Tenna Nöelle Johansson - Psykoterapeut, Psykoanalytiker

Tenna Nöelle Johansson

Psykoterapeut, Psykoanalytiker

København , Videosamtale , GoMentor 24/7

5 klientudtalelser

Personligt fremmøde

terapi til arbejdsløse og unge under uddannelse 800 kr. Aftal tid

Terapi til børn ( frem til 18 år ) 800 kr. Aftal tid

Unge terapi, under 18 år. 800 kr. Aftal tid

Familie terapi 1.500 kr. Aftal tid

Hvis i som familie oplever problemer der gentager sig, og som kan være svære at gennemskue hvad der udløser dem, kan det være en fordel at få en udefra til at spørge ind og som kan upartisk komme med forslag til et mønster ændring.

Jeg har udover at være terapeut, arbejdet i 15 år i daginstutioner  og har været med til at give familie rådgivning til familier med små og store problemer.

samtaleterapi, voksne 950 kr. Aftal tid

Jeg bruger samtaleterapi i mine sessioner og det vil foregå på min klinik på Frederiksberggade 10 ved Nytorv i indre KBH. Ved ønsket video møde over eksempelvis skype eller face time, så kan det muligvis lade sig gøre.

For at opnå succesfulde resultater med din eller dit barns terapi, så skal vi først diagnosticere klientens lidelse eller symptom. Og til at finde frem til dennes skjulte årsag benytter vi Psykoanalyse.

Udover det benytter jeg mig af Sisifos metoden der er opdelt i tre faser; "Åben op", "ryd op" og til sidst "opvågning". Den sidste fase, nemlig opvågningen, vil være præget af at klienten skal lære at ballancere sit liv med klientens ny lærte værktøjer og integrere disse i klintens reaktioner og handlemønstre.

Børn i terapi under 18 år, koster 800 kr i timen, dvs ikke fuld pris.

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 299 kr. /uge Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

terapi online voksne (GoMentor videosession) 1.000 kr. Aftal tid

coaching (GoMentor videosession) 850 kr. Aftal tid

samtaleterapi (GoMentor videosession) 1.000 kr. Aftal tid

I en video samtale vil jeg som terapeut forsøge at gøre det så virkelighedstro som muligt. Dvs så det mest muligt minder om en normal session hvor man sidder ansigt til ansigt, og så du som klient får så meget ud af det som muligt. Dvs jeg hører dig, spør ind og derefter skærer så hurtigt jeg kan ind til benet for at du føler at du får noget med dig som du kan bruge.

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Struggling with your thoughts is not indicative of weakness. Some of the strongest people are the ones silently winning battles each and every day. Tenna Nöelle Johansson - Psykoterapeut, Psykoanalytiker

Beskrivelse

Hvis du er i tvivl om om jeg kan gøre noget for dig, så skriv en besked til mig og foreklar kort, dvs med så få ord som muligt, hvad det drejer sig om, så vil jeg svare så hurtigt jeg kan og lad dig vide om jeg kan gøre en forskel for dig.

Kort forklaring af problemstilling: Gratis. 


Forsamtale: Gratis. Her finder du ud af om du er tryg, i samtalen og finder lyst til at åbne op samt om jeg kan gørenoget for dig i en hel session.


Ego                                         Versus/overfor                             Selv-værd

Frygter hvad folk vil sige    ----------------                     Filterer hvad folk siger.

Sammenligner sig med andre    ---------       Sammenligner sig med sig selv.

Ønsker at bevise sit værd          --------------------    Ønsker at være sig selv.

Ved alt                        ----------------------------------            Kan lære af alle. 

prøver at være evigt stærk    -------  Det er nødvendigt at kunne være sårbar.

Ønsker at folk respekterer én    ------------      Respekterer sig selv og andre.Vær nysgerrig på din følelse istedet for at gemme den væk;


Jeg vil gerne støtte, og udfordre din tankegang, men min fornemmeste opgave er at give dig vinkler og værktøjer som du selv vil kunne bruge fremover.


Kræv det bedste for dig selv og lad være med at nøjes. 

Jeg ser frem til at tale med dig.

Klientudtalelser

Nina, 34 år. - "Tenna er god til at skære ind til benet og undersøge hvad det i virkeligheden handler om, på en varm og empatisk måde. Hun stikker dybere, hvis det er det man har brug for, og tager den med ro, hvis man har brug for tid. Med andre ord er hun god til at mærke, hvor man befinder sig og hvad man har brug for, med respekt og omsorg. Jeg giver mine bedste anbefalinger."  Læs mere  Læs mindre

Emilie 35 år. - "Man føler sig altid godt tilpas i en samtale med Tenna. Med sit nærvær og empati, får hun mig altid til at føle mig tryg og forestået. Hun formår altid at få skruet og justeret, de helt rigtige steder, så jeg efter en samtale føler mig lettere og stærkere, Mine varmeste anbefalinger."  Læs mere  Læs mindre

Thea, 26 år  - ""Tenna er en god menneske kender. Hun tuner hurtigt ind på hvordan jeg har det og er god til at sige ting der får mig til at tænke""  Læs mere  Læs mindre

Anonym  - "“Tenna er altid imødekommende og nærværende. Hun er et dejligt roligt gemyt, som med det samme virker afstressende på både børn og voksne”. Oprigtig interesse i hvad der sker i børnenes liv og virkelig kompetent i sit arbejde”."  Læs mere  Læs mindre

Julie S. - "Efter at have talt med Tenna fik jeg følelsen af at få styrken tilbage. Jeg var blevet usikker på mig selv og havde svært ved at rumme mine børn. Tenna hjalp mig med at finde en rød tråd i hvad jeg ville og gav mig styrken til at arbejde med at sætte grænser for mine børn, hvilket har gjort at jeg har fået et bedre forhold til mine børn ."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.