Iben Sejerøe-Szatkowski - Psykolog

Iben Sejerøe-Szatkowski

Psykolog

Aarhus , Videosamtale

5 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuel terapi - m. rabat 965 kr. Aftal tid

Individuel terapi - Århus 980 kr. Aftal tid

Videosamtaler

Terapi mellem 20-22 (GoMentor videosession) 1.200 kr. Aftal tid

Terapi mellem 9-16 (GoMentor videosession) 950 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Jeg er uddannet psykolog og er blandt de første psykologer i Danmark, der hovedsagligt fokuserer på den videobaserede terapi. Iben Sejerøe-Szatkowski - Psykolog

Beskrivelse

Jeg tilbyder samtaler i Aarhus og online. 

Angst, depression og eksistentielle problemstillinger.

 • Angst: Når du oplever at angst og bekymringer fylder meget i din hverdag?
 • Depression: Hvis oplever du symptomer på depression, som nedtrykthed, nedsat interesse eller glæde, nedsat energi, nedsat selvtillid eller selvfølelse, selvbebrejdelse og skyldfølelse, besvær med at koncentrere sig eller huske, rastløshed eller svært ved at komme igang, måske også dårlig søvn?
 • Eksistentielle problemstillinger: Hvis du sidder med spørgsmål som hvad er meningen med livet eller hvorfor er jeg her i det hele taget? Hvordan kan jeg leve et godt liv for mig?  Oplever du at du mangler en mening med livet og har tanker om hvordan du lever dit liv måske i modsætning til hvordan du ønsker at leve dit liv?


Særlige målgrupper

Jeg har særligt erfaring med at hjælpe: angstramte, i krisesituationer (tab/sorg/skilsmisse/utroskab/ulykker), stressramte, højintelligente, folk der skal på scenen og præstere, mennesker der har været i nærkontakt med antisocialt personlighedsforstyrrede (psykopater i daglig tale), studerende, mennesker i livskriser, mænd (det er jo ikke alle psykologer, der ser mange af dem) og unge.


Terapeutisk tilgang

Først og fremmest er min terapeutiske tilgang præget af respekt for det enkelte menneske og en stærk etik omkring mit arbejde. Det vigtigste er at du kommer videre med det, der er grunden til din henvendelse og det skal du finde den rette samarbejdspartner til.


Jeg har et stærkt ønske om at yde den bedst mulige service til dig, der har besluttet at “nu skal der ske noget”! Det er vigtigt fior mig at have god tid og overskud til dig. 

Jeg har desuden en uddannelse i kognitiv hypnoterapi og det tilbyder jeg f2f  -samtaler i Mejlgade , Aarhus og hvis du vil vide mere om det kan hjælpe dig, så skriv gerne til mig.

Jeg interesserer mig særligt for positiv psykologi eller psykologien bag hvordan vi trives bedst som mennesker og sammen med kognitiv og eksistentiel terapi er det hjørnestenene i mit terapeutiske arbejde.


Positiv psykologi
Jeg har arbejdet meget med positiv psykologi som er et relativt nyt felt indenfor psykologien. Det dækker over det videnskabelige studie af menneskelig trivsel og det gode liv. Helt overordnet er positiv psykologi studiet af, hvad der gør livet værd at leve. Den søger svar på spørgsmål som:

 • Hvad gør at vi trives som mennesker?
 • Hvad karakteriserer det gode liv?
 • Hvordan kan vi som mennesker blive mere tilfredse og glade?
 • Hvad er menneskets styrkesider og positive træk?
 • Hvornår og hvordan bruger man sine styrker optimalt?

Der er altså indenfor den positive psykologi fokus på livets lyse sider: Lykke, styrker og disses anvendelse, ressourcer, kreativitet, det gode arbejdsliv, den gode arbejdsplads, hvordan man bruger positiv psykologi i børneopdragelse m.m.

Positiv psykologi er så at sige psykologien bag megen coaching og man kan sige at det handler mere om at få dig fra 0 til 7 end at få dig fra - 4 til 0 (som nærmere er det den traditionelle psykologi gør - altså hjælper dig med det der gør dit liv svært).


Terapien

Det er muligt at få sessioner hvor vi tager udgangspunkt i ønsket om at lære dine egne styrker at kende og sammen finder vi metoder, der kan hjælpe dig mod større trivsel og et bedre liv.


Online terapi

Jeg startede blandt de første psykologer i Danmark med at tilbyde videobaseret terapi i 2010 og har derfor lang erfaring med online terapi.


Jeg lægger stor vægt på at overholde de etiske retningslinjer, som nordiske psykologer er forpligtede til. Desuden sidder jeg i Dansk psykologforenings Onlinepanel, der bistår og rådgiver foreningen samt internationale arbejdsgruppe i EFPA(Europæiske føderation af psykologforeninger i Europa).


Ønsker du et personligt fremmøde, tilbyder jeg selvfølgelig også dette.


Om mig

Jeg er uddannet Cand. Psych. fra Aarhus Universitet (2010), autoriseret af dansk psykolognævn og medlem af dansk psykologforening.

Udover min uddannelse som psykolog har jeg også en baggrund som musiker, sangunderviser og jazzsanger og har dermed f.eks. forståelse for hvad det vil sige at stå på scenen og har erfaring med at hjælpe forskellige udøvende kunstnere (fx skuespillere og sangere).

Bookning

Generelt er jeg ret booket op, men skriv mig en mail/besked så finder vi en tid hurtigst muligt (vær opmærksom på at jeg bruger et andet journal bookingsystem, så der ser muligvis ledigt ud, men er det ikke). Du er meget velkommen til at skrive beskeder her på GM, sms til mig eller lægge besked på min telefonsvarer også (sig gerne lige hvem du er og hvad du ringer om:-)).  Når du har skrevet om dine ønsker - evt. om hvis der er specifikke tidspunkter du bedst kan mødes og hvilken form du gerne vil mødes under vil du modtage en bekræftelse og et forslag til tid.

Biografi

Klientudtalelser

Mand, 38 år - ""Min kone og jeg talte en del om vores snak i går aftes, og jeg kunne mærke, at det allerede dér havde sat sig mere konstruktivt og positivt end jeg måske virkede undervejs i samtalen. Det var helt klart givtigt at få de ting ud på bordet, også selvom det frustrerer mig undervejs. Tak :) ""  Læs mere  Læs mindre

Kvinde, 31 år - ""Du var så god til at give konkrete redskaber, og til at forstå min sensitivitet og gøre det en gave.""  Læs mere  Læs mindre

Kvinde, 37 år - ""Tak for endnu en behagelig samtale idag, du er virkelig dygtig! - en god psykolog (jeg har mødt en del :-)""  Læs mere  Læs mindre

Kvinde, 71 år - ""Jeg har fra første gang følt det helt naturligt -selvom jeg lige skulle ind i teknikken. Jeg kan godt lide din måde at vise omsorg og din omhyggelige måde at arbejde på""  Læs mere  Læs mindre

Mand, 42 år - ""Det er et rigtigt godt tilbud, når man som jeg sidder i udlandet og gerne vil tale med en dansk psykolog. Det kan fint lade sig gøre at få lige så meget ud af samtalerne, som jeg ville hvis vi sad sammen og jeg har været meget glad for hjælpen og støtten. Jeg anbefaler det videre.""  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.