Kristian Havn - NLP Practitioner, Coach, Psykoterapeutstuderende

Kristian Havn

NLP Practitioner, Coach, Psykoterapeutstuderende

GoMentor 24/7

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Jeg brænder for at hjælpe unge med at skabe et meningsfuldt liv. Jeg sætter en stor ære i, at kunne være med til, at påvirke unge i en ny positiv retning. Kristian Havn - NLP Practitioner, Coach, Psykoterapeutstuderende

Beskrivelse

Hvem er jeg?

Mit navn er Kristan og jeg er 25 år. Jeg har gennem de seneste otte år været besat af personligudvikling. Rejsen startede da jeg som teenager blev overfaldet sammen med min bedste kammerat, hvilket udløste en masse angst, stress og depression. I dag vil jeg ikke bytte den oplevelse væk for noget som helst, da det ændrede hele mit verdensbillede uvurderlig meget, og lærte mig en hel del om mig selv og andre mennesker.


Min vision

Jeg brænder for at hjælpe unge med at skabe et meningsfuldt liv. Jeg sætter en stor ære i, at kunne være med til, at påvirke unge i en ny positiv retning. Jeg ved hvor udfordrende livet kan være til tider, men også hvor lidt der skal til nogle gange for, at skabe mærkbare ændringer. Jeg ved hvor vigtig en god sparringspartner kan være, og jeg bestræber mig med alt hvad jeg har på, at være lige netop det.


Speciale

Jeg arbejder som udgangspunkt med unge mellem 16-25 år.

Emner kan være:

- Stress

- Angst

- Personligudvikling

- Relationer

- Dilemmaer

- Tvivl/usikkerhed

- Uro

- Motivation

- General ubehag

- Målsætninger


Min tilgang til terapi

Min måde at arbejde med klienter på afhænger meget fra person til person, og hvad der er behovet og målsætningen for den enkelte. Jeg tror på at relationen mellem klient og terapeut er det vigtigste i forandringsarbejde. - Det vigtigste for mig er derfor, at klienten føler sig tryg, anderkendt, forstået og løbende får en følelse af, at komme tættere på sine mål.


Uddannelse/Erfaring

Jeg er uddannet NLP Practitioner, NLP Master Coach, og pt på 4. året af min NLP Psykoterapeut uddannelse. Derudover har jeg været på en række kurser og workshops indenfor personligudvikling, healing, essensarbejde, indrebarn, indre kritikker m.m.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.