Rasmus Ranmar - Psykoterapeut MPF, Gestaltterapeut, Coach

Rasmus Ranmar

Psykoterapeut MPF, Gestaltterapeut, Coach

Videosamtale

5 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Har du svært ved at styre følelser? Plages du af angst, uro eller stress. Oplever du lavt selvværd? Få et sundere mentalt liv med professionel psykoterapi. Rasmus Ranmar - Psykoterapeut MPF, Gestaltterapeut, Coach

Beskrivelse

Har du svært ved at styre svære følelser ? Er du plaget af angst, uro eller stress. Har du problemer med en relation eller en følelse af lavt selvværd? Eller er du i en livskrise, du ikke kan komme ud af? 


De fleste af os rammer tidspunkter i livet, med følelsesmæssige kvaler og smerte. Når vi bliver i denne situation i længere tid, har det alvorlige konsekvenser for os selv og vores omgivelser. 


Bliv klogere på dig selv og få større livskvalitet ved hjælp af psykoterapi. 


Med en større indsigt i dig selv og en dybere forståelse af dine mønstre og strategier, får du et sundere mentalt liv. Du bliver ganske enkelt bedre til at leve dit liv.


Du bliver bedre til at reagere konstruktivt i situationer, der tidligere ville presse dig. Du vil træffe mere selvsikre og velovervejede beslutninger, til gavn for dig selv og dine nærmeste.


Jeg kan hjælpe dig til at:

  • finde ro og balance i livet
  • håndtere og styre vrede og sorg. Din egen og andres
  • få ryddet op dine forhold og relationer
  • finde fred med din opvækst og barndomstraumer:
  • forbedre dit selvværd og lære at se dig selv med kærlige øjne
  • leve stressfrit. Tilbage på job efter stress. Lær at genkende og imødegå stress symptomer at håndtere angst
  • lære at rumme dine egne og andres svære følelser


Individuelle terapisamtaler

Terapien foregår som en almindelig samtale, hvor jeg som terapeut hjælper dig til at holde fokus og skabe klarhed over din nuværende situation. Du får værktøjer til at hjælpe din situation og et trygt rum at øve dem i.


Du er meget velkommen til at ringe og høre mere om hvordan du kan få hjælp. Lægger du en besked, vender jeg tilbage samme dag. Jeg tilbyder terapisamtaler i Hellebæk, online eller efter aftale i København.


Gruppe terapi (5-8 deltagere)

Gruppeterapi skaber en mulighed for at mærke mere, opleve mere og integrere virkeligheden med en større grad af nærvær. Det gør den fordi vi mennesker udvikler os igennem kontakt med vores medmennesker. I en gruppe får og giver du feedback fra de andre deltagere med mig som psykoterapeut


Online terapi

Samtaleterapi fungerer også online. Jeg har efterhånden en del erfaring med at holde onlineterapi. Online samtale terapi foregår i princippet som individuel terapi og giver dig mulighed for at få hjælp derfra, hvor du befinder dig.


Coaching og virksomhedsrådgivning

Et forløb hos en erhvervscoach er en af de mest værdifulde investeringer du kan gøre for din personlige udvikling og karriere. Jeg hjælper dig til at lave positive forandringer mod dine og virksomhedens mål.


Lidt om mig

Jeg er 47 år, far til 2 - en dreng og en pige - og har været sammen med min kone side 1994. Ud over at være psykoterapeut, har jeg levet mit liv med de glæder, sorger og opgør, der følger med.


Efter 22 år som leder og konsulent, skiftede jeg i 2019 min egen terapipraksis og coachingvirksomhed. Jeg finder stor glæde i at arbejde mere direkte med mennesker og hjælpe til mere frihed og glæde i livet. Ud over at være psykoterapeut er jeg frivillig rådgiver i Psykiatrifonden. Jeg rådgiver her psykisk sårbare, pårørende og fagfolk om forskellige behandlingsmuligheder og tilgange til at få et sundere psykisk helbred.


Jeg har valgt Gestaltterapi som psykoterapeutisk metode, fordi gestaltterapiens grundsyn passer godt sammen med mit eget: At vi er uløseligt forbundne med omverden, at frihed er et menneskeligt grundvilkår og at personlig udvikling er et resultat af at undersøge grænsefladen mellem os selv og omverdenen.


Min faglige tilgang er nysgerrig, rolig og respektfuld, forstået sådan at jeg både søger at forstå, respektere og udfordre det jeg møder. Jeg ved på ingen måde hvad der er rigtigt for andre. Jeg har en faglig grundforståelse som jeg bruger til at navigere efter og erfaringer fra mit eget liv.


Jeg følger Psykoterapeutforeningens og Dansk Psykologforenings etiske regelsæt, hvilket betyder, at jeg som psykoterapeut er underlagt tavshedspligt og løbende går i egen terapi og supervision.


Du er velkommen til at ringe til mig og få en kort snak og høre mere om terapien og hvordan jeg kan hjælpe dig.

Klientudtalelser

Karsten, 43 år - "Siden jeg er startet i terapi, har jeg ændret mit liv fuldstændigt til det bedre. Kom ind med "ondt i tanden" og opdagede en "tandbyld". Helt fantastisk at være fri for års opbyggede byrder. Jeg kan varmt anbefale Rasmus. Super rummelig og plads til humor, så det ikke bliver så sort alt sammen."  Læs mere  Læs mindre

Kathrine, 18 år. - "Tak for denne gang Rasmus, jeg tænker at holde her, med de 3 gange. Det er blevet så meget nemmere nu hvor jeg ikke behøver at have perfektionisten med i skole! Hav det godt!"  Læs mere  Læs mindre

Bertram, 43 år. - "Jeg har brugt rigtig meget energi på at være vred på mine forældre. Det har suget energien ud af mig og været særlig slemt når vi skulle ses. I forbindelse med min mors død, blev det for meget og jeg besluttede mig at gå i terapi. Jeg har hos Rasmus fået hjælp til at sætte punktum på nogle gamle episoder i mit liv. Det har særligt hjulpet på mit forhold til min far, som jeg nu kan se og rumme hans særlige sider uden at blive så påvirket. Jeg kan varmt anbefale Rasmus. Han rummede mig i en svær tid og hjalp mig til finde jordforbindelsen igen."  Læs mere  Læs mindre

Lars, mand 28 år - "Jeg gik i terapi fordi jeg var bange for at min vrede ville gå ud over min lille dreng. I terapien har jeg lært at skelne mellem min og andres vrede samt at acceptere min egen vrede. Det har betydet at jeg nu er langt hurtigere til at fange og forstå min vrede og bruge den mere konstruktivt."  Læs mere  Læs mindre

Helle - "Den måde du er tilstede på, har hjulet mig til at kigge på minangst. Du bringer tryghed i rummet. Og nærvær."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.