Pernille Fournais - Psykoterapeut, Supervisor, Traumeterapeut, Kropspsykoterapeut, Gestaltterapeut, Psykoterapeut MPF, Stressterapeut, Stresscoach, Mindfulness instruktør, Børn og unge coach

Pernille Fournais

Psykoterapeut, Supervisor, Traumeterapeut, Kropspsykoterapeut, Gestaltterapeut, Psykoterapeut MPF, Stressterapeut, Stresscoach, Mindfulness instruktør, Børn og unge coach

Rungsted Kyst , Fredensborg , Videosamtale , GoMentor 24/7

5 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Samtaleterapi 900 kr. Aftal tid

Samtalerne foregår i hyggelige og trygge rammer centralt i Rungsted.

Der er gratis parkering og meget nemt at komme til.

Jeg møder dig lige der, hvor du er og er sammen med dig – også i det der er svært at bære og rumme for dig.

Måske er du belastet med stress, angst, sorg, depression, mobning, tristhed.

Måske er du pårørende og har brug for støtte i dit forløb, eller har udfordringer i forbindelse med overgangsalderen.

Måske kan du mærke, at du har en indre trang til at udvikle dig selv og blive endnu mere dig selv.

I et terapeutisk forløb hos mig, så er den personlige relation og nærværet centralt, og jeg møder dig som det menneske, du er.

Drømmearbejde, mindfulness, yoga kan indgå i forløbene. Forløbene afspejler altid min tilgang til psykoterapi, der er kendetegnet ved at være holistisk og arbejde både med krop, sind og sjæl. 

Mindfulness 1.200 kr. Aftal tid

Glemmer du at nyde livet her og nu. At bare være til og kigge op på himlen, skyerne, der stille glider videre. Fylder stress, bekymringer, ærgelser i dit liv og tager din opmærksomhed væk fra nuet? Ønsker du at blive nærværende i dit eget liv, så er mindfulness være noget for dig.

Med mindfulness træner du nemlig din evne til at være kærligt nærværende tilstede i dit liv her og nu. Et liv i nærvær opløser fortidens greb om dig og sætter dig fri til at kunne lytte dybere og møde dig selv og livet mere åbent og følsomt.

I mindfulness trænes du i at lade en del af din bevidsthed være et iagttagende og observerede vidne til dine tanker, følelser og sansninger og rumme og acceptere, det der er lige nu i dit liv.

På sigt oparbejder du en større følsomhed med dig selv og andre. Du begynder at møde dig selv med en større kærlighed og en evne til at rumme og acceptere dine skiftende følelser og tanker. Din selvindsigt og selvaccept øges.

Kropsorienteret psykoterapi 1.200 kr. Aftal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 596 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 796 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 1.396 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.196 kr. /md. Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Samtaleterapi til unge (GoMentor videosession) 750 kr. Aftal tid

Det hjælper at snakke om det der er svært.

Har du brug for en hjælpende hånd?

Når du læser her på siden, så har du måske problemer som mobning, spiseforstyrrelser, angst, depression eller stress. Eller måske udfordringerne omkring hvilken uddannelse du vil have? Hvad er du god til? Hvad synes du er sjovt? Hvad kan jeg blive bedre til? Når du er ung, melder sig også spørgsmål af mere eksistentiel karakter: Hvem er jeg? Hvad vil jeg? Hvorfor er jeg lige her?

OG Det hjælper at snakke om det, der er svært. Kontakt mig heller en gang for meget, end en gang for lidt.

Mange andre unge har allerede fået hjælp til at komme videre i deres liv med større forståelse, indsigt og omsorg for dem selv.


Samtaleterapi (GoMentor videosession) 800 kr. Aftal tid

Lær at meditere (GoMentor videosession) 1.100 kr. Aftal tid

I et individuelt forløb lærer du at meditere og støttes i udviklingen af din egen praksis

Overgangsalder mentoring (GoMentor videosession) 800 kr. Aftal tid

Få støtte i dine overgangsalder. Mange vælger et mix mellem terapi, hormon yoga, og energiøvelser og meditation. Kom videre og ind i din visdomsalder. 

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Pernille Fournais - Psykoterapeut, Supervisor, Traumeterapeut, Kropspsykoterapeut, Gestaltterapeut, Psykoterapeut MPF, Stressterapeut, Stresscoach, Mindfulness instruktør, Børn og unge coach

Beskrivelse

Terapeutiske samtaler online eller en-til-en. Terapi til krop, sind og sjæl  

Få hjælp til at finde dig selv i en turbulent verden. Oplever du: 

At verden lige pludselig er blevet endnu mere utryg? At du er bange og måske fået angst? At du er ensom? Og måske mangler en at dele dine bekymringer med. Måske er der nogle udsatte i din nærmeste omgangskreds, som du er bekymrede for. Du kan få støtte, så du ikke skal gå igennem krisen alene. 

Det kan også være, at du er en af dem, der har fået tid til at tænke over dit liv. Det er blevet tid til reflektion og hvis du har brug for en at snakke med om dine mere eksistentielle spørgsmål, så er du så velkommen til at kontakte mig. 

Det kan også være at du har brug for hjælp, fordi du er: 

- belastet med stress  

- ked af det og deprimeret

- er i sorg

- sidder fast i gamle mønstre og traumer

- er pårørende og har brug for støtte

- ønsker at udvikle dig emotionelt, energetisk og spirituelt

Eller at du mærker en indre trang til at udvikle dig mere og få indre ro, frihed, glæde og empatisk nærvær. 

JEG KAN HJÆLPE DIG. Du er velkommen til at ringe eller kontakte mig online. 

Bemærk hvis du bestiller tid online, så anvender jeg ikke denne kalender til mine aftaler. Du vil derfor typisk få nogle andre forslag retur fra mig :-) 

Jeg har over 20 års erfaring og har som passion at støtte mennesker i at finde bedst mulig vej igennem livets udfordringer.

Jeg støtter dig i at finde hjem til dig selv. Og det handler om at finde dit ståsted, din forankring i livet og få balancen tilbage mellem krop, sind og sjæl for kun sådan kan du blive ved med at brænde livet igennem.

Når livet er svært, har de fleste lyst til at flygte væk. Det er dit nærvær og din jordforbindelse, der holder dig fast, når livets storme raser hen over dig, og du svajer. I et forløb hos mig lærer du mange værktøjer, så du på sigt kan blive selvregulerende og i stand til at støtte og rumme dig selv. Det er svært og kræver en indsats at tage lederskabet tilbage til ens liv. 

Når du er opmærksom og leder dig selv, er forandring mulig. Når du bliver opmærksom, begynder du at træde en ny sti. 

Psykoterapi, mindfulness, yoga. Du vælger hvad der passer dig lige pludseligt, og det er også muligt at kombinere. Dit forløb skræddersyes til dine udfordringer og ønsker. 

Hvis du er belastet med stress, vil der altid indgå mindfulness og kropsafspænding i de terapeutiske forløb. Forløbene afspejler altid min tilgang til livet, der er kendetegnet ved at være holistisk og arbejde både med krop, sind og sjæl.

Specielt til kvinder i overgangsalderen

Overgangsalderen gør dig, som kvinde mere sårbar og nemmere at slå af pinden. Alt forandres hele tiden. Vanskelige farvande. Det hele er i overgang og cyklus – også vores livscyklus. Forældre der bliver måske syge og dør. Børn der flytter hjemmefra. Skilsmisser. Der er forandringer hele tiden – både inde i og uden for. Og kroppen er hele tiden med, med de hormonelle svingninger. Farvandene er urolige og utrygge. I Balancekompagniet kan du få støtte til at gå vejen igennem overgangsalderen mod dine vise år:


- Overgangsalder mentoring

- Workshops i Crone Circle og yoga specielt til overgangsalderen

- Mindfulness og meditation til overgangsalderen


HVEM ER JEG

Jeg tilbyder flere forskellige veje til personlig udvikling – til at få balance mellem krop, sind og sjæl og derved finde hjem til dig selv – igen. Jeg har en bred vifte af uddannelser, der alle bygger videre på min psykoterapeutiske grunduddannelse. Jeg arbejder meget med nærværets kraft og fordybelsen ind i nuet.


Der findes ikke noget bedre end virkeligheden. Virkeligheden giver frihed.
Jeg er 55 år, gift og mor til Emma på 22 år og Maja på 24 år. Jeg er eksamineret oplevelsesorienteret psykoterapeut fra Psykoterapeutisk institut i København og medlem af Psykoterapeutforeningen (MPF) yogalærer, mindfulnessinstruktør og meditationsformidler, ISP practioner og cand.merc fra CBS i kommunikation, strategi og marketing.


DU FINDER MIG

I Rungsted eller virtuelt. Kontakt mig helt uforpligtende.  Du er meget velkommen til at ringe til mig. Eller du kan benytte kontaktformularen her på siden. Jeg har åbent i min praksis alle hverdagene. Her arbejder jeg med voksne, unge samt teenagers med deres familier. Jeg glæder mig til at høre fra dig. Jeg bruger mit eget booking system, så kalenderen her er ikke opdateret. Derfor vil jeg typisk tilbyde dig en anden tid, end dit eget forslag.

Klientudtalelser

Pernille, 52 år - "Overgangsalder. Jeg havde aldrig troet at min depression som alle kaldte det, skyldtes en mere naturlig tunghed i forbindelse med overgangsalderen. Jeg har lært så meget om det at være en kvinde og hvad overgangsalderen betyder. Jeg ved også nu at efter mørket kommer lyset og klarheden igen. "  Læs mere  Læs mindre

Sofie, 51 år - "Jeg har gået hos mange terapeuter og psykologer. Det virkede ikke. Jeg snakkede ud fra hovedet uden at kroppen var med. Den var helt stivnet og apatisk. Dørerne er ved at åbne sig igen for mig og jeg har fået forståelse for og omsorg for mig selv igen "  Læs mere  Læs mindre

Naja, 21 år - "Jeg var stresset og kunne ikke finde ud af at gå offline eller hvad jeg ville eller kunne. Det var bare så svært og jeg var bare rigtig ked af det. Jeg har fået så meget hjælp af Pernille, der virkelig forstod min situation som ung, og det var bare så rart og givende. Der følte jeg mig rigtig godt tilpas og jeg har det godt igen, "  Læs mere  Læs mindre

Søren - "Jeg har gået til mindfulness med det sigte at blive en bedre leder og far. Det er helt utroligt hvad det forløb har gjort for mig. Bare noget så simpelt som at mærke mine fødder, betyder en verden til forskel. Så ønsker du at blive en bedre leder - både for dine medarbejdere, for dig selv og en bedre forældre. Så start hos Pernille. Kan varmt anbefales"  Læs mere  Læs mindre

Mor til ung pige i terapeutisk forløb - ""Min datter på 17 år dukker ikke længere ryggen og prøver på at glide i et med væggen. Hun stråler som en blomst og er glad igen" "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.