Lærke Holm Dalsgaard - Coach, Mentor

Lærke Holm Dalsgaard

Coach, Mentor

2 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Studievejleder, hjælpelærer, korrekturlæser. Lærke Holm Dalsgaard - Coach, Mentor

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - Kontakt GoMentor support, hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.


Jeg hjælper dig, der ...
 • Sidder midt i eksamenstiden og savner hjælp til forberedelse
 • Gerne vil bruge en del af ferien på at løfte dit niveau
 • Skal til at tage næste skridt, men er usikker på valg af uddannelsesretning, optagelseskrav og muligheder
 • Savner mere hjælp til din uddannelse, end dine lærere og vejledere kan give dig
 • Gerne vil styrke dine mundtlige præsentationer
 • Ønsker at blive bedre til at skrive store opgaver og stile eller forbedre dine læseteknikker
 • Sidder fast og ikke ved, hvordan du skal få taget hul på opgaven
 • Har mistet lysten til at studere eller er bange for at komme i gang
 • Har mange gode idéer og tanker, men har svært ved at skabe overblik, struktur, træffe valg og skabe fremdrift


Jeg hjælper dig ved at ... 

 • Skabe overblik over dine uddannelsesmuligheder og krav til optagelse
 • Udarbejde strukturerende forløb med milepæle og fast opfølgning
 • Give dig værktøjer til at kategorisere og strukturere dine tanker og idéer
 • Vise eksempler og komme med forslag til opbygning af en god opgave
 • Træne dig i teknikker til at komme videre, når du er gået i stå
 • Bearbejde din eksamensangst gennem samtale og øvelser
 • Fokusere på dine styrker og give dig overblik og energi til at genfinde motivationen


Mit mål er ... 

At ingen går fra en samtale eller gennemfører et forløb med mig, uden at de føler sig hjulpet. Det kan godt være, at du sidder med en stor opgave, og at det kræver hårdt arbejde at komme igennem den. Men når vi har haft et møde, skal du kunne gå herfra med ro i maven. Alle er forskellige, så vores samtale, aftaler og planer er altid tilpasset dig og din situation. Men uanset hvordan vi griber det an, vil du altid være klar over, hvor du står, hvad næste skridt er, og hvad du selv kan gøre for bedst at komme fremad.


Priser

Fuldtidsstuderende og ledige: 400 kr. pr. time

Øvrige: 600 kr. pr. time


Mødested

Jeg har kontor i Nørresundby, tæt på Aalborg.

Der er mulighed for parkering tæt på adressen.

Der er gode busforbindelser (200 meter til nærmeste stoppested)

Alternativt kan vi mødes i Aalborg på universitetet, biblioteket, i eget hjem eller et andet sted efter dit valg.


Aftaler

Du er velkommen til at kontakte mig til en kort, uforpligtende snak for at vurdere, om et møde eller et forløb er noget for dig.

Hvis du har et ønske om en bestemt tid, vil jeg gøre mit bedste for at imødekomme det.

Du får en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid.


Betaling og afbud
 • Første aftale betales her på GoMentor, derefter betales med MobilePay eller via en bankoverførsel
 • Hvis du ønsker at flytte din tid, så kontakt mig
 • Ved sygdom samme dag aflyses hurtigst muligt. Bestilles der en ny tid, overføres betalingen til næste møde
 • Afbud skal ske senest 24 timer før
 • Ved for sent afbud eller udeblivelse betales fuld pris


Uddannelse og erfaring

Jeg har erfaring med at hjælpe studerende og elever fra en bred vifte af ungdoms- og efteruddannelser, herunder erhvervsskoleområdet, universitetet og pædagogikumuddannelsen. I min hjælp trækker jeg bredt på min erfaring inden for studievejledning, korrekturlæsning, coaching og projektledelse.

Senest har jeg uddannet mig i ledelse gennem mit arbejde i Forsvaret. Tidligere har jeg arbejdet som studievejleder på universitetet. Udover en uddannelse i Dansk og Anvendt filosofi fra Aalborg Universitet, er jeg uddannet i rådgivning, vejledning og coaching fra blandt andet UCN.


Du er altid velkommen til at skrive, ringe eller sende mig en sms.

Jeg ved godt, at det kan være grænseoverskridende at tage kontakt, men jeg svarer gerne på spørgsmål eller sammensætter et forslag, der passer med dine idéer og behov.


Jeg ser frem til at kunne hjælpe :)

/ LærkeKlientudtalelser

Nikolaj Kolt - "Inden jeg begyndte at snakke med Lærke, var jeg ikke mig selv, og jeg havde gravet mig ned i et sort hul. Jeg stod til at få rigtige dårlige karakter i min svendeprøve og var på vippet til at dumpe. Jeg fik en anbefaling af en bekendt, som selv havde haft de samme problemer som mig, og tog kontakt til hende. Vi fik aftalt en tid, selvom jeg var ude i rigtig rigtig dårlig tid (1 uge inden svendeprøven). Men det forhindrede ingenting, og jeg fik en aftale med hende få dage efter, jeg havde kontaktet hende. Samtalen med Lærke var afslappende, spændende, og meget inspirerende. Der blev snakket om alle de problemer, jeg har oplevet i forhold til, at jeg ikke kunne komme ud med de ting, jeg gerne vil sige til prøverne, samtidig med at jeg havde enorm nervøsitet, nærmest angst for at skulle op til svendeprøven. I samtalen med Lærke gav hun mig en masse værktøjer, som var passet ind til mit behov. De værktøjer gjorde, at jeg var meget mere selvsikker, og jeg faktisk følte mig klar til prøven. Under prøven kiggede jeg nogle af notaerne igennem, som hun havde lavet til mig. Og ved at jeg havde dem, fik jeg fremstillet en god præsentation til svendeprøven og jeg klarede mig suverænt godt. – det sagde min faglærer, som nærmest havde åben mund, efter jeg afsluttede, fordi han slet ikke kunne genkende mig. Og alt dette var kun fordi jeg havde fået hjælp af Lærke og jeg har været så taknemmelig lige siden. Hele forløbet med Lærke var rigtig godt. Hun var til stede hele tiden, og hun var hele tiden klar til en samtale over telefonen, hvis der var brug for det. Jeg kan varmt anbefale Lærke, til folk som har samme problemer som jeg har haft. Nikolaj"  Læs mere  Læs mindre

Carsten Knudsen - "Jeg er ved at forberede mig på at starte på Diplom i Erhvervspædagogik og bruger Lærke som coach, og det er den bedste beslutning, jeg har taget. Hun er den dygtigste og mest kompetente person, jeg har arbejdet med. Hun laver en god plan for, hvad der skal ske, og hvad du skal nå, og hun følger op på den, så man ikke bare lader det ligge. Hun holder aftaler til fingerspidserne, og dét, hun laver for dig, er uundværligt. Hun er meget hurtig til at finde dit niveau og laver planen ud fra det, og jeg kan mærke, at de øvelser, hun har sat mig til, allerede har hjulpet mig rigtig meget. Jeg har også brugt Lærke som coach på skolen, hvor jeg arbejder. Der var det helt andre elever, jeg fik tilbage, når de havde været nede ved hende. De var positive og med gåpåmod igen, og troede på sig selv og brugte de værktøjer, hun havde givet dem, i en grad som var meget bemærkelsesværdigt. Alle på afdelingen var meget glade for Lærke og havde meget stor respekt for, hvad hun kunne gøre for den enkelte. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.