Sofus Markus

Psykoterapeut MPF, Mindfulness instruktør, Parterapeut

Odense

2 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuelt Psykoterapi 750 kr. Aftal tid

Parterapi 800 kr. Aftal tid

TRE - Tension & Trauma Release Exercises 750 kr. Aftal tid

Videosamtaler

Individuelt Psykoterapi (GoMentor videosession) 750 kr. Aftal tid

Parterapi (GoMentor videosession) 800 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Mit navn er Sofus Markus, jeg er psykoterapeut, og har på egen krop oplevet hvordan terapi kan være en støtte på de bump man møder når man går gennem livet. Sofus Markus - Psykoterapeut MPF, Mindfulness instruktør, Parterapeut

Beskrivelse

Velkommen

Mit navn er Sofus Markus og jeg arbejder med at bryde negative mønstre, som spænder ben for at du kan leve det liv du gerne vil.


Forløb

Når du starter i et forløb hos mig, vil du komme til at arbejde med dig selv og begynde at tage dig af de udfordringer der fylder i din hverdag.

Jeg følger løbende op på om du oplever den forandring i livet som du ønsker, da det er vigtigt for mig at jeg kan stå inde for det terapeutiske arbejde jeg laver.


Øjenhøjde
Det er vigtigt for mig at vi er i øjenhøjde, du bliver respekteret og bliver hørt, da det er helt fundamentalt for at vi skaber en retning i terapien, hvor du får den hjælp du gerne vil have.

Jeg arbejder med hjertet, men er ikke bange for at være konfronterende når det er nødvendigt.


Der kan være mange grunde til at starte i terapi

Alle mennesker har problemer, det er et uundgåeligt grundvilkår. Nogle gange kan de indre såvel som ydre konflikter være så overvældende, at man ikke selv kan håndtere dem. På sådan et tidspunkt kan det være berigende at finde en terapeut, der kan hjælpe en med at komme videre.

Psykoterapi kan bruges til meget.  Her er nogle eksempler på, hvad terapi kan hjælpe med.

Selvindsigt
Depression
Angst regulering
Sorg bearbejdning
Overfølsomhed
Overreagerende
Tankemylder
Mindreværd
Bryde dårlige vaner
Støtte til refleksion
Stress håndtering
Hjælp til håndtering af selvdestruktiv adfærd
Psykosomatiske symptomer
Selvdestruktive tanker
Relationsproblemer
Dissociering
Integration af psykedeliske og transpersonlige oplevelser 


Hvis du står med en særlig problematik og er i tvivl om jeg kan hjælpe dig, er du velkommen til at skrive eller ringe til mig.

En bred værktøjskasse

Jeg arbejder med min klient i fokus, og netop derfor vil min tilgang variere fra klient til klient.

Nogle gange vil der være fokus på de kropslige oplevelser, gennem mindfulness, eller andet her og nu orienteret terapi, mens vi andre gange går ned af en mere kognitiv vej, hvor vi snakker om dine tanker, hvordan du forholder dig og håndtere udfordrende situationer i din hverdag.

Bred erfaring

På trods af min unge alder, har jeg meget erfaring med inden for den terapeutiske verden, jeg har de sidste 14 år arbejdet intensivt med mig selv gennem terapi og anden introspektiv praksis, hvilket har ført til at jeg er uddannet psykoterapeut, mindfulness instruktør og TRE provider.

Jeg er overbevist om at personlig erfaring blandet sammen med et teoretisk fundament, er nøglen til at være en god behandler. Så terapien både bliver med menneskelig, relationel, men med en klar retning. Når du starter et terapiforløb op hos mig, vil du opleve at jeg ikke er bange for at involvere mig, og gøre hvad der skal til for at se dig som et helt menneske, der som alle andre bare har et ønske om at være glad i livet.


Den vigtigste prioritet i min praktisk er at se dig og støtte dig, ligegyldigt hvad du kommer med.

Klientudtalelser

Martin - "sofus er en dejlig person der har hjulpet vores forhold. tak"  Læs mere  Læs mindre

Pernille - "Sofus har været god og lyttende og rar at snakke med. Jeg har været så taknemmelig for forløbet i gennem 1 år nu og fortsætter i terapi hos ham. Jeg føler mig respekteret og tryg, og anbefaler ham til alle."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.