Per Rasmussen - Mentor, Coach, Mentaltræner - GoMentor

Per Rasmussen

Mentor, Coach, Mentaltræner

Hadsund, Online

30 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel samtale 800 kr. Aftal tid

MentorCoach forløb (5 individuelle samtaler) 3.000 kr. Aftal tid

Mentalt vægttabsforløb for kvinder (3 mdr app forløb inkluderet) 5 x individuel samtale 3.000 kr. Aftal tid

Dette forløb henvender sig til dig der ønsker at tabe dig, men har svært ved at håndtere dine tanker og følelser når vægten stiger igen. Du får 5 samtaler og Tankekurens app der er specielt udviklet til at øge din mentale robusthed og din tro på dig selv. 

Parterapi 1.050 kr. Aftal tid

De par jeg taler med, sætter pris på den maskuline tilgang til problemerne. Vi skaber afklaring omkring den adfærd som partneren har svært ved at håndtere og går bagom adfærden for at forstå hvad der styrer den. Kærlighedssprogene er som oftest forskellige, ligeså er de grundlæggende behov der savnes at blive opfyldt. Kommunikation er nøglen, det er blot vigtigt at forstå at mænd og kvinder kommunikerer forskelligt. Og at en krammer siger mere end 1000 ord.

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 87 03 96

89 87 03 96

Online-samtale

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

online video samtale (GoMentor videosession) 700 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 87 03 96

89 87 03 96

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Skarp indsigtsfuld rådgiver med hjertet på rette sted. Mit speciale er unge i alderen 15-25 år, par, mænd og kvinder i 40erne. Per Rasmussen - Mentor, Coach, Mentaltræner

Beskrivelse

Jeg holder ferie i uge 8 bortset fra mandag. Du er velkommen til at ringe eller skrive:)


 • Har du brug for mere energi og overskud i dit liv?
 • Har du brug for at blive bedre til at sige ja og mærke efter hvad der er godt for dig?
 • Har du brug for at kunne håndtere din adfærd mere hensigtsmæssigt?
 • Har du brug for at forstå andre bedre?
 • Har i brug for at få parforholdet forbedret?

Typiske problemstillinger du henvender dig med her:

 • Vrede
 • Stress og sygemelding
 • Kommunikationsproblemer i parforholdet
 • Utroskab
 • Opvækst med overgreb, alkohol etc. 
 • Ungeproblemer - hash, lavt selvværd
 • Overvægt
 • Videre efter skilsmissen

Parterapi

De par jeg taler med, sætter pris på den maskuline tilgang til problemerne. Vi skaber afklaring omkring den adfærd som partneren har svært ved at håndtere og går bagom adfærden for at forstå hvad der styrer den. Kærlighedssprogene er som oftest forskellige, ligeså er de grundlæggende behov der savnes at blive opfyldt. Kommunikation er som altid nøglen, det er blot vigtigt at forstå at mænd og kvinder kommunikerer forskelligt. Og at en krammer siger mere end 1000 ord. Det er vigtigt at tale følelser og det er vigtigt at kunne tale uden at involvere dem. Dette har især kvinder brug for at forstå når de ønsker at få deres mænd mere på banen. Mænd kan sagtens tale om følelser, det skal blot oversættes anderledes end hos kvinderne og doseringen skal være tilpas. Når et parforhold knaser er vi mere optaget af at bedømme den andens indsats end vores egen. At lære at blive ovre på egen banehalvdel er ofte et stort skridt der giver plads til mere trivsel og rummelighed. Hvornår det er tid for et parforhold at komme til eftersyn, er svært at sige. Er det tid for jer?

'Hjertet forrest og hovedet øverst'


Videre efter bruddet

Mange kvinder og mænd har svært ved at finde fodfæste igen efter bruddet med deres partner. Mænd cykler rundt med en adfærd der minder om den de havde da de mødte hende de fik børnene med, knalder til højre og venstre uden at se sig tilbage og kvinder bliver mere og mere overbeviste om at mænd er nogle svin. Okay, det er nok en grov karakteristik som ihvertfald mange kan nikke genkendende til. Sandheden er at mange mangler at blive opdateret og få lavet et ærligt realitetstjek omkring deres nuværende livsværdier. Og huske på at få børnene med i processen. Ærlighed skal fylde mere for at finde ind til glæden og kærligheden igen og du skal blive klogere på hvornår du vil hvad. Heldigvis er der meget godt at gøre

Unge

Et af mine store arbejdsområder er unge i alderen 15-25 år der har personlige eller sociale problemer. Usikkerhed fylder meget og kan have stor betydning for deres evne til at fastholde og gennemføre en ungdomsuddannelse. Formålet med samtalerne er at give den unge en større tro på sig selv og egne evner. Min erfaring er at den unge mangler redskaber til at håndtere svære følelser og modstand i livet, det kan være i forbindelse med udfordringer i opvæksten, skilsmisse, sociale relationer mv. Udbyttet for den unge er oftest stort, når de får 'øje' på hvor meget man selv kan gøre for at øge sin trivsel. Dette motiverer dem til mere.
Mini CV

 

Per Rasmussen (f. 1968), uddannet fysioterapeut og coach. Oprindelig er jeg udlært maskinarbejder. Er indehaver og stifter (2008) af enkeltmandsvirksomheden RasmussenPlus, der arbejder med mønsterbrydning, selvrespekt og troen på sig selv.

Jeg har en baggrund som medejer af en fysioterapiklinik og en virksomhed der lavede sundhedsordninger. Endvidere har jeg udviklet og selv deltaget i flere sundhedsfaglige og beskæftigelsesrettede projekter siden 2006. Af relevans kan nævnes et samarbejde med Jobcenter Aalborg hvor jeg i en flerårig periode har fungeret som underviser og sundhedsfaglig konsulent for borgere der var sygemeldt med angst, stress og depression. (Læs Jane Salls udtalelse under klientudtalelser)

Seneste nuværende projekt er appen Tankekuren - fremtidens vægttab som er udviklet på dansk og engelsk. Dette drives af Tankekuren IVS. Med appen i spidsen kører vi et projektsamarbejde med Thisted og Mariagerfjord kommune. Her undersøges effekten af at bruge Tankekurs appen i en personalegruppe på 100 mennesker, med henblik på at skabe mere energi og overskud i hverdagen. Projektet støttes af Nordjysk Trivselsfond'. Se mere om dette på Tankekuren.dk

_________________________________________________

 

Jeg er opvokset under turbulente forhold og har været anbragt udenfor hjemmet, fra jeg var 14 til jeg blev 18. Mine personlige erfaringer, anvender jeg, sammen med mine uddannelser og øvrige kompetencer, som en naturlig del af mit professionelle virke.

 

Ved siden af den her praksis, arbejder jeg på et privat opholdssted for anbragte unge. 

Privat har jeg 3 dejlige børn på 14, 17 og 20 år, som alle har nogle ønsker for deres liv og en retning at gå i. 


 

Certificeringer

 • Udlært maskinarbejder i Randers i 1988
 • Uddannet fysioterapeut på fysioterapeutskolen i København i 1999
 • Certificeret i mekanisk diagnostik og terapi (cert. MDT) i Aarhus i 2003 (specialiseret udredning og behandling af ryg/nakke lidelser)
 • Certificeret life/business coach hos Manning Inspire i København i 2007
 • Certificeret Enneagram practitioner hos NLP Aalborg i 2009
 • Certificeret NLP coach practitioner hos NLP Aalborg i 2010

Produkt & Konceptudvikling

 • Udvikling af konceptet Projekt Sundhed & Trivsel fra 2006 til 2008. Et samarbejde imellem Per Rasmussen & Per Gade i Algade fysioterapi erhverv, idag Arkadensfysioterapi. Projektet blev en stor succes og har siden 2009 været et tilbud til alle 4500 medarbejdere i Ældre- og Handicapforvaltningen i Aalborg kommune. Medarbejderne serviceres med motion, fysioterapeutisk behandling og andre sundhedsfremmende aktiviteter.
 • 2011: Vægttabskonceptet Tankekuren er udviklet som en konsekvens af det markante tilbagefald, der ses blandt overvægtige, som ønsker et vægttab. Med fokus på tankehåndtering arbejdes der målrettet på at udvikle et ‘beliefsystem’, der øger troen på, at du kan opnå bedre resultater end tidligere. Grundtanken har været, og er fortsat, velegnet i arbejdet med mennesker, der savner et mere solidt fundament at bygge på - mennesker som har potentialet, og blot mangler værktøjer.
 • 2011: SMS programmet ‘Mental sundhed på SMS/Tankekuren, som oprindeligt blev udviklet til overvægtige kvinder. En spørgeskemaundersøgelse har dokumenteret en mærkbar effekt målt på oplevet energi og evne til at tænke flere positive tanker ved brug af programmet. 
 • 2016: I august udkom Tankekuren IVS med en nyudviklet app til iphone. Dette sker på baggrund af SMS programmet fra 2011 og henvender sig til overvægtige kvinder der ønsker at indstille deres tanker på et vægttab. Android versionen af Tankekuren udkom december 2016. Den engelske version udkom  samme tid.
 • 2017: Begyndte et samarbejde med Thisted og Mariagerfjord kommunes social og sundhedshjælpere og assistenter. Ialt 100 medarbejdere. Formålet er at undersøge effekten af Tankekurens app i relation til den mentale sundhed i en personalegruppe. Projektet blev evalueret med et godt resultat maj 2017. Konceptuering er påbeyndt.

                     

 

Klientudtalelser

19. september, Marc, 23 år, tømrer (selvværd og integritet) - "Jeg begyndte hos Per fordi jeg længe havde gået og kæmpet med mit selvværd og min hang til at alt skulle være perfekt og fejlfrit. Det gjorde at jeg var begyndt at hade mig selv og have fokus på de ting der gik dårligt fremfor de ting som gik godt. Jeg forsøgte ligesom mange andre mænd selv at løse problemet, men uden succes. Efter første session hos Per kunne jeg mærke at han var meget nede på jorden og snakkede i et sprog der var fuldt forståeligt. Efter et par gange fik han brudt problemet ned og gav mig nogle nye måder at håndtere problemer på. Det har hjulpet mig helt ufatteligt meget at få snakket med Per, han er en utrolig god lytter som tit kan knytte en historie fra hans eget liv ind til det jeg kæmpede med og det hjalp rigtig meget. Til alle der går og kæmper lidt med det i hverdagen, det er ingen skam at bede om en hjælpende hånd i ny og næ. De sessioner hos Per har virkelig gjort en kæmpe forskel for mig. "  Læs mere  Læs mindre

Juli 17', Winni, værdiafklaring privat og på job og Tankekurens app - "Jeg vil gerne give Per Rasmussen de varmeste anbefalinger. Hvis du vælger at bruge Per som coach/mentor, får du professionel rådgivning/ coaching hvor der er nærvær. I samtalerne mærker man tydeligt at Per har en masse livserfaring og han er ikke bange for at dele ud af den. Samtalerne har givet mig nogle redskaber som jeg bruger hver dag. Bla har jeg fået sat fokus på mine værdier Og jeg har fået tydeligt gjort mine problemer som jeg skal arbejde med. Dette er både i forbindelse med mit privatliv og arbejdsliv. Under samtalerne bliver tingene ikke pakket ind og det er befriende at jeg ikke har været i tvivl om at Per er ærlig men er meget bevidst om at få mig bygget op til at blive stærkere. Oven i det bruger jeg nu også Tankekurens app som holder mig fokuseret på det jeg gerne vil arbejde med og hjælper mig videre med at blive endnu mere afklaret. Dejligt med en daglig besked som kun tager 1 minut at lytte til og en stemme der altid er i godt humør:) Alle burde få en omgang coaching ved Per, om det er privatlivet der skal have et tjek eller arbejdslivet såkan man tydelig mærke at Per er meget dygtig samt at han har et meget stort hjerte."  Læs mere  Læs mindre

Juli 17', 19 årig mand, depression, smidt ud af skolen, tilbage på sporet igen - "Jeg startede hos Per da jeg havde gået med en mindre depression i en længere periode, det medførte at jeg ikke kunne følge med i skolen mere og blev defor smidt ud af 3.G på STX. Jeg havde prøvet mange ting og mange forskellige former for hjælp, blandt andet andre psykologer og psykoterapeuter, men indtil videre havde intet hjulpet. Jeg begyndte hos Per fordi jeg gerne ville begynde i 3.G igen efter sommerferien og det var jeg på ingen måde klar til. Samtalerne med Per har hjulpet mig meget og han har givet mig troen på at jeg kan gennemføre 3.G. Per har ikke kun hjulpet mig med det psykiske. På grund af min depression spiste jeg ikke ret meget og havde tabt mig meget. Per gav mig nogle gode kostråd og min vægt er nu normal igen. Jeg har været meget glad for mine samtaler med Per og jeg vil til hver en tid give min største anbefaling."  Læs mere  Læs mindre

Juni 17'. Lars, 45 år, stress, afklaring, balance imellem arbejde og privat - "Jeg kontaktede Per, fordi jeg var ved et punkt, hvor stress havde fået mig til at erkende, at jeg havde brug for hjælp. Hjælpen var de samtaler som jeg har haft med Per og fremadrettet vil have med Per. Pers store styrke er, at han lytter, og så skærer han ind til benet. Ikke så meget udenomssnak, sigtekornet bliver sat på afklaringen af udfordringen (Styrken ligger i afklaringen). Så efter hver session med Per, har det været helt klart hvad jeg skulle gå hjem og arbejde med. Dette har resulteret i, at jeg nu har fået en afklaring omkring de ting, der gjorde, at jeg skabte stress i mit arbejds og privat liv. Fremadrettet, vil jeg forsætte sessionerne med Per, så sigtekornet forbliver hvor det skal. "  Læs mere  Læs mindre

April 2017. Dennis, 25 år, skilsmisse, børn, jalousi - "Da jeg første gang skulle snakke med Per var jeg meget usikker på det hele for jeg har altid lært at kan man ikke klare tingene selv, så kan ingen. Har aldrig været god til at tale om følelsesmæssige ting eller noget i den stil. Men vi begyndte at snakke om den virkelighed jeg stod og står overfor at skal leve i og håndtere - en skilsmisse i en meget tidlig alder, jeg er 25 min ekskone 21 og hvor et barn på 1,5 år og en baby på vej er involveret. Jeg har reageret meget dumt på mange ting gennem det forhold der nu er slut men med Pers hjælp fik jeg indset roden til alt det ballade og lærte samtidig at det hele ikke er min skyld. Der ligger mange ting bag at jeg desværre var blevet til en person jeg ikke selv ville være. Jeg har lært at det ikke er en svaghed at man som mand kan tale om følelser. Jeg har lært man må se ind i sig selv og håndtere de krav man stiller før man kan tillade sig at kræve af andre. Men vigtigst af alt har jeg lært at håndtere min situation på de bedst tænkelige måder - men kun fordi jeg vil benytte mig af de fantastiske værktøjer Per har givet mig. Før man kan være ærlig overfor en situation må man være ærlig overfor sig selv. Man må ikke lade sig påvirke af andres holdninger til den situation man står i, man kan lytte til det og tage det til sig men aldrig i større grad en man holder fast i at komme videre på den måde man har besluttet sig for og det kræver sin mand vil jeg sige. Det bedste og mest brugbare værktøj jeg har fået er at man skal stoppe de dumme tanker før det bliver til dumme følelser. Så snart man tænker sort så tænk på de gode ting der kan komme ud af det - det kræver så også sin mand at blive det sted og det glipper af og til. Men det at jeg har kunnet tale med Per gennem telefon når behovet har været der, det har virkelig hjulpet mig. Jeg er selvstændig vognmand og en dag fri = presset økonomi resten af året. Per er for mig blevet den ven jeg har manglet, ikke på den måde han siger hvad jeg gerne vil høre - men han kommer med konstruktive svar, giver mig et værktøj jeg kan bruge til at håndtere lige den "problemstilling" jeg står i. Det er guld værd. Det at jeg var ærlig overfor mig selv, erkendte jeg ikke kunne klare det her selv og så endte hos Per - det er det bedste jeg har gjort for mig selv. Men kun fordi jeg er indstillet på at der skal ske en ændring med mig nu."  Læs mere  Læs mindre

Marts 2017, Kirsten, 48 år, sukkerafhængig eller depressiv? - "Go morgen Danmark Jeg sidder og ser på et par linier, jeg skrev for snart 1,5 år siden. Der står: Hvis det er sukker der har ødelagt så meget i mit liv, vil jeg sørge for at Per kommer i Go' morgen Danmark og fortæller om det. Jeg har været sukker narkoman, men psykologer og psykiatere, fortalte mig jeg var depressiv, og aldrig ville kunne arbejde over 25 timer i ugen, og heller aldrig ville kunne undvære antidepressiv medicin. Jeg kunne i de 10 år jeg var på medicin, ikke holde koncentration nok til at køre bil ret lang tid af gangen, var bange for at køre med mine børn, måtte hvile resten af dagen hvis jeg skulle køre en time. Havde store problemer med hukommelse og koncentration i hverdagen, og havde gentagne sammenbrud og lange sygemeldinger. Når jeg spurgte om jeg ikke kunne gøre en indsats, ud over at tage medicin, var svaret at min hukommelse var skadet, efter flere depressioner. Og at jeg skulle øges i medicin, skønt jeg ikke synes den gavnede. Men da jeg heller ikke ønskede mig tilbage på selvmordets rand, og havde prøvet at trappe ud, med skræmmende konsekvenser til følge, turde jeg kun at blive ved. En dag så jeg en sætning der fik mig til at ændre kurs: Intet er godt nok, hvis det kan blive bedre. Det stod ironisk nok på psykiaterens væg. Fra da af stoppede jeg samarbejdet med psykiateren, og fik en henvisning, af egen læge, til terapeut Per Rasmussen . Kort fortalt stoppede jeg medicinen og i løbet af få samtaler, fik Per sat fokus på min kost, især mit sukker indtag. Jeg lever Idag et helt andet liv, jeg lever uden medicin, kan køre land og rige rundt, med mine unger og mine heste. Jeg har ikke brug for at ringe til min mor, fordi jeg ikke kan klare at få ungerne i tøjet, og ikke kan huske hvad jeg skal hente i køleskabet, men bare står og stirrer fortabt, mens ungerne skriger. Jeg er 20 kg lettere, og har været det i et år. Jeg er ikke færdig uddannet i kostomlægning, det er stadig svært. MEN DET ER SÅ MEGET DET HELE VÆRD. Mine bedste anbefalinger fra en kvinde som iøvrigt lige er blevet optaget på sin drømmeuddannelse. "  Læs mere  Læs mindre

Anne Dsane Andersen, 24 år, bronze ved OL i Rio, i bådtypen 2er uden styrmand. - "2009. Per lærte mig nogle teknikker til at håndtere min nervøsitet. På det tidspunkt vi snakkede sammen var jeg ikke helt sikker på om jeg kunne klare presset ved at ro og var lidt usikker når jeg lå til start i mine løb. Jeg bruger stadig den remse jeg fandt på mens vi snakkede sammen, den dag i dag. Og nu er den gennemtestet til alle mine konkurrencer og giver mig ro og tro på at jeg kan!"  Læs mere  Læs mindre

Pernille, mor til 14 årig pige på efterskole - "Vores datter på 14 år havde i længere tid været frustreret og ked af det. Vi havde svært ved at nå ind til hende, og hun blev mere og mere indelukket. Derfor valgte vi at søge hjælp hos Per. Allerede efter deres første samtale, kunne vi mærke en positiv forandring, og vi kom relativt hurtigt på rette spor igen. Per er meget kompetent og vores datter har reageret meget positivt på samtalerne. Desuden har Per stået til rådighed morgen og aften, dette har været utroligt trygt for os som forældre, da man ikke altid kan forudsige hvornår udfordringerne dukker op. Vi har været meget glade for samarbejdet med Per, og vil til enhver tid give de bedste anbefalinger."  Læs mere  Læs mindre

Joan, dårlig opvækst - "November 2016 Da jeg kom til hos Per første gang, var det svært, men alligevel let, jeg var nået til det punkt i mit liv, at nu skulle der ske noget. Jeg havde det svært med at holde styr på tanker og handlinger, følte mit liv var kørt totalt i smadder. Alle de grimme ting jeg havde været igennem i livet fyldte så meget, at jeg ikke kunne overskue at leve i nuet. Allerede første gang vi sås, kunne jeg fornemme at her var der en der havde tiden til at lytte og forstå. Tillid, som jeg ikke havde haft før, den var der bare og gjorde det så meget nemmere at betro mig, at få sat ord på meget af det der var sket og det som fyldte mit hovede. Godt nok var der nogle grænser der skulle rykkes på, men det gik... jeg overlevede og følte mig endelig lidt lettet i hjertet og hovedet. At gå i så mange år og gemme på frygtelige hændelser, er en stor belastning. Per fik vendt nogle ting i mit hoved, som gjorde at jeg fik en anden tilgang og løsninger på tanker og følelser. Alt det som jeg prøvede at forklare Psyk, uden at blive forstået, det gjorde han og gav mig redskaber, nye tankespor til min egen selvopfattelse. Fik vendt min egen domsmand så jeg ikke så ofte banker mig selv i hovedet med selvskyld og egen ødelæggelse. I dag, når jeg tænker lidt sort eller føler mig presset, så bruger jeg mange af Pers ord og vendinger og det har hjulpet mig rigtig mange gange. Nogen gange, når mine tanker er ved at overmande mig, så hører jeg sætningerne og tænker på hvad Per ville have sagt til det og hvad han ville have bedt mig om at sige og gøre i stedet for. Så derfor har det været og er stadig en stor støtte for mig at komme hos en som Per der selv har gået i livets skole."  Læs mere  Læs mindre

Annie  - "November 2016. Nogle gange rammer de langvarige påvirkninger fra ens hverdag og omgivelser, dybt ind i en som menneske. Når det sker er det betryggende med en tryg "ramme" med nærvær og fortrolighed, hvor samtale og sparring er i højsædet, så tankerne "får ord og modspil", hvorved der åbnes op for nye vinkler og muligheder. "  Læs mere  Læs mindre

Rasmus 27 år - mod på livet igen - "August 2016. Jeg er en ung fyr på 27 , der er vokset op i et konflikt fyldt, og kaotisk hjem. Gennem min opvækst , har jeg været udsat for fysisk og psykisk vold. Det har resulteret i lavt selværd. Det har sat en stopklods for rigtig mange ting , fordi jeg har været angst for at fejle. For at flygte fra de følelser jeg har haft , endte jeg i et misbrug, som kunne have kostet mig kvinden i mit liv , og alt det vi har bygget op sammen. Jeg endte heldigvis hos Per i tide. Vores samtaler har hjulpet mig rigtig meget , jeg har fået værktøjerne til og håndtere de ting jeg har gået med. I stedet for og lade de følelser ødelægge mig har jeg lært og bruge dem på en mere positiv måde. Og jeg føler jeg er kommet ud på den anden side med mod på livet , og meget stærkere. "  Læs mere  Læs mindre

Cille, 17 år, angst - "Maj 2016. Jeg startede ved Per da jeg var på bunden og havde det virkelig dårligt psykisk. Jeg var bange og havde prøvet meget forskelligt, men det hjalp ikke. Da jeg begyndte ved Per gav han mig en artikel om ham selv og jeg lærte lidt om ham hvor vi derefter begyndte af snakke om hvordan det gik med mig. Per virkede meget forstående og jeg havde tillid til ham fra starten da han havde startet ud med af vise lidt om hvem han selv var. Han gav nogle ideer til hvordan jeg kunne overvinde min angst og som tiden gik fik jeg det bedre. Han havde altid noget af sige jeg kunne gå hjem og tænke over og som sådan set gav god mening. Efter 6-7 møder med Per havde jeg det sådan set godt, han havde hjulpet rigtig meget og var altid til af komme i kontakt med hvis man havde brug for hjælp "  Læs mere  Læs mindre

Mathias, 21 år, back on track - "April 2016. For Ca, et år siden startede jeg min egen virksomhed. Desværre gik det ikke helt som forventet da jeg gik ned på det, efterfølgende begyndte samtalerne med Per. I starten var jeg meget stresset i kroppen og forvirret over hvad det var der gået galt. Per hjalp mig med at se lyset igen og fik mig til at indse at det ikke var et nederlag men en erfaring jeg kunne bruge senere i livet. Derudover fik jeg hjælp til at få styr på min kost og lysten og motivationen til at fortsætte livet med et smil. Per hjalp mig også med at få styr på et venskab der ikke helt fungerede som det skulle, men efter at jeg havde snakket med Per om det gav det mening. I den tid hvor jeg har snakket med Per kan jeg mærke at jeg har fået et overskud når jeg står op om morgenen og jeg er begyndt at kunne kende mig selv igen. Jeg er virkelig imponeret over den måde han tog imod mig på hver gang jeg kom, og når jeg snakkede med ham om de ting der generede mig i min hverdag kunne jeg mærke på Per at han forstod hvad jeg mente og gav mig en fantastisk respons der var nem at forholde sig til. Uden Pers hjælp stod jeg ikke her hvor jeg står i dag, Til august starter jeg på en handels uddannelse som Per også har hjulpet mig med at komme i gang med."  Læs mere  Læs mindre

Betina Høgh (når vejen bliver væk) - "Marts 2016. Vil bare sige dig tak for din hjælp. Vores snakke og det du har skrevet til mig. Jeg ramte bunden. Alt ramlede for mig. Jeg søgte hjælp. Fik tifold retur. Selv fra uventet side, inkl dig. Jeg er næsten ovenpå. Fuld tid på job igen. Min datter havde det også utroligt hårdt selvom hun ikke rigtigt turde fortælle om det.. Men vi nåede hinanden inden katastrofen indtraf. Vi er i live, og livet venter på os begge. Det er vildt som jeg udvikles dag for dag. Og jeg har fundet overskud til at reflektere og omfavne livet og de personer, der til trods stadig er tilbage i mit liv. Jeg elsker mere og mere dag for dag, inklusiv kærligheden til mig selv. Jeg kan se, hvor unikt og godt et menneske jeg er, uanset hvad andre måtte tænke Tænker at jeg jo ikke ville tage dine ord og coaching for gode varer, men måtte opleve smerten og nedturen på egen krop, før jeg kunne koble det du havde sagt til mig med min egen situation. Troede at jeg godt selv kunne tackle mine "ting" men måtte bide i græsset, før jeg virkelig opdagede, hvor godt livet egentlig føles. Endnu en gang tak for den del du bidrog til"  Læs mere  Læs mindre

Hanne Juul (mor til teenagedatter)  - "Marts 2016. Jeg er mor til en datter, som på et tidspunkt blev ramt af depression, angst og selvskadende adfærd. Hun havde samtaler med forskellige psykologer og terapeuter, men det var slet ikke det rigtige for hende. Min datter var ikke til en masse snakke med ’føle-føle og mærken efter’, som hun oplevede det ved psykologen, men savnede længe bare nogle helt konkrete værktøjer til, hvad præcist hun skulle gøre, når hun fik det dårligt. Jeg havde forhåndskendskab til Pers arbejde fra faglige sammenhænge, og har oplevet hans evne til at gå i øjenhøjde og møde folk lige præcis dér, hvor de er og hjælpe dem videre derfra. Derfor valgte jeg ham som hjælp, støtte og mentor til min datter. Per gav hende carte blanche til at kunne ringe døgnets 24 timer, og han besvarede, når han overhovedet kunne. Lige præcis dét var en enorm hjælp til min datter, og det gjorde, at hun oftere turde begive sig ud i ellers svære situationer, fordi hun stort set altid havde Per på sidelinjen, skulle hun få brug for det. Som mor gav det mig lidt mere ro i en ellers turbulent periode, fordi jeg vidste min datter havde en anden fortrolig voksen at ringe til end mig, som skulle få arbejds- og øvrigt liv til at fungere samtidig med ressourcer til også mit andet barn. Jeg giver derfor Per mine bedste anbefalinger."  Læs mere  Læs mindre

Tina (troen på sig selv) - "0ktober 2015 Den 18 august i år blev jeg efter meget lang tids hård stresspåvirkning og dårligt arbejdsmiljø sygemeldt efter min læge på det kraftigste advarede mig mod at jeg styrede direkte mod afgrunden med det tempo jeg havde på. Jeg er som mange i dag af en generation der har været gennem tumult, sociale og familiære tilpasnings problemer og har været omkring plejefamilier og døgncentre. I den forbindelse har jeg haft utallige møder med forskellige pædagoger/psykologer o. lign fra 6 års alderen og langt ind i mit voksenliv- Man får derfor et specielt forhold til autoriteter og professionelle folk og jeg har altid distanceret mig og hadet når folk ville analysere mig, diagnosticere mig, medicinere mig og finde ud af hvad der var galt. Så da jeg bliver sygemeldt denne gang og bliver spurgt om jeg skal have hjælp sætter jeg mig uden tøven kritisk tilbage og siger nej tak! En fagperson jeg har stor tillid til bruger alligevel godt og vel 10 minutter på at overbevise mig om at han har det helt rigtige match som vil hjælpe- ikke dømmende og som han mener jeg ville kunne være på bølgelængde med. Han siger han nok skal tage kontakt til den person han mener kan hjælpe mig ud af stress sygdom og ændre min kurs- to timer senere ringer Per, og jeg får en tid ugen efter. Jeg tager turen mod Svenstrup første gang- stadig med forbehold og mine sædvanlige tanker som er, håber det er hurtigt ovre og at jeg kan undgå og forklare hvor anderledes og forfærdelig synd det er for mig, jeg har bare tænkt mig at lukke af og ikke høre på de sædvanlige "hvordan har du det i dag" og igen forklaringer på hvad der er gået galt siden jeg er endt på bunden osv. Jeg tog fuldstændig fejl! Per er en afslappet mand der ikke taler i diagnoser og bruger et stort fint fagsprog- men vigtigst af alt får han på en time snakket igennem med mig (jeg ender med at tale mere på den time end jeg nogensinde har med samtlige psykologer mm. Der findes i Nordjylland) og jeg sidder tilbage i bilen på vej hjem med følelsen af at jeg kan gøre lige hvad jeg sætter mig for- at jeg er en intelligent pige der med mit liv og erfaring er rigere end de fleste på min alder! Jeg er for første gang stolt af min arv og opvækst og føler mig faktisk lykkelig over at jeg ikke er som alle andre- men følsom og årvågen og med en god portion ADHD som jeg kan bruge til impulsivt i dag at lægge tidligere stress og triste arbejdsdage i et fag jeg for længst er udbrændt i bag mig. Jeg trækker vejret dybt og går hjem og bruger nogle dage til virkelig at fordøje den time ved Per- samt tænker alle hans små positive kommentarer igennem. Jeg vågner en morgen efter der ca. er gået en uge og tænker nu gør jeg det fanme! Jeg er 33 år gammel og skal arbejde i ret mange år endnu, hvorfor ikke være lykkelig? Per som er uddannet siger han tror på mig og min egen læge bakker mig op efter jeg fortæller ham om mit første møde med Per, så jeg får følelsen af at jeg skylder mig selv- og alle de folk der tror på mig at være lykkelig og glad! Jeg er sikker på at der findes folk der kun arbejder for lønnens skyld eller fordi det skal man endnu engang bare- Og så findes der folk som Per- folk som brænder for det de laver, taler med hjertet og vigtigst af alt; kan se muligheder frem for begrænsninger! Mit møde med Per har ændret mit liv og jeg har i dag mod på at tage udfordringer op, og gøre noget ved det jeg ikke føler mig tilfreds med i stedet for at læne mig tilbage og bare have ondt af mig selv! "  Læs mere  Læs mindre

Pia & Michael (unge og parforhold) - "Hej Per, altså 10 linjer er svært for os. Vi har valgt at skrive en historie til dig.. og vi kan også sagtens lave en kortere og mere præcis forklaring, vi synes dog at du skulle have den her. Der var engang en mand og en kvinde. De var er et par og have været det Igennem mange år..men trods det havde de i en længere tid begge følt sig fjerne og fremmede for hinanden. De var blevet forældre for første gang og det satte endnu en gang parforholdet på prøve og ud på en rejse hvor de sammen og hver for sig skulle finde sig til rette i de nye roller. Det var en svær rejse og de mødte kun forhindringer. Kvinden følte sig alene, indebrændt og som et dårligt menneske fordi hun blev sur på manden over de mindste ting i hverdagen. Manden var frustreret og prøvede det bedste han kunne at opfylde rollerne som chef på arbejdet, far derhjemme og en god kæreste. Men lige meget hvad han gjorde følte han sig utilstrækkelig og ikke værdsat. En dag blev det for meget for manden og kvinden og de vidste at de ikke selv kunne finde sig selv og hinanden. De behøvede hjælp. De spurgte hinanden "elsker vi stadigvæk hinanden " og hertil var svaret Ja det gjorde de. De havde bare glemt følelsen.men når de mærkede rigtig godt efter var kærligheden der stadigvæk. De blev enige om at starte i parterapi eller i dette tilfælde coaching for par. Det var den bedste beslutning de sammen havde taget, selvom de var nervøse for udfaldet. De tog på rejsen mod Ålborg op til Per og fik her muligheden for at snakke på neutral grund og uden at være nået i et skænderi. Efter første besøg siger manden til kvinden "jeg er så.glad for at vi gjorde det. Nu har jeg endelig en, der kan oversætte det jeg prøver at fortælle dig ". Kvinden grinte og mærkede en glad og genkendelig følelse. Nemlig kærligheden til sin mand. Parret fortsatte deres samtaler hos Per og de fik flere og flere redskaber med hjem fra gang til gang. I dag har de det rigtig godt og har fundet hinanden og de forskellige roller igen. Og selvom at de egentlig er afsluttet ved Per, oplever de stadigvæk fremgang og de små sejre i hverdagen. Velvidende at de er godt på vej og at de sammen nok skal finde vejen igennem livet som par , når bare de husker at lære af hinanden hver dag. "  Læs mere  Læs mindre

Aske, 21 år (misbrug, unge, uddannelse,troen på sig selv) - "Marts 2016 + opdatering. Jeg er en ung gut på 21 år som har haft en del sten på vejen i mit liv. Har gjort ting som jeg ikke er stolt af, har taget stoffer, har stjålet fra folk for min egen morskab, jeg har pisset på min familie og venner og snakker stadig ikke med de fleste, istedet har jeg lukket mig inde med de mennesker der kørte samme stil som mig. Årene er gået og efterhånden blev det sværere at se en vej tilbage. Jeg har prøvet misbrugs behandling men det hjalp mig ikke noget. Jeg vendte tilbage til min egen stil og fortsatte med hash og stoffer, indtil en nat hvor jeg blev stoppet af politiet i min bil. Jeg kom med på stationen, fik taget en blodprøve, mistede mit kørekort og efterfølgende min lejlighed gå grund af gentagne klager fra mine naboer. Det er ved at gå op for mig hvor meget jeg har smidt væk gennem tiden og hvor dum jeg har været, over for mig selv og andre. Jeg har gået ved Per i det sidst halve år. I begyndelsen var jeg meget nervøs men Per forstod mig på en måde som jeg ikke har mødt før. Han vendte alt hvad jeg troede på på hovedet og fik mig til at se at det var noget virkelig lort jeg gik og lavede, Hver gang jeg har haft en snak med ham har jeg altid fået afkoblet mine tanker og fået et bedre syn på mig selv og de mennesker jeg har presset væk fra mig. Han får mig til at forstå mig selv bedre og har givet mig lysten til at fortsætte mit liv igen. Update: Der er nu gået et år hvor jeg har skullet stå på egne ben med de værktøjer jeg har fået af Per. Det har været en hård tid men der sker flere gode ting nu. Dette gør at jeg holder fast og ikke er faldet tilbage i gamle vaner og tankemønstre. Jeg passer min læreplads som kok fuldt ud, har lige været til eksamen med et godt resultat og er færdiguddannet til sommer. Jeg har fundet en dejlig kæreste og forholdet til min familie bliver bedre og bedre. Jeg kan bare mærke at det er den rigtige vej jeg går på nu, alt bliver nemmere, familie, kæreste, uddannelse, mig selv. Så kan kun sige at det er noget der rykker mig. Tak:)"  Læs mere  Læs mindre

Nathalie, 16 år (personlig udvikling, unge, troen på sig selv) - "Marts 2016. Vores samtaler har hjulpet mig meget, især gav det mig overskud de dage, hvor humøret var helt i bund, eller jeg følte mig presset. Per hjalp mig med at finde løsninger på mine problemer, som jeg slet ikke selv havde tænkt, samt hjalp mig med at holde motivationen oppe. Jeg kunne tydeligt mærke, at han var meget interesseret i at hjælpe mig, og det var rart at vide, at han var der for mig når jeg havde brug for det."  Læs mere  Læs mindre

Tina Pedersen Vedr. SMS programmet SuperMentalSundhed - "Tilbuddet med en daglig sms i 3 mdr. lød som et rigtig godt, spændende og anderledes tilbud. Jeg kunne enten blive positiv overrasket eller blot slette beskederne hvis det alligevel ikke var noget for mig. I starten havde jeg faktisk helt glemt, at jeg havde tilmeldt mig servicen. Men ret hurtigt blev de små positive og livs bekræftende beskeder noget jeg ventede på og spændt så frem til hver dag. Flere gange oplevede jeg at høre mig selv grine højlydt og nikke genkendende til ordene i sms'erne. I rigtig lang tid gemte jeg faktisk de gamle beskeder - og læste dem efterfølgende flere gange. Da vi nåede til midten af januar blev jeg dog desværre nødt til at slette de første beskeder pga. pladsmangel på mobilen ....... :o) Nogle at de ting jeg har fået ud af dette forløb har bl.a været: - Små forandringer skaber store forandringer - Man skal give sig tid til at nyde livet - Man skal lære sig selv at lægge mærke til de små ting - Man skal værne om gamle venskaber, og imødekomme nye - Fokusere på det positive istedet for at lade sig påvirke af det negative - Dårlige vaner er svære at slippe af med og nye vaner tager lang tid at indarbejde - vedholdenhed er derfor nødvendig - Man skal VILLE og TURDE forandring for at det kan lade sig gøre - Opbakning er vigtig Inden beskederne startede, skal jeg være helt ærlig at indrømme, at jeg faktisk var meget tvivlende omkring muligheden for, at generelle sms'er sendt til forskellige mennesker med vidt forskellige målsætninger og baggrund, kunne virke og bevirke, at man hver især kunne opretholde interessen, og bruge konceptet til noget konstruktivt. Jeg må indrømme, at jeg er blevet yderst positiv overrasket over, hvormeget jeg har fået for pengene denne gang - og jeg er ret sikker på, at jeg ikke er den eneste, der efterfølgende kan drage den konklusion. Mobilen er et, for mig, helt fantastisk redskab til dette - man har den med sig overalt, det er dejlig nemt og bekvemt, og det kræver ikke unødvendig lang tid. Jeg er helt klart meget interesseret i dit nye tiltag vedr. Tankekuren - det lyder både spændende, banebrydende (det, at det foregår via sms) og ideen med at grave lidt dybere end ved bare en almindelig slankekur, at kortlægge baggrunden for madindtagelsen, tidpunktet, mængden, årsagen og ikke mindst følelsen før, under og efter må virkelig give stof til eftertanke. Jeg kunne personlig godt tænke mig at få svar på et af mine helt store spørgsmål: - man skal spise sundt, man skal sørge for at få daglig motion, man skal være åben for forandringer og nye muligheder, man skal være positiv, man skal nyde livet og være glad - min vægt må ikke overstige x antal kg. Når alle disse ting overholdes, er mit liv helt perfekt. Jeg er glad, tilpas, min selvtillid er i top, jeg udstråler overskud og synes er livet er herlig ! HVORFOR er det så lige, at man ikke kan opretholde fokus, og desværre gentagne gange dykker ned og falder i de samme fælder - hvor det til sidst ender med at hovedet overtaler kroppen til, at det eneste der virker er på problemet er CHOKOLADE ? Jeg glæder mig til at starte rejsen ind i mig selv - og håber på større forståelse og bedre værktøjer til at klare fremtidige dyk. Jeg er normalt glad og positiv af natur - men er samtidig blevet meget nysgerrig efter at lære mig selv og mine signaler bedre at kende "  Læs mere  Læs mindre

Jane Sall, Teamleder, Projektafsnittet, Aalborg kommune (underviser rolle) - "Marts 2016. Per Rasmussen har fra 1. september 2009 til medio marts 2016 været tilknyttet Jobcenter Aalborgs projektafsnit, som timelærer i projektet Akriv - hurtigere tilbage. Et aktiveringsprojekt for sygedagpengemodtagere med fysiske og/eller psykiske problematikker. Per har undervist i bla. motion, motivation, rygproblemer, livsstilsændringer og mønsterbrydning. Desuden har han vejledt/instrueret i brugen af motionsmaskiner i motionscenteret Haraldslund. og endelig har han arrangeret og forestået en ugentlig gåtur (ca 8 km) i Aalborg, for vores sygemeldte borgere, hvorunder han også har vejledt i motion, livsstilsændringer mv. Tilbagemeldingerne fra vores deltagere dokumenterer, at Per har været en nærværende, lyttende og støttende vejleder. Han har med sin energi og faglige dygtighed, formået at motivere vores deltagere til et mere aktivt liv, der kunne inkludere mere motion, vægttab mv. Vi har oplevet Per som en god og engageret kollega, som vi desværre har måttet ophøre at samarbejde med på grund af besparelser på sygedagpengeområdet og nedgang i deltagerantal. Vi giver således Per vores bedste anbefaling ift. lignende undervisnings-/vejledningsopgaver."  Læs mere  Læs mindre

Lone Stevn - "Du går ikke forkert i byen , hvis du henvender dig til Per Rasmussen for hjælp . Han besidder en styrke og dybde i sin måde at anskue tingene på . Og er dygtig til lige at finde nerven i problemstillingen / stillinger . Vores snakke .. Har bidraget med meget ... Til lige at få et "Wake up Call" . April 2014"  Læs mere  Læs mindre

Ellen Wiese (personlig udvikling, familie, komme videre) - "September 2014 Ta' skridtet og tro på lortet fedt udtryk.....kan varmt anbefale det.....har haft den store fornøjelse at få hjælp af Per, en fantastisk coach, og underviser, han ved hvad han snakker om og har den skønneste humor, har været der til en session og det var nok for mig og har haft stor gavn og glæde af at.......ta' skridtet og tro på lortet. Stor respekt herfra"  Læs mere  Læs mindre

Pia Lomholt (personlig udvikling, vægttab) - "November 2015 Jeg oplever Per som meget bredt favnende med en utrolig god egenskab, netop at kunne stille ind på "den rigtige" kanal, så kommunikationen går glidende. Men føler sig tryg i samarbejdet med Per og han er en god katalysator for personlig udvikling både lige nu og her og på lang sigt. Jeg har samarbejdet med Per i både parterapi og lidt til individuelle behandlinger. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger om per og sige at det helt sikkert er personen jeg falder tilbage på, hvis jeg skulle få brug for det"  Læs mere  Læs mindre

Reiner Kiis  - "December 2014 Jeg så Per Rasmussen i Baglandet i Aalborg d. 3/12/14. Baglandet er et netværk for tidligere anbragte som jeg selv, og det 2 timer lange oplæg handlede om hvordan en dårlig opvækst præget at svigt og overgreb kan vendes til positiv ballast frem for at være en hæmsko. Per tog udgangspunkt i sin egen opvækst og brugte løbende sin historie som afsæt for mere generelle betragtninger og strategier til at bryde dysfunktionelle mønstre og skabe et godt liv. Åbenheden skabte hurtigt samhørighed og en fri, positiv atmosfære, og der var plads til spørgsmål og tangenter fra både Per selv og de 15-20 fremmødte. Det stærkeste i oplægget var den personlige, autentiske vinkel. I forbindelse med svigt under opvæksten har jeg ikke oplevet en mangel på velmenende råd og anbefalinger, men det har en anden vægt at høre det fra en person der faktisk har set showet fra første parket og har formået at bryde mønsteret. Som man siger er der ingen substitut for erfaring; Per kombinerer sin erfaring med en levende, bramfri levering, god brug af præsentationstekniske virkemidler og udstråler med sin smittende entusiasme at han i den grad (med egne ord) tror på lortet!"  Læs mere  Læs mindre

Dorthe Lund, leder af Baglandet - "December 2014 Vi har haft den store fornøjelse af et foredrag med Per Rasmussen. Et spændende og levende foredrag, med en blanding af personlige anekdoter, faglighed og punchlines, som gav anledning til eftertænksomhed blandt de lyttende. En god oplevelse for alle."  Læs mere  Læs mindre

Lene Klitgaard Kristensen - "Januar 2015 Vi har i Fagcenter For Socialpsykiatri, Aalborg Kommune, haft den store fornøjelse af et foredrag med Per Rasmussen. Et levende og nærværende foredrag der i den grad er i øjenhøjde med publikum. Per formår at skabe et rum der giver tilhørerne mod til at spørge og deltage aktivt i foredraget – et rum med tryghed og med følelsen af, at der ikke er forskel på dig og mig. For publikum gav foredraget derudover anledning til refleksion, eftertænksomhed og ikke mindst motivation omkring eget liv og udførelsen heraf. Det har været en fornøjelse at opleve, at et foredrag kan favne så bredt og nå ud til et publikum bestående af borgere, pårørende, personale samt studerende. En rigtig god oplevelse med højt humør, indlevelse, faglighed og ikke mindst en ægte tilstedeværelse fra Per Rasmussen."  Læs mere  Læs mindre

Kristbjørg Højgaard, Handelslærer ved Aalborg Handelsskole - "Februar 2015 Vi har haft fornøjelsen at have Per Rasmussen ude på vores skole og holde et foredrag om emnet mønsterbryder. Eleverne fik et godt indblik i, hvad det vil sige at være mønsterbryder – et meget levende foredrag med humor, indlevelse, faglighed og ikke mindst, at Per brugte sit eget liv som eksempel på, hvad mønsterbryder er, og hvilke valg han havde truffet for at ændre sit liv til det, han gerne ville. Det at tage ansvar for sig selv og det at sætte sig realistiske mål var et par af hans guidelines til eleverne. Foredraget gav derudover eleverne anledning til refleksion og eftertænksomhed. Et levende foredrag der kan anbefales."  Læs mere  Læs mindre

Lise Maltha, Center for Voksne, Aalborg Kommune - "Februar 2015. Vi har været så heldige at kunne udbyde et 3 timers foredrag af Per Rasmussen for omkring 100 frivillige og ansatte medarbejdere, der arbejder med socialt udsatte voksne. Per har oplevet en opvækst med skiftende fædre, vold, alkohol og anbringelser. Under foredraget fortalte han meget personligt og levende om sit arbejde med at få vendt disse belastninger til konstruktive ressourcer – om som ung og voksen mand at tage ansvaret for sit eget liv, træffe de rigtige valg og bevæge sig fra at tro, at man skal klare alting selv til at turde række ud og bede om hjælp. Per fortalte desuden om, hvordan han i dag bruger sine personlige erfaringer som mønsterbryder i sit konsulent- og coacharbejde i forhold til unge og voksne, der er udfordret på at finde rodfæste i livet. Pers foredrag var spændende, nærværende og både forankret i egne erfaringer og i en solid, faglig viden. Tilhørerne fik sig en god oplevelse, der både gav anledning til eftertænksomhed og optimisme. Jeg kan derfor kun anbefale andre at booke Per! "  Læs mere  Læs mindre

Marianne Hedebrandt. Ass. Leder. Aalborg Kommune. - "December 2015 Vi har haft et oplæg /foredrag med Per Rasmussen, som foredragsholder på vores institution. Vores oplevelse af dagen var at Per var og er et godt eksempel på, at har man vilje er der vej. Per gav et godt billede af hvad det vil sige at være mønsterbryder, og viste vejen/rejsen på det, med gode historier fra det virkelig liv, som Per selv har haft inde på kroppen. Det gjorde netop at det var ”nemmere” at forstå, og givende at forholde sig til. Under foredraget motiverede Per vores målgruppe til at få vendt belastningerne til konstruktive ressourcer. Foredraget gav derudover borgeren anledning til refleksion og eftertænksomhed. Et positivt indspark til hverdagen hvor dagligdagen kan være lidt ”tung”. Vi kan derfor varmt anbefale dette motiverende fordrage, hvor humoren også er i spil. "  Læs mere  Læs mindre

Blogindlæg fra denne mentor

Vis alle

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.