Christina Bertelsen - Coach, Psykoterapeut

Christina Bertelsen

Coach, Psykoterapeut

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Velkommen til min profilside, Jeg er coach og psykoterapeut og uddannet ergoterapeut, med mere end 18 års erfaring inden for psykiatrien. Christina Bertelsen - Coach, Psykoterapeut

Beskrivelse

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV LÆNGRE PÅ GOMENTORVi kan alle opleve modgang i livet, føle os modløse og bange og vi kan komme til at sidde fast i tanker og følelser og have brug for hjælp til at forandre vores liv.


Kan du genkende nogle af nedestående udfordringer og problematikker i dit liv?


Oplever du:


  • At du har svært ved at finde mening og retning i dit liv, sidder du fast i gammel mønstre og overbevisninger, som du læges efter at bryde ud af?
  • At du bliver ved at fortælle dig selv, den samme gamle historie, om at du i virkeligheden ikke dur til noget, at du ikke god nok?
  • At du kan have svært ved at kommunikere med dine kollegaer - eller din kæreste , føler du dig ofte ikke forstået, har du svært ved at sætte grænser?  


Jeg kan hjælpe dig med:


  • At få klarlagt mål og værdier, og få fokus på hvordan du hvordan du handler på dem.
  • At få de forhindringer frem i lyset som, der står i vejen for du kan udleve dine drømme. 
  • At få værktøjer til at blive bedre til at kommunikere med dine medmennesker, så du kan opleve større nærhed og få dybere relationer.
  • At lærer dig hvordan du bliver mere medfølende overfor dig selv, så du øger din selvværdfølelse.


Jeg ligger vægt på nærvær og respekt i samtalen og mener det er essentielt for den gode samtale. En af mine vigtigste opgaver er at hjælpe dig til at finde dine indre svar og blive bevidst om dit fulde potentiale. Om mig:

Jeg er certificeret Life coach hos Manning Inspire og certificeret psykoterapeut på ID Academy. Derudover er jeg udannet ergoterapeut, med 18 års erfaring inden for psykiatrien. Det har givet mig et stærkt fagligt overblik og et nuanceret menneskekundskab.


Det er vigtig for mig at coaching og terapi er professionel og høj kvalitet. Derfor udvikler jeg mig løbende både personligt og fagligt.  


Du er meget velkommen til at kontakte mig på telefon eller mail, jeg har faste åbningsningstider mandag og onsdag, dog muligt at få alternative tider ved telefonisk henvendelse.  


Du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.