Sofus Markus - Psykoterapeut MPF, Mindfulness instruktør, Parterapeut

Sofus Markus

Psykoterapeut MPF, Mindfulness instruktør, Parterapeut

2 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Mit navn er Sofus Markus, jeg er psykoterapeut, og har på egen krop oplevet hvordan terapi kan være en støtte på de bump man møder når man går gennem livet. Sofus Markus - Psykoterapeut MPF, Mindfulness instruktør, Parterapeut

Beskrivelse

Velkommen

Mit navn er Sofus Markus og jeg arbejder med at bryde negative mønstre, som spænder ben for at du kan leve det liv du gerne vil.


Forløb

Når du starter i et forløb hos mig, vil du komme til at arbejde med dig selv og begynde at tage dig af de udfordringer der fylder i din hverdag.

Jeg følger løbende op på om du oplever den forandring i livet som du ønsker, da det er vigtigt for mig at jeg kan stå inde for det terapeutiske arbejde jeg laver.


Øjenhøjde
Det er vigtigt for mig at vi er i øjenhøjde, du bliver respekteret og bliver hørt, da det er helt fundamentalt for at vi skaber en retning i terapien, hvor du får den hjælp du gerne vil have.

Jeg arbejder med hjertet, men er ikke bange for at være konfronterende når det er nødvendigt.


Der kan være mange grunde til at starte i terapi

Alle mennesker har problemer, det er et uundgåeligt grundvilkår. Nogle gange kan de indre såvel som ydre konflikter være så overvældende, at man ikke selv kan håndtere dem. På sådan et tidspunkt kan det være berigende at finde en terapeut, der kan hjælpe en med at komme videre.

Psykoterapi kan bruges til meget.  Her er nogle eksempler på, hvad terapi kan hjælpe med.

Selvindsigt
Depression
Angst regulering
Sorg bearbejdning
Overfølsomhed
Overreagerende
Tankemylder
Mindreværd
Bryde dårlige vaner
Støtte til refleksion
Stress håndtering
Hjælp til håndtering af selvdestruktiv adfærd
Psykosomatiske symptomer
Selvdestruktive tanker
Relationsproblemer
Dissociering
Integration af psykedeliske og transpersonlige oplevelser 


Hvis du står med en særlig problematik og er i tvivl om jeg kan hjælpe dig, er du velkommen til at skrive eller ringe til mig.

En bred værktøjskasse

Jeg arbejder med min klient i fokus, og netop derfor vil min tilgang variere fra klient til klient.

Nogle gange vil der være fokus på de kropslige oplevelser, gennem mindfulness, eller andet her og nu orienteret terapi, mens vi andre gange går ned af en mere kognitiv vej, hvor vi snakker om dine tanker, hvordan du forholder dig og håndtere udfordrende situationer i din hverdag.

Bred erfaring

På trods af min unge alder, har jeg meget erfaring med inden for den terapeutiske verden, jeg har de sidste 14 år arbejdet intensivt med mig selv gennem terapi og anden introspektiv praksis, hvilket har ført til at jeg er uddannet psykoterapeut, mindfulness instruktør og TRE provider.

Jeg er overbevist om at personlig erfaring blandet sammen med et teoretisk fundament, er nøglen til at være en god behandler. Så terapien både bliver med menneskelig, relationel, men med en klar retning. Når du starter et terapiforløb op hos mig, vil du opleve at jeg ikke er bange for at involvere mig, og gøre hvad der skal til for at se dig som et helt menneske, der som alle andre bare har et ønske om at være glad i livet.


Den vigtigste prioritet i min praktisk er at se dig og støtte dig, ligegyldigt hvad du kommer med.

Klientudtalelser

Martin - "sofus er en dejlig person der har hjulpet vores forhold. tak"  Læs mere  Læs mindre

Pernille - "Sofus har været god og lyttende og rar at snakke med. Jeg har været så taknemmelig for forløbet i gennem 1 år nu og fortsætter i terapi hos ham. Jeg føler mig respekteret og tryg, og anbefaler ham til alle."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.