Betina Søbirk Svane - Psykoterapeut MPF, Supervisor

Betina Søbirk Svane

Psykoterapeut MPF, Supervisor

Åbyhøj

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel terapi 750 kr. Aftal tid

Individuel terapi 1.100 kr. Aftal tid

Parterapi 1.100 kr. Aftal tid

1 .gang I kommer vil sessionen varer 2 timer.

Individuel terapi; Rabat til studerende og folk på overførselsindkomst 500 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 10 19

89 88 10 19

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Betina Søbirk Svane - Psykoterapeut MPF, Supervisor

Beskrivelse

Jeg tilbyder individuel samtaleterapi i min klinik, ligesom jeg også kan tilbyde dig gruppe-, par-, familie-, coaching-, konfliktløsende-, og supervisionsamtaler, hvis det er det du har brug for.

 

Velkommen til

Livet er forunderligt, evigt foranderligt, uforudsigeligt, ofte krævende og til tider meget smertefuldt og mange af os har derfor til tider brug for hjælp til at forstå og komme godt igennem de forandringer og udfordringer som livet byder på, for på den måde at få det godt med os selv og de mennesker vi omgås.

 

Individuel samtaleterapi

- kaldes også psykoterapeutiske samtaler, støttende samtaler, psykologiske samtaler eller eksistentielle samtaler.


Samtaleterapi tager udgangspunkt i hvordan du har det lige nu. Med dig selv og dine omgivelser:

  • Måske er du i krise eller sorg eller føler en indre konflikt ved at ville det ene og gøre noget andet.
  • Er vred, ked af det eller bange for at gøre bestemte handlinger og derfor holder dig tilbage.
  • Det kan også være at du lader andre overskride dine grænser og har svært ved at sige fra
  • Måske har du svært ved at finde ud af hvem du er, følger dig tom og/eller ikke synes du er noget værd.
  • Du kan også være i en akut krise på grund af vold, seksuelle overgreb, voldelig adfærd, svigt, tab, skilsmisse eller alvorlig sygdom etc.
  • Det kan også være at du er angst, føler dig stresset, er kronisk træt eller har tilbagevendende smerter eller vedvarende smerter i kroppen.
  • Eller mangler glæde og energi i dit liv, er deprimeret og har svært ved at forstå meningen med livet.
  • Måske dulmer du dig med alkohol og/eller andre rusmidler og erkender nødvendigheden af at forholde dig til dit forbrug eller din afhængighed af alkohol og/eller andre rusmidler.

 

Temaerne kan altså være mange forskellige: Angst, identitetsproblemer, manglende selvværd, svigt, afvisning, vold, voldelig adfærd, selvdestruktiv adfærd, jalousi, problemer i parforholdet eller med venner, vanskeligheder med kærligheden, seksualiteten eller nærhed, skilsmisse, dødsfald, sorg, depression, kronisk træthed, smerter i kroppen, manglende glæde og energi, konflikter på arbejde med chef, medarbejdere eller kollegaer, opgivelse, håbløshed eller udbrændthed, konstant ked af det hed eller vrede eller slet og ret, at du ønsker en personlig udvikling.

 


Samtaleterapien sigter på at gøre din forståelse og accept af dig selv tydeligere, så du får lettere ved at gøre det der er godt og rigtigt for dig og at du føler dig ligeværdig og godt tilpas med de mennesker du omgås - og dermed får det bedre med dig selv og andre.

 

Parterapeutiske samtaler

Er der tale om parterapi er fokus eksempelvis rettet imod hvordan får vi gnisten tilbage eller hvis der er for mange gnister, hvordan lærer vi at takle konflikter på en måde, så den følelsesmæssige afstand bliver mindre og ikke større.


Temaer kan eksempelvis være seksualitet, nærhed, socialt samvær med andre, ubehagelige oplevelser (svigt, vold, misbrug, utroskab etc.) der tynger eller bliver ved med at tynge, børneopdragelse, dårlig kommunikation osv.Hvad virker (bedst)?

Det er vanskeligt, at forske i hvor godt psykoterapi og ikke mindst forskellige terapiformer virker. Ikke mindst fordi klienter jo er forskellige. Men også fordi det er terapeuter også.

Jeg har igennem årene tilegnet mig kendskab i flere forskellige terapeutiske metoder og teknikker som jeg trækker på afhængig af hvem du er som menneske og hvilke problematikker du har.

Noget af det vigtigste for mig i samtalen er imidlertid, at to mennesker mødes - du som klient og jeg som terapeut - med en villighed til at være dybt ærlige over for visse sider af tilværelsen og til at være oprigtige overfor hinanden - og at der i denne gensidige forpligtelse til at arbejde med sit indre, mærkes en grundlæggende sympati, et nærvær og en inderlighed.

Villighed, ærlighed, tillid, nærhed og inderlighed er derfor for mig fundamentet i samtalen.

 


Om mig

Jeg er certificeret psykoterapeut fra Institut for Gestaltanalyse i Skanderborg og ISTDP psykoterapeut fra ISTDP Instituttet i Danmark. Dertil kommer, at jeg er efteruddannet indenfor kognitiv terapi, samt har flere træningskurser indenfor den psykodynamiske og kognitive tilgang, ligesom jeg har lang bred klinisk erfaring bag mig.

Jeg modtager løbende personlig træning og supervision.

 - se også bloggen hvem er jeg nedenfor for uddybelse.

 

Glæder mig til at høre fra dig.

 


Tavshedspligt

Som psykoterapeut og medlem af Dansk Psykoterapeutforening, er jeg underlagt tavshedspligt om de forhold der kommer til mit kendskab under samtalerne - se bloggen om tavshedspligt nedenfor for uddybelse.

 

 

Biografi

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.