Per Rasmussen - Mentor, Coach, Mentaltræner

Per Rasmussen

Mentor, Coach, Mentaltræner

14 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Skarp indsigtsfuld rådgiver med hjertet på rette sted. Mit speciale er unge i alderen 15-25 år, par, mænd og kvinder i 40erne. Per Rasmussen - Mentor, Coach, Mentaltræner

Beskrivelse

Denne mentor har ikke længere en aktiv profil.

Kontakt support for hjælp med at finde en anden terapeut


Per Rasmussen

Inspirator & Sparringspartner


 • Har du brug for mere energi og overskud i dit liv?
 • Har du brug for at blive bedre til at sige ja og mærke efter hvad der er godt for dig?
 • Har du brug for at kunne håndtere din adfærd mere hensigtsmæssigt?
 • Har du brug for at forstå andre bedre?
 • Har i brug for at få parforholdet forbedret?

Typiske problemstillinger du henvender dig med her:

 • Vrede
 • Stress og sygemelding
 • Kommunikationsproblemer i parforholdet
 • Utroskab
 • Opvækst med overgreb, alkohol etc.
 • Ungeproblemer - hash, lavt selvværd
 • Overvægt
 • Videre efter skilsmissen


Parterapi

De par jeg taler med, sætter pris på den maskuline tilgang til problemerne. Vi skaber afklaring omkring den adfærd som partneren har svært ved at håndtere og går bagom adfærden for at forstå hvad der styrer den. Kærlighedssprogene er som oftest forskellige, ligeså er de grundlæggende behov der savnes at blive opfyldt.


Kommunikation er som altid nøglen, det er blot vigtigt at forstå at mænd og kvinder kommunikerer forskelligt. Og at en krammer siger mere end 1000 ord. Det er vigtigt at tale følelser og det er vigtigt at kunne tale uden at involvere dem. Dette har især kvinder brug for at forstå når de ønsker at få deres mænd mere på banen.


Mænd kan sagtens tale om følelser, det skal blot oversættes anderledes end hos kvinderne og doseringen skal være tilpas. Når et parforhold knaser er vi mere optaget af at bedømme den andens indsats end vores egen. At lære at blive ovre på egen banehalvdel er ofte et stort skridt der giver plads til mere trivsel og rummelighed. Hvornår det er tid for et parforhold at komme til eftersyn, er svært at sige. Er det tid for jer?


'Hjertet forrest og hovedet øverst'Videre efter bruddet

Mange kvinder og mænd har svært ved at finde fodfæste igen efter bruddet med deres partner.


Mænd cykler rundt med en adfærd der minder om den de havde før de mødte hende de fik børnene med, knalder til højre og venstre uden at se sig tilbage. Kvinder bliver mere og mere overbeviste om at mænd er nogle svin……Okay, det er nok en grov karakteristik som ihvertfald mange kan nikke genkendende til.


Sandheden er, at mange mangler at blive opdateret og få lavet et ærligt realitetstjek omkring deres nuværende livsværdier. Og huske på at få børnene med i processen. Ærlighed skal fylde mere for at finde ind til glæden og kærligheden igen og du skal blive klogere på hvornår du vil hvad.


Heldigvis er der meget godt at gøre.Unge

Et af mine store arbejdsområder er unge i alderen 15-25 år der har personlige eller sociale problemer. Usikkerhed fylder meget og kan have stor betydning for deres evne til at fastholde og gennemføre en ungdomsuddannelse.


Formålet med samtalerne er at give den unge en større tro på sig selv og egne evner. Min erfaring er at den unge mangler redskaber til at håndtere svære følelser og modstand i livet, det kan være i forbindelse med udfordringer i opvæksten, skilsmisse, sociale relationer mv. Udbyttet for den unge er oftest stort, når de får 'øje' på hvor meget man selv kan gøre for at øge sin trivsel. Dette motiverer dem til mere.


Jeg selv er opvokset under turbulente forhold og har været anbragt udenfor hjemmet, fra jeg var 14 til jeg blev 18. Mine personlige erfaringer, anvender jeg, sammen med mine uddannelser og øvrige kompetencer, som en naturlig del af mit professionelle virke.Yderligere om mig

Per Rasmussen (f. 1968), uddannet fysioterapeut og coach. Oprindelig er jeg udlært maskinarbejder. Er indehaver og stifter (2008) af enkeltmandsvirksomheden RasmussenPlus, der arbejder med mønsterbrydning, selvrespekt og troen på sig selv.


Jeg har en baggrund som medejer af en fysioterapiklinik og af en virksomhed der lavede sundhedsordninger. Endvidere har jeg udviklet og selv deltaget i flere sundhedsfaglige og beskæftigelsesrettede projekter siden 2006.


Af relevans kan nævnes et samarbejde med Jobcenter Aalborg hvor jeg i en flerårig periode har fungeret som underviser og sundhedsfaglig konsulent for borgere der var sygemeldt med angst, stress og depression. (Læs Jane Salls udtalelse under klientudtalelser)


Seneste nuværende projekt er appen Tankekuren - fremtidens vægttab som er udviklet på dansk og engelsk. Dette drives af Tankekuren IVS. Med appen i spidsen kører vi et projektsamarbejde med Thisted og Mariagerfjord kommune. Her undersøges effekten af at bruge Tankekurs appen i en personalegruppe på 100 mennesker, med henblik på at skabe mere energi og overskud i hverdagen. Projektet støttes af Nordjysk Trivselsfond.


Ved siden af den her praksis, arbejder jeg på et privat opholdssted for anbragte unge. 


Privat har jeg 3 dejlige børn på 14, 17 og 20 år, som alle har nogle ønsker for deres liv og en retning at gå i. 


Certificeringer

 • Udlært maskinarbejder i Randers i 1988
 • Uddannet fysioterapeut på fysioterapeutskolen i København i 1999
 • Certificeret i mekanisk diagnostik og terapi (cert. MDT) i Aarhus i 2003 (specialiseret udredning og behandling af ryg/nakke lidelser)
 • Certificeret life/business coach hos Manning Inspire i København i 2007
 • Certificeret Enneagram practitioner hos NLP Aalborg i 2009
 • Certificeret NLP coach practitioner hos NLP Aalborg i 2010


Kontakt mig endelig for en kort snak om hvordan jeg kan hjælpe dig/jer.

Klientudtalelser

April 18' Pia, mor til 19 årig mand (tilbage på sporet, selvværd, uddannelse, familie) - "Hej Per. Vil bare lige sige at det går rigtig godt med vores søn:) Han er meget mere positiv og samarbejdsvillig. Han har lyst til at deltage i de ting vi foretager os som familie og det giver nogle dejlige positive oplevelser for os alle. Jeg føler vi bliver valgt til:) Vi vil gerne bruge dig som back-up hvis han får brug for det:) Så glad for at vi er nået hertil:)! Tak for din hjælp Per!"  Læs mere  Læs mindre

september 17', Marc, 23 år, tømrer (selvværd og integritet) - "Jeg begyndte hos Per fordi jeg længe havde gået og kæmpet med mit selvværd og min hang til at alt skulle være perfekt og fejlfrit. Det gjorde at jeg var begyndt at hade mig selv og have fokus på de ting der gik dårligt fremfor de ting som gik godt. Jeg forsøgte ligesom mange andre mænd selv at løse problemet, men uden succes. Efter første session hos Per kunne jeg mærke at han var meget nede på jorden og snakkede i et sprog der var fuldt forståeligt. Efter et par gange fik han brudt problemet ned og gav mig nogle nye måder at håndtere problemer på. Det har hjulpet mig helt ufatteligt meget at få snakket med Per, han er en utrolig god lytter som tit kan knytte en historie fra hans eget liv ind til det jeg kæmpede med og det hjalp rigtig meget. Til alle der går og kæmper lidt med det i hverdagen, det er ingen skam at bede om en hjælpende hånd i ny og næ. De sessioner hos Per har virkelig gjort en kæmpe forskel for mig. "  Læs mere  Læs mindre

Juli 17', 19 årig mand, depression, smidt ud af skolen, tilbage på sporet igen - "Jeg startede hos Per da jeg havde gået med en mindre depression i en længere periode, det medførte at jeg ikke kunne følge med i skolen mere og blev defor smidt ud af 3.G på STX. Jeg havde prøvet mange ting og mange forskellige former for hjælp, blandt andet andre psykologer og psykoterapeuter, men indtil videre havde intet hjulpet. Jeg begyndte hos Per fordi jeg gerne ville begynde i 3.G igen efter sommerferien og det var jeg på ingen måde klar til. Samtalerne med Per har hjulpet mig meget og han har givet mig troen på at jeg kan gennemføre 3.G. Per har ikke kun hjulpet mig med det psykiske. På grund af min depression spiste jeg ikke ret meget og havde tabt mig meget. Per gav mig nogle gode kostråd og min vægt er nu normal igen. Jeg har været meget glad for mine samtaler med Per og jeg vil til hver en tid give min største anbefaling."  Læs mere  Læs mindre

April 2017. Dennis, 25 år, skilsmisse, børn, jalousi - "Da jeg første gang skulle snakke med Per var jeg meget usikker på det hele for jeg har altid lært at kan man ikke klare tingene selv, så kan ingen. Har aldrig været god til at tale om følelsesmæssige ting eller noget i den stil. Men vi begyndte at snakke om den virkelighed jeg stod og står overfor at skal leve i og håndtere - en skilsmisse i en meget tidlig alder, jeg er 25 min ekskone 21 og hvor et barn på 1,5 år og en baby på vej er involveret. Jeg har reageret meget dumt på mange ting gennem det forhold der nu er slut men med Pers hjælp fik jeg indset roden til alt det ballade og lærte samtidig at det hele ikke er min skyld. Der ligger mange ting bag at jeg desværre var blevet til en person jeg ikke selv ville være. Jeg har lært at det ikke er en svaghed at man som mand kan tale om følelser. Jeg har lært man må se ind i sig selv og håndtere de krav man stiller før man kan tillade sig at kræve af andre. Men vigtigst af alt har jeg lært at håndtere min situation på de bedst tænkelige måder - men kun fordi jeg vil benytte mig af de fantastiske værktøjer Per har givet mig. Før man kan være ærlig overfor en situation må man være ærlig overfor sig selv. Man må ikke lade sig påvirke af andres holdninger til den situation man står i, man kan lytte til det og tage det til sig men aldrig i større grad en man holder fast i at komme videre på den måde man har besluttet sig for og det kræver sin mand vil jeg sige. Det bedste og mest brugbare værktøj jeg har fået er at man skal stoppe de dumme tanker før det bliver til dumme følelser. Så snart man tænker sort så tænk på de gode ting der kan komme ud af det - det kræver så også sin mand at blive det sted og det glipper af og til. Men det at jeg har kunnet tale med Per gennem telefon når behovet har været der, det har virkelig hjulpet mig. Jeg er selvstændig vognmand og en dag fri = presset økonomi resten af året. Per er for mig blevet den ven jeg har manglet, ikke på den måde han siger hvad jeg gerne vil høre - men han kommer med konstruktive svar, giver mig et værktøj jeg kan bruge til at håndtere lige den "problemstilling" jeg står i. Det er guld værd. Det at jeg var ærlig overfor mig selv, erkendte jeg ikke kunne klare det her selv og så endte hos Per - det er det bedste jeg har gjort for mig selv. Men kun fordi jeg er indstillet på at der skal ske en ændring med mig nu."  Læs mere  Læs mindre

Anne Dsane Andersen, 24 år, bronze ved OL i Rio, i bådtypen 2er uden styrmand. - "2009. Per lærte mig nogle teknikker til at håndtere min nervøsitet. På det tidspunkt vi snakkede sammen var jeg ikke helt sikker på om jeg kunne klare presset ved at ro og var lidt usikker når jeg lå til start i mine løb. Jeg bruger stadig den remse jeg fandt på mens vi snakkede sammen, den dag i dag. Og nu er den gennemtestet til alle mine konkurrencer og giver mig ro og tro på at jeg kan!"  Læs mere  Læs mindre

Pernille, mor til 14 årig pige på efterskole - "Vores datter på 14 år havde i længere tid været frustreret og ked af det. Vi havde svært ved at nå ind til hende, og hun blev mere og mere indelukket. Derfor valgte vi at søge hjælp hos Per. Allerede efter deres første samtale, kunne vi mærke en positiv forandring, og vi kom relativt hurtigt på rette spor igen. Per er meget kompetent og vores datter har reageret meget positivt på samtalerne. Desuden har Per stået til rådighed morgen og aften, dette har været utroligt trygt for os som forældre, da man ikke altid kan forudsige hvornår udfordringerne dukker op. Vi har været meget glade for samarbejdet med Per, og vil til enhver tid give de bedste anbefalinger."  Læs mere  Læs mindre

Rasmus 27 år - mod på livet igen - "August 2016. Jeg er en ung fyr på 27 , der er vokset op i et konflikt fyldt, og kaotisk hjem. Gennem min opvækst , har jeg været udsat for fysisk og psykisk vold. Det har resulteret i lavt selværd. Det har sat en stopklods for rigtig mange ting , fordi jeg har været angst for at fejle. For at flygte fra de følelser jeg har haft , endte jeg i et misbrug, som kunne have kostet mig kvinden i mit liv , og alt det vi har bygget op sammen. Jeg endte heldigvis hos Per i tide. Vores samtaler har hjulpet mig rigtig meget , jeg har fået værktøjerne til og håndtere de ting jeg har gået med. I stedet for og lade de følelser ødelægge mig har jeg lært og bruge dem på en mere positiv måde. Og jeg føler jeg er kommet ud på den anden side med mod på livet , og meget stærkere. "  Læs mere  Læs mindre

Cille, 17 år, angst - "Maj 2016. Jeg startede ved Per da jeg var på bunden og havde det virkelig dårligt psykisk. Jeg var bange og havde prøvet meget forskelligt, men det hjalp ikke. Da jeg begyndte ved Per gav han mig en artikel om ham selv og jeg lærte lidt om ham hvor vi derefter begyndte af snakke om hvordan det gik med mig. Per virkede meget forstående og jeg havde tillid til ham fra starten da han havde startet ud med af vise lidt om hvem han selv var. Han gav nogle ideer til hvordan jeg kunne overvinde min angst og som tiden gik fik jeg det bedre. Han havde altid noget af sige jeg kunne gå hjem og tænke over og som sådan set gav god mening. Efter 6-7 møder med Per havde jeg det sådan set godt, han havde hjulpet rigtig meget og var altid til af komme i kontakt med hvis man havde brug for hjælp "  Læs mere  Læs mindre

Mathias, 21 år, back on track - "April 2016. For Ca, et år siden startede jeg min egen virksomhed. Desværre gik det ikke helt som forventet da jeg gik ned på det, efterfølgende begyndte samtalerne med Per. I starten var jeg meget stresset i kroppen og forvirret over hvad det var der gået galt. Per hjalp mig med at se lyset igen og fik mig til at indse at det ikke var et nederlag men en erfaring jeg kunne bruge senere i livet. Derudover fik jeg hjælp til at få styr på min kost og lysten og motivationen til at fortsætte livet med et smil. Per hjalp mig også med at få styr på et venskab der ikke helt fungerede som det skulle, men efter at jeg havde snakket med Per om det gav det mening. I den tid hvor jeg har snakket med Per kan jeg mærke at jeg har fået et overskud når jeg står op om morgenen og jeg er begyndt at kunne kende mig selv igen. Jeg er virkelig imponeret over den måde han tog imod mig på hver gang jeg kom, og når jeg snakkede med ham om de ting der generede mig i min hverdag kunne jeg mærke på Per at han forstod hvad jeg mente og gav mig en fantastisk respons der var nem at forholde sig til. Uden Pers hjælp stod jeg ikke her hvor jeg står i dag, Til august starter jeg på en handels uddannelse som Per også har hjulpet mig med at komme i gang med."  Læs mere  Læs mindre

Hanne Juul (mor til teenagedatter)  - "Marts 2016. Jeg er mor til en datter, som på et tidspunkt blev ramt af depression, angst og selvskadende adfærd. Hun havde samtaler med forskellige psykologer og terapeuter, men det var slet ikke det rigtige for hende. Min datter var ikke til en masse snakke med ’føle-føle og mærken efter’, som hun oplevede det ved psykologen, men savnede længe bare nogle helt konkrete værktøjer til, hvad præcist hun skulle gøre, når hun fik det dårligt. Jeg havde forhåndskendskab til Pers arbejde fra faglige sammenhænge, og har oplevet hans evne til at gå i øjenhøjde og møde folk lige præcis dér, hvor de er og hjælpe dem videre derfra. Derfor valgte jeg ham som hjælp, støtte og mentor til min datter. Per gav hende carte blanche til at kunne ringe døgnets 24 timer, og han besvarede, når han overhovedet kunne. Lige præcis dét var en enorm hjælp til min datter, og det gjorde, at hun oftere turde begive sig ud i ellers svære situationer, fordi hun stort set altid havde Per på sidelinjen, skulle hun få brug for det. Som mor gav det mig lidt mere ro i en ellers turbulent periode, fordi jeg vidste min datter havde en anden fortrolig voksen at ringe til end mig, som skulle få arbejds- og øvrigt liv til at fungere samtidig med ressourcer til også mit andet barn. Jeg giver derfor Per mine bedste anbefalinger."  Læs mere  Læs mindre

Pia & Michael (unge og parforhold) - "Hej Per, altså 10 linjer er svært for os. Vi har valgt at skrive en historie til dig.. og vi kan også sagtens lave en kortere og mere præcis forklaring, vi synes dog at du skulle have den her. Der var engang en mand og en kvinde. De var er et par og have været det Igennem mange år..men trods det havde de i en længere tid begge følt sig fjerne og fremmede for hinanden. De var blevet forældre for første gang og det satte endnu en gang parforholdet på prøve og ud på en rejse hvor de sammen og hver for sig skulle finde sig til rette i de nye roller. Det var en svær rejse og de mødte kun forhindringer. Kvinden følte sig alene, indebrændt og som et dårligt menneske fordi hun blev sur på manden over de mindste ting i hverdagen. Manden var frustreret og prøvede det bedste han kunne at opfylde rollerne som chef på arbejdet, far derhjemme og en god kæreste. Men lige meget hvad han gjorde følte han sig utilstrækkelig og ikke værdsat. En dag blev det for meget for manden og kvinden og de vidste at de ikke selv kunne finde sig selv og hinanden. De behøvede hjælp. De spurgte hinanden "elsker vi stadigvæk hinanden " og hertil var svaret Ja det gjorde de. De havde bare glemt følelsen.men når de mærkede rigtig godt efter var kærligheden der stadigvæk. De blev enige om at starte i parterapi eller i dette tilfælde coaching for par. Det var den bedste beslutning de sammen havde taget, selvom de var nervøse for udfaldet. De tog på rejsen mod Ålborg op til Per og fik her muligheden for at snakke på neutral grund og uden at være nået i et skænderi. Efter første besøg siger manden til kvinden "jeg er så.glad for at vi gjorde det. Nu har jeg endelig en, der kan oversætte det jeg prøver at fortælle dig ". Kvinden grinte og mærkede en glad og genkendelig følelse. Nemlig kærligheden til sin mand. Parret fortsatte deres samtaler hos Per og de fik flere og flere redskaber med hjem fra gang til gang. I dag har de det rigtig godt og har fundet hinanden og de forskellige roller igen. Og selvom at de egentlig er afsluttet ved Per, oplever de stadigvæk fremgang og de små sejre i hverdagen. Velvidende at de er godt på vej og at de sammen nok skal finde vejen igennem livet som par , når bare de husker at lære af hinanden hver dag. "  Læs mere  Læs mindre

Aske, 21 år (misbrug, unge, uddannelse,troen på sig selv) - "Marts 2016 + opdatering. Jeg er en ung gut på 21 år som har haft en del sten på vejen i mit liv. Har gjort ting som jeg ikke er stolt af, har taget stoffer, har stjålet fra folk for min egen morskab, jeg har pisset på min familie og venner og snakker stadig ikke med de fleste, istedet har jeg lukket mig inde med de mennesker der kørte samme stil som mig. Årene er gået og efterhånden blev det sværere at se en vej tilbage. Jeg har prøvet misbrugs behandling men det hjalp mig ikke noget. Jeg vendte tilbage til min egen stil og fortsatte med hash og stoffer, indtil en nat hvor jeg blev stoppet af politiet i min bil. Jeg kom med på stationen, fik taget en blodprøve, mistede mit kørekort og efterfølgende min lejlighed gå grund af gentagne klager fra mine naboer. Det er ved at gå op for mig hvor meget jeg har smidt væk gennem tiden og hvor dum jeg har været, over for mig selv og andre. Jeg har gået ved Per i det sidst halve år. I begyndelsen var jeg meget nervøs men Per forstod mig på en måde som jeg ikke har mødt før. Han vendte alt hvad jeg troede på på hovedet og fik mig til at se at det var noget virkelig lort jeg gik og lavede, Hver gang jeg har haft en snak med ham har jeg altid fået afkoblet mine tanker og fået et bedre syn på mig selv og de mennesker jeg har presset væk fra mig. Han får mig til at forstå mig selv bedre og har givet mig lysten til at fortsætte mit liv igen. Update: Der er nu gået et år hvor jeg har skullet stå på egne ben med de værktøjer jeg har fået af Per. Det har været en hård tid men der sker flere gode ting nu. Dette gør at jeg holder fast og ikke er faldet tilbage i gamle vaner og tankemønstre. Jeg passer min læreplads som kok fuldt ud, har lige været til eksamen med et godt resultat og er færdiguddannet til sommer. Jeg har fundet en dejlig kæreste og forholdet til min familie bliver bedre og bedre. Jeg kan bare mærke at det er den rigtige vej jeg går på nu, alt bliver nemmere, familie, kæreste, uddannelse, mig selv. Så kan kun sige at det er noget der rykker mig. Tak:)"  Læs mere  Læs mindre

Nathalie, 16 år (personlig udvikling, unge, troen på sig selv) - "Marts 2016. Vores samtaler har hjulpet mig meget, især gav det mig overskud de dage, hvor humøret var helt i bund, eller jeg følte mig presset. Per hjalp mig med at finde løsninger på mine problemer, som jeg slet ikke selv havde tænkt, samt hjalp mig med at holde motivationen oppe. Jeg kunne tydeligt mærke, at han var meget interesseret i at hjælpe mig, og det var rart at vide, at han var der for mig når jeg havde brug for det."  Læs mere  Læs mindre

Jane Sall, Teamleder, Projektafsnittet, Aalborg kommune (underviser rolle) - "Marts 2016. Per Rasmussen har fra 1. september 2009 til medio marts 2016 været tilknyttet Jobcenter Aalborgs projektafsnit, som timelærer i projektet Akriv - hurtigere tilbage. Et aktiveringsprojekt for sygedagpengemodtagere med fysiske og/eller psykiske problematikker. Per har undervist i bla. motion, motivation, rygproblemer, livsstilsændringer og mønsterbrydning. Desuden har han vejledt/instrueret i brugen af motionsmaskiner i motionscenteret Haraldslund. og endelig har han arrangeret og forestået en ugentlig gåtur (ca 8 km) i Aalborg, for vores sygemeldte borgere, hvorunder han også har vejledt i motion, livsstilsændringer mv. Tilbagemeldingerne fra vores deltagere dokumenterer, at Per har været en nærværende, lyttende og støttende vejleder. Han har med sin energi og faglige dygtighed, formået at motivere vores deltagere til et mere aktivt liv, der kunne inkludere mere motion, vægttab mv. Vi har oplevet Per som en god og engageret kollega, som vi desværre har måttet ophøre at samarbejde med på grund af besparelser på sygedagpengeområdet og nedgang i deltagerantal. Vi giver således Per vores bedste anbefaling ift. lignende undervisnings-/vejledningsopgaver."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.