Betina Søbirk Svane, cand.mag. i psykologi - Psykoterapeut MPF, Supervisor

Betina Søbirk Svane, cand.mag. i psykologi

Psykoterapeut MPF, Supervisor

Åbyhøj, Århus C

4 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuel terapi 850 kr. Aftal tid

Parterapi 1.250 kr. Aftal tid

Individuel terapi (rabat) 575 kr. Aftal tid

For studerende på SU, lærlinge (også voksen lærlinge), dagpengemodtagere (også sygedagpenge), kontanthjælpsmodtagere, førtidspensionister, efterlønnere og pensionister er prisen 575 kr. pr. session.

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

50 48 09 47

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Betina Søbirk Svane, cand.mag. i psykologi - Psykoterapeut MPF, Supervisor

Beskrivelse

Jeg tilbyder individuel samtaleterapi i min klinik, ligesom jeg også kan tilbyde dig par-, gruppe- og supervisionsamtaler,

hvis det er det du har brug for.

 

Velkommen til

Livet er forunderligt, evigt foranderligt, uforudsigeligt, ofte krævende og til tider meget smertefuldt og mange af os har derfor til tider brug for hjælp til at forstå og komme godt igennem de forandringer og udfordringer som livet byder på, for på den måde at få det godt med os selv og de mennesker vi omgås.

 

Individuel samtaleterapi

- kaldes også psykoterapeutiske samtaler, støttende samtaler, psykologiske samtaler eller eksistentielle samtaler.

 

Samtaleterapi tager udgangspunkt i hvordan du har det lige nu. Med dig selv og dine omgivelser:

 • Måske er du i krise eller sorg, føler en indre konflikt ved at ville det ene og gøre noget andet.
 • Er vred, ked af det eller bange for at gøre bestemte handlinger og derfor holder dig tilbage. 
 • Det kan også være at du lader andre overskride dine grænser og har svært ved at sige fra.
 • Måske har du svært ved at finde ud af hvem du er, føler dig tom og/eller ikke synes du er noget værd. 
 • Du kan også være i en akut krise på grund af vold, seksuelle overgreb, voldelig adfærd, svigt, tab, skilsmisse eller alvorlig sygdom etc.
 • Det kan også være at du er angst, føler dig stresset, er kronisk træt eller har tilbagevendende smerter eller vedvarende smerter i kroppen.
 • Eller mangler glæde og energi i dit liv, er deprimeret og har svært ved at forstå meningen med livet. 
 • Måske dulmer du dig med alkohol og/eller andre rusmidler og erkender nødvendigheden af at forholde dig til dit forbrug eller din afhængighed af alkohol og/eller andre rusmidler.

Temaerne kan altså være mange forskellige: Angst, identitetsproblemer, manglende selvværd, svigt, afvisning, voldelig adfærd, selvdestruktiv adfærd, jalousi, problemer i parforholdet eller med venner, vanskeligheder med kærligheden, seksualiteten eller nærhed, skilsmisse, dødsfald, sorg, depression, kronisk træthed eller smerter i kroppen, manglende glæde og energi, konflikter på arbejde med chef, medarbejdere eller kollegaer, opgivelse, håbløshed eller udbrændthed, konstant ked af det hed eller vrede eller slet og ret at du ønsker en personlig udvikling.


Samtaleterapien sigter på at gøre din forståelse og accept af dig selv tydeligere, så du får lettere ved at gøre det der er godt og rigtigt for dig og at du føler dig ligeværdig og godt tilpas med de mennesker du omgås - og dermed får det bedre med dig selv og andre.

 

Parterapeutiske samtaler

Er der tale om parterapi er fokus eksempelvis rettet imod hvordan får vi gnisten tilbage eller hvis der er for mange gnister, hvordan lærer vi at takle konflikter på en måde, så den følelsesmæssige afstand bliver mindre og ikke større.

 

Temaer kan eksempelvis være:

 • Seksualitet
 • Nærhed
 • Socialt samvær med andre
 • Ubehagelige oplevelser (svigt, vold, misbrug, utroskab etc.)
 • Børneopdragelse
 • Dårlig kommunikation

Hvad virker (bedst)?

Det er vanskeligt, at forske i hvor godt psykoterapi og ikke mindst forskellige terapiformer virker. Ikke mindst fordi klienter jo er forskellige. Men også fordi det er terapeuter også.

Jeg har igennem årene tilegnet mig kendskab i flere forskellige terapeutiske metoder og teknikker som jeg trækker på afhængig af hvem du er som menneske og hvilke problematikker du har.

Noget af det vigtigste for mig i samtalen er imidlertid, at to mennesker mødes - du som klient og jeg som terapeut - med en villighed til at være dybt ærlige over for visse sider af tilværelsen og til at være oprigtige overfor hinanden - og at der i denne gensidige forpligtelse til at arbejde med sit indre, mærkes en grundlæggende sympati, et nærvær og en inderlighed.

Villighed, ærlighed, tillid, nærhed og inderlighed er derfor for mig fundamentet i samtalen.

 

Om mig

Jeg er eksamineret og certificeret psykoterapeut fra Institut for Gestaltanalyse i Skanderborg og certificeret ISTDP psykoterapeut fra ISTDP Instituttet i Danmark. Dertil kommer, at jeg er efteruddannet indenfor kognitiv terapi, samt har flere træningskurser indenfor den psykodynamiske og kognitive tilgang, ligesom jeg har lang bred klinisk erfaring bag mig.

Jeg modtager løbende personlig træning og supervision.

 - se også bloggen hvem er jeg nedenfor for uddybelse.

 

Glæder mig til at høre fra dig.

 

Tavshedspligt

Som psykoterapeut og medlem af Dansk Psykoterapeutforening, er jeg underlagt tavshedspligt om de forhold der kommer til mit kendskab under samtalerne - se bloggen om tavshedspligt nedenfor for uddybelse.

 

 

Biografi

Klientudtalelser

Anna Mortensen 28 år - "Jeg er, i mit forløb hos Betina, blevet meget klogere på mig selv, mine relationer, mine længsler og drømme. Jeg har nydt godt af hendes seriøsitet og vedholdenhed, som har hjulpet mig til at holde fokus og blive ved, når det var hårdt og svært, samt af hendes kærlige kontaktfuldhed, som gjorde mig tryg og tillidsfuld nok til at turde være sårbar og ærlig sammen med hende. Jeg føler mig mere levende og modig end nogensinde, og jeg er dybt taknemmelig for min tid som klient ved Betina."  Læs mere  Læs mindre

Mandlig klient først i 50'erne - "Jeg har været utroligt glad for at gå hos Betina. Betina er kompetent, omsorgsfuld og skarp på, hvad der er godt for mig. Hun er dygtig til at holde fast i det der er vigtigt at tale om, og holde fast når jeg gerne vil smutte væk. Jeg kan varmt anbefale Betina. "  Læs mere  Læs mindre

Kvindelig klient i midten af 30'erne - "Da jeg startede hos Betina, vidste jeg ikke hvad det var der var begyndt at påvirke mig - og til at starte med føltes det lidt grænseoverskridende, men Betina får hurtigt en til at føle sig tilpas. Med Betinas hjælp, har jeg fundet frem til og bearbejdet gamle og nyere traumer og minder, som jeg havde fortrængt, men som ubevidst har påvirket mit liv og velbefindende. Efter at have gået hos Betina føler jeg mig lettere og at nogle store sten er blevet fjernet fra min underbevidsthed. Udover dette har Betina også givet mig nogle gode værktøjer så jeg er i stand til at opdage og håndtere fremtidige udfordringer, samt være opmærksom på egne behov."  Læs mere  Læs mindre

Mandlig klient først i 30'erne - "Jeg har igennem et år været i terapi hos Betina. Det har været et fantastisk forløb. Vi berørte ting, som jeg i hele mit liv, havde undgået at snakke om eller bearbejde - ting som i bund og grund, havde ødelagt mit selvværd og syn på mig selv gennem mit 32 årige liv. For hver gang jeg kom, følte jeg mig bedre tilpas med mig selv, og kunne bruge Betinas værktøjer ude i det virkelige liv. Det har virket, og hjulpet mig meget. Jeg er kommet så langt på det år, og det har været det hele værd."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere