Eva Tranberg - Coach, Mentor, Business coach, Stresscoach, Teamcoach

Eva Tranberg

Coach, Mentor, Business coach, Stresscoach, Teamcoach

Frederiksberg , Videosamtale , GoMentor 24/7

Personligt fremmøde

QUICK stress-coaching - NB! AFTEN og WEEKEND - se videosamtaler 4.000 kr. Aftal tid

QUICK er til forebyggelse eller afhjælpning af lettere symptomer på stress, når du ikke er sygemeldt. Har du tidligere været lagt ned af stress og nu spotter tilbagevendende tegn, er dette en god måde at forhindre endnu en nedlægning. Med udgangspunkt i dit liv og hverdag nu og her tilrettelægger vi sammen et program, du kan bruge i det daglige - en slags hjælp til selvhjælp, så negativ og destruktiv stress ikke (igen) får tag i dig. 5 sessioner à 60 minutter - som også kan splittes: Første gang 1½ timer og følgende 3 x 75 minutter med passende interval (minimum en uge). Tilbydes også online: AFTEN HVERDAGE og WEEKEND!

PREMIUM stress-coaching - 7 timer - inkl. materialer 6.000 kr. Aftal tid

Tilbydes også online: AFTEN HVERDAGE og WEEKEND!

Personlig coaching - KLIPPEKORT 10 timer 8.000 kr. Aftal tid

ERHVERVS-coaching - 1½ time - hos coach eller virksomhed (Storkbh.) 1.500 kr. Aftal tid

MEDIATION - konfliktmægling (2-4 deltagere) i erhvervscase - se mere under "Info" 4.000 kr. Aftal tid

Her følger snarest beskrivelse - indtil da er du velkommen at kontakte mig direkte for information: 20 72 50 20.
Venlig hilsen Eva Tranberg

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 299 kr. /uge Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Personlig coaching - også AFTEN og WEEKEND - KLIPPEKORT 10 timer (GoMentor videosession) 7.000 kr. Aftal tid

ERHVERVS-coaching - hos coach eller virksomhed (Storkbh.) - Tilbud efter GRATIS forsamtale (GoMentor videosession) 0 kr. Aftal tid

PREMIUM stress-coaching - også aften og weekend - inkl. materialer (GoMentor videosession) 5.500 kr. Aftal tid

QUICK stress-coaching - også aften og weekend! (GoMentor videosession) 3.500 kr. Aftal tid

QUICK er til forebyggelse eller afhjælpning af lettere symptomer på stress, når du ikke er sygemeldt. Har du tidligere været lagt ned af stress og nu spotter tilbagevendende tegn, er dette en god måde at forhindre endnu en nedlægning. Med udgangspunkt i dit liv og hverdag nu og her tilrettelægger vi sammen et program, du kan bruge i det daglige - en slags hjælp til selvhjælp, så negativ og destruktiv stress ikke (igen) får tag i dig.5 x 1 time - som også kan splittes: Første gang 1½ timer og følgende 3 x 75 minutter med passende interval (minimum en uge).

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Eva Tranberg - Coach, Mentor, Business coach, Stresscoach, Teamcoach

Beskrivelse

Jeg er parat og til rådighed - inkl. aften og weekend - når det gælder:

 • Stress-coaching - effektiv hjælp i tide med minimal tilbagefaldsrisiko
 • Individuel coaching - inspiration til udvikling professionelt og personligt
 • Erhvervscoaching - til tjeneste for dig og din virksomhed/organisation
 • Kommunikation - når der tales for døve ører eller forbi hinanden
 • Organisatorisk trivsel - skab arbejdsglæde på alle niveauer
 • Samarbejde - modarbejde forvandles til medarbejdende
 • Mediation - konfliktløsning, hvor ingen taber - men alle vinder

Brancher, jeg især har beskæftiget mig med - og derfor har indgående kendskab til de typiske udfordringer for medarbejdere og helt op til øverste lederniveau - er:

Advokater, revisorer, ejendomsmæglere, arkitekter, ingeniører og andre rådgivende virksomheder, hvor fx sygefravær gr. stress meget let bliver alvorligt belastende for aktivitet og ikke mindst økonomisk.

Her kan nævnes eksempelvis også tandlæger, frisører, restauranter, detailforretninger etc., hvor én enkelt medarbejders sygefravær måske reducerer arbejdsstyrken og indtjeningspotentialet med mindst 20-30 %.

Stress smitter!

Når én er overbelastet af stress, er flere i omgivelserne smittet i mere eller mindre grad. For du kan ikke omgås en person med "farligt" stress uden selv at blive påvirket. Det gælder såvel på jobbet som privat. 

Derfor bør man være seriøst opmærksom på stressforekomst - og allerhelst gribe den eller de ramte, inden sygefravær - ofte på ubestemt tid - er eneste udvej. Hvad enten sygemeldingen allerede er aktiveret, eller medarbejderen fortsat er på jobbet, kan jeg assistere med effektiv stressbehandling.
Se mere om stress-coaching: QUICK og PREMIUM

Vend skuden...

I løbet af mine mange års virke som virksomhedsrådgiver for iværksættere, start-ups og SMV'er har jeg mødt mistrivsel på alle niveauer. Årsagerne kan være mange, men stress er altid med! Konflikter, dårlig kommunikation, uklar ledelse og retning, mobning og ringe rammer viser sig også på bundlinien. Gode medarbejdere flygter, og de tilbageværende kæmper op ad bakke - indtil kursen ændres, og alle trækker i samme retning. Som organisationscoach og mediator i erhvervsrelationer er det mig altid en glæde at medvirke til sådan kursskifte.

Mine metoder og værktøjer

Ingen er ens eller har samme behov, men meget er det samme hos de fleste... "Custom made couture", altså mental skræddersyning er, hvad jeg praktiserer. Det er dog hverken hjemmebrygget hekseri eller lomme-psykologi, men evidensbaserede og veldokumenterede metoder.

Min professionelle værktøjskasse indeholder fx discipliner som styrkebaseret coaching, positiv psykologi, kognitiv terapi - og dertil inspirerende vilje og motiverende styrke til at få det bedste frem i mine klienter. Din trivsel og succes er mit eneste mål!

Min bagage og ballast

Karrieremæssigt har jeg været vidt omkring, siden jeg som purung i gymnasieårene startede min første virksomhed. Der har været brølere,men jeg er sluppet heldigt fra det meste og lært en hulens masse. I mange år var jeg sparringspartner for  flere succesfulde gastronomiske frontløbere og drev parallelt omfattende landsdækkende import/distribution af bl.a. læskedrikke.

For nogle år siden foretog jeg så et professionelt U-turn. Mit fokus skulle skifte fra cool business til det menneskelige. Fra hardware til software. Studier og eksaminerede velrenommerede uddannelser over flere år er gennemført inden for mediation/konfliktmægling, stresscoaching, positiv psykologi og mindfulness i virksomheder/organisationer, organisationscoaching suppleret senest med masteroverbygning certificeret af landets førende inden for executive- og stresscoaching, Matzau Erhvervspsykologer.

I dag består mit virke af at forløse potentiale og guide personer til succes - privat og/eller i jobkontekst. Min baggrund er værdifuld ballast og en velpakket værktøjskasse er min bagage, som hjælper dig og dine godt på vej!

Jeg glæder mig til at høre, hvad du har på hjerte
- så book straks uforpligtende GRATIS forsamtale

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.