4 x workshop med fokus på relationer

Skrevet d. 22-8-2022 12:22:25 af Rasmus Ranmar - Psykoterapeut MPF, Gestaltterapeut, Coach

Personlig udvikling med fokus på relationer

4 * 2,5 timers workshop for kun 550 timer igennem Kulturskolen. Første workshop den 27.9.2022.

Vi er hele tiden i relationer, både familie, arbejde, venner og når vi køber ind i Netto. Nogle relationer syntes nemme og problemfri, mens andre giver knubs.

  • Hvad sker der egentligt i relationer?
  • Hvad gør de ved dig?
  • Og hvordan navigerer du i dem?

Over workshoppens 4 aftener får du mulighed for at udforske disse spørgsmål og lærer om teorien bag.

Først workshop handler om tillid og kontakt i relationer.

Tillid er forudsætningen for effektiv læring og udvikling. Derfor vil først workshop handle om at du lærer gruppen at kende. Hvem er deltagerne? Hvad er forventningerne? Hvad er tillid og hvordan udvikler vi den? Herudover vil fokus være på hvordan vi mennesker er i kontakt med hindanden. Der vil være øvelser, som underbygger læringen og reflektion i gruppen over, hvad den enkelte har oplevet på øvelserne.

Anden workshop handler om opmærksomhed og opmærksomhedszoner

Hvad oplever du i kontakt med andre mennesker? Hvad læser du ind fra de andre og omgivelserne? Hvad sker der i dig når du er i kontakt med andre? Det er overraskende, hvor gode vi mennesker er til at fortolke indtryk fra andre og ubevidst sætte andre i en kasse. På denne workshop vil du lære om opmærksomhedszonerne. Du vil på øvelserne opleve, hvordan du bruger de forskellige zoner.

Tredje workshop handler om at finde styrker i dine modsætninger

Du lærer dig selv at kende og udvikler dig ved at forstå og acceptere dine modsætninger. Ofte bruger vi meget energi på at ville forandre os og flygte væk fra de sider af os, vi ikke syntes er ”pæne”. Denne workshop har fokus på modsætninger. Du får øvelser mulighed for at gå på opdagelse i dine egne forskellge sider.

Den fjerde og sidste workshop handler om kroppen som vejviser

Denne sidste workshop vil samle op på de foregående og have kroppen som tema. Mange af os er vant til at det er hovedet og tankerne, der bestemmer. Hvor meget foregår der egentligt i kroppen og hvad kan du hente af ressourcer der? Kroppen er den bedste vejviser til at fortælle om, hvad du vil og ikke vil og er en meget effektiv indgang til følelser. Som forrige workshops vil der være øvelser og reflektion. Herudover vil der være tid til at sige farvel til gruppen og reflektere over hvad du har lært .

Undervisere

Workshoppen ledes af 2 gestaltterapeuter, der begge er uddannede fra Nordisk Gestalt Institut.

Rasmus Ranmar, Gestaltterapeut MPF, Civil Økonom Rasmus arbejder som erhvervscoach og psykoterapeut. Har baggrund som leder i konsulentbranchen Herudover er han frivillig i psykiatrifonden

Hanne Jessen, Gestaltterapeut MPF, MBA Hanne arbejder som senior HR partner og har mange års erfaring inden for HR i det private erhvervsliv og egen terapeutprakis. Herudover er hun mangeårig frivillig leder af sorggrupper i Kræftens Bekæmpelse.

Booking

Booking sker igennem Kulturskolen cfl. Hvis du booker og betaler igennem Gomentor, sørger vi for bookingen via Kulturskolen. Vi oplyser dem dit navn og emailadresse, hvorefter du modtager bookingebekræftelse fra dem.

Kurset foregår på Espergærde Bibliotek

Læs mere om: Personlig udvikling

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.