Måske holder du tanker og følelser for dig selv og sætter den glade maske på, hver gang du skal være sammen med andre.
 • Måske føles det pinligt eller grænseoverskridende for dig, at skulle tale om dine problemer. Det kan også være du oplever, at det er meget svært at sætte ord på de tanker, du går rundt med.
 • Måske vil du ikke være til besvær, eller er bange for at dine venner og familie slet ikke gider høre på dine problemer, eller vil kunne forstå dig - fordi du heller ikke selv helt kan forstå det. 

Det er vigtigt, at du taler om de tanker og bekymringer, du går rundt med, så det ikke "bygger sig op" og i værste fald udvikler sig til stress, angst, depression eller selvskade.


Når du får sat ord på alt det svære, letter det. Du får selvindsigt, og bliver klogere på dine problemer. Gennem samtalen hjælper jeg dig med forståelse og erkendelse. Du får redskaber til at tænke og handle anderledes.


Samtaler med voksne

Intet kommer af sig selv - heller ikke forandringer.

 • Skilsmisse
 • Hvordan du bedst hjælper dine børn før, under og efter skilsmissen.
 • Selvværd eller ensomhed
 • Stress
 • Angst
 • Manglende energi og overskud


Stressforløb 

 • Føler du, at du er i konstant kapløb med tiden?
 • Bliver din hverdag med arbejde, gøremål og familie uoverskuelig?
 • Oplever du konstant pres fra alle sider?
 • Mangler du overskud i hverdagen?
 • Har du svært ved at finde ro og være rigtigt til stede?
 • Vågner du om natten og har svært ved at falde i søvn igen?
 • Har du mistet overblikket?
 • Mangler du glæde i dit liv eller føler dig trist?
 • Så vil et stress-forløb hos mig kunne hjælpe dig.


Kort om mig

Jeg har følgende uddannelser:

 • Familieterapi
 • Eksamen i coaching i organisationer
 • Coach - Internationalt certificeret efter højeste coachingstandard (ICI).
 • Certificeret METAKOGNITIV stresscoach
 • Certificeret METAKOGNITIV terapeut
 • Certicficeret kognitiv terapeut i forhold til  Børn og unge med angst og stress


Afbud skal ske senest 24 timer før sessionens begyndelse, ellers betales det fulde beløb for den bookede tid.

Klientudtalelser

Mor og dreng på 15 år.  - "Der er sket store forandringer efter at vores dreng har talt med Pia-Emilie. Vi andre kunne slet ikke komme ind på ham, eller få ham til at sige noget. Pia-Emilie kunne på magisk vis få ham til at møde op. Han er altid glad efter at have talt med Pia-Emilie. Han er også begyndt at inddrage os forældre i hans liv. Han fortæller glad, hvilke opgaver han f¨år hos Pia-Emilie. Vi har fået en helt anden dreng. Det kan ikke beskrives, hvor glade vi er for, at have kontaktet Pia-Emilie. Hvis vi skulle få brug for det, kontakter vi hende trygt igen. Tak for din store hjælp Pia-Emilie "  Læs mere  Læs mindre

Ung mand på 23 år - "Jeg kontaktede Pia-Emilie, da jeg manglede overskud. Selv om jeg ikke havde noget at lave, så følte jeg ikke, at jeg kunne overskue noget. Jeg lå bare i sengen og forsøgte at finde på undskyldninger for ikke at stå ud af sengen. Nu, finder jeg ikke på undskyldninger længer og den kører hver dag. Jeg har en plan! Jeg har besluttet mig for hvad jeg skal og nu tager det kun 5 minutter om morgenen, så starter motoren og jeg står op. I stedet for at skubbe bekymringerne væk, så handler jeg med det samme. Det er helt sikkert lettere at handle og se muligheder nu. Før kiggede jeg meget snævert, nu ser jeg meget mere bredt. Min familie kan mærke min forandring. Jeg siger fra og viser nu interesse for min familie. Jeg er helt sikkert blevet mere glad, mere energi, overskud til at tage beslutninger. f.eks har jeg lige været på ferie med en kammerat. Det ville slet ikke være sket før. Før tænkte jeg, at jeg slet ikke kunne nå de andre omkring mig. Det kørte bare for dem og deres liv. Nu tænker jeg, at alt er muligt for mig. Jeg er glad for, at Pia-Emilie hjalp mig. "  Læs mere  Læs mindre

Mand 50 år med tankemylder der gjorde ham deprimeret. - "Jeg kan varmt anbefale Pia-Emilie. Hun er virkelig god. Klap på skulderen og meget imponeret over metakognitiv terapi og den måde hvor Pia-Emilie formidler det på. Helt nede på jorden, simple værktøjer, fantastiske eksempler. Alleredde efter to samtaler, kunne jeg tydeligt mærke forandringerne. Tak! til dig Pia-Emilie "  Læs mere  Læs mindre

Forældre til datter på 17 år Livskrise  - "Vi kan varmt anbefale Pia-Emilie, hun har været en stor støtte for vores datter og for os. Hun har hjulpet os professionelt og omsorgsfuldt igennem vores krise og vi har i dag redskaber til at komme videre. 1000 tak for din store hjælp Pia-Emilie."  Læs mere  Læs mindre

Mor til datter i 6. kl. Problemer i forhold til far. - "Vi kontaktede Pia-Emilie, da hun har erfaring/speciale i børn/unge problematikker. Forløbet har været FANTASTISK! Pia-Emilie skabte tryghed og rum med det samme. Hun er super dygtig til at skabe forståelse og lave overkommelige planer. Vi ved ikke hvor vi havde været uden Pia-Emilie i dag :) Jeg vil gerne anbefale Pia-Emilie til andre. TAK! Målet med samtalerne var at få guidet min datter igennem problemstillinger omkring hendes far. "  Læs mere  Læs mindre

Studerende 21 år med depression - "Jeg er så glad for, at jeg tog beslutningen om at kontakte Pia-Emilie. Jeg havde gået og været trist i mindst 1 år. Jeg følte mig uden for fællesskabet på mit studie. Jeg troede de andre talte om mig og synes jeg var underlig. Pia-Emilie har løftet mig. Pia-Emilie har virkelig gjort en forskel så jeg nu har det godt, studere og har det godt i klassen. Jeg har lært noget, som jeg kan have med mig for altid. Jeg kan varmt anbefale Pia-Emilie hun er meget behagelig og rar at tale med. "  Læs mere  Læs mindre

Forældre til pige på 6 år med udadreagerende adfærd. - "Vi kontaktede Pia-Emilie da vi desperat havde brug for hjælp til vores udadreagerende datter. Målet var at få redskaber til at møde vores datter og finde ud af, hvorfor hun var så vred og ulykkelig. Forløbet hos Pia-Emilie har været rigtig fint. Især vil jeg fremhæve, at hun bevidst ikke har valgt at gå ind diagnose/ikke diagnose, men har fokuseret på redskaber og adfærd. Klogt valgt af Pia-Emilie da det ellers har fyldt rigtig meget hos os forældre. Nu er det gledet mere i baggrunden til fordel for en mere anerkendende tilgang til vores datter (som i øvrigt også kan bruges til os voksne samt de andre børn i familien) Jeg forstod meget hurtigt hvad Pia-Emilie mente og kunne bruge redskaberne aktivt. Alene det at vi kunne handle og agere på en ny måde, frem for at være handlingslammet og ulykkelig. Vi vil gerne anbefale Pia-Emilie til andre da hun er konkret, praksisnær, skridt for skridt og anerkendende. "  Læs mere  Læs mindre

Forældre til dreng på 11 år med angst - "Vores søn på 11 år har gået hos Pia-Emilie, fordi han fornylig har flyttet skole. Han trivedes ikke i sin gamle klasse, og vi valgte at flytte ham. Han havde ondt i maven hver dag, var nervøs over at komme i skole, blev ofte ringet hjem mm. Det var ikke let at flytte skole for ”nissen flytter med” opdagede vi. Der var gamle mønstre, reaktioner, manglende tillid til at de nye kunne li’ ham osv. Vi valgte at få samtaler hos Pia-Emilie for at bryde disse mønstre. Sådan at han rigtig kunne starte på en frisk og få det helt godt igen. Vores søn har rykket sig helt vildt efter samtalerne med Pia-Emilie. Han har taget nye skridt, har fået tro på at de nye venner ikke nødvendigvis er som de gamle venner. Han har fået redskaber i forhold til den frygt han fx har for at cykle hjem. Hvor han før var så nervøs, at han tænkte på cykelturen hele skoledagen, så kan han nu fokusere på andet end sin frygt. Vi kan helt klart anbefale at tage samtaler hos Pia-Emilie. Hun ser barnet, siger tingene som de er og giver konkrete redskaber. Vi har fået en glad dreng igen, som har mod på livet og ikke længere har ondt i maven om morgenen. Det siger jo alt. Vores søn siger: ”Pia-Emilie har hjulpet mig ret meget. Hun hjalp mig med mine tanker. Jeg tænkte en hel masse i skolen. Var nervøs. Hun fik mig til at lade være med at tænke på det”. Og… ”Pia-Emilie er god at snakke med, fordi hun hjælper én rigtig meget. Hun er god til at snakke med børn”. "  Læs mere  Læs mindre

Forældre til datter på 11 år med angst - "Pige med generaliserende angst. Vi valgte samtaleforløb hos Pia-Emilie da vores datter havde brug for nogle værktøjer, vi ikke selv kunne give hende. Målet med samtalerne var, at vores datter skulle blive stærkere, kunne håndtere modgang og fokusere på alt det positive og ikke kun på det negative. Vi har oplevet stor positiv fremgang. Hun er kommet ud af den negative boble, som hun befandt sig i. Pia-Emilie er god til at skabe tillid, så vores datter var meget tryg ved deres samtaler. Vi har allerede anbefalet Pia-Emilie til andre. "  Læs mere  Læs mindre

Mor til Laura 12 år. Problemer i skolen og mistet morfar. - "Min datter på 12 år mistrives i skolen. Lærerene formåede ikke at se Laura og hendes behov. Og ud over dette havde Laura brug for at bearbejde sin sorg af tabet af sin morfar, samt få det bedre i hverdagen. Forløbet hos Pia-Emilie har været det hele værd. Vi har ikke kunnet gøre det uden hende. Min datter har fået redskaber til at bearbejde sorgen at miste sin morfar. Indsigt til at se, at det ikke nødvendigvis altid er hende der gør noget forkert, og til at se hvordan hun kan reagere mest hensigtsmæssigt. Vi vil klart anbefale Pia-Emilie. Pia-Emilie er engageret, lyttende, guidende og oprigtig. "  Læs mere  Læs mindre

Far og hans datter på 14 år med angst - "Jens datter Sofie havde svært ved at falde i søvn. Kunne nogle gange ligge vågen hele natten. Sofie listede ind til forældrene om natten og bekymrede sig i det hele taget meget. Sofie havde ikke lyst til at være sammen med veninder og frygtede at skulle fremlægge i klassen. Sofies far Jens, beskriver forløbet hos mig på følgende måde måde: Vi fandt Pia-Emilie på GoMentor og på Pia-Emilies hjemmeside. Vi har oplevet forløbet SUPER GODT. Gode redskaber og gode snakke om situationerne og problemstillingerne. Jeg vil helt klart anbefale Pia-Emilie til andre, på grund af hendes professionelle tilgang, samt hendes behagelige væremåde. Sofies beskriver forandringerne på følgende måde: Jeg kan falde i søvn om aftenen og det er DEJLIGT. Jeg tænker slet ikke så meget mere. Det er anderledes i skolen nu. Jeg siger noget i timerne og fremlægger. Faktisk tænker jeg ikke så meget over det længere. Det er nemmere at få lavet aftaler med pigerne. Der er nogle gange hvor jeg ikke har lyst eller overskud, men det er ikke så tit mere. "  Læs mere  Læs mindre

Mor til pige på 13 år med skolevægring. - "Min datter skar i sig selv, ville ikke i skole, havde svært ved at falde i søvn om aftenen og følte sig ikke som de andre i klassen. Min mand og jeg talte med skolen som anbefalede os, at tage kontakt til Pia-Emilie. Pia-Emilie er meget tillidsvækkende, smilende og imødekommende. Min datter anede ikke hvorfor hun var så trist som hun var. Pia-Emilie hjalp hende. Pia-Emilie er så god til at forklare hvordan kroppen reagere. Det bliver forklaret så vi alle kan forstå det. Pia-Emilie besøgte skolen hvor hun gennemført et møde med klasselæreren, hvor der blev aftalt nogle gode forslag og et godt samarbejde. Vi oplever, at Pia-Emilie hjælper meget!! at hun med hjertet ønsker at hjælpe os. Vi anbefaler hende gerne til andre. "  Læs mere  Læs mindre

Forældre til dreng på 12 år med skolevægring - "Vores søn ville ikke i skole, havde svært ved at sove og havde ofte ondt forskellige steder på kroppen. Mål: at få hjælp til at takle de tanker og frustrationer min 12 årig søm tumlede med. At finde en han kunne snakke med og som kunne sætte ord på det for ham og give ham nogle værktøjer til at hjælpe ham. Vi har oplevet forløbet meget positivt, både for ham og os som familie. Vi har fået sat ord på hvad det er der sker inde i ham og har fået nogle redskaber til hvordan vi skal hjælpe ham. Han har selv fået mere "ro" i hovedet og kan bedre takle og overskue udfordringer/forandringer. Vi vil gerne anbefale Pia-Emilie. Det har hjulpet både os og vores dreng til bedre kommunikerer og forstå hinanden. Vores dreng er blevet positiv og glad. "  Læs mere  Læs mindre

Mor til pige på 14 år. Cutter - "Vores datter skar i sig selv, var meget usikker og trist. Mål: vi ønskede at få en mere sikker og glad datter Vi har mærket STORT opløft hver gang vi har været hos Pia-Emilie. Allerede efter 3 gange, mente vores datter, at hun var "klar" igen. Hun har været MEGET glad for samtalerne. Hun troede ik rigtigt på det ( inden hun begyndte) Jeg vil helt klart anbefale Pia-Emilie. Fordi jeg både ku se og høre fremskridt. Har igen fået en glad pige. Tak!"  Læs mere  Læs mindre

Kvinde på 37 år med stress og angst - "Jeg var ramt af stress, angst og lavt selvværd. Få styr på min stress, angst og lavt selvværd. Øjenåbner overfor mig selv og min familie. Pia-Emilie formår at vende de negative tanker/følelser om til det positive. Jeg er gået fra en meget usikker person til en der tror mere på sig selv og livet. Pia-Emilie har virkelig nogle gode redskaber til at få fat i de helt rigtige udfordringer. Jeg vil til enhver tid anbefale hende til personer med angst og stress som jeg selv har arbejdet med. "  Læs mere  Læs mindre

Mand på 45 år der var træt af sit arbejde - "Jeg var træt af mit arbejde, træt af chefen og havde mistet lysten til at gå på arbejde. Mål: at få afklaret jobskifte eller håndtering af chef. Jeg var selv overbevist om, at jeg skulle finde mig et nyt job. Fik reflekteret og set situationen fra chefens side. Fandt løsningsmuligheder til en anden måde at møde, kommunikere og se min chef. Fik belyst, at mit nuværende arbejde i det store og hele lever op til de forventninger og ønsker jeg har til et arbejde. Det gjorde en stor forskel, at finde en Ny måde at kommunikere med chefen på. Min egen holdning og negative tankegang ændrede sig. God og overraskende oplevelse."  Læs mere  Læs mindre

Mor til dreng med misbrug - "Hvordan håndtere man som forældre, når ens barn er havnet i misbrug. Mål: At få hjælp til tilgive mig selv for min søns misbrug. Har været en fantastisk rejse hos Pia-Emilie. Pia Emilie er lyttende, forstående, tillidsfuldt, meget kærligt & givende menneske. Derved opstår der en utrolig energi og tillid der gør, at jeg åbnede mit hjerte, og følte jeg blev hørt. Alt min skyldfølelse og spørgsmål i forbindelse med dette kom der løsninger og forløsninger på. Pia Emilie var utroligt god til at pejle sig ind på, HVAD det var man egentligt selv søgte, og ikke kunne finde ud af. Jeg har haft 4 coachinger hos Pia-Emilie, og det har til dags dato været noget af det mest givende jeg har oplevet. Tak for det. "  Læs mere  Læs mindre

Studerende 24 år. Svært ved følelser - "Jeg har svært ved at vise følelser, kramme eller sige fra. Mål Fortælle 1-2 veninder, at jeg har svært ved at kramme og fysisk vise omsorg, men også svært ved at tage i mod det. Jeg synes samtalen har været meget givende. Jeg har åbnet op for følelser som jeg ellers normalt holder for mig selv. Går derfra med mod til at handle. "  Læs mere  Læs mindre

Blogindlæg fra denne mentor

Vis alle
;

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere