Christina Bertelsen - Coach, Psykoterapeut

Christina Bertelsen

Coach, Psykoterapeut

Åbyhøj, Videosamtale

Personligt fremmøde

Individuel terapi og coaching 750 kr. Aftal tid

Coaching eller Terapi Klippekort 5 sessioner 3.500 kr. Aftal tid

Klippekort til Terapi eller Coaching (10 klip) 7.500 kr. Aftal tid

Terapi eller coaching session 900 kr. Aftal tid

Klippekort til coaching eller terapi (5 klip) 4.000 kr. Aftal tid

Klippekort gælder er 1 år, fra den dag at kortet tages i brug. Kan ikke benyttes af andre og kan ikke refunderes.Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 53 85

Videosamtaler

Individuel terapi (GoMentor videosession) 700 kr. Aftal tid

Coaching session (GoMentor videosession) 700 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 53 85

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Velkommen til min profilside, Jeg er coach og psykoterapeut og uddannet ergoterapeut, med mere end 18 års erfaring inden for psykiatrien. Christina Bertelsen - Coach, Psykoterapeut

Beskrivelse


Vi kan alle opleve modgang i livet, føle os modløse og bange og vi kan komme til at sidde fast i tanker og følelser og have brug for hjælp til at forandre vores liv.


Kan du genkende nogle af nedestående udfordringer og problematikker i dit liv?


Oplever du:


 • At du har svært ved at finde mening og retning i dit liv, sidder du fast i gammel mønstre og overbevisninger, som du læges efter at bryde ud af?
 • At du bliver ved at fortælle dig selv, den samme gamle historie, om at du i virkeligheden ikke dur til noget, at du ikke god nok?
 • At du kan have svært ved at kommunikere med dine kollegaer - eller din kæreste , føler du dig ofte ikke forstået, har du svært ved at sætte grænser?  


Jeg kan hjælpe dig med:


 • At få klarlagt mål og værdier, og få fokus på hvordan du hvordan du handler på dem.
 • At få de forhindringer frem i lyset som, der står i vejen for du kan udleve dine drømme. 
 • At få værktøjer til at blive bedre til at kommunikere med dine medmennesker, så du kan opleve større nærhed og få dybere relationer.
 • At lærer dig hvordan du bliver mere medfølende overfor dig selv, så du øger din selvværdfølelse.


Jeg ligger vægt på nærvær og respekt i samtalen og mener det er essentielt for den gode samtale. En af mine vigtigste opgaver er at hjælpe dig til at finde dine indre svar og blive bevidst om dit fulde potentiale. Om mig:

Jeg er certificeret Life coach hos Manning Inspire og certificeret psykoterapeut på ID Academy. Derudover er jeg udannet ergoterapeut, med 18 års erfaring inden for psykiatrien. Det har givet mig et stærkt fagligt overblik og et nuanceret menneskekundskab.


Det er vigtig for mig at coaching og terapi er professionel og høj kvalitet. Derfor udvikler jeg mig løbende både personligt og fagligt.  


Du er meget velkommen til at kontakte mig på telefon eller mail, jeg har faste åbningsningstider mandag og onsdag, dog muligt at få alternative tider ved telefonisk henvendelse.  


Du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere