Melean Schädtler  - Coach, Børn og unge coach, Datingcoach, Kærlighedscoach, Parcoach, Skilsmissecoach, ID Life coach, Masterstresscoach, Vanecoach, Familieterapeut/-rådgiver, Terapeut, Sorgrådgiver, Business coach, Psykoterapeut, Psykolog

Melean Schädtler

Coach, Børn og unge coach, Datingcoach, Kærlighedscoach, Parcoach, Skilsmissecoach, ID Life coach, Masterstresscoach, Vanecoach, Familieterapeut/-rådgiver, Terapeut, Sorgrådgiver, Business coach, Psykoterapeut, Psykolog

Videosamtale

Videosamtaler

Astrolog : Se digselv med astrologiske øjne. (Telefonsamtale eller videosamtale) (GoMentor videosession) 350 kr. Aftal tid

Her får du et indblik i at se digselv fra en anden synsvinkel end din egen. Uanset om man synes astrologi er det rene vrøvl eller der er noget om det...så vil du få stort udbytte af denne samtale fordi du vil få et bud på hvor dine talenter og stærke sider ligger gemt og hvordan de kan komme frem i lyset og komme til udtryk. En superspændende samtale hvor vi ser på din udfordring og taler om den udfra astrologi og mental coaching. Det foregår ved at du ringer til mig og får en gratis forsamtale på 20 min hvor du giver mig oplysning om problem eller udfordring og jeg laver dit horoskop udfra de oplysninger du giver mig. Jeg skal bruge dato,fødselssted,klokkeslet og år. Herefter analyserer jeg dit horoskop og vi finder sammen og ved hjælp af dit horoskop en løsning på dit problem. Vi anvender også innervisions hvis dette ønskes.Vi kan holde flere sessioner hvis dette ønskes. PS. Jeg har 30 års erfaring som astrolog.

Ring til mig på 22327475 for gratis forsamtale på 20 minnutter. Du betaler først hvis du vil have en egentlig session.

Psykolog NLP session og evt.astrologisk konsultation. (Telefonsamtaler eller videosamtaler (GoMentor videosession) 350 kr. Aftal tid

Vi får os en spændende samtale  som går ud på at motivere dig til at overkomme dit problem ved at se på det i et andet perspektiv eller fra en anden synvinkel end du plejer. I denne session taler vi om hvordan vores tankemønstre danner grundlaget for den måde du reagerer på og vi kigger på mulighederne for at ændre en lille smule på dit tankemønster så din udfordring bliver meget lettere at håndtere. Vi bruger innervisions og også dit horoskop hvis dette ønskes. Det er sådan med livets udfordringer, at hvis man er kørt fast i noget...så er det dejligt at få nyt mod og styrke til at ændre tingene og sommetider skal der bare en meget lille ændring til for at skabe store forandringer som virker.

Ring til mig på 22327475 og få en gratis forsamtale på 20 min som ikke er bindende. Kun hvis du er interesseret i en samtale enten pr telefon eller på video betaler du noget.Ring og hør nærmere.

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

NLP Psykolog, Konsulent, Astrolog, Rådgiver, Naturmediciner, Coach, NLP Psykoterapeut, Mentaltræner, Melean Schädtler - Coach, Børn og unge coach, Datingcoach, Kærlighedscoach, Parcoach, Skilsmissecoach, ID Life coach, Masterstresscoach, Vanecoach, Familieterapeut/-rådgiver, Terapeut, Sorgrådgiver, Business coach, Psykoterapeut, Psykolog

Beskrivelse

Kender du dig selv og den måde du tænker på?

Det er ofte bestemte tankemønstre inde i os selv som gør at vi reagerer på en bestemt måde overfor vores egne tanker og vores tanker får os også til at reagere på en bestemt måde overfor andre. Jeg kan ved hjælp af coachsamtaler og inner-visions komme med feedback på de tanker eller det der volder dig problemer og hjælpe dig med at se dig selv i et andet lys så du bedre kan takle problemet.


Desuden har jeg arbejdet med mennesker ved hjælp af astrologi i de sidste 30 år og tro det eller ej men jeg har utallige eksempler på, at vi har nogle fundamentale instinkter og talenter alt efter hvornår vi er født og hvordan vores horoskop ellers ser ud. Disse instinkter går igen i den måde vi takler familie, parforholds- og adfærdsproblemer på og endda tit også på hvilken partner vi vælger.


Her kan vi bruge den viden vi får ud fra horoskopet til at finde ud af,-dels hvordan vi selv forholder os til egne tanker og hvordan vi forholder os til vores nærmeste samt socialt. Gennem en  hyggelig samtale finder vi frem til problemet som du ser det og jeg giver dig et feedback ud fra hvad jeg synes jeg kan se i min måde at opfatte dig selv på samt hvad jeg kan se i dit horoskop. Vi inddrager dit horoskop på den måde, at vi taler om de ting du synes du kan nikke genkendende til og de ting som du finder måske finder spændende fordi de er helt nye for dig. Vi kan også inddrage andres horoskoper hvis du f.eks har familieproblemer eller parforholdsproblemer. På den måde finder du måske ud af at der er helt nye måder at takle din familie/partner på. Alle mennesker har forskellige måder at føle sig værdsat på og jeg kan hjælpe dig min din værdsættelse af dig selv og fortælle dig hvad dine nærmeste værdsætter inderst inde. Jeg laver også parforholdshoroskoper og familie-horoskoper. 

Biografi

Erfaringsområder

Computerafhængighed

Internetafhængighed

Pornoafhængighed

Sexafhængighed

Shoppingafhængighed

TV-afhængighed

Misbrug

Pårørende til en misbruger / afhængig

Anger management / vredeshåndtering

Angst

Angstlidelser

Abnorm separationsangst

Dødsangst

Eksamensangst

Fødselsangst

Generaliseret angst

Nervøsitet

Panikangst

Posttraumatisk stresslidelse (PTSD)

Præstationsangst

Social angst

Taleskræk

Fobier

Homo-, bi- og transfobi

Højdeskræk

Klaustrofobi

Tandlægeskræk

Dating

Depression

Ensomhed

Vinterdepression

Job

Identificering af kompetencer

Konflikthåndtering

Mobning på arbejdspladsen

Time Management

Work/Life balance

Arbejdsglæde

Karriere

Karrieremuligheder

Studie og karriere

Krise

Identitetskrise

Livskrise

Køn og seksualitet

Kønsidentitet

Seksuelle problemer

Overgreb og mishandling

Organiske psykiske lidelser

Psykisk vold

Vold i hjemmet

Par og familie

Børn og trivsel

Børn og angst

Børn og selvværd

Børn og skilsmisse

Børn og skole

Børn og social angst

Børn og vold

Børn og vrede

Familieliv

Forældrekompetencer

Graviditet

Mistrivsel

Opdragelse

Overdreven søskendejalousi

Sammenbragte familier

Parforhold

Jalousi

Kommunikationsproblemer

Kærlighedsmønstre

Skilsmisse og brud

Svigt og forræderi

Teenage problemer

Mobning

Personlig udvikling

Eksistentielle problemstillinger

Følelsesmæssig intelligens

Grænsesætning

HSP, særligt sensitive personer

Introvert

Kreativitet

Lavt selvværd

Livsændringer

Målsætning

Motivation

Selvfølelse

Spirituel udvikling

Økonomisk frihed

Borderline personlighedsforstyrrelse

Ængstelig personlighedsforstyrrelse

Psykisk sårbarhed

Skyld og skam

Sorg og tab

Mistet forælder

Mistet partner

Overspisning

Familiestress

Kronisk stress

Studie

Studieliv

Studiemotivation

Studievalg

Sundhed

Målsætning (sundhed)

Motion og motivation

Sygdom og smerte

Sygdom

Pårørende til en sygdomsramt

Uhelbredelig sygdom

Søvnproblemer

Tværkulturelle problemstillinger og kulturel identitet

Tankemønstre

Økonomisk stress

Uvirkelighedsfølelse

Tilskud og rabat

Gratis forsamtale

Andre relevante uddannelser

Ernæringskonsulent

Pædagog

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere