Jørn Hulgard - Coach, Mentaltræner, Mentor, Stressterapeut

Jørn Hulgard

Coach, Mentaltræner, Mentor, Stressterapeut

København

4 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Life og Work Balance Coaching. 3.750 kr. Aftal tid

Life og Work Balance Coachinger alt afhængig, hvor du befinder dig i livet. Er du under uddannelse, skal du have styr på karrieren, skal der stiftes familie og bygges rede, hvad med den 3. alder. Idag er det blevet sådan at vi alle vil nå det hele; der skal rejses, man skal leve sundt og have en aktiv og social fritid og helst også fremstå udadtil som om der er styr på sagerne og at man trods det hårde arbejdsprogram er i total balance.


Har du børn skal du selvfølgelig også være en god mor eller far. Er du gift vil du gerne være den perfekte og givende partner med overskud til rummelighed, overraskelser og give opmærksomhed.  Eller en god single for den sags skyld og ikke mindst have et super aktivt sexliv. Hvis du føler at du skal levere 100% på alle nævnte områder og fronter! Ja så kan det kun gå galt, det kan ingen leve op til, uanset hvad de skriver i bladene, det er simpelthen umuligt. Hvad skal du vælge fra eller hvordan vil du prioritere? Måske kan du slet ikke mærke dig selv eller hvad du har lyst til, eller hvad lyst overhovedet er for dig?


Det er her Life og Work Balance coaching kommer ind i billedet som en metode til at finde den rette og mest optimale balance i den mest kaotiske fase i dit liv. Flere og flere kommer til mig, som oplever store problemer med at finde balance mellem arbejdsliv og privatliv.


Typiske tegn på Work Life ubalancer:

Følelse af meningsløshed

Den ene dag tager den anden og føles som en forfærdelig trummerum

Du griner aldrig mere, morer dig ikke, isolerer dig måske

Mister lysten til sex og intimitet

Drikker mere alkohol, mere kaffe, andre stimuli

Fysiske stresssymptomer som fx Hjertebanken, åndenød, opspænding i kroppen, hovedpine m.m.

Tiden går bare og du kan ikke huske den ene dag fra den anden

Du overvældes af et udefinerbart forventningspres og går i stå og lader stå til

Du føler at du overlever i stedet for at leve

Og mange flere….


Hvad kan  Life og Work Balance Coaching gøre for dig?

Det afhænger selvfølgelig helt af det enkelte menneskes situation og udfordringer, men overordnet beskrevet griber jeg det således an:

For det første skal vi sammen skabe et overblik over hvorfor du er kommet i ubalance, hvornår startede det, hvor godt sidder du fast i ubalancen, hvad forårsager den helt konkret og hvilke tanker, overbevisninger, antagelser, omstændigheder m.v. er med til at skabe ubalancerne. Det tager 2-3 gange at få skabt dette overblik.


Når vi har et overblik over ovennævnte, kan vi gå i gang med redefinere hvordan du ”vil” leve dit liv i stedet for at ”overleve” det – det er den vigtigste fase og også den sværeste for de fleste og derfor også her der skal holdes fast i forløbet. I denne fase arbejder vi med at paradigme skifte – bøtten skal vendes på hovedet og posen rystes, vigtige indrømmelser over for dig selv skal italesættes og mærkes og vi begynder at arbejde med konkrete handlinger, tiltag og ændringer du skal foretage dig i dit daglige liv.

Efterhånden som forløbet skrider frem, vil du begynde at mærke at du med den konkrete og metodiske tilgang til at genetablere balancen på egen hånd faktisk selv kan skabe forandringerne og dermed din velfærd og generelle livsglæde.

Coaching 750 kr. Aftal tid

Coaching kan skabe forandring i dit liv. Den kan give dig klarhed og skabe nye perspektiver. Med coaching kan du overvinde mentale grænser og opnå ting, du ikke troede mulige. Kort sagt: Hvis du er indstillet på forandring, er coaching et rigtig stærkt redskab.

Mentaltræning 2.250 kr. Aftal tid

Mentaltræning er evnen til at forestille sig, forberede og planlægge sine fremtidige handlinger det være sig på arbejdet eller private målsætninger. Evnen til at koncentrere sig i længere tid og samtidig lukke alt andet ude af sindet og evnen til at finde den rette motivation og spændingsniveau frem i forhold til den opgave der skal løses. Evnene til at  fokusere på det positive og det der lykkes frem for det negative, fejlene og manglerne. Med mentaltræning kan du opnå mere og en højere grad af tilfredshed og glæde. Du kan få en øget bevidsthed omkring det du har gang i. Du kan mindske din stress og få mere nærvær i hverdagen. Mentaltræning er i modsætning til Mindfulness baseret på kraftfulde suggestioner, hvor du aktivierer din underbevidsthed til at hjælpe dig med det, du gerne vil opnå. Vores underbevidsthed har helt umådelige ressourcer, som vi normalt slet ikke aktiveret i hverdagen til meget andet end kroppens automatiske processer. Du vil få en lydfil som er skræddersyet til dig og du vil hurtigt opleve, at du begynder at opleve positive forandringer. Ved at mentaltræne et kvarter 3-4 gange om ugen i ca. 2-3 måneder vil du opleve en betydelig forandring. Blandt de positve forandringer vil kroppen bla. øge myelin-produktion i hjernen, der modvirker en hel række sygdomme.

MENTOR 750 kr. Aftal tid

Som Mentor giver jeg dig et professionelt og iderigt med og modspil med stærke kompetencer indenfor ledelse, salg og forretningsudvikling.  Jeg har over 30 års erhvervserfaring indenfor ledelse, salg og forretningsudvikling. 

Min mission er, at hjælpe dig med at holde FOKUS og skabe FORANDRING, så du når dine ønsker og mål samt sætter dagordenen for dit liv. Alle ønsker succes i livet, det gælder på job og i dit privatliv. Vi går rundt med mange overbevisninger/antagelser, som forhindre os i at få success. Jeg tager enhver opgave dybt seriøst. Jeg tror på, at vi selv skaber vores liv, nogen gange skal vi bare ha' en hjælpende hånd, der kan løfte os derhen, hvor vi ønsker at være.

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

53 73 21 50

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Coaching og Mindcoach - Refleksion er et grundbehov Jørn Hulgard - Coach, Mentaltræner, Mentor, Stressterapeut

Beskrivelse

Mennesket har altid undret sig, reflekteret, filosoferet og fordybet sig i livets uudgrundelige og eksistentielle spørgsmål. Jeg mener at refleksion er et grundbehov, som skal dækkes, fuldstændig som behovet for at spise og sove. Desværre glemmer vi mennesker det ofte i vores fortravlede hverdag og når vi glemmer at prioritere reflektionen og fordybelsen i os selv, bliver vi eksempelvis ulykkelige, fraværende, uinspirerede, utilfredse og stressede.

 

"Ethvert menneske har et naturligt behov for at få sig en livsholdning, en forestilling om livets mål og mening" Søren Kierkegaard

 

Alle har brug for en livsholdning, noget som får os til at stå op om morgenen, som giver perspektiv på tilværelsen og kraft til at leve. Uden det taber vi fodfæste og bliver tomme indeni.

 

"At lære at leve inderligt" Søren Kierkegaard

 

At inderligt betragte virkeligheden, både den ydre og den indre, og hvert øjeblik forsøg at forstå, hvordan alt hænger sammen.Glem alle "skal", alt det, som andre påstår er sandt, og tænk i stedet over, hvad du selv føler og synes. Hvem er du bag alle disse forestillinger? Hvad vil du bruge dig selv til? Hvad vil du bruge dit liv til?

 

Jeg hedder Jørn Hulgard og er uddannet ICI og EMP Coach og Mental træner, leder, iværksætter og hjælper mennesker med at leve deres ønske tilværelse ud i livet. Det har jeg stort set altid gjort i de godt 30 år som leder og sparringspartner, også før jeg blev certificeret coach. Uanset hvad jeg har arbejdet med, har jeg altid taget eller fået tildelt rollen som sparringspartner og motivator for menneskene omkring mig, det er det jeg er bedst til.

 

 

Klientudtalelser

TDC Flensborg - Anne K. Husted, HR - "Dejligt at høre om alle de mange og helt fantastisk tiltag du fik sat igang hos os. Medarbejderne i Callcentret er meget tilfredse og mange bruger din lydfil flittigt. "  Læs mere  Læs mindre

PTU - Ulykkeshospitalet, Rødovre - "Jørn var suveræn. Vi lå / sad helt stille og nød at tage Jørns stemme til os og her ikke at forglemme musikken som var god at få sideløbende i øret. "  Læs mere  Læs mindre

PTU - Ulykkeshospitalet, Rødovre - "Instruktøren / underviseren Jørn var meget nærværende, man kunne mærke at han var nærværende overfor hver enkelt af os - os med vores forskellige behov. Dejligt at mærke at man var godt nok en af mange, men han ville gerne hjælpe hver især om der var behov. Flot klaret. "  Læs mere  Læs mindre

Kasper Vilfort - "Jeg har igennem mange arbejdet med mental træning omkring min fodbold med stor succes. En hel del år brugte jeg en lydfil jeg havet lånt igennem biblioteket som jeg lyttet til inden jeg sku spille kamp. Men efter 5 år med den samme fil begyndte jeg og savne noget nyt inspiration. Og en lydfil der var lavede specielt til mig og ikke en standart som var tilpasset "alle". Så jeg kontaktede Jørn og efter nogle samtaler hvor vi fik snakket om hvad jeg søgte og havet brug for modtog jeg en lydfil der var skræddersyet til mig. Det løftede min mental træning til et helt nyt niveau og gav mig den nye inspiration jeg havet søgt. Mental træning er en vigtig del for mig som opladning til en fodbold kamp. Og hjælper mig med at yde det ekstra og føle mig mentalt forberet for at holde mit fokus igennem alle 90min. Jeg kan varmt anbefale mental træning til alle andre om det er til sport eller hverdagen. Kasper Vilfort, målmand Hvidovre Fodbolklub - nu Brønshøj Boldklub"  Læs mere  Læs mindre

Videos & blogindlæg fra denne mentor

Vis alle

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere