Noget om at æde sig selv - eller opføre sig ordentligt (overfor xen)

Skrevet d. 30-3-2016 21:24:28 af Per Rasmussen - Mentor, Coach, Mentaltræner

Noget om at æde sig selv
- eller opføre sig ordentligt

En fin lille to do liste fra børnene til de forældre der har valgt at bo hver for sig. 
Jeg kan tilslutte mig alle punkter og det har taget mig ca 7 år at leve op til alle punkter selv, hvilket først og fremmest er mit eget ansvar. 
Heldigvis har børnenes mor i stort omfang rummet mig istedet for at bruge det imod mig. Dette er medvirkende til at der idag er en gensidig forståelse og respekt for hinanden som børn og voksne nyder godt af. Ikke mindst til den kommende konfirmation. Med i regnestykket hører nogle børn som har taleret og nogle voksne i netværket som forstår at give et los i røven når man kommer for godt igang. Man kommer langt med mildhed og anerkendelse af den andens betydning for børnenes trivsel. Med eller uden rene underbukser.

Venlige hilsner
Per - far, and a damn good one

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.