Hvordan dater man bedst.

Skrevet d. 7-1-2021 00:10:38 af Melean Schädtler - Coach, Datingcoach, Kærlighedscoach, Parcoach, Skilsmissecoach, ID Life coach, Familieterapeut/-rådgiver, Psykolog

Nu gælder det for dating som for alt andet i livet...man bliver bedre til det fordi man, når man har prøvet det et par gange, bliver mere opmærksom på hvad det egentligt er man gerne vil sige om sig selv. De første par gange er man måske mere opmærksom på at gøre et godt indtryk end man er på at få sagt hvad der er vigtigt for en i et forhold og så bliver det et lidt svagt indtryk den anden part får af en. Derfor skal du date de første gange under forhold som du selv har det godt med. En rigtig god måde at date på hvis man føler sig lidt usikker på hvad man skal, er at aftale noget man godt kan li at lave. Det kan være at gå en tur eller mødes og spille minigolf eller noget helt syvende. OG HER SKAL MAN LÆGGE MÆRKE TIL, om den man laver daten med er villig til at møde en på den måde man gerne vil date på. Hvis det er en person som ikke er villig til at mødes på de betingelser man har for mødet så aflys det uden at være ked af det for det siger nemlig om denne person at han/hun ikke er i stand til at være fleksibel og imødegå dig med de ønsker du har og det er allerede et billede af en person som mest tænker på sig selv. (Ikke værd at samle på.) Det er nemlig de betingelser du stiller og de krav du har som definerer hvem du er på en date og også senere definerer hvem du er i det forhold du senere får. Så kan man sige: Jamen det er da svært at stille krav når man i forvejen er usikker...og her er noget helt essentielt...det er gennem de betingelser du stiller for daten at du vil blive mere og mere sikker for hver gang du dater. Så viser du nemlig at du har meninger som skal respekteres og du vil blive mødt med respekt.(Medmindre det er en der ikke fortjener DIG)

Læs mere om: Dating

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.