Malene Bredvig - Coach, Business coach, Mentor, Terapeut, Supervisor

Malene Bredvig

Coach, Business coach, Mentor, Terapeut, Supervisor

Skanderborg , Videosamtale

12 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Gratis forsamtale pr. tlf. 0 kr. Aftal tid

Du er velkommen til at kontakte mig for en gratis forsamtale.
Jeg vil glæde mig til at høre fra dig.

kh Malene

Coaching og NLP terapi 895 kr. Aftal tid

Lad mig hjælpe dig.

Inden du beslutter dig og inden du booker en session, er du meget velkommen til at booke en gratis forsamtale - helt uforpligtende. 

Jeg kan hjælpe dig, uanset hvor du er henne i livet. Jeg tilbyder coaching og terapi til dig som privatperson eller i arbejdsmæssig sammenhæng.

kh Malene

Sparring og rådgivning 1.500 kr. Aftal tid

Jeg tilbyder sparring og rådgivning både til dig som privatperson og til dig som medarbejder, leder, ejerleder, direktør.

Nogen gange kan vi ikke se skoven for bare træer. 

Lad mig hjælpe dig. Det kan gøre en forskel!

Fra uklar til klar - Forløb 6.950 kr. Aftal tid

Personligt forløb - FRA UKLAR til KLAR

Et unikt forløb som er tilpasset dig, som har brug for overblik i dit liv, dig som har mistet "grebet" i livet og desperat har brug for at finde ind til livs gejsten og kende dig selv igen og som gerne vil op på hesten igen og ha det liv du drømmer om.


Du opnår
Et forløb vil give dig dit overblik tilbage, så du kan overskue dit liv og få endnu mere energi. Med det kan du skabe større glæde og kvalitet i dit liv. Du bliver også i stand til at blive mere selvkærlig. Og du vil opnå følelsen af at stå stærkt (og fast) i dig selv, fordi du opnår en større selv-indsigt, når du finder ind til din essens og det som du brænder for.

Lad mig inspirere og motivere dig til at vende kursen og få overblikket tilbage, så du kan skabe dit liv på dine præmisser.

Du er altid velkommen til at tage kontakt til mig, hvis du har behov for at få en afklarende snak inden du beslutter dig for et forløb. Det er vigtig at være tro mod sig selv og erkende, at man ikke kan alting selv – og at det er ok at få hjælp, når man vil forandring og have et bedre liv. Du er velkommen til at booke en gratis forsamtale øverst på siden.


Forløbet indeholder:

Individuel spørgeskema
5 moduler
Modul 1: 2 timer
Modul 2-4: 1,5 time hver
Hjemmeopgaver
Anvendelige værktøjer fra dag 1
Personligt hæfte
Bonus - 2 timers fri mentorsparring, coaching, terapi efter behov

Samlet 8 timer intensiv FOKUS på dig


Modul 1
Alle mine forløb starter med at lære dig at kende, fortælle dig om forløbet, hvem er jeg, så du føler dig helt tryg. Vi mødes i 2 timer og snakker om dig, dit liv og din nuværende situation samt hvor du gerne vil hen.
På modul 1 får du helt konkrete værktøjer både under sessionen, men også med hjem så du allerede fra første session oplever, at du får indsigter, værktøjer og viden til at få det bedre. (Inden modul 1 får du tilsendt et personligt spørgeskema til udfyldelse, så vi meget hurtigere kan tune ind på, hvad du ønsker at opnå)


Modul 2

Få overblik over dit liv og skab struktur På dette modul anvender jeg et værktøj, som sætter spot på alle områderne af dit liv. Det kan være arbejdsliv, privatliv, fritid, familie , venner, alenetid, ægtefælle, børn mv. - alle de områder i dit liv, der fylder og er vigtige for dig. Når vi har overblikket over dine livs områder, så taler vi om de områder af dit liv, som du ikke er tilfreds med og hvor du kan sætte ind og tage de første skridt mod din forandring. ​


Modul 3
Værdi afklaring Jeg hjælper dig i dette modul på 1,5 time helt lavpraktisk med at finde ind til dine værdier, så det bliver konkret og til at arbejde med fremadrettet. Vi arbejder med at få sat realistiske udviklings mål op for dig i forhold til dine værdier. Du vil få følelsen af styrke over din retning og opnå en dyb ro i forhold til, at vide hvad der er vigtigt for dig.


Modul 4
På dette modul arbejder vi videre med det du gerne vil ændre og opnå. Vi samler op fra modul 2 og modul 3.


Modul 5
Bonus modul

Din investering
Investeringen i dig selv kr. 6.950,00


Videosamtaler

Coaching og NLP terapi til student (GoMentor videosession) 700 kr. Aftal tid

Lad mig hjælpe dig. Inden du beslutter dig og inden du booker en session, er du meget velkommen til at booke en gratis forsamtale - helt uforpligtende.

Jeg kan hjælpe dig, uanset hvor du er henne i livet.

Kh Malene


OBS
Jeg tilbyder sessioner med studenterrabat hver onsdag fra kl. 8.00-11.00.

Coaching og NLP terapi (GoMentor videosession) 895 kr. Aftal tid

Lad mig hjælpe dig.

Inden du beslutter dig og inden du booker en session, er du meget velkommen til at booke en gratis forsamtale - helt uforpligtende. Jeg kan hjælpe dig, uanset hvor du er henne i livet.

Jeg tilbyder coaching og terapi til dig som privatperson eller i arbejdsmæssig sammenhæng.

kh Malene

Sparring og rådgivning (GoMentor videosession) 1.500 kr. Aftal tid

Jeg tilbyder sparring og rådgivning både til dig som privatperson og til dig som medarbejder, leder, ejerleder, direktør.

Nogen gange kan vi ikke se skoven for bare træer.

Lad mig hjælpe dig. Det kan gøre en forskel!

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Mit fokus er på det HELE menneske. Opnå mere glæde, balance og trivsel i dit liv -  på arbejdspladsen - på hjemmefronten - i dine relationer. Malene Bredvig - Coach, Business coach, Mentor, Terapeut, Supervisor

Beskrivelse

Tak fordi du kigger på min side:-)

"At vove er at tabe fodfæstet for en stund, Ikke at vove er at miste sig selv"


Ønsker du mere ro og balance i livet?

Har du har svært ved at finde mening og retning i dit liv eller måske sidder du fast i gamle mønstre og overbevisninger, som du gerne vil bryde ud af?

Måske føler du dig ofte misforstået og har svært ved at sætte grænser?

Måske lever du et godt liv, og udadtil har du alt, men du føler dig alligevel ikke rigtig glad?

Måske har du en følelse af utilstrækkelighed eller føler dig ikke god nok?


Måske er det på jobbet du føler dig udbrændt eller ikke god nok?


Måske vil du gerne have afklaret dine kompetencer?


Jeg kan hjælpe dig:

Du kan trygt komme til mig for at få skabt overblik og nye perspektiver på den livssituation du står i netop nu. Jeg brænder for at give dig lige præcis dét, der kan skabe større værdi og trivsel i dit liv.

Jeg møder dig, hvor du er. Det absolut vigtigste for mig er at skabe tryghed hos dig. Du kan føle dig helt tryg i mit selskab, og du kan være dig selv med alt, hvad du er. Det skaber det allerbedste udgangspunkt for forandring, at du trygt tør dele dine udfordringer med mig.

Som Coach og NLP terapeut har jeg hjulpet mange med at finde ind til deres potentialer og uudnyttede ressourcer og at stå stærkt i sig selv. Jeg har støttet masser af mennesker til at forstå deres problemer og udfordringer og hjulpet dem til at opnå større glæde, balance og trivsel i deres liv. 


Mine klienter har fået gode råd, sparring, input til systemer og planer der har lettet deres hverdag og givet dem mere overskud og balance.


Jeg har løbende uddannet mig og har stor erfaring og kompetencer indenfor sparring, rådgivning, supervision, coaching, NLP terapi, processer og trivsel hele vejen rundt/360 grader.


Privat er jeg gift på 17.år. Vi er en sammenbragt familie med 3 piger. Som alle andre familier har vi gode og knap så gode dage. Vi har lært, at ægteskabet og familien skal plejes og prioriteres og at græsset er grønnest der hvor vi vander det.


Jeg vil glæde mig til at hjælpe dig. Du er velkommen til at booke 20 minutters gratis forsamtale øverst på siden. Du er også velkommen til at læse mere om mig på hverdagstrivsel.dk

Jeg tilbyder alle sessioner både online og fysisk.

(Jeg har mange sessioner online og har klienter fra hele landet og nogle fra udlandet. Fysiske sessioner er i Skanderborg)


kh Malene

Klientudtalelser

Bente - "Jeg har længe tænkt på at få en snak med en professionel terapeut! Jeg har følt, at jeg ikke alene kunne håndtere nogle familiemæssige udfordringer og ikke selv havde en god sparringspartner, trods mit ellers gode netværk. I min søgen faldt jeg over Malene’s profil, en af grundene til at det lige blev Malene jeg valgte var hendes udstråling af ro og forståelse - og gratis parkering...smil Min opfattelse af Malene var 100% korrekt. Jeg blev mødt i døren af Malene, som jeg fra første øjekast følte mig tryg ved. Samtalerne med Malene foregik i en rolig, nærværende og fortrolig atmosfære. Malene kunne med hendes varme og forstående samtale få mig stille til at åbne op, hjalp mig via få spørgsmål til selv at sætte ord på mine udfordringer og gav mig nogle gode værktøjer med hjem. Jeg bruger dagligt en af øvelserne, som har hjulpet mig meget og fået mine omgivelser til at udtrykke de kan mærke en stor ændring. En lidt simpel, men effektiv, øvelse der består i at visualisere en positiv følelse/erindring om en person i en given situation, hvilket hver gang har vendt min samtale med personen til at være både positiv og lyttende! Jeg kan varmt anbefale at bruge Malene og vil absolut gøre det samme hvis jeg har brug for sparring! Bente"  Læs mere  Læs mindre

Ulrik H. - "Malene er en dygtig og knivskarp coach. Jeg er altid gået hjem med nye indsigter efter min business coaching hos Malene. Jeg kan varmt anbefale, at bruge Malene. Det virker!"  Læs mere  Læs mindre

Pia N. - "Jeg ville ønske, at alle havde mulighed for at deltage i et stress forløb. Jeg har fået en masse værktøjer, som jeg kan bruge i min dagligdag. Jeg har fået en større indsigt i mig selv og fået sat ord på mine værdier, drømme og prioriteringer i livet. Et forløb som alle kan have gavn af på forskellige tidspunkter i livet, og ikke nødvendigvis kun, hvis man er stressramt. Det er et intenst forløb, og det er hårdt arbejde, men det er fantastisk at se og mærke, at det virker. Malene er super god til at være nærværende. Hun lytter til, hvad jeg siger – og ikke siger. Med få spørgsmål kommer hun helt ind til kernen. Malene giver mig masser af tid til af reflektere og komme med svarene selv, så jeg når frem til det, der føles rigtig for mig. Hun har en kæmpe værktøjskasse, og hendes tilgang er mild og vedholdende, der giver resultater. I dag er jeg fuldt bevidst om mig selv og mine grænser. Jeg tør drømme igen og er blevet mere opmærksom på ikke at leve mit liv ud fra andres forventninger og behov. Jeg har en værktøjskasse til rådighed, så jeg kan modstå de bump, der kommer i livet både privat og arbejdslivet. ​"  Læs mere  Læs mindre

Simon - "Jeg kom til Malene, fordi jeg havde følt mig stresset i lang tid, og fordi jeg ikke kunne slippe mit arbejde, når jeg kom hjem og havde fri. Malene gav mig værktøjer, så jeg kunne slappe af, og lægge arbejdet fra mig. Forløbet har også gjort mig mere skarp på hvilke arbejdssituationer, der giver mig energi, og hvilke der har drænet mig og taget min energi. Alt i alt et super godt forløb, som bidrog til at jeg lærte mig selv bedre at kende. Malene forstår at lytte, og er samtidig god til at finde ind til kernen af et problem. Hun er professionel og menneskelig og har en stor ro. Hun skaber en afslappet og god atmosfære, der gør det nemt at åbne op, og sætte ord på sine problemer. ​ "  Læs mere  Læs mindre

Maja M. - "Jeg har været meget glad og taknemlig for mit forløb ved Malene, derfor vil jeg klart anbefale hende. Jeg kom til Malene fordi jeg havde svært ved at finde ud af hvad der var op og ned i mit liv. Et af de store spørgsmål i mit liv har omhandlet min seksualitet og hvordan jeg ser mig selv. Malene har givet mig nye strategier til at tage beslutninger, når jeg står overfor svære valg. Hun har hjulpet mig til at se ind i mit eget liv og hvad det er jeg har brug for, fremfor at tænker på hvordan jeg kan gøre andre glade. Vil uden tvivl ringe igen til Malene hvis jeg skulle stå overfor udfordringer en anden gang. "  Læs mere  Læs mindre

Esben - "Omkring konsultationerne synes jeg det var særdeles interessant og en ”øjenåbner”. Det var struktureret og professionelt i sin form, kom ud i nogle kroge hvor jeg ikke havde været i mange år og gav i det hele taget stof til eftertanke. Din person gør det nemt at sidde i den varme stol, for din empatiske tilgang i jordhøjde åbner op for den hudløse ærlige dialog der er forudsætningen for løsning og fremskridt. Var imponeret over dine konklusioner/opsummering på det sidste fællesmøde – du havde fanget mange nuancer og forhold jeg ikke selv var klar over og havde dermed udarbejdet en klar diagnose/skabelon for et videre arbejde. "  Læs mere  Læs mindre

Mette og Kasper - "“Vi har været rigtigt glade for vores coachforløb hos Malene. Noget af det der virkeligt gav noget, var at vi hermed fik tid og rum til at fokusere på vores kommunikation mv. I en travl hverdag, var det en kærkommen “pause” til at fokusere på os. Vi fik et mere positivt fokus på de stærke sider vi har, altså dem hvor vi er ekstra gode sammen. Det var rigtigt positivt for os at blive opmærksom på. Derudover fik vi, gennem Malenes guide, en større individuel bevidsthed på, hvor vi hver især kan arbejde på vores kommunikation.” "  Læs mere  Læs mindre

Micahel Bailey - "Jeg været så heldig at gennemgå et coaching forløb hos Malene. Hun har lært mig, at det du har i dit liv lige nu, stammer fra din egen tankegang. I det øjeblik du sætter en anden værdi på dig selv, lunter du med i den nye tilstand, og det bliver det hjem hvorfra du ser verden. Med andre ord, det vil definere, hvordan du tænker, føler, handler og skaber resultater. Malene har inviteret mig indenfor i trygge rammer og hyggelig atmosfære. Der hersker en ro og fortrolighed, når man er i selskab med Malene, som gør at det føles trygt og rart, at tale om de ting i ens liv der giver udfordringer. Jeg har personligt fået værktøjer med i bagagen, så jeg fremadrettet kan håndtere, de bølger som livet sender mod mig, og Malene har lært mig, at min fremtid ikke behøver, at være en ukendt faktor, men derimod et tomt lærred, hvor det er en selv, der er maleren, som kan male sin egen fremtid. Jeg vil til enhver tid anbefale Malene, hvis man er nået til et punkt i livet, hvor man føler, at man sidder fast, eller hvis man blot har brug for professionel sparring. "  Læs mere  Læs mindre

Marco - "Mit forløb hos Malene har været godt og meget reflekterende. Jeg er kommet ind i mig selv og har indset hvilke ting der skulle skrues og drejes på for, at gøre min hverdag og specifikke situationer nemmere. Jeg har fået nye redskaber og andre måder at tænke på og kan se tingene fra et bredere perspektiv. Malene har været meget god til at få mig ind i hvordan mine tanker og succeser føles og hvordan jeg kan føle det fremadrettet. Hun har været meget god til at hjælpe mig på vej til selv at kunne finde frem til det jeg ønsker. Malene er nede på jorden, lyttende, nærværende og imødekommende - og rigtig sød. Hvis man mangler at finde ud af nogle ting om sig selv på et dybere plan, burde man overveje at kontakte Malene - det vil jeg stærkt anbefale. "  Læs mere  Læs mindre

Brian S. - "Jeg har været i et forløb hos Malene. Jeg var nysgerrig omkring at prøve coaching af og blev anbefalet Malene og jeg tror inders inde at det handler om selvindsigt og at tør sige dem højt. Det at være ærlig over for sig selv og mærke efter. Igennem spørge teknikker og hjemmeopgaver har jeg åbnet op for nogle problemstillinger som har forgrenet sig til udfordringer i mit liv. Igennem terapi, hvor en grænse med lukkede øjne og dybe vejrtrækninger skulle tilvendes, men som i den grad giver mening, så man er helt inde i sig selv, "MÆRK" efter, og stol på din mavefornemmelse. Jeg er stor fan af måden, Malene arbejder på, man skal selv finde svarere (kommer selv med sin udfordring), så hjælper hun dig igennem terapi og er katalysatoren der får det bearbejdet. Jeg har med garanti fået videreudviklet og fintunet de værktøjer jeg i forvejen besidder og hjælp til at finde tilbage til at holde fokus og komme ud af en tilspidset situation. Malene er yderst professionel og besidder efter min mening store kompetencer indenfor det område hun arbejder med, helt klart en person jeg har tillid til og fik det meget hurtigt. Jeg er sikker på at alle i princippet kunne have gavn af en coach som "lige" får rusket op i ens indre værdier og hvad er vigtigt. Kan kun give min varmeste anbefaling og 5 store stjerner til Malene "  Læs mere  Læs mindre

Janne - "Jeg kan varmt anbefale Malene. Hun får en til at føle sig tryg og godt tilpas, og er meget nem at tale med. Da jeg mødte Malene, havde jeg brug for, at få styr på en masse tanker og følelser. Hun hjalp mig ret hurtig til, at finde ud af, hvad der er vigtigt og hvad jeg vil prioriterer i mit liv. Hun fik mig til at mærke mig selv, tage teten i mit eget liv og gav mit selvværd et boost. Jeg har fået fyldt rygsækken op, med en masse positiv energi og værktøjer. Vil helt sikkert bruge hende, hvis livet byder på for mange udfordringer igen. "  Læs mere  Læs mindre

Mette Bo - "" Malene er imødekommende og hjertevarm straks hun åbner døren til sit terapirum og helt suveræn til at være nærværende i den sårbare situation, du kan være i. Med kærlig tålmodighed lyttede hun og mødte mig, præcis som jeg havde brug for og uden at afbryde og dømme, men med indlevelse, empati og forståelse. Malene var præcis og lynende klar i sin opsamling efter de indledende samtaler - hun samlede fokuseret og kompetent trådene og skabte et overblik over mine og vores styrker og udfordringer og hun coachede sikkert med konstruktive input til videre forløb og fremadrettet arbejde. Der er ingen tvivl om, at Malene er meget professionel og har en stor værktøjskasse, som hun evner at bruge til fulde. Processen har været meget øjenåbnende og blandt andet givet mig øget selvindsigt og en større bevidsthed om traumer, triggere og mønstre. Det er jeg meget taknemmelig for. Derudover er Malene simpelthen et positivt, støttende og dejligt menneske, der er let at have fuldstændig tillid til - en meget vigtig detalje, for selvudvikling og forandring kræver ærlighed og at turde give slip - det faciliterer Malene så fint. Jeg giver hende mine varmeste anbefalinger " "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.