Hvordan man træner fluer og bryder ud af boksen?

Skrevet d. 9-12-2020 10:22:20 af Negeena Yaqin Usman - Business coach, Datingcoach, Kærlighedscoach, Parcoach, Stresscoach, Teamcoach

Man træner fluer ved at samle en gruppe af fluer i en krukke og sætter låg på. Fluer forsøger naturligvis at flyve op og ud af glasset, og de rammer låget. De hopper igen og rammer låget. De bliver ved i noget tid og på et tidspunkt lærer de at flyve indenfor krukkens højde uden at ramme låg.

Det absurde er, at selv når låg er skruet af, er det absolut faktum, at fluerene vil flyve indenfor samme højde og bliver indenfor den ramme de er blevet programmeret til. De flyver ikke ud af krukken. 

Således forholder det sig for mange mennesker også. Vi har et ønske om at løbe en marathon, bliver ramt af sportsskade. Vi søger et job men får afslag. Vi beder om forfremmelse, men en kollega får den.

Vi har et ønske, men bliver ramt af modstand. Denne modstand bliver til programmeringen af sindet. Vi fortæller os selv at det lykkedes mig ikke. Det er nok ikke mig. Måske skal jeg være "realistisk", måske er det ikke mig. 

Oftest er vores programmeringer baseret på tidligere erfaringer. Tidligere oplevelser er erfaringer, de er ikke blueprint for dit sind. Husk forskellen! Vores programmeringer kan være ren illusion! Fokuser på dine succser. Fokuser på menesker der har opnået succes i livet. Observer folk, der har opnået det du ønsker. 

Du kan godt blive stressefri. Du kan godt få den nye job. Du kan også blive forfremmet. Du kan sagtens tjene dobbelt så meget. Du kan få det perfekte forhold. 

Hvis en dværge kan blive en professionel basketspiller, kan du vel også realisere dine drøm. Eller, er du stadig i tvivl? 

Der findes kun en begrænsning og det er DIT sind. 

Hvad inspirer dig her i livet? 

Kontakt mig for at få hjælp til at komme bryde ud af din boks. Jeg ved at det er muligt. ALT er muligt. Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.