Carsten Nielsen - Coach, Mentor, Mentaltræner

Carsten Nielsen

Coach, Mentor, Mentaltræner

Viborg, Videosamtale

Personligt fremmøde

Coaching 800 kr. Aftal tid

Eksamens angst 500 kr. Aftal tid

Her arbejder vi med at give dig de værktøjer der er nødvendige for, at du styrer din tilstand til eksamen, fremfor at du lader din nervøsitet/angst for eksamen styre dig.

Eksamens forberedelse 1.750 kr. Aftal tid

Her arbejder vi med din tilstand til din eksamen. Det kan være forsvaret af din hovedopgave. Derudover arbejder vi med hvordan du er når du er på scenen. 

Det kan være vi prøver dit forsvar af, og optager det på video (video feedback) men det er noget vi aftaler inden vi går i gang. 

Jeg har i mange år arbejdet med studerende på videregående uddannelser, både som underviser men også som censor 

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

89 87 04 74

Videosamtaler

Coaching (GoMentor videosession) 800 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

89 87 04 74

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

tak fordi du har lagt vejen forbi min profil. Du er uden du ved allerede nu tættere på at nå dit mål med det du gerne vil forandre. Carsten Nielsen - Coach, Mentor, Mentaltræner

Beskrivelse

Tak fordi du har lagt vej forbi min profil


Du sidder lige nu måske med nogle følelser der ligner disse:

 • Uanset hvad jeg gør synes jeg aldrig jeg når mine mål
 • Jeg føler ikke rigtig at jeg slår til
 • Jeg bliver nervøs når jeg skal præstere
 • Jeg hader eksamener, og det ødelægger det for mig
 • Jeg kan ikke finde ud af hvad jeg vil.

Eller det kan være du sidder med nogle helt andre følelser.


Du skal vide at du allerede nu er tættere på at skabe den forandring du ønsker i dit liv! Du har nemlig taget beslutningen om at finde en der kan hjælpe dig. Denne beslutning som du allerede nu har truffet, er måske den største beslutning du skal træffe for at blive den udgave af dig selv som du ønsker dig.


Jeg vil gerne hjælpe dig med at blive den udgave af dig selv som du ønsker, om det så er i dit arbejdes- eller privatliv eller i din sport.


Når vi kommer til at arbejde sammen, så er der 3 trin som vi skal igennem:

 • Decide: Jeg hjælper dig med at finde ud af hvilke beslutninger der skal træffes for at nå dine mål, og igen -  den største beslutning har du allerede taget.   
 • Change: Jeg hjælper dig med at lave de mentale ændringer der skal til for at nå dine mål. Det kan f.eks. være at ændre de vaner og overbevisninger som holder dig fast i dit gamle spor.
 • Sustain: Jeg hjælper dig med at fastholde dine ændringer, så du når dine mål og du bliver den udgave af dig selv som du ønsker at være.

Jeg har tidligere arbejdet med studerende med eksamens angst, folk der ikke har kunne styre deres temperament i forbindelse med deres sport, og folk der er er blevet stresset af omgivelserne når de skal præstere.


Fælles for alle disse er, at vi er startet med at få defineret hvad deres mål er og sikre os at det er det rigtige mål. Derefter arbejder vi med at sætte fokus på den tilstand (den positive gevinst/følelse du vil have når du har nået dine mål) - når dette er på plads begynder vi med at arbejde med hvilke ressourcer der skal til for at nå denne tilstand.  


Du kender måske det med at du skal finde vej i bilen, men den navigation der sidder i bilen er ikke helt opdateret med de sidste ny veje. Når du så får din navigation opdateret, så finder du ud af at der faktisk er en nemmere måde at komme fra A til B - eller en rute som er kønnere og som giver dig mere glæde. Jeg vil hjælpe dig med at opdatere din "mentale navigation" så du får de opdateringer der skal til, for at du kan træffe valg i dit liv, som vil give dig glæde og styrke.


Jeg glæder mig til at arbejde sammen med dig. 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere