Pia Nielsen - Psykoterapeut MPF, Familieterapeut/-rådgiver, Parterapeut, Coach

Pia Nielsen

Psykoterapeut MPF, Familieterapeut/-rådgiver, Parterapeut, Coach

Nørresundby , Aarhus C , Videosamtale , GoMentor 24/7

5 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Familieterapi 1.350 kr. Aftal tid

Parterapi 1.350 kr. Aftal tid

Individuel terapi 900 kr. Aftal tid

Supervision 1.350 kr. Aftal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 596 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 796 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 1.396 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.196 kr. /md. Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Individuel terapi (GoMentor videosession) 900 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Pia Nielsen - Psykoterapeut MPF, Familieterapeut/-rådgiver, Parterapeut, Coach

Beskrivelse

” Terapi kan hjælpe dig og eller din familie med at forvandle smertefulde følelser og negative overbevisninger til frihed, styrke, glæde og nye veje du kan vælge i dit liv”.

 


Mit navn er Pia Nielsen, jeg er født i 1967 og er indehaver af Nielsens Psykoterapi. Jeg er uddannet Familieterapeut, Parterapeut, Individuel terapeut, Børneterapeut og er medlem af Dansk Psykoterapeutforening, hvilket er din garanti for eksamination og kvalitet i uddannelsen.  

 


Mønstre - strategier- relationer fra barndommen der fungere dårligt for dig

Det behøver ikke altid at skyldes problematikker i familien, at man har brug for hjælp. Det kan være mønstre vi har tillært os tidligt i barndommen, som sidder godt fast – selvom vi ikke bryder os om dem.


Problemet er, at de mønstre og sider af os selv, som vi ikke bryder os om, er utroligt svære at slippe af med, specielt hvis de undertrykkes og gemmes væk. Det dukker ofte op med stor kraft, når man møder store udfordringer i sit liv. I den slags situationer kan det være nyttigt at tale med en terapeut, for at få styr på problemet og dets årsag – og for at få hjælp til at finde nye veje og en mere konstruktiv og udviklende måde at være sig selv og sammen på. 

Jeg arbejder nænsomt og skaber ro omkring dig/jer, så du/I får tillid til at dele det der er svært. Jeg kan dog også skubbe blidt, udfordre dig, for at skabe den forandring som du ønsker og længes efter. 


Hos mig findes ingen forkerte eller rigtige følelser, kun du ved hvad der føles rigtigt for dig. 


 Jeg har blandt andet erfaring med:

 

 • Familieterapi
 • Parterapi
 • Individuelterapi 
 • Børneterapi
 • Ungeterapi
 • Depression, stress, angst
 • Kommunikationsproblemer og magtkampe
 • Utroskab, jalousi og seksuelle problemer
 • Skilsmisse og brud
 • Børn, teenager og mistrivsel
 • Børn og selvværd
 • Børn og angst 
 • Børn og skoleudfordringer
 • Børn og skilsmisse
 • Barndomstraumer hos børn og voksne
 • Incest og seksuelle overgreb
 • Psykisk overgreb
 • Fødselsdepression
 • Skyld, skam og sjælens længsel
 • Tab, sorg og kritisk sygdom
 • Eksistentielle kriser
 • Dødsangst
 • Mistrivsel, lavt selvværd og mobning
 • Eksamensangst
 • Personlighedsforstyrrelser
 • Særlig sensitive
 • Samtaler om seksuelle overgreb med børn, unge, voksne og professionelle

 

Terapien kan enten foregå som individuel terapi, parterapi eller som Familieterapi, hvor hele familien er med. Det optimale er, at børnene deltager i familiesituationer, hvis det omhandler eller påvirker dem. 

 


 Jeg tilbyder derudover:


 Terapeutiske samtaler med handicappede børn, unge og voksne

 

Rådgivning og vejledning til døve forældre med hørende børn og døve børn med hørende forældre

 

Rådgivning, vejledning til professionelle i kommuner om døve forældre med hørende børn

 

Samtalegrupper for søskende til handicappede børn/voksne



Familiebehandling for kommuner, med indsats i familiens eget hjem -- gives også på flydende tegnsprog

 

Supervision til psykoterapeuter, sundhedsplejersker, socialrådgivere, plejefamilier, familieplejekonsulenter, lærere, pædagoger og social og sundhedsassistenter.

 

 

Metode eksistentielt og oplevelses orienteret

Der findes en del forskellige metoder og uddannelser. Kempler-metoden som min grunduddannelse er bygger på  er udviklet af den amerikanske psykiater og familieterapeut Walter Kempler. Der arbejdes eksistentielt og oplevelsesorienteret, der tages udgangspunkt i samspillet i relationer, som det fremstår her og nu under samtalen med terapeuten og med konkrete eksempler. Der fokuseres typisk meget på relations- og kommunikationskompetencer.

 

Kempler - Dansk Familie terapeutisk institut - Dansk Spædbarnsterapi

Jeg er uddannet Familieterapeut, Parterapeut  og Individuel psykoterapeut på Dansk Familie Terapeutisk Institut og Kempler instituttet. Jeg har blandt andet kurser i spædbarnsterapi fra Dansk Institut for spædbarnsterapi ved Inger Thormann. Kurser i skyld og skam hos Chef Psykolog Lars J Sørensen.  

Jeg har derudover en grunduddannelse som socialpædagog, hvor jeg blandt andet har arbejder som forældervejleder og specialiseret familieplejekonsulent.


Du er meget velkommen til at kontakte mig til en gratis forsamtale - enten på telefon eller mail.


Biografi

Klientudtalelser

Brit og Kim - "“Et er at finde plads til at sorgen er okay og tage tabet af søs ind i mit liv på en anden måde, og noget andet er at min personlig -/og vores parforholdsudvikling kommer op i et helikopter perspektiv at mit personlig jeg /vores mangeårige ægteskab er kun sket ved hjælp af Pia♥ Gennem hende får du plejet dit hele jeg/vores hele os.”"  Læs mere  Læs mindre

Gitte - "Jeg har 2 gange været på vej ud der hvor jeg ikke selv kunne bunde mere. Første gang var jeg heldig at vælge Pia til at hjælpe mig op igen, så da det skete 2. gang var jeg slet ikke i tvivl om hvor jeg skulle gå hen. Så hvis du har problemer med dig selv, dit arbejde, din nærmeste familie osv, kan du trygt gå til Pia, hun hjælper dig til at se lys for enden af den mørke tunnel, man kan være havnet i, giver dig redskaber til at kæmpe for dem/det du elsker, men også til at sige fra over for det der bliver for meget. "  Læs mere  Læs mindre

Familien Hedelund  - "Pia er en super dygtig, kompetent og menneskelig, omsorgsfuld terapeut. Vi følte os meget trygge igennem forløbet. Hun var med til at få os tilbage på ret kurs. Hun får vores varmeste anbefalinger. "  Læs mere  Læs mindre

Inge - "Jeg er 70 år, så det er aldrig for sent at blive klogere på sig selv eller sine relationer. Ved Pias hjælp har jeg fundet sammen med min datter igen. Pia har givet mig plads, indsigt og lyst til egen udvikling. Kan varmt anbefale Pia. "  Læs mere  Læs mindre

FREDERIKKE - "Gennem et længere terapiforløb har Pia hjulpet mig med blandt andet social- og panikangst. Gennem forløbet har hun hjulpet mig fra at angsten forhindrede mig i flere sociale begivenheder, såsom at mødes med venner, til at angsten ikke er et problem i hverdagen. Det ville jeg aldrig have klaret uden hende. Det bedste ved Pia er at hun møder en hvor man er og hjælper en på vej uanset hvor små eller store skridtene er. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.