Helle Damgaard - Psykoterapeut, Parterapeut, Sexolog, Kropspsykoterapeut, Coach

Helle Damgaard

Psykoterapeut, Parterapeut, Sexolog, Kropspsykoterapeut, Coach

Ry , Videosamtale , GoMentor 24/7

4 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuel terapi - indledende samtale 750 kr. Aftal tid

Få kærlig selvindsigt og værktøjer til at ændre retning i livet gennem afklarende samtaler og essensintegrerende Hverdagsterapi.

​Slip af med det der tynger dig i hverdagen eksempelvis:

 • stress
 • negative overbevisninger
 • svingende vægt
 • fordøjelsesproblemer
 • ensomhed
 • tilbagevendende dårlige erfaringer og oplevelser
 • fobier
 • tilbagevendende fysiske smerter og lidelser
 • tristhed og modløshed
 • oplevelsen af at 'stå i stampe'
 • sorg og traumer

Sexologvejledning - indledende samtale 800 kr. Aftal tid

Du bliver guidet til mere intimitet, glæde og lyst i dit liv og parforhold gennem afklarende samtale og sensuelle øvelser og kropsterapi

Parterapi - indledende samtale for 2 875 kr. Aftal tid


Parterapi

Få afklarende samtaler og essens-terapi og skab en fælles base for forholdets udvikling sammen med din partner gennem indsigt i jeres personlig og jeres værdigrundlag. 

​Giv slip på de blokeringer, der afholder jer fra at opnå jeres mål og opfylde jeres drømme på baggrund af:

 • manglende kommunikation
 • manglende forståelse for hinanden
 • manglende fælles interesser
 • nedsat sexlyst
 • nyt kapital i livet:
 • fra kærestepar til børnefamilie - sammenbragte børn - børn flytter hjemmefra
 • arbejdsløshed - pensionisttilværelse
 • ændrede livsvilkår
 • utroskab
 • alvorlig sygdom

Terapi eller afklarende samtale med lægehenvisning 650 kr. Aftal tid

Du får nedsat pris på de første 3 sessioner, når du har en henvisning fra din læge.

Individuelle forløb uden ventetid - kom igang med det samme.

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 596 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 796 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 1.396 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.196 kr. /md. Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Individuel terapi - videosamtale (GoMentor videosession) 550 kr. Aftal tid

Lettilgængelig afklarende samtale og terapi online.

Ingen venteliste.

Book tid med det samme.

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Helle Damgaard - Psykoterapeut, Parterapeut, Sexolog, Kropspsykoterapeut, Coach

Beskrivelse

Samtaler over video er nemt og trygt - få terapi, når det passer dig

Du fortjener at have en god hverdag.

Så book en tid og få løst de ting, der fylder og påvirker dig negativt.


Udtalelse efter samtaler: 

Det er tydeligt, at Helle har mange terapiværktøjer til rådighed, og jeg blev flere gang overrasket over, hvor præcist hun kunne stille lige dét spørgsmål, eller vende tilbage til lige én bestemt detalje i en samtale. Alt i alt har det været en meget positiv oplevelse, at opsøge en professionel, for at hjælpe mig med at komme videre i mit liv.


DU kan også få det bedre allerede ved første samtale, og finde vejen ud af:

 • At livet kører i tomgang
 • Lavt selvværd
 • Parforholdsproblemer
 • Angst og depression
 • Stress på job
 • Manglende nærhed og nedsat sexlyst
 • Vægt- og spiseforstyrrelser
 • Fysiske symptomer


Jeg tilbyder tider i dagtimer hverdag og weekend, aftentider på hverdage samt akuttider uden ventetid. Og du kan enten komme til en personlig samtale, tage samtalen online eller vælge en walk and talk i den smukke natur omkring Ry.


Hvem er jeg?

Jeg hedder Helle Damgaard, og jeg tilbyder Hverdagsterapi.

Hverdagsterapi er baseret på essens-integrerende terapi.

Formålet med min terapi er, at du får et liv, hvor du træffer de rigtige beslutninger, og hvor du - i alle relationer - handler og reagerer hensigtsmæssigt ud fra dine mål/din livsopfattelse. Alt sammen på baggrund af en selvkærlig personlig indsigt.

Hvilken terapiform giver jeg?

Hos mig vil du opleve, at alle overflødige ord og snak er skåret væk. Derfor kalder jeg det hverdagsterapi - fordi det er enkelt.

At integrere essens ved hjælp af terapi vil sige, at guide dig til at finde de sider og dele af dig selv, der gennem årene er blevet skruet ned for eller helt tabt, så du igen kommer i balance mentalt og fysisk. 

Essens-integrerende terapi er en kombinationen af essensintegrations-, psyko-, krops- og helbredsterapi, der adskiller sig markant fra andre terapiformer.


Min terapeutiske baggrund:

Jeg har den 4 årige internationale EAIP* godkendte terapeutuddannelse der bla. omfatter: Essensintegrationsterapi, Psykoterapi, Kropsterapi, Helbredsterapi,  Par- og familieterapi.

* European Association for Integrative Psychotherapy

Jeg har desuden en Mastergrad i ledelses- og organisationspsykologi og er uddannet Integral Sexolog.

Derudover har jeg gennemført diverse leder-, kommunikations- og konflikthåndteringskursusforløb.​


Øvrig erhvervserfaring:

Mine terapeutiske uddannelser er bygget ovenpå 15 års erfaring som leder i store danske virksomheder som Falck, TDC og Berendsen, hvor jeg har beskæftiget mig med ledelse, kompetenceudvikling, rekruttering og salgsudvikling.

Kontakt mig gerne for en uforpligtende samtale, og hør mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig.


Biografi

Klientudtalelser

Jette, 46 - "Jeg har været hos Helle nogle gange, og bestemt ikke for sidste gang endnu. Jeg er meget imponeret over hendes metoder og teknikker. På vejen til Ry føler jeg mig som oftest knudret, forvirret og modløs. Når jeg kører hjem, er jeg forløst, glad og føler mig ”på sporet” igen. Og det holder faktisk i ret lang tid. I hvert fald er det ikke de samme udfordringer, jeg bliver ved med at være udfordret af. Hver gang får jeg sammen med Helle ”sluttet fred” med et eller andet, der har fyldt urimelig meget. Helle har en evne til, overraskende og effektivt hurtigt, at finde ind til det som det handler om (og tit er det ikke det man selv troede det handlede om). En bisætning fra mig, bliver en hovedsætning for hende. Og når den hovedsætning er fundet, så finder hun værktøjskassen frem, og læn dig trygt tilbage, for den er veludrustet. Hvis ikke det ene værktøj virker, så finder hun et andet. Og min egen værktøjskasse bliver efter hvert besøg mere og mere robust. Elsker det tempo og den energi hun formår at opretholde, selvom mine samtaler er på 2 timer. En klar og kærlig anbefaling herfra. Hverdagsterapi når det er allerbedst. "  Læs mere  Læs mindre

Kent, 48 år - "Jeg har i efteråret haftet forløb, på 5-6 samtaler med Helle. Formålet var, at få styr på mine følelser og reaktionsmønstre, efter en skilsmisse, samt nogle udfordringer i forhold til min nye kæreste. Helle er meget dygtig til at spore sig ind på, hvor det reelle problem er - der hvor det gør rigtigt ondt, men som føles så godt, når man har fået snakket - eller grædt ud. Hun har gennem forskellige øvelser givet mig flere værktøjer, til helt at give slip min ekskone, og komme videre. Jeg var til en fest i julen, hvor min ekskone også var med, og den positive oplevelse dét var, beviste terapiens værd overfor mig. Helle er ikke bange for at provokere med sine spørgsmål, men altid med en bagtanke om, at få dig til at komme videre i positiv retning. Det er tydeligt, at Helle har mange terapiværktøjer til rådighed, og jeg blev flere gang overrasket over, hvor præcist hun kunne stille lige dét spørgsmål, eller vende tilbage til lige én bestemt detalje i en samtale. Alt i alt har det været en meget positiv oplevelse, at opsøge en professionel, for at hjælpe mig med at komme videre i mit liv."  Læs mere  Læs mindre

Helle, 49 - "Jeg er meget glad og positiv over mine besøg hos Helle. Meget professionel. Har fået redskaber som jeg helt sikkert kan gøre brug af fremover. Mvh Helle L"  Læs mere  Læs mindre

Nee, 23 år - "Jeg er virkelig glad for at gå ved Helle. Hun har givet mig en masse værktøjer, jeg kan bruge, når jeg har det svært. Når jeg tager hjem efter en samtale, har jeg altid en følelse af, at jeg har mere ro i hovedet, og har en eller anden form for plan for, hvad der skal ske. Hun er super dygtig, og er god til at få en til at vende tingene til noget positivt, selvom det kan se ret så dystert ud"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.