Jørn Hulgard - Coach, Mentaltræner, Mentor, Stressterapeut

Jørn Hulgard

Coach, Mentaltræner, Mentor, Stressterapeut

4 klientudtalelser

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Coaching og Mindcoach - Refleksion er et grundbehov Jørn Hulgard - Coach, Mentaltræner, Mentor, Stressterapeut

Beskrivelse

Denne mentor har ikke længere en aktiv profil 

Kontakt GoMentor support, hvis du brug for hjælp med at finde en anden
Mennesket har altid undret sig, reflekteret, filosoferet og fordybet sig i livets uudgrundelige og eksistentielle spørgsmål. Jeg mener at refleksion er et grundbehov, som skal dækkes, fuldstændig som behovet for at spise og sove. Desværre glemmer vi mennesker det ofte i vores fortravlede hverdag og når vi glemmer at prioritere reflektionen og fordybelsen i os selv, bliver vi eksempelvis ulykkelige, fraværende, uinspirerede, utilfredse og stressede.

 

"Ethvert menneske har et naturligt behov for at få sig en livsholdning, en forestilling om livets mål og mening" Søren Kierkegaard

 

Alle har brug for en livsholdning, noget som får os til at stå op om morgenen, som giver perspektiv på tilværelsen og kraft til at leve. Uden det taber vi fodfæste og bliver tomme indeni.

 

"At lære at leve inderligt" Søren Kierkegaard

 

At inderligt betragte virkeligheden, både den ydre og den indre, og hvert øjeblik forsøg at forstå, hvordan alt hænger sammen.Glem alle "skal", alt det, som andre påstår er sandt, og tænk i stedet over, hvad du selv føler og synes. Hvem er du bag alle disse forestillinger? Hvad vil du bruge dig selv til? Hvad vil du bruge dit liv til?

 

Jeg hedder Jørn Hulgard og er uddannet ICI og EMP Coach og Mental træner, leder, iværksætter og hjælper mennesker med at leve deres ønske tilværelse ud i livet. Det har jeg stort set altid gjort i de godt 30 år som leder og sparringspartner, også før jeg blev certificeret coach. Uanset hvad jeg har arbejdet med, har jeg altid taget eller fået tildelt rollen som sparringspartner og motivator for menneskene omkring mig, det er det jeg er bedst til.

 

 

Klientudtalelser

TDC Flensborg - Anne K. Husted, HR - "Dejligt at høre om alle de mange og helt fantastisk tiltag du fik sat igang hos os. Medarbejderne i Callcentret er meget tilfredse og mange bruger din lydfil flittigt. "  Læs mere  Læs mindre

PTU - Ulykkeshospitalet, Rødovre - "Jørn var suveræn. Vi lå / sad helt stille og nød at tage Jørns stemme til os og her ikke at forglemme musikken som var god at få sideløbende i øret. "  Læs mere  Læs mindre

PTU - Ulykkeshospitalet, Rødovre - "Instruktøren / underviseren Jørn var meget nærværende, man kunne mærke at han var nærværende overfor hver enkelt af os - os med vores forskellige behov. Dejligt at mærke at man var godt nok en af mange, men han ville gerne hjælpe hver især om der var behov. Flot klaret. "  Læs mere  Læs mindre

Kasper Vilfort - "Jeg har igennem mange arbejdet med mental træning omkring min fodbold med stor succes. En hel del år brugte jeg en lydfil jeg havet lånt igennem biblioteket som jeg lyttet til inden jeg sku spille kamp. Men efter 5 år med den samme fil begyndte jeg og savne noget nyt inspiration. Og en lydfil der var lavede specielt til mig og ikke en standart som var tilpasset "alle". Så jeg kontaktede Jørn og efter nogle samtaler hvor vi fik snakket om hvad jeg søgte og havet brug for modtog jeg en lydfil der var skræddersyet til mig. Det løftede min mental træning til et helt nyt niveau og gav mig den nye inspiration jeg havet søgt. Mental træning er en vigtig del for mig som opladning til en fodbold kamp. Og hjælper mig med at yde det ekstra og føle mig mentalt forberet for at holde mit fokus igennem alle 90min. Jeg kan varmt anbefale mental træning til alle andre om det er til sport eller hverdagen. Kasper Vilfort, målmand Hvidovre Fodbolklub - nu Brønshøj Boldklub"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere