Rasmus Ranmar - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Coach, Business coach, Teamcoach

Rasmus Ranmar

Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Coach, Business coach, Teamcoach

Espergærde, Videosamtale , GoMentor 24/7

3 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuel terapi 800 kr. Aftal tid

Gestaltterapi er en oplevelsesorienteret psykoterapi, hvor du beskæftiger dig med det, der betyder noget for dig i dit liv – her og nu.

I terapien arbejder du med de ting, du oplever og får feedback fra mig som terapeut. I gestaltterapi lægges der vægt på kontakt – på din kontakt til dig selv og din krop og på kontakten mellem dig og terapeuten. Det er en vigtig pointe i terapien, at du ikke skal laves om, men at du lærer at acceptere det menneske, du allerede er. I gestaltterapi lægges der vægt på et ligeværdigt forhold mellem terapeut og klient.

Individuel terapi - rabat til arbejdsløse og studerende 400 kr. Aftal tid

Gestaltterapi er en oplevelsesorienteret psykoterapi, hvor du beskæftiger dig med det, der betyder noget for dig i dit liv – her og nu. I terapien arbejder du med de ting, du oplever og får feedback fra mig som terapeut. I gestaltterapi lægges der vægt på kontakt – på din kontakt til dig selv og din krop og på kontakten mellem dig og terapeuten. Det er en vigtig pointe i terapien, at du ikke skal laves om, men at du lærer at acceptere det menneske, du allerede er. I gestaltterapi lægges der vægt på et ligeværdigt forhold mellem terapeut og klient.

Jeg tilbyder en rabat på 50 pct. til studerende og arbejdsløse. Der er begrænsede pladser til denne pris. Ring og hør om der er ledige pladser

Individuel terapi - 3 sessioner á en time 1.600 kr. Aftal tid

Gestaltterapi er en oplevelsesorienteret psykoterapi, hvor du beskæftiger dig med det, der betyder noget for dig i dit liv – her og nu. I terapien arbejder du med de ting, du oplever og får feedback fra mig som terapeut. I gestaltterapi lægges der vægt på kontakt – på din kontakt til dig selv og din krop og på kontakten mellem dig og terapeuten. Det er en vigtig pointe i terapien, at du ikke skal laves om, men at du lærer at acceptere det menneske, du allerede er. I gestaltterapi lægges der vægt på et ligeværdigt forhold mellem terapeut og klient.

Gruppeterapi - fokus på relationer 2.400 kr. Aftal tid

Denne terapigruppe har fokus på at få ryddet op i relationer, herunder håndtering af vrede og andre svære følelser. Gruppeterapi er yderst effektivt til at arbejde med svære følelser. Alting forstærkes i en gruppe. 

Din udviklingsproces, får ekstra energi, når arbejdet også foregår i en gruppe. Gruppeterapi skaber en mulighed for at mærke mere, opleve mere og integrere virkeligheden med en større grad af nærvær, fordi du får direkte feedback fra mennesker omkring dig. Herudover er der mulighed for at udvikle relationer i gruppen som du kan trække på uden for sessionerne.

Tilmelding og oprettelse af gruppen

Du booker en indledende forsamtale, hvor vi snakker om dit behov og om hvad du kan forvente i en gruppe. Gruppe oprettes når der er min. 4 deltagere. Der vil maksimalt være 8 personer i gruppen.

Prisen er 600 kr. per gruppesession af 3 timer. I alt 2.400 kr.

Gruppen mødes hver måned.

Erhvervscoaching 1.500 kr. Aftal tid

Et forløb hos en erhvervscoach er en af de mest værdifulde investeringer du kan gøre for din personlige udvikling.

Jeg hjælper dig til at lave positive forandringer mod dine og virksomhedens mål. Gennem samtaler, med mig som erhvervscoach, tydeliggør du dine målsætninger og får sat spotlys på de begrænsninger, du sætter op for dig selv eller møder i dine omgivelser.

Pris er eksklusiv moms

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

Videosamtaler

Individuel terapi (GoMentor videosession) 800 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Events

Webinar: Sådan bliver du bedre til at håndtere vrede
28-4-2021 17:00
0 kr. Læs mere
Eksamineret Gestaltterapeut fra Nordisk Gestalt Institut. Mange års erfaring som leder i flere større virksomheder. Rasmus Ranmar - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Coach, Business coach, Teamcoach

Beskrivelse

Er du plaget af uro, ramt af stress eller har du problemer med en relation? Har du svært ved at håndtere svære følelser som vrede eller sorg, eller er du i en livskrise, du ikke kan komme ud af? 


De fleste af os rammer tidspunkter i livet, med følelsesmæssige kvaler og smerte. Når vi bliver i denne situation i længere tid, har det alvorlige konsekvenser for os selv og vores omgivelser. 


Du får i psykoterapi mulighed for på en respektfuld måde at bearbejde dine følelser og tanker. På den måde vil du hele den smerte, som du har i dig. Du får et indblik i det, der står i din magt og indse det, der står uden for din magt. Når du har klarhed over, hvad der sker i dig og dine omgivelser, så har du mulighed for at ændre dine situation.


Individuelle terapisamtaler

Terapien foregår som en almindelig samtale, hvor jeg som terapeut hjælper dig til at holde fokus og skabe klarhed over din nuværende situation. Du får værktøjer til at hjælpe din situation og et trygt rum at øve dem i.


Gruppe terapi (5-8 deltagere)

Gruppeterapi skaber en mulighed for at mærke mere, opleve mere og integrere virkeligheden med en større grad af nærvær. Det gør den fordi vi mennesker udvikler os igennem kontakt med vores medmennesker. I en gruppe får og giver du feedback fra de andre deltagere med mig som psykoterapeut


Online terapi

Samtaleterapi fungerer også online. Jeg har efterhånden en del erfaring med at holde onlineterapi. Online samtale terapi foregår i princippet som individuel terapi og giver dig mulighed for at få hjælp derfra, hvor du befinder dig.


Coaching og virksomhedsrådgivning

Et forløb hos en erhvervscoach er en af de mest værdifulde investeringer du kan gøre for din personlige udvikling og karriere. Jeg hjælper dig til at lave positive forandringer mod dine og virksomhedens mål.


Fokus på hjælp til:

 • at finde ro og balance i livet
 • at få ryddet op i relationer, herunder håndtering af vrede.
 • at finde fred med din opvækst og barndomstraumer: Dårligt selvværd, følelse af at være forkert.
 • at leve stressfrit. Tilbage på job efter stress. Lær at genkende og imødegå stress symptomer
 • at håndtere angst
 • at lære at rumme dine egne og andres svære følelser


Lidt om mig

Jeg er psykoterapeut, medlem af Dansk psykoterapeutforening (MPF). Eksamineret Gestaltterapeut fra Nordisk Gestalt Institut og er uddannet NLP coach.


Efter en 22 år lang karriere i erhvervslivet, som leder, har jeg valgt fokusere mere på de menneskelige værdier og relationer, hvorfor jeg skiftede karriere og startede min egen terapipraksis.


Jeg har valgt Gestaltterapi som psykoterapeutisk metode, fordi gestaltterapiens grundsyn passer godt sammen med mit eget: At vi er uløseligt forbundne med omverden, at frihed er et menneskeligt grundvilkår og at personlig udvikling er et resultat af at undersøge grænsefladen mellem os selv og omverdenen.


Min faglige tilgang er nysgerrig, rolig og respektfuld, forstået sådan at jeg både søger at forstå, respektere og udfordre det jeg møder. Jeg ved på ingen måde hvad der er rigtigt for andre. Jeg har en faglig grundforståelse som jeg bruger til at navigere efter og erfaringer fra mit eget liv.


Jeg følger Psykoterapeutforeningens og Dansk Psykologforenings etiske regelsæt, hvilket betyder, at jeg som psykoterapeut er underlagt tavshedspligt og løbende går i egen terapi og supervision.


Du er velkommen til at ringe til mig og få en kort snak og høre mere om terapien og hvordan jeg kan hjælpe dig.

Klientudtalelser

Lars, mand 28 år - "Jeg gik i terapi fordi jeg var bange for at min vrede ville gå ud over min lille dreng. I terapien har jeg lært at skelne mellem min og andres vrede samt at acceptere min egen vrede. Det har betydet at jeg nu er langt hurtigere til at fange og forstå min vrede og bruge den mere konstruktivt."  Læs mere  Læs mindre

Camilla - "Diskret, stille, tilstede, støttende - jeg lærer meget af dig!"  Læs mere  Læs mindre

Helle - "Den måde du er tilstede på, har hjulet mig til at kigge på minangst. Du bringer tryghed i rummet. Og nærvær."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.