John Row - Psykolog

John Row

Psykolog

Grenaa, Online

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 100 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Parterapi 800 kr. Aftal tid

Individuel samtale 800 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 56 01

Online-samtale

- Lige nu: Få 100 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Parterapi 800 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 56 01

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

Jeg arbejder med anerkendte og videnskabeligt understøttede metoder. Udgangspunktet er, at du er den, der bedst kender dit liv og problemer. Derfor hjælper jeg dig til at afdække dine tanker (kognitioner), følelser, kropslige signaler og adfærd for at finde dine egne holdbare løsninger på psykiske og sociale problemstillinger.
Målet er at skabe en hensigtsmæssig balance mellem tankerne, følelserne, kroppen og handling. Dette arbejde foregår evt. i samråd med din læge/fysioterapeut. Behandlingen foregår individuelt eller i grupper.

Vi er tilbøjelige til at forsøge desperat at tænke os ud af problemerne, men tankerne kan synes at have deres eget negative liv. At bearbejde tankeprocesser alene er ikke nok.

Den nyeste forskning viser nemlig, at hjernelag groft svarende til tanker, følelser og krop alle skal aktiveres under psykoterapi for at varig psykisk forandring kan finde sted.

Spændinger, smerter, hovedpine, svækket immunforsvar, dårlig kropsholdning, kropslig uro, eksem, og meget mere kan være udtryk for, at man ikke trives psykisk. Disse kropslige gener er ubehagelige og vi gør derfor hvad vi kan for at slippe af med dem. 

Behandlingskombinationen egner sig til bearbejdning af:

- stress
- krise og nødbehandling
- parforholdsproblemer
- kroniske smerter
- seksuelt misbrug i barndommen
- spiseproblemer
- selvskadende adfærd
- vredeshåndtering
- manglende selvtillid
- angst
- depression
- sorg
- voldsofre
- PTSD, m.m.

Behandlingen foregår som individuelle timer eller i grupper.

Du er meget velkommen til at kontakte mig enten pr. telefon eller mail. Du kan også trykke på "Ring mig op", så vil jeg kontakte dig så hurtigt som muligt.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.