Helle Damgaard - Psykoterapeut, Parterapeut, Sexolog, Kropspsykoterapeut, Coach

Helle Damgaard

Psykoterapeut, Parterapeut, Sexolog, Kropspsykoterapeut, Coach

Ry, Videosamtale

4 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuel terapi - indledende samtale 750 kr. Aftal tid

Få kærlig selvindsigt og værktøjer til at ændre retning i livet gennem afklarende samtaler og essensintegrerende Hverdagsterapi.

​Slip af med det der tynger dig i hverdagen eksempelvis:

 • stress
 • negative overbevisninger
 • svingende vægt
 • fordøjelsesproblemer
 • ensomhed
 • tilbagevendende dårlige erfaringer og oplevelser
 • fobier
 • tilbagevendende fysiske smerter og lidelser
 • tristhed og modløshed
 • oplevelsen af at 'stå i stampe'
 • sorg og traumer

Sexologvejledning - indledende samtale 850 kr. Aftal tid

Du bliver guidet til mere intimitet, glæde og lyst i dit liv og parforhold gennem afklarende samtale og sensuelle øvelser og kropsterapi

Parterapi - indledende samtale for 2 950 kr. Aftal tid


Parterapi

Få afklarende samtaler og essens-terapi og skab en fælles base for forholdets udvikling sammen med din partner gennem indsigt i jeres personlig og jeres værdigrundlag. 

​Giv slip på de blokeringer, der afholder jer fra at opnå jeres mål og opfylde jeres drømme på baggrund af:

 • manglende kommunikation
 • manglende forståelse for hinanden
 • manglende fælles interesser
 • nedsat sexlyst
 • nyt kapital i livet:
 • fra kærestepar til børnefamilie - sammenbragte børn - børn flytter hjemmefra
 • arbejdsløshed - pensionisttilværelse
 • ændrede livsvilkår
 • utroskab
 • alvorlig sygdom

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

28 25 68 33

Videosamtaler

Individuel terapi - videosamtale (GoMentor videosession) 650 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

28 25 68 33

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Få kærlig selvindsigt og find den vej, du ønsker at gå fremover. Jeg giver dig værktøjer til at ændre retning i livet. Også videosamtaler. Helle Damgaard - Psykoterapeut, Parterapeut, Sexolog, Kropspsykoterapeut, Coach

Beskrivelse

Alle fortjener at have en god hverdag. Så book en tid og få løst de ting, der fylder og påvirker dig negativt.


Udtalelse efter samtaler: 

Det er tydeligt, at Helle har mange terapiværktøjer til rådighed, og jeg blev flere gang overrasket over, hvor præcist hun kunne stille lige dét spørgsmål, eller vende tilbage til lige én bestemt detalje i en samtale. Alt i alt har det været en meget positiv oplevelse, at opsøge en professionel, for at hjælpe mig med at komme videre i mit liv.


DU kan også få det bedre allerede ved første samtale, og finde vejen ud af:

 • Lavt selvværd
 • Parforholdsproblemer
 • Angst og depression
 • Stress på job
 • At livet kører i tomgang
 • Manglende nærhed og nedsat sexlyst
 • Vægt- og spiseforstyrrelser
 • Fysiske symptomer


Jeg tilbyder tider i dagtimer hverdag og weekend, aftentider på hverdage samt akuttider.


Hvem er jeg?

Jeg hedder Helle Damgaard, og jeg tilbyder Hverdagsterapi.

Hverdagsterapi er baseret på essens-integrerende terapi.

Formålet med min terapi er, at du får et liv, hvor du træffer de rigtige beslutninger, og hvor du - i alle relationer - handler og reagerer hensigtsmæssigt ud fra dine mål/din livsopfattelse. Alt sammen på baggrund af en selvkærlig personlig indsigt.

Hvilken terapiform giver jeg?

Hos mig vil du opleve, at alle overflødige ord og snak er skåret væk. Derfor kalder jeg det hverdagsterapi - fordi det er enkelt.

At integrere essens ved hjælp af terapi vil sige, at guide dig til at finde de sider og dele af dig selv, der gennem årene er blevet skruet ned for eller helt tabt, så du igen kommer i balance mentalt og fysisk. 

Essens-integrerende terapi er en kombinationen af essensintegrations-, psyko-, krops- og helbredsterapi, der adskiller sig markant fra andre terapiformer.


Min terapeutiske baggrund:

Jeg har den 4 årige internationale EAIP* godkendte terapeutuddannelse der bla. omfatter: Essensintegrationsterapi, Psykoterapi, Kropsterapi, Helbredsterapi,  Par- og familieterapi.

* European Association for Integrative Psychotherapy

Jeg har desuden en Mastergrad i ledelses- og organisationspsykologi og er uddannet Integral Sexolog.

Derudover har jeg gennemført diverse leder-, kommunikations- og konflikthåndteringskursusforløb.​


Øvrig erhvervserfaring:

Mine terapeutiske uddannelser er bygget ovenpå 15 års erfaring som leder i store danske virksomheder som Falck, TDC og Berendsen, hvor jeg har beskæftiget mig med ledelse, kompetenceudvikling, rekruttering og salgsudvikling.

Kontakt mig gerne for en uforpligtende samtale, og hør mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig.


Klientudtalelser

Jette, 46 - "Jeg har været hos Helle nogle gange, og bestemt ikke for sidste gang endnu. Jeg er meget imponeret over hendes metoder og teknikker. På vejen til Ry føler jeg mig som oftest knudret, forvirret og modløs. Når jeg kører hjem, er jeg forløst, glad og føler mig ”på sporet” igen. Og det holder faktisk i ret lang tid. I hvert fald er det ikke de samme udfordringer, jeg bliver ved med at være udfordret af. Hver gang får jeg sammen med Helle ”sluttet fred” med et eller andet, der har fyldt urimelig meget. Helle har en evne til, overraskende og effektivt hurtigt, at finde ind til det som det handler om (og tit er det ikke det man selv troede det handlede om). En bisætning fra mig, bliver en hovedsætning for hende. Og når den hovedsætning er fundet, så finder hun værktøjskassen frem, og læn dig trygt tilbage, for den er veludrustet. Hvis ikke det ene værktøj virker, så finder hun et andet. Og min egen værktøjskasse bliver efter hvert besøg mere og mere robust. Elsker det tempo og den energi hun formår at opretholde, selvom mine samtaler er på 2 timer. En klar og kærlig anbefaling herfra. Hverdagsterapi når det er allerbedst. "  Læs mere  Læs mindre

Kent, 48 år - "Jeg har i efteråret haftet forløb, på 5-6 samtaler med Helle. Formålet var, at få styr på mine følelser og reaktionsmønstre, efter en skilsmisse, samt nogle udfordringer i forhold til min nye kæreste. Helle er meget dygtig til at spore sig ind på, hvor det reelle problem er - der hvor det gør rigtigt ondt, men som føles så godt, når man har fået snakket - eller grædt ud. Hun har gennem forskellige øvelser givet mig flere værktøjer, til helt at give slip min ekskone, og komme videre. Jeg var til en fest i julen, hvor min ekskone også var med, og den positive oplevelse dét var, beviste terapiens værd overfor mig. Helle er ikke bange for at provokere med sine spørgsmål, men altid med en bagtanke om, at få dig til at komme videre i positiv retning. Det er tydeligt, at Helle har mange terapiværktøjer til rådighed, og jeg blev flere gang overrasket over, hvor præcist hun kunne stille lige dét spørgsmål, eller vende tilbage til lige én bestemt detalje i en samtale. Alt i alt har det været en meget positiv oplevelse, at opsøge en professionel, for at hjælpe mig med at komme videre i mit liv."  Læs mere  Læs mindre

Helle, 49 - "Jeg er meget glad og positiv over mine besøg hos Helle. Meget professionel. Har fået redskaber som jeg helt sikkert kan gøre brug af fremover. Mvh Helle L"  Læs mere  Læs mindre

Nee, 23 år - "Jeg er virkelig glad for at gå ved Helle. Hun har givet mig en masse værktøjer, jeg kan bruge, når jeg har det svært. Når jeg tager hjem efter en samtale, har jeg altid en følelse af, at jeg har mere ro i hovedet, og har en eller anden form for plan for, hvad der skal ske. Hun er super dygtig, og er god til at få en til at vende tingene til noget positivt, selvom det kan se ret så dystert ud"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere