Bettina Wæde - Stresscoach, Børn og unge coach, Mentaltræner, Mentor, Coach, Business coach

Bettina Wæde

Stresscoach, Børn og unge coach, Mentaltræner, Mentor, Coach, Business coach

3 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Styrer du i din jobsøgning eller karriereudvikling? Ved du, at vi kan forbedre din proces på 1-2 sessioner? Vi udvikler dine talenter til succes, er du klar? Bettina Wæde - Stresscoach, Børn og unge coach, Mentaltræner, Mentor, Coach, Business coach

Beskrivelse

PROFILEN ER IKKE LÆNGERE AKTIV PÅ GOMENTOR


Vil du stå stærkest muligt i din jobsøgning?

 • Talentprofil (34 talenter) & kompetenceafklaring.
 • Udarbejdelse af jobsøgningsplan.
 • Hjælp til opsætning af CV, ansøgning og LinkedIn profil.
 • Introduktion til, hvordan en Headhunter arbejder på LinkedIn.
 • Samtaletræning.
 • Optimering af mental styrke, chok-fase, bevare troen & positivitet.
 • Involvering af mit store netværk og løbende evaluering.


BOOST din mentale sundhed og få følgende udbytte:

 • Forblive motiverede og fokuseret.
 • Fri angst & stress.
 • Indsigt i dine talenter og udvikling til styrker.
 • Indsigt i dine skjulte styrker.


TRÆT af at blive nr. 2 eller være sat på bænken i din karriere?

 • Indsigt i dine talenter og skjulte styrker mv.
 • Fjerne alt det, der forstyrrer mentalt.
 • Karriereplan - eksekvering.
 • Løbende opfølgning.


Alle forløb kan inkludere en Talentprofil – gennemgang af dine 34 talenter. Hvor vi bl.a. identificerer motivation, drives & teamrolle. Du får en indsigt i i dine skjulte styrker, her ligger bl.a.potentialet til at opnå endnu mere succes, hvadenten du er leder eller medarbejder. Mennesker, der anvender deres toptalenter er engageret (i dag er kun 15% aktivt engageret på jobbet iflg.Gallup), føler sig powerfulde, mere glade og sundere. De undgår stress, angst og andre mentale udfordringer.


Med 10.000-vis af coaching- & konsulent timer på mit CV og stor erfaring med bl.a. ledere, medarbejdere, Atleter og jobsøgere, har jeg designet nyttige værktøjer, der giver yderst effektfulde resultater. Jeg arbejder ONLINE på dansk og engelsk.  


Nogle af mine stærkeste værktøjer:

Coaching model - hvor vi sammen identificerer dine talenter, kigger ind i din sandhed om dig selv, og forandrer alt det, der mentalt forstyrrer dig i at iscenesætte dine talenter og nå det mål, vi sammen har planlagt. Typisk arbejdes ud fra at fjerne din angst, nu og her, byg selvtillid/selvværd, få mål og indsatser implementeret.


BWRT® - Brain Working Recursive Therapy - her ændres eller reorganiseres dine tanker og mønstre i din hjerne. En yderst effektivt og hurtigt metode til forandring af alle negative issues som angst, stress, bekymringer nu og her. De fleste oplever, at 1 til 2 sessioner er tilstrækkeligt på en given mental udfordring. Det kan foregå ONLINE via videoopkaldeller 1-1 møde. Vi har også mulighed for at arbejde videre med selvværd, oplevelser fra barndom, vægtudfordringer, rygning osv.


Jeg tilbyder også: Online talentworkshops og livetræninger.

Mine toptalenter er: Individorienteret, Målrettet, Iderig, Indlevende og fremtidsorienteret. Så jeg ser helt naturligt dit potentiale og hvad der skal til for at iscenesæt det.


Få gratis tips og tricks til at have et liv, hvor du har dine toptalenter i spil - i min Facebook gruppe søg på: "Du er unik. Du er Powerfuld". Her finder du også et link til GRATIS at få dine 9 toptalenter vist.

Klientudtalelser

Cecilie S. - "Jeg er 23 år i dag og har haft angst i mange år. Det stammer helt tilbage fra en episode som teenager og igennem årene er det blevet værre. Det forhindrer mig i at gøre mange ting - for eksempel tør jeg ikke køre bil, fordi jeg aldrig ved, hvornår det dukker op. Min mor sagde, at jeg skulle møde Bettina og først var jeg meget imod det, men efter kort snak, gik hun bare i gang med at ændre mine tanker ud fra en metode, jeg aldrig har hørt om. Efter 20 min kunne jeg slet ikke genkalde angsten og en ubeskrivelig glæde kom i hele min krop. Jeg er så glad, du er den sejeste, og jeg behøvede kun 1 session. Tak."  Læs mere  Læs mindre

Tina F. - "Vores datter har været til uofficielt DM i fodbold i weekenden. Hun har fået så sindssygt meget ros og har spillet helt fantastisk. Hendes træner er fuldstændig på røven over hendes præstation og hun havde scoret et vildt mål langt ude og med venstrebenet. Der er sket en kæmpe forandring med hende efter hun har været ude hos dig. Hun er i dag udtaget til DBU Talentcenter."  Læs mere  Læs mindre

Maria Olsen - "Jeg blev indlagt med hjertebanken og diagnosen var stress. "Gå hjem, hvil dig og opsøg psykologen", var beskeden fra hospitalslægen. Det gjorde jeg så, men ikke længe nok og jeg fik derfor svære angstanfald, selvom jeg både gik til psykolog, psykoterapeut, massage og healing. Jeg fik det faktisk værre og værre og det eneste, der kunne hjælpe mig var medicin, som jeg egentlig ikke havde lyst til. Jeg blev sygemeldt igen og en ven anbefalede mig Bettina Wæde. Jeg var lidt skeptisk, da jeg jo havde prøvet mange ting og brugt en masse penge. Bettina og jeg blev enige om, at hun skulle køre noget emotion code på mig, det lød suspekt, at jeg kunne sidde hjemme hos mig selv og hun sad på sit kontor og lavede ”behandling” på mig. Jeg fik nogle enkelte vejrtrækningsøvelser, som jeg skulle bruge, når angsten var på vej. Og det virkede… langsomt fik jeg det bedre og behøvede ikke at tage medicin hver dag og i dag har jeg været uden medicin i 4 uger. Efterfølgende har vi så været inde og arbejde med mine triggere, som Bettina nu har omprogrammeret med BWRT og i næste uge starter jeg på job igen. Bedre end nogensinde. Jeg er så glad. Maria Olsen "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.