Kirsten Møldrup - Psykoterapeut MPF, Mindfulness instruktør, ID psykoterapeut, Coach, Mentor

Kirsten Møldrup

Psykoterapeut MPF, Mindfulness instruktør, ID psykoterapeut, Coach, Mentor

5 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Psykoterapeut Kirsten Møldrup har mange års erfaring med arbejdet med lavt selvværd, stress, samlivsproblematikker, livskriser og seksualitet. Kirsten Møldrup - Psykoterapeut MPF, Mindfulness instruktør, ID psykoterapeut, Coach, Mentor

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv, kontakt support for hjælp med at finde en anden


Man  kan vælge psykoterapi på et hvilket som helst tidspunkt i livet og der kan være mange forskellige årsager til det. Psykoterapi handler ofte om at få hjælp til at håndtere livets vanskelige perioder. Nogle gange har årsagen et navn: Angst, vrede, depression eller stress. Andre gange handler det om problemer i relationer til partner, familie eller kolleger og ledere/ansatte på arbejdspladsen, eller om overhovedet at finde meningen med livet eller at finde ind til en kerne af selvværd. Psykoterapi handler også om udvikle sig som menneske, om at blive et rigtigt menneske og om at blive en god udgave af den man er. Vi skal både vokse op, vågne op, rydde op, åbne op og lyse op. Jeg har flere klienter som har valgt at følges med mig i lang tid, som betragter terapien som en selvudviklingsrejse og jeg har klienter som kommer mellem 3 og 10 gange for at tage hånd om noget helt konkret.

Hos mig er terapien baseret på gennem samtale at opbygge et tillidsfuldt forhold mellem mig som terapeut og min klient. Det er klienten, der har langt den meste "snakketid" og mig der hjælper med nysgerrigt at udforske, forstå og håndtere det som bringer klienter i terapi.

Gennem terapien oplever mine klienter at få gode værktøjer og forståelser med, som de kan bruge i hverdagen og indsigter som hjælper på den lange livsbane.

Nogle gange er det parforholdet som lider og et par der søger hjælp til at tage hånd om deres parforhold. Når et par vælger parterapi er det parforholdet, der er i terapi. På den måde adskiller parterapi sig fra individuel terapi.

Undgå stress og få mere ro

Det moderne menneskes krop får ofte ikke den nødvendige hvile. Hjernen er ikke skabt til at leve i en kultur hvor normen er at multitaske, at sove for lidt og stille meget høje krav til sig selv. Mange klienter kommer fordi de mærker fysiske, sociale og mentale forandringer, de taler om en uro i kroppen, uro som de plejer at skyde fra sig, når der er travlhed, når livet er for fyldt med gøremål og krav. Uro som de pludselige ikke længere kan skyde fra sig fordi det går ud over nattesøvnen, fordøjelsen, temperamentet, koncentrationen eller lysten til samvær med andre. Nogle kommer først når de har oplevet stresskolapset og kroppen har sagt fra.

Ofte starter terapien med at sætte ord på det man oplever og overhovedet at rumme de kropslige fornemmelser, følelser, tanker og trangen til gøren. Meget ofte oplever klienten en ny fornemmelse af ro allerede under den førstes terapisession, måske en fornemmelse som hun/han har kendt engang, men ikke længere har i livet.

Vejen til at skabe ro i din hverdag er, at du er i stand til at skabe ro i dig selv. Det træner vi i terapien.
At opnår ro, kræver en beslutning om at prioritere ro og  det er nødvendigt at opøve bevidstheden om hvordan man selv kan skabe ro.
 
Jeg kan hjælpe dig med
  • At påbegynde en daglig mindfulnesspraksis
  • At kunne få kroppen til at falde til ro.
  • At kunne stoppe tankemylderet.
  • At kunne sove om natten.
  • At kunne sige til og fra.
  • At få overblik over dit eget værdigrundlag.

Og sidst men ikke mindst hjælper jeg dig med at undgå stress og lærer dig teknikker til brug i dagliglivets mange stress situationer.

Jeg er en livserfaren kvinde på 64 år og har mange års erfaring med psykoterapeutisk samtaleterapi, parterapi, mindfulness, lifecoaching, psykisk arbejdsmiljø og arbejdet med udvikling af medbestemmelse i såvel store som mellemstore organisationer.

Du er velkommen til at ringe eller skrive for at vi kan undersøge hvordan jeg kan hjælpe dig.

Klientudtalelser

Kvinde 40 år - "Jeg har modtaget denne sommerhilsen fra en klient jeg har haft kontakt med i godt et år: Kære Kirsten Sommerferien er startet, jeg er kommet helt ned i gear, og der er ved at være ro på. Det har medført en masse tanker, og deriblandt er du! Da jeg var til sidste konsultation ved dig, var det svært for mig at sætte ord på, hvad min rejse med dig ved roret egentlig har betydet. Når jeg nu sidder i min have og nyder sol og ferie, og for alvor har tid til at kigge på mig selv, er jeg meget bevidst om den lange rejse jeg er på - og som jo langt fra er slut. Mine sessioner hos dig har været af afgørende betydning for, at jeg er kommet ud på den anden side af angsten for at blive samlet op en ambulance igen. Du har lyttet og guidet mig i den rigtige retning. Du har været med i de helt store overvejelser omkring min hverdag og min tilværelse, og jeg har følt mig meget meget tryg, lyttet til og anerkendt for den, jeg er. Du har vagt min interesse for mindfulness og meditation, som jeg i dag slet ikke kan forestille mig at skulle undvære. Du har i virkeligheden hjulpet mig med at finde mig selv. Og hun var virkelig gemt godt væk :) Hvis hende selvet bliver væk en dag, er jeg aldrig i tvivl om, hvem jeg skal hente hjælp hos. Tusind tusind tak, Kirsten. Fordi du hjalp mig tilbage, og fordi jeg fandt mig selv. Du har betydet mere, end jeg kan sætte ord på! Hilsenen må gerne vises på GoMentor."  Læs mere  Læs mindre

Kvinde 53 år - "Jeg har i mange år oplevet at have huller i min hukommelse, opgaver, jeg ikke kunne huske og ferier, som jeg ingen erindringer har om. Det var en situation, som jeg var rigtig ked af og som jeg havde brug for at få ændret på. Jeg kontaktede derfor Kirsten for ca. 1 år siden, da jeg havde fået hende anbefalet af en ven. Jeg bad om hendes hjælp til at lære at bruge mindfulness for at styrke min koncentrationsevner og fastholde fokus i en temmelig travl hverdag. I tiden der er gået har Kirsten og jeg arbejdet både med mindfulness og med psykoterapi, en kombination der har giver mig ny viden om mig selv og åbnet mine øjne for at se tingene fra flere sider og dermed også fået mulighed for at få øje på nye handlemuligheder. For mig har dette år været en rejse gennem sorg, tilgivelse, accept og glæde og en helt forunderlig rar fornemmelse af, at være god nok, præcis som jeg er ❤️. Det har været en fantastisk rejse, og jeg har fået værktøjer til at fortsætte på egen hånd i fremtiden. Hvis jeg en dag igen får brug for at udforske mit indre eller for værktøj til mindfulness er jeg slet ikke i tvivl om at jeg vil kontakte Kirsten igen. Kirsten er en omsorgsfuld og meget dygtig kvinde, som jeg vil give mine allerbedste anbefalinger. "  Læs mere  Læs mindre

Mand 31. år - "Efter at have døjet med lavt selvværd og med sorg og savn, er jeg blevet mere klar til at omfavne livet, som er en af vore største gaver. Jeg er kommet godt videre med livet og det kan jeg takke dig for. Jeg har fået nogle gode værktøjer at arbejde med. I vore sessioner så jeg mig selv i de situationer hvor jeg oplevede, at jeg blev trukket ned og hvor jeg troede, at jeg ikke gjorde det godt nok. Jeg har lært at tage mig tid til at stoppe op og tænke over situationen i stedet for at lade situationen styre mig. Min sorg og mit savn ville jeg stadig have, men jo mere jeg snakker om dem (far og søster), jo tættere føles de hos mig, hvor de altid vil være. Det kan jeg nu rumme. Det fik jeg også følt og talt om i vore sessioner. Tusinde tak for din store og supergode hjælp, Kirsten Men venlig hilsen fra en nu rigtig meget ”glad mand” "  Læs mere  Læs mindre

Kvinde 32 år - "Personlig udvikling kan gøre ondt, at se alt det i øjnene som aldrig før er blevet set er særdeles smertefuldt. Kirsten blev min mentor og vejleder. I dag er jeg et beriget menneske med større selvindsigt, forståelse og accept. Kirsten vil altid have en plads i mit hjerte, hvad jeg har lært af Kirsten kan jeg bruge hver eneste dag resten af mit liv. "  Læs mere  Læs mindre

Mand 52 år - "Efter en nedtur med stress og depression følte jeg mig frisk og genoptog min hverdag. Men ca. 1,5 år herefter stod jeg i en form for vakuum. Med Kirstens hjælp fik jeg ryddet op i efterdønninger fra barndommen, voksenlivet, jobbet og selve nedturen. Tak til Kirsten for meget mere selvindsigt og hendes pallette af mange virkemidler og metoder. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.