Eva Tranberg - Coach, Mentor, Business coach, Stresscoach, Teamcoach

Eva Tranberg

Coach, Mentor, Business coach, Stresscoach, Teamcoach

Videosamtale

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Eva Tranberg - Coach, Mentor, Business coach, Stresscoach, Teamcoach

Beskrivelse

Jeg er parat og til rådighed - inkl. aften og weekend - når det gælder:

  • Stress-coaching - effektiv hjælp i tide med minimal tilbagefaldsrisiko
  • Individuel coaching - inspiration til udvikling professionelt og personligt
  • Erhvervscoaching - til tjeneste for dig og din virksomhed/organisation
  • Kommunikation - når der tales for døve ører eller forbi hinanden
  • Organisatorisk trivsel - skab arbejdsglæde på alle niveauer
  • Samarbejde - modarbejde forvandles til medarbejdende
  • Mediation - konfliktløsning, hvor ingen taber - men alle vinder

Brancher, jeg især har beskæftiget mig med - og derfor har indgående kendskab til de typiske udfordringer for medarbejdere og helt op til øverste lederniveau - er:

Advokater, revisorer, ejendomsmæglere, arkitekter, ingeniører og andre rådgivende virksomheder, hvor fx sygefravær gr. stress meget let bliver alvorligt belastende for aktivitet og ikke mindst økonomisk.

Her kan nævnes eksempelvis også tandlæger, frisører, restauranter, detailforretninger etc., hvor én enkelt medarbejders sygefravær måske reducerer arbejdsstyrken og indtjeningspotentialet med mindst 20-30 %.

Stress smitter!

Når én er overbelastet af stress, er flere i omgivelserne smittet i mere eller mindre grad. For du kan ikke omgås en person med "farligt" stress uden selv at blive påvirket. Det gælder såvel på jobbet som privat. 

Derfor bør man være seriøst opmærksom på stressforekomst - og allerhelst gribe den eller de ramte, inden sygefravær - ofte på ubestemt tid - er eneste udvej. Hvad enten sygemeldingen allerede er aktiveret, eller medarbejderen fortsat er på jobbet, kan jeg assistere med effektiv stressbehandling.
Se mere om stress-coaching: QUICK og PREMIUM

Vend skuden...

I løbet af mine mange års virke som virksomhedsrådgiver for iværksættere, start-ups og SMV'er har jeg mødt mistrivsel på alle niveauer. Årsagerne kan være mange, men stress er altid med! Konflikter, dårlig kommunikation, uklar ledelse og retning, mobning og ringe rammer viser sig også på bundlinien. Gode medarbejdere flygter, og de tilbageværende kæmper op ad bakke - indtil kursen ændres, og alle trækker i samme retning. Som organisationscoach og mediator i erhvervsrelationer er det mig altid en glæde at medvirke til sådan kursskifte.

Mine metoder og værktøjer

Ingen er ens eller har samme behov, men meget er det samme hos de fleste... "Custom made couture", altså mental skræddersyning er, hvad jeg praktiserer. Det er dog hverken hjemmebrygget hekseri eller lomme-psykologi, men evidensbaserede og veldokumenterede metoder.

Min professionelle værktøjskasse indeholder fx discipliner som styrkebaseret coaching, positiv psykologi, kognitiv terapi - og dertil inspirerende vilje og motiverende styrke til at få det bedste frem i mine klienter. Din trivsel og succes er mit eneste mål!

Min bagage og ballast

Karrieremæssigt har jeg været vidt omkring, siden jeg som purung i gymnasieårene startede min første virksomhed. Der har været brølere,men jeg er sluppet heldigt fra det meste og lært en hulens masse. I mange år var jeg sparringspartner for  flere succesfulde gastronomiske frontløbere og drev parallelt omfattende landsdækkende import/distribution af bl.a. læskedrikke.

For nogle år siden foretog jeg så et professionelt U-turn. Mit fokus skulle skifte fra cool business til det menneskelige. Fra hardware til software. Studier og eksaminerede velrenommerede uddannelser over flere år er gennemført inden for mediation/konfliktmægling, stresscoaching, positiv psykologi og mindfulness i virksomheder/organisationer, organisationscoaching suppleret senest med masteroverbygning certificeret af landets førende inden for executive- og stresscoaching, Matzau Erhvervspsykologer.

I dag består mit virke af at forløse potentiale og guide personer til succes - privat og/eller i jobkontekst. Min baggrund er værdifuld ballast og en velpakket værktøjskasse er min bagage, som hjælper dig og dine godt på vej!

Jeg glæder mig til at høre, hvad du har på hjerte
- så book straks uforpligtende GRATIS forsamtale

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.