Christina Bertelsen - Coach, Psykoterapeut

Christina Bertelsen

Coach, Psykoterapeut

Videosamtale

Videosamtaler

Individuel terapi (GoMentor videosession) 700 kr. Aftal tid

Coaching session (GoMentor videosession) 700 kr. Aftal tid

coaching (GoMentor videosession) 1.800 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Velkommen til min profilside, Jeg er coach og psykoterapeut og uddannet ergoterapeut, med mere end 18 års erfaring inden for psykiatrien. Christina Bertelsen - Coach, Psykoterapeut

Beskrivelse


Vi kan alle opleve modgang i livet, føle os modløse og bange og vi kan komme til at sidde fast i tanker og følelser og have brug for hjælp til at forandre vores liv.


Kan du genkende nogle af nedestående udfordringer og problematikker i dit liv?


Oplever du:


 • At du har svært ved at finde mening og retning i dit liv, sidder du fast i gammel mønstre og overbevisninger, som du læges efter at bryde ud af?
 • At du bliver ved at fortælle dig selv, den samme gamle historie, om at du i virkeligheden ikke dur til noget, at du ikke god nok?
 • At du kan have svært ved at kommunikere med dine kollegaer - eller din kæreste , føler du dig ofte ikke forstået, har du svært ved at sætte grænser?  


Jeg kan hjælpe dig med:


 • At få klarlagt mål og værdier, og få fokus på hvordan du hvordan du handler på dem.
 • At få de forhindringer frem i lyset som, der står i vejen for du kan udleve dine drømme. 
 • At få værktøjer til at blive bedre til at kommunikere med dine medmennesker, så du kan opleve større nærhed og få dybere relationer.
 • At lærer dig hvordan du bliver mere medfølende overfor dig selv, så du øger din selvværdfølelse.


Jeg ligger vægt på nærvær og respekt i samtalen og mener det er essentielt for den gode samtale. En af mine vigtigste opgaver er at hjælpe dig til at finde dine indre svar og blive bevidst om dit fulde potentiale. Om mig:

Jeg er certificeret Life coach hos Manning Inspire og certificeret psykoterapeut på ID Academy. Derudover er jeg udannet ergoterapeut, med 18 års erfaring inden for psykiatrien. Det har givet mig et stærkt fagligt overblik og et nuanceret menneskekundskab.


Det er vigtig for mig at coaching og terapi er professionel og høj kvalitet. Derfor udvikler jeg mig løbende både personligt og fagligt.  


Du er meget velkommen til at kontakte mig på telefon eller mail, jeg har faste åbningsningstider mandag og onsdag, dog muligt at få alternative tider ved telefonisk henvendelse.  


Du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere