Malene Bredvig - Mentor, Coach, Supervisor, Terapeut

Malene Bredvig

Mentor, Coach, Supervisor, Terapeut

Skanderborg, Videosamtale

8 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Terapi 850 kr. Aftal tid

For dig der har en masser tanker og følelser som du ønsker hjælp til at tackle.

I terapien kan du tale om dine tanker, følelser og handlinger og på den måde blive mere bevidst om dig selv. 

De fleste mennesker opsøger en terapeut, fordi der er noget i deres liv, som går dem på og forringer deres livskvalitet. Det kan være, at du slås med angst, depression, stress, mindreværd, generthed eller mobning. Det kan være, at du har haft en traumatisk oplevelse, befinder dig i en krise eller af andre årsager har brug for hjælp til at komme videre i livet.

Det kan være, at du gerne vil lære mere om dig selv og udvikle dig enten professionelt eller personligt.

I terapien får du hjælp og støtte til at få indsigt i/ og forstå dine problemer. Du får brugbare værktøjer, så du bedre fungerer i hverdagen og du vil opnå en højere livskvalitet.

At gå i terapi er at turde miste fodfæstet for en stund, men kun for at finde en mere hel udgave af sig selv.


Ring eller skriv til mig <3

I forbindelse med kørsel, vil der være et tillæg.

Coaching 850 kr. Aftal tid

Coaching er et kraftfuld værktøj, når du ønsker at holde fokus på handlemuligheder.

I coachingen får du hjælp til at sætte og nå mål, skabe klarhed over en problemstilling og i det hele taget hjælp til at skabe forandringer.

De emner, der kan coaches er uendelige. Det kan være at du har et konkret mål, du gerne vil nå eller det kan være uhensigtsmæssige mønstre, du gerne vil ændre. Man kan coache på stort set alle emner.

Alle mennesker har potentialet til, at skabe og opnå det de virkelig ønsker, men mange har brug for hjælp til at vende blikket mod nye muligheder, og se tingene i et andet perspektiv.

Jeg kan hjælpe dig med at anskue tingene fra en helt ny vinkel og kan hjælpe dig med at finde frem til dine ressourcer og potentialer.

Ring eller skriv til mig for booking/hvis du vil høre mere<3


Skræddersyet forløb 4.500 kr. Aftal tid

Jeg tror på, at vi som mennesker altid har et valg og at vi selv kan tage styringen og vælge til og fra.

Der er ikke nogen der går gennem livet uden op- og nedture, men der er nogen der kommer nemmere igennem det end andre. Forskellen ligger i den tilgang de har til livet og de redskaber de benytter sig af.

Er der noget der ikke fungerer optimalt for dig, eller er der noget, du ikke kan komme igennem med, kan det være en hjælp at kigge indad og være nysgerrig på dit tanke mindset og den tilgang du benytter.

Jeg støtter dig og hjælper dig med at finde og anvende dine ressourcer på den måde der hjælper dig på din nye vej. 

Et forløb er til dig, som er klar til at forandre dig, så du kan få det liv, som du fortjener.

Et forløb vil give dig dit overblik tilbage, så du kan overskue dit liv og få endnu mere energi. Med det kan du skabe større glæde og kvalitet i dit liv.
  
Du bliver også i stand til at blive mere selvkærlig og du vil opnå følelsen af at stå stærkt (og fast) i dig selv, fordi du opnår en større selv-indsigt, når du finder ind til din essens og det som du brænder for.

Er du klar til at flytte dig, så du kan få endnu mere ud af dit liv? Jeg tager dig kærligt og ærligt i hånden, mens du går skridtene mod din forandring. ​  

Jeg tilbyder individuelle tilrettelagte forløb som tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. Første session i et forløb (4 sessioner), sættes der altid 2 timer af. Derudover er øvrige sessioners varighed 90 min.

Et forløb kan tilpasses og skræddersyes, så det passer ind i din hverdag, uanset om det er hos dig eller mig, en kombination af fysiske møder og online møder mv.

Ring eller skriv til mig for at høre nærmere <3


I forbindelse med kørsel, vil der være et tillæg.

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

22 94 67 22

Videosamtaler

Skræddersyet forløb- online (GoMentor videosession) 4.500 kr. Aftal tid

Det liv du lever - er det liv du får!


Jeg tror på, at vi som mennesker altid har et valg og at vi selv kan tage styringen og vælge til og fra.
Der er ikke nogen der går gennem livet uden op- og nedture, men der er nogen der kommer nemmere igennem det end andre. Forskellen ligger i den tilgang de har til livet og de redskaber de benytter sig af.

Er der noget der ikke fungerer optimalt for dig, eller er der noget, du ikke kan komme igennem med, kan det være en hjælp at kigge indad og være nysgerrig på dit tanke mindset og den tilgang du benytter. Vil du opnå noget andet end det du plejer, må du gøre tingene anderledes end du plejer. Jeg støtter dig og hjælper dig med at finde og anvende dine ressourcer på den måde der hjælper dig på din nye vej.

Et forløb er til dig, som er klar til at forandre dig, så du kan få det liv, som du fortjener.
Et forløb vil give dig dit overblik tilbage, så du kan overskue dit liv og få endnu mere energi. Med det kan du skabe større glæde og kvalitet i dit liv. Du bliver også i stand til at blive mere selvkærlig og du vil opnå følelsen af at stå stærkt (og fast) i dig selv, fordi du opnår en større selv-indsigt, når du finder ind til din essens og det som du brænder for.

Er du klar til at flytte dig, så du kan få endnu mere ud af dit liv? Jeg tager dig kærligt og ærligt i hånden, mens du går skridtene mod din forandring.

Jeg tilbyder individuelle tilrettelagte forløb som tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. Første session i et forløb (4 sessioner), sættes der altid 2 timer af. Derudover er øvrige sessioners varighed 90 min.  Ring eller skriv til mig for at høre nærmere <3  

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

22 94 67 22

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Mit fokus er på det HELE menneske. Opnå mere glæde, balance og trivsel i dit liv -  på arbejdspladsen - på hjemmefronten - i dine relationer. Malene Bredvig - Mentor, Coach, Supervisor, Terapeut

Beskrivelse

Velkommen til min profilside :-)

Er du klar til at flytte dig, så du kan få endnu mere ud af dit liv og opnå mere glæde, balance og trivsel i dit liv - på arbejdspladsen - på hjemmefronten - i dine relationer?


Jeg tilbyder individuelle tilrettelagte coaching og terapi forløb/sessioner, der tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. 

Et af min yndlings citater er af Søren Kierkegaard 

"At vove er at tabe fodfæstet for en stund, Ikke at vove er at miste sig selv".


Terapi
I terapi kan du tale om dine tanker, følelser og handlinger og på den måde blive mere bevidst om dig selv.

Terapi handler om at støtte og hjælpe mennesker med at få indsigt i og forstå deres problemer og herefter få brugbare værktøjer, så man bedre fungerer i hverdagen og få højere livskvalitet.

At gå i terapi er at turde miste fodfæstet for en stund, men kun for at finde en mere hel udgave af sig selv.


Coaching
I coachingen får du hjælp til at sætte og nå mål, skabe klarhed over en problemstilling og i det hele taget hjælp til at skabe forandringer.
En coach kan også hjælpe med at anskue tingene fra en helt ny vinkel. Dermed kan ens udfordringer pludselig stå i et helt nyt lys. De emner, der kan coaches er uendelige. Det kan være konkrete mål, du gerne vil nå eller det kan være uhensigtsmæssige mønstre, du vil ændre. Man kan coache på stort set alle emner.


Hvem er jeg:

Jeg har en kæmpe passion for at hjælpe og støtte mennesker til et bedre liv - både som privatperson, medarbejder,   ledere, i relationer. Det hele hænger sammen.

Jeg har arbejdet med mig selv i mange år og jeg har opnået en stabil indre ro. Jeg ved hvordan jeg gerne vil leve mit liv, og jeg ved hvordan det skal FØLES. Som person er jeg fordomsfri, kærlig, ærlig og troværdig, Jeg ser og møder dig der hvor du er og rummer det hele. Privat er jeg gift på 16.år, mor til to piger og bonusmor til en pige.

Min tilgang:
I mit arbejde med klienter støtter og guider jeg hele vejen. Jeg læner mig op - og arbejder ud fra den eksistentielle og humanistiske psykologi og min tilgang er positiv og ressourcebaseret med fokus på de uudnyttede ressourcer som vi alle har. Grundantagelsen er, at mennesket gennem sine valg har en frihed til at skabe og vælge sit eget liv. Den eksistentiel-humanistiske psykologi afviser ikke, at mennesket påvirkes af både arvelige og miljømæssige forhold. Men i kraft af sin vilje og bevidsthed er mennesket i stand til at forholde sig til disse påvirkninger og ikke lade sig styre bevidstløst af dem.


Jeg ved, at hvor der er vilje er der vej og at det at udvikle sig kræver handling og mod. Jeg skubber dig kærligt og hjælper dig med, at få det bedre i dit liv. 

Hos mig kan du være præcis som du er. Jeg møder dig der hvor du er. Du kan være tryg og jeg værner højt om diskretion og har 100% tavshedspligt.


Forløb - 4 sessioner.
Første session 2 timer. Øvrige sessioner 1,5 time


Individuel session

1-1,5 time


Jeg tilbyder gratis forsamtale (bookes øverst på siden) både online og telefonisk.


Jeg har klinik/mødelokale i Skanderborg og tilbyder også at komme ud til dig. Hvis du bor langt væk, eller måske har en travl kalender, så tilbyder jeg også online sessioner.


Jeg vil glæde mig til at høre fra dig ❤️

Klientudtalelser

Michael Bailey - "Jeg været så heldig at gennemgå et coaching forløb hos Malene. Hun har lært mig, at det du har i dit liv lige nu, stammer fra din egen tankegang. I det øjeblik du sætter en anden værdi på dig selv, lunter du med i den nye tilstand, og det bliver det hjem hvorfra du ser verden. Med andre ord, det vil definere, hvordan du tænker, føler, handler og skaber resultater. Malene har inviteret mig indenfor i trygge rammer og hyggelig atmosfære. Der hersker en ro og fortrolighed, når man er i selskab med Malene, som gør at det føles trygt og rart, at tale om de ting i ens liv der giver udfordringer. Jeg har personligt fået værktøjer med i bagagen, så jeg fremadrettet kan håndtere, de bølger som livet sender mod mig, og Malene har lært mig, at min fremtid ikke behøver, at være en ukendt faktor, men derimod et tomt lærred, hvor det er en selv, der er maleren, som kan male sin egen fremtid. Jeg vil til enhver tid anbefale Malene, hvis man er nået til et punkt i livet, hvor man føler, at man sidder fast, eller hvis man blot har brug for professionel sparring. "  Læs mere  Læs mindre

Mette Bo - "" Malene er imødekommende og hjertevarm straks hun åbner døren til sit terapirum og helt suveræn til at være nærværende i den sårbare situation, du kan være i. Med kærlig tålmodighed lyttede hun og mødte mig, præcis som jeg havde brug for og uden at afbryde og dømme, men med indlevelse, empati og forståelse. Malene var præcis og lynende klar i sin opsamling efter de indledende samtaler - hun samlede fokuseret og kompetent trådene og skabte et overblik over mine og vores styrker og udfordringer og hun coachede sikkert med konstruktive input til videre forløb og fremadrettet arbejde. Der er ingen tvivl om, at Malene er meget professionel og har en stor værktøjskasse, som hun evner at bruge til fulde. Processen har været meget øjenåbnende og blandt andet givet mig øget selvindsigt og en større bevidsthed om traumer, triggere og mønstre. Det er jeg meget taknemmelig for. Derudover er Malene simpelthen et positivt, støttende og dejligt menneske, der er let at have fuldstændig tillid til - en meget vigtig detalje, for selvudvikling og forandring kræver ærlighed og at turde give slip - det faciliterer Malene så fint. Jeg giver hende mine varmeste anbefalinger " "  Læs mere  Læs mindre

Heidi og Jesper - "Vi har allerede efter første session oplevet, at vi hviler mere i det at snakke om de ting, der kan være lidt svære at tale om. Det er lettere for os, at snakke når noget opstår, i stedet for før at undgå det. Vi har også følt en større tiltrækning til hinanden. Malene formår at skabe et trygt rum, hvor vi kan lytte til hinanden. "  Læs mere  Læs mindre

Mette og Kasper - "“Vi har været rigtigt glade for vores coachforløb hos Malene. Noget af det der virkeligt gav noget, var at vi hermed fik tid og rum til at fokusere på vores kommunikation mv. I en travl hverdag, var det en kærkommen “pause” til at fokusere på os. Vi fik et mere positivt fokus på de stærke sider vi har, altså dem hvor vi er ekstra gode sammen. Det var rigtigt positivt for os at blive opmærksom på. Derudover fik vi, gennem Malenes guide, en større individuel bevidsthed på, hvor vi hver især kan arbejde på vores kommunikation.” "  Læs mere  Læs mindre

Marco - "Mit forløb hos Malene har været godt og meget reflekterende. Jeg er kommet ind i mig selv og har indset hvilke ting der skulle skrues og drejes på for, at gøre min hverdag og specifikke situationer nemmere. Jeg har fået nye redskaber og andre måder at tænke på og kan se tingene fra et bredere perspektiv. Malene har været meget god til at få mig ind i hvordan mine tanker og succeser føles og hvordan jeg kan føle det fremadrettet. Hun har været meget god til at hjælpe mig på vej til selv at kunne finde frem til det jeg ønsker. Malene er nede på jorden, lyttende, nærværende og imødekommende - og rigtig sød. Hvis man mangler at finde ud af nogle ting om sig selv på et dybere plan, burde man overveje at kontakte Malene - det vil jeg stærkt anbefale."  Læs mere  Læs mindre

Esben - "Omkring konsultationerne synes jeg det var særdeles interessant og en ”øjenåbner”. Det var struktureret og professionelt i sin form, kom ud i nogle kroge hvor jeg ikke havde været i mange år og gav i det hele taget stof til eftertanke. Din person gør det nemt at sidde i den varme stol, for din empatiske tilgang i jordhøjde åbner op for den hudløse ærlige dialog der er forudsætningen for løsning og fremskridt. Var imponeret over dine konklusioner/opsummering på det sidste fællesmøde – du havde fanget mange nuancer og forhold jeg ikke selv var klar over og havde dermed udarbejdet en klar diagnose/skabelon for et videre arbejde. "  Læs mere  Læs mindre

Janne - "Jeg kan varmt anbefale Malene. Hun får en til at føle sig tryg og godt tilpas, og er meget nem at tale med. Da jeg mødte Malene, havde jeg brug for, at få styr på en masse tanker og følelser. Hun hjalp mig ret hurtig til, at finde ud af, hvad der er vigtigt og hvad jeg vil prioriterer i mit liv. Hun fik mig til at mærke mig selv, tage teten i mit eget liv og gav mit selvværd et boost. Jeg har fået fyldt rygsækken op, med en masse positiv energi og værktøjer. Vil helt sikkert bruge hende, hvis livet byder på for mange udfordringer igen. Janne"  Læs mere  Læs mindre

Brian  - "Jeg har været i et forløb hos Malene. Jeg var nysgerrig omkring at prøve coaching af og blev anbefalet Malene og jeg tror inders inde at det handler om selvindsigt og at tør sige dem højt. Det at være ærlig over for sig selv og mærke efter. Igennem spørge teknikker og hjemmeopgaver har jeg åbnet op for nogle problemstillinger som har forgrenet sig til udfordringer i mit liv. Igennem terapi, hvor en grænse med lukkede øjne og dybe vejrtrækninger skulle tilvendes, men som i den grad giver mening, så man er helt inde i sig selv, "MÆRK" efter, og stol på din mavefornemmelse. Jeg er stor fan af måden, Malene arbejder på, man skal selv finde svarere (kommer selv med sin udfordring), så hjælper hun dig igennem terapi og er katalysatoren der får det bearbejdet. Jeg har med garanti fået videreudviklet og fintunet de værktøjer jeg i forvejen besidder og hjælp til at finde tilbage til at holde fokus og komme ud af en tilspidset situation. Malene er yderst professionel og besidder efter min mening store kompetencer indenfor det område hun arbejder med, helt klart en person jeg har tillid til og fik det meget hurtigt. Jeg er sikker på at alle i princippet kunne have gavn af en coach som "lige" får rusket op i ens indre værdier og hvad er vigtigt. Kan kun give min varmeste anbefaling og 5 store stjerner til Malene. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere