Charlotte Gade - Coach, Mentor, Stresscoach

Charlotte Gade

Coach, Mentor, Stresscoach

Hellerup, Videosamtale

6 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Coaching samtale 850 kr. Aftal tid

Coachingforløb af 5 sessioner 3.600 kr. Aftal tid

Coachingsamtale - Rabat til ledige & studerende 500 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

Videosamtaler

ONLINE COACHINGSESSION (GoMentor videosession) 500 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Coach Charlotte Gade Gomentor hjælper dig gennem coaching med at blive fri for gamle mønstre, så du kan få det liv, som du drømmer om med glæde, ro og overskud. Charlotte Gade - Coach, Mentor, Stresscoach

Beskrivelse

Hej, mit navn er Charlotte Gade - din personlige coach.


Ønsker du at:

 • Skifte karriere, uddannelse eller gå selvstændigt?
 • Gå efter det du brænder for?
 • Få mod til at mærke dig selv og være tro mod dig selv?
 • Finde mere glæde, ro og balance i dit liv?
 • Leve et liv UDEN stress?
 • Ændre uhensigtsmæssige vaner?


Problemet er:

Når modet svigter, og du ikke går efter dine ønsker og drømme i livet -- så nøjes du. Du affinder dig med at sidde fast i gamle vaner, mønstre og overbevisninger, som ikke længere gavner dig. For hver gang, du ikke handler på dine ønsker i livet, fyldes du af endnu mere utilfredshed. Det kan hurtigt blive en ond spiral, som sætter sine spor i mange områder af dit liv. I sidste ende kan det resultere i sygdom, stress og dårlige relationer.


Du har altid et valg!

Du kan vælge at stoppe den onde spiral, så du kan opnå præcis, hvad du vil. Jeg hjælper dig med at belyse dine gamle overbevisninger og mønstre, som ikke længere gavner dig. Så du bliver sat fri og i stand til at skabe det liv du elsker at stå op til hver morgen.


Om mig:

I de sidste 20 år har jeg arbejdet med udvikling af mennesker igennem mine jobs som selvstændig coach, konsulent og leder.


Jeg er blandt andet certificeret Life & Business Coach fra Sofia Manning og certificeret stressmentor fra Psykologhuset Wattar Gruppen.


Min største drøm er at hjælpe dig med at få de værktøjer, der skal til, så du kan leve det liv, som du ønsker for dig selv.


Praktik:

Coachingen kan foregår hos mig i Hellerup, over telefon eller online. Det er op til dig, hvad der passer dig bedst.


Hvis du er tvivl om vi er det rette match, så er du velkommen til at bestille en forsamtale.


Er du klar til at Booke din tid? Så klik på knappen "kontakt mig" eller forespørg på en ledig tid med det samme.


Jeg vil glæde mig til at høre fra dig.


De bedste hilsner

Charlotte Gade

Klientudtalelser

Frederikke Frogner - "Charlotte er en virkelig dygtig coach, som stiller de helt rigtige spørgsmål, så man hurtigt når frem til det, der forhindrer en og selv finder løsninger på dette. Hendes empatiske og imødekommende væsen gør, at man åbner sig helt op og går derfra med fornyet energi og tro på det hele. Og så er hun samtidig en fantastisk støtte. Jeg kan derfor på det varmeste anbefale hende."  Læs mere  Læs mindre

Sarah Petersen - "Charlotte er kniv skarp! Hvis du går ind til Charlotte, så kommer du ikke ud igen på samme måde. Hun har en fantastisk evne til at rydde op i ens tanker og handlemønstre og få en til at se det hele oppefra, derude hvor tingene bliver tydelige og man siger “ ja, selvfølgelig!” Forbered dig på at gå derfra med gejst og gode redskaber."  Læs mere  Læs mindre

Vibeke Larsen - "Charlotte er utrolig tillidsvækkende, og stiller alle de rigtige spørgsmål, der knækker koden hver gang. Jeg har fået mange gode værktøjer både under sessionerne, og fået øvelser med hjem, som hjalp mig med at bryde mine gamle mønstre, så jeg idag har nemmere ved at træffe de rigtige beslutninger for mit liv og få handlet på dem. Jeg kan varmt anbefale et coachingforløb hos Charlotte. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv. "  Læs mere  Læs mindre

Birgitte Laursen - "Så vild en oplevelse! Jeg er gået fra en hverdag med frygt, mistrivsel, manglende tro på mig selv, til at turde få sat ord på mine drømme og ønsker for mit liv, til at jeg nu har fået selvtillid og mod til at handle på dem. Det har været et helt fantastisk coachingforløb. Tusind tak for din støtte og vilde værktøjer."  Læs mere  Læs mindre

Karina Hansen - "Forløbet jeg har haft hos Charlotte, har været en stor øjenåbner for mig i forhold til, hvor meget jeg har gået på kompromis med mig selv. Hun har virkelig givet mig alle de værktøjer, jeg skulle bruge, så jeg nu tør lytte og stå ved mig selv. Det har givet mig så meget frihed og glæde i mit liv."  Læs mere  Læs mindre

Sofie Vestergaard  - "Man føler sig meget tryg i hændende på Charlotte og hun evner at se bag dit forsvar og holde fast, så man når helt ind til kernen!"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere