Iben Sejerøe-Szatkowski - Psykolog

Iben Sejerøe-Szatkowski

Psykolog

Videosamtale

7 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Jeg er uddannet psykolog og er blandt de første psykologer i Danmark, der hovedsagligt fokuserer på den videobaserede terapi. Iben Sejerøe-Szatkowski - Psykolog

Beskrivelse

Jeg tilbyder samtaler i Aarhus og online. 

Angst, depression og eksistentielle problemstillinger.

  • Angst: Når du oplever at angst og bekymringer fylder meget i din hverdag?
  • Depression: Hvis oplever du symptomer på depression, som nedtrykthed, nedsat interesse eller glæde, nedsat energi, nedsat selvtillid eller selvfølelse, selvbebrejdelse og skyldfølelse, besvær med at koncentrere sig eller huske, rastløshed eller svært ved at komme igang, måske også dårlig søvn?
  • Eksistentielle problemstillinger: Hvis du sidder med spørgsmål som hvad er meningen med livet eller hvorfor er jeg her i det hele taget? Hvordan kan jeg leve et godt liv for mig?  Oplever du at du mangler en mening med livet og har tanker om hvordan du lever dit liv måske i modsætning til hvordan du ønsker at leve dit liv?


Særlige målgrupper

Jeg har særligt erfaring med at hjælpe: angstramte, i krisesituationer (tab/sorg/skilsmisse/utroskab/ulykker), stressramte, højintelligente, folk der skal på scenen og præstere, mennesker der har været i nærkontakt med antisocialt personlighedsforstyrrede (psykopater i daglig tale), studerende, mennesker i livskriser, mænd (det er jo ikke alle psykologer, der ser mange af dem) og unge.


Terapeutisk tilgang

Først og fremmest er min terapeutiske tilgang præget af respekt for det enkelte menneske og en stærk etik omkring mit arbejde. Det vigtigste er at du kommer videre med det, der er grunden til din henvendelse og det skal du finde den rette samarbejdspartner til.


Jeg har et stærkt ønske om at yde den bedst mulige service til dig, der har besluttet at “nu skal der ske noget”! Det er vigtigt fior mig at have god tid og overskud til dig. 

Jeg har desuden en uddannelse i kognitiv hypnoterapi og det tilbyder jeg f2f  -samtaler i Mejlgade , Aarhus og hvis du vil vide mere om det kan hjælpe dig, så skriv gerne til mig.

Jeg interesserer mig særligt for positiv psykologi eller psykologien bag hvordan vi trives bedst som mennesker og sammen med kognitiv og eksistentiel terapi er det hjørnestenene i mit terapeutiske arbejde.


Positiv psykologi
Jeg har arbejdet meget med positiv psykologi som er et relativt nyt felt indenfor psykologien. Det dækker over det videnskabelige studie af menneskelig trivsel og det gode liv. Helt overordnet er positiv psykologi studiet af, hvad der gør livet værd at leve. Den søger svar på spørgsmål som:

  • Hvad gør at vi trives som mennesker?
  • Hvad karakteriserer det gode liv?
  • Hvordan kan vi som mennesker blive mere tilfredse og glade?
  • Hvad er menneskets styrkesider og positive træk?
  • Hvornår og hvordan bruger man sine styrker optimalt?

Der er altså indenfor den positive psykologi fokus på livets lyse sider: Lykke, styrker og disses anvendelse, ressourcer, kreativitet, det gode arbejdsliv, den gode arbejdsplads, hvordan man bruger positiv psykologi i børneopdragelse m.m.

Positiv psykologi er så at sige psykologien bag megen coaching og man kan sige at det handler mere om at få dig fra 0 til 7 end at få dig fra - 4 til 0 (som nærmere er det den traditionelle psykologi gør - altså hjælper dig med det der gør dit liv svært).


Terapien

Det er muligt at få sessioner hvor vi tager udgangspunkt i ønsket om at lære dine egne styrker at kende og sammen finder vi metoder, der kan hjælpe dig mod større trivsel og et bedre liv.


Online terapi

Jeg startede blandt de første psykologer i Danmark med at tilbyde videobaseret terapi i 2010 og har derfor lang erfaring med online terapi.


Jeg lægger stor vægt på at overholde de etiske retningslinjer, som nordiske psykologer er forpligtede til. Desuden sidder jeg i Dansk psykologforenings Onlinepanel, der bistår og rådgiver foreningen samt internationale arbejdsgruppe i EFPA(Europæiske føderation af psykologforeninger i Europa).


Ønsker du et personligt fremmøde, tilbyder jeg selvfølgelig også dette.


Om mig

Jeg er uddannet Cand. Psych. fra Aarhus Universitet (2010), autoriseret af dansk psykolognævn og medlem af dansk psykologforening.

Udover min uddannelse som psykolog har jeg også en baggrund som musiker, sangunderviser og jazzsanger og har dermed f.eks. forståelse for hvad det vil sige at stå på scenen og har erfaring med at hjælpe forskellige udøvende kunstnere (fx skuespillere og sangere).

Bookning

Generelt er jeg ret booket op, men skriv mig en mail/besked så finder vi en tid hurtigst muligt (vær opmærksom på at jeg bruger et andet journal bookingsystem, så der ser muligvis ledigt ud, men er det ikke). Du er meget velkommen til at skrive beskeder her på GM, sms til mig eller lægge besked på min telefonsvarer også (sig gerne lige hvem du er og hvad du ringer om:-)).  Når du har skrevet om dine ønsker - evt. om hvis der er specifikke tidspunkter du bedst kan mødes og hvilken form du gerne vil mødes under vil du modtage en bekræftelse og et forslag til tid.

Biografi

Klientudtalelser

Mand, 38 år - ""Min kone og jeg talte en del om vores snak i går aftes, og jeg kunne mærke, at det allerede dér havde sat sig mere konstruktivt og positivt end jeg måske virkede undervejs i samtalen. Det var helt klart givtigt at få de ting ud på bordet, også selvom det frustrerer mig undervejs. Tak :) ""  Læs mere  Læs mindre

Kvinde, 31 år - ""Du var så god til at give konkrete redskaber, og til at forstå min sensitivitet og gøre det en gave.""  Læs mere  Læs mindre

Kvinde, 37 år - ""Tak for endnu en behagelig samtale idag, du er virkelig dygtig! - en god psykolog (jeg har mødt en del :-)""  Læs mere  Læs mindre

Kvinde, 71 år - ""Jeg har fra første gang følt det helt naturligt -selvom jeg lige skulle ind i teknikken. Jeg kan godt lide din måde at vise omsorg og din omhyggelige måde at arbejde på""  Læs mere  Læs mindre

Mand, 42 år - ""Det er et rigtigt godt tilbud, når man som jeg sidder i udlandet og gerne vil tale med en dansk psykolog. Det kan fint lade sig gøre at få lige så meget ud af samtalerne, som jeg ville hvis vi sad sammen og jeg har været meget glad for hjælpen og støtten. Jeg anbefaler det videre.""  Læs mere  Læs mindre

Kvinde, 27 år - ""Hej Iben. Fik lige lyst til at sende dig en mail og sige tusind tak for vores snakke. Jeg får virkelig mange aha-oplevelser og føler mig udvikler mig som person, så tusind tak for det""  Læs mere  Læs mindre

Pige, 17 år - ""Nu har jeg det sådan når jeg går på gaden: I må tænke om mig hvad I vil - jeg ved jeg har nogen, der holder af mig for den jeg er indeni. Tak for hjælpen til et bedre liv""  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.