Charlotte Gade - Coach, Stresscoach, Mentor

Charlotte Gade

Coach, Stresscoach, Mentor

Hellerup , Videosamtale

6 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Coaching samtale 850 kr. Aftal tid

Coachingforløb af 5 sessioner (SPAR KR.650,-) 3.600 kr. Aftal tid

Svarer til Kr. 720,- pr.session

Stressforløb (SPAR KR.650,-) 3.600 kr. Aftal tid

Svarer til Kr. 720,- pr.session

STRESSTJEK (SPAR KR.350,-) 500 kr. Aftal tid

Med et STRESSTJEK får du kortlagt, hvordan stress påvirker dig psykisk og fysisk. Og du får en skræddersyet plan med hjem for, hvordan du skal sætte ind for at blive stressfri.

Coachingsamtale - Rabat til ledige & studerende 500 kr. Aftal tid

Videosamtaler

ONLINE COACHINGSESSION (GoMentor videosession) 500 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Coach Charlotte Gade Gomentor hjælper dig gennem coaching med at blive fri for gamle mønstre, så du kan få det liv, som du drømmer om med glæde, ro og overskud. Charlotte Gade - Coach, Stresscoach, Mentor

Beskrivelse

Hej, mit navn er Charlotte Gade - din personlige coach.


Ønsker du at:

 • Skifte karriere, uddannelse eller gå selvstændigt?
 • Gå efter det du brænder for?
 • Få mod til at mærke dig selv og være tro mod dig selv?
 • Finde mere glæde, ro og balance i dit liv?
 • Leve et liv UDEN udbrændthed og stress?


Problemet er:

Når modet svigter, og du ikke går efter dine ønsker og drømme i livet -- så nøjes du. Du affinder dig med at sidde fast i gamle vaner, mønstre og overbevisninger, som ikke længere gavner dig. For hver gang, du ikke handler på dine ønsker i livet, fyldes du af endnu mere utilfredshed. Det kan hurtigt blive en ond spiral, som sætter sine spor i mange områder af dit liv. I sidste ende kan det resultere i sygdom, stress og dårlige relationer.


Du har altid et valg!

Du kan vælge at stoppe den onde spiral, så du kan opnå præcis, hvad du vil. Jeg hjælper dig med at belyse dine gamle overbevisninger og mønstre, som ikke længere gavner dig. Så du bliver sat fri og i stand til at skabe det liv du elsker at stå op til hver morgen.


Stresscoaching

Som stresscoach hjælper jeg dig med at forebygge og overkomme stress og udbrændthed.

Jeg tilbyder et STRESSTJEK en session på 60 min, hvor du får et overblik over, hvordan stressen påvirker dig psykisk og fysisk. Samt en skræddersyet plan for, hvor netop du skal sætte ind, så du kan få et liv UDEN stress og udbrændthed.

Jeg tilbyder også stressforløb, hvor jeg hjælper dig med helt konkrete værktøjer og øvelser, som du kan implementere i din hverdag, så du kan gå fra et liv med stress til et liv med glæde, ro og balance.


Om mig:

I de sidste 20 år har jeg arbejdet med udvikling af mennesker igennem mine jobs som selvstændig coach, konsulent og leder.


Jeg er blandt andet certificeret Life & Business Coach fra Sofia Manning og certificeret stressmentor fra Psykologhuset Wattar Gruppen.


Min største drøm er at hjælpe dig med at få de værktøjer, der skal til, så du kan leve det liv, som du elsker at stå op til hver dag.


Praktik:

Coachingen kan foregår hos mig i Hellerup, over telefon eller online. Det er op til dig, hvad der passer dig bedst.


Hvis du er tvivl om vi er det rette match, så er du velkommen til at bestille en forsamtale.


Er du klar til at Booke din tid? Så klik på knappen "kontakt mig" eller forespørg på en ledig tid med det samme.


Jeg vil glæde mig til at høre fra dig.


De bedste hilsner

Charlotte Gade

Klientudtalelser

Frederikke Frogner - "Charlotte er en virkelig dygtig coach, som stiller de helt rigtige spørgsmål, så man hurtigt når frem til det, der forhindrer en og selv finder løsninger på dette. Hendes empatiske og imødekommende væsen gør, at man åbner sig helt op og går derfra med fornyet energi og tro på det hele. Og så er hun samtidig en fantastisk støtte. Jeg kan derfor på det varmeste anbefale hende."  Læs mere  Læs mindre

Sarah Petersen - "Charlotte er kniv skarp! Hvis du går ind til Charlotte, så kommer du ikke ud igen på samme måde. Hun har en fantastisk evne til at rydde op i ens tanker og handlemønstre og få en til at se det hele oppefra, derude hvor tingene bliver tydelige og man siger “ ja, selvfølgelig!” Forbered dig på at gå derfra med gejst og gode redskaber."  Læs mere  Læs mindre

Vibeke Larsen - "Charlotte er utrolig tillidsvækkende, og stiller alle de rigtige spørgsmål, der knækker koden hver gang. Jeg har fået mange gode værktøjer både under sessionerne, og fået øvelser med hjem, som hjalp mig med at bryde mine gamle mønstre, så jeg idag har nemmere ved at træffe de rigtige beslutninger for mit liv og få handlet på dem. Jeg kan varmt anbefale et coachingforløb hos Charlotte. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv. "  Læs mere  Læs mindre

Birgitte Laursen - "Så vild en oplevelse! Jeg er gået fra en hverdag med frygt, mistrivsel, manglende tro på mig selv, til at turde få sat ord på mine drømme og ønsker for mit liv, til at jeg nu har fået selvtillid og mod til at handle på dem. Det har været et helt fantastisk coachingforløb. Tusind tak for din støtte og vilde værktøjer."  Læs mere  Læs mindre

Karina Hansen - "Forløbet jeg har haft hos Charlotte, har været en stor øjenåbner for mig i forhold til, hvor meget jeg har gået på kompromis med mig selv. Hun har virkelig givet mig alle de værktøjer, jeg skulle bruge, så jeg nu tør lytte og stå ved mig selv. Det har givet mig så meget frihed og glæde i mit liv."  Læs mere  Læs mindre

Sofie Vestergaard  - "Man føler sig meget tryg i hændende på Charlotte og hun evner at se bag dit forsvar og holde fast, så man når helt ind til kernen!"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.