Negeena Yaqin  Usman  - Business coach, Datingcoach, Kærlighedscoach, Parcoach, Stresscoach, Teamcoach

Negeena Yaqin Usman

Business coach, Datingcoach, Kærlighedscoach, Parcoach, Stresscoach, Teamcoach

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Negeena Yaqin Usman - Business coach, Datingcoach, Kærlighedscoach, Parcoach, Stresscoach, Teamcoach

Beskrivelse

"Livet er 10% hvad der sker med dig og 90% hvordan du reagerer på det".

Det handler om vi responderer ( er i kontrol) eller reagerer (mister kontrol) på vores hverdag. Vi kommer alle sammen ud for situationer, der udfordrer os. Vores håndtering af situationen sker på baggrund af vores mental programmering. 95% af vores adfærd sker på ubevidst plan. Når vi er i kommet i kontakt med denne grundlæggende overbevisning (om os selv) kan vi arbejde mod forbedring og udvikling af os selv.

Det lyder ganske enkelt, dog kræver det indsigt i ens overbevisninger og (ubevidste) tanker, og det kræver hjælp fra en mentor eller coach og det kræver øvelse før vi mestrer at tænke således at det gavner os. 

ALT begynder i tanker. Tanken skaber følelse, som skaber handlingen, som skaber resultatet - det liv vi lever. Du har ansvaret for dig selv. Du har ansvaret for dit velvære. Lad ikke længere omverdenen styre dig. Ved at styre dine tanker, kan du styre din omverden.


Jeg arbejder med klienter der ønsker:

- at tabe sig

- finde formålet med livet

- komme af med stress

- styrke selvtilliden

- par, der ønsker at finde glæden og respekten i forholdet

- familie, der søger hjælp til at styrke båndet eller bearbejde en belastning

- forrretningsfolk der ønsker at forbedre væksten og økonomien i virksomheden

Brug for hjælp til følgende?

At forbedre evnen til at håndtere (langvarig) stress

At øge tiltroen dig selv

At komme ud af en fastlåst livssituation

At træffe beslutninger nemmere

At træffe de rette beslutningr

At håndtere eksamensnerver og tale i forsamlinger

At arbejde mere fokuseret og opnå bedre mål både privat og i din profession

At prioritere, hvad der er vigtigt og sætte grænser for dig selv

Sorter i tankemylder

Bliv mere opmærksom på, hvad du vil have i livet

At klare kroniske sygdomme / symptomer

At få hjælp til at løse følelsesmæssige traumer og sorg

Jeg kan hjælpe dig med at opnå:

At blive hovedpersonen i dit liv

At tage kontrol over dit liv igen

Bedre selvbillede

Mere indre fred og balance i livet

En større balance mellem arbejde og fritid

Større tro på dig selv

Sætte klare grænser

Vær modigere og gør mere af det du ønsker!

Sundere livsstil, vægttab og rygestop


Mit mål for dig er:

- at du udvikler din selvtillid

- du opnår så stor bevidsthed om dig selv og dine evner, at du ikke skal søge hjælp hos en anden coach eller mentor, næste gang du møder en udfordring, fordi du har fået tilgrundlæggende viden og værktøj hos mig.

- at hjælpe dig med at få det bedste ud i dig selv

Som coach ved jeg, at du har både evnen og ressourcerne, der skal til for at leve et godt liv. Men nogle gange har du muligvis brug for hjælp undervejs. Jeg vil hjælpe dig med at begynde at se på dig selv og livet på en ny og mere passende måde. Og ikke mindst er jeg ivrig efter at give dig gode mentale værktøjer, så du bliver fuldstændig opmærksom på, hvad du virkelig vil få ud af livet, og hvordan du kan løse de udfordringer/problemer, du kæmper med. Nogle gange er der meget specifikke problemer, du vil have hjælp til, andre gange kan det simpelthen være at "rense hovedet lidt". Vejen til et bedre liv går blandt andet gennem at udvikle sig som menneske og på denne måde opnå mere inspiration, energi og livsglæde - både på i privatlivet og i arbejdssammenhæng.


Hvordan foregår coachingen?

Coaching er en proces, der kan tage kortere eller længere tid. Antallet af timer vil variere fra person til person og afhænger ikke mindst af, hvad du vil have hjælp til. I coaching stiller jeg dig spørgsmål, der får dig til at tænke nyt og ændre perpektiv. Jeg vil guide dig og motivere dig, men jeg vil ikke give dig råd. Min opgave er at hjælpe dig med at finde løsninger selv og få ny indsigt og klarhed. Ved hjælp af skriftelig eller praktiske øvelser, opnår du indsigt i mentale blokeringer, der forhindrer dig i at leve det liv, du ønsker. En vigtig del af at tage kontrol over sit eget liv er at blive mere opmærksom og udvide bevidstheden. Forskning viser, at 95% af vores handlinger er bevidstløse? Jeg vil hjælpe dig med at afdække disse (uebevidste) mønstre og blive opmærksom på, hvad du sigter mod. Jeg tilpasser undervisningen og øvelserne, således at det tager udgngspunkt i dig og dine behov.


Min arbejdsmetode er således:

- undervisning/samtale session 1 gange ugentligt - med udgnagspunkt i dine nuværende problemer eller mål

- skriftlige øvelser eller praktiske opgaver, som nemt kan inkorperes i hverdagen

- opfølgning mellem sessionerne, via sms eller email

- fokus på udvikling af selvtillid og opnåelse af synlige resultater eller forbedringer allerede tidligt i forløbet

Om mig:

Jeg er uddannet læge. Symptombehandling har ikke været tilfredstillende for mig. Derfor valgte jeg at fordybe i sindet og tankers kraft. Sindet og kroppen kan ikke skilles ad. Kroppen er et sindets instrument. Det gør præcis, hvad sindet beder det om at gøre. Din holdning eller mindset (tanker, følelser og handlinger) bestemmes af kvaliteten af ​​de ideer, du vælger, og tillader dig selv at blive følelsesmæssigt involveret i.

Det er netop det jeg arbejder med: at hjælpe dig med at ændre dit mindset, således at du kan udvikle dig og opnå dine mål langt nemmere. 


Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.