Morten Danielsen - Coach, Mentaltræner, Mentor, Psykoterapeut, Supervisor

Morten Danielsen

Coach, Mentaltræner, Mentor, Psykoterapeut, Supervisor

Aalborg

Personligt fremmøde

Individuelt Psykoterapi 750 kr. Aftal tid

Individuelt Psykoterapi er for dig, der har "ondt i livet". Det kan være stress, dårlig selvværd, svigt, depression, angst, OCD, PTSD, mobning, kriser, afhængighed, afmagt, eller andet der påvirker dit liv og din livskvalitet negativt

Gennem et fortroligt og 100% dig-fokuseret samtaleforløb får du større kendskab til dig selv og dine muligheder, og du får udviklet ny kunnen og adfærd. Alt sammen rettet mod, at du kommer igennem en personlig udvikling og gennem dine udfordringer på en styrket og udviklende måde.

Typisk skal der flere samtaler til og du har mulighed for at få akut støtte gennem forløbet.

Individuel Cooaching 750 kr. Aftal tid

Individuel Coaching er for dig, der f.eks. er utilfreds med tingenes tilstand, gerne vil noget andet/mere og har brug for at udvikle dig og din kunnen og gøren.

Gennem samtaleforløb udforsker vi sammen dine mål og ambitioner, situationerne og dine muligheder og vi finder veje der skaber muligheder. I forløbet veksles mellem udforskning, handling og reflektioner. Du får et dybere kendskab til dig selv, du oplever nyt og nye sider af dig selv og dine muligheder - og åbner op for dine handlemuligheder.

Emnerne for Individuel Coaching kan være mangeartede - men det primære er dig og din udvikling i dit liv - arbejdsmæssigt som privat.   

Parterapi 900 kr. Aftal tid

Parterapi er for jer, der ønsker udvikling i jeres parforhold.

Enten fordi I har kriser eller ønsker at udvikle jer sammen.

Er I forældre og har et barn, som har problemer, kræver det ofte, at I som forældre støtter, hjælper og/eller forholder jer sammen til dette og til hinanden. Og ofte har man brug for afklaring, indsigt i og støtte til at gøre det, man som forælder kan for barnets skyld.

Parterapi giver jer ny indsigt, skaber muligheder og støtter jeres udvikling.

Karriererådgivning 750 kr. Aftal tid

Karriererådgivning er for dig der er midlertidig arbejdsløs, påtænker at skifte job, udvikle din karriere eller generelt er i tvivl om hvad du skal. 

Karriererådgivning er samtale omkring dig og dine behov. 

Med mere end 10 år som rekrutteringsmand, masser af kendskab til jobmarkedet og dets mekanismer, jobsøgning, cv, kompetenceudvikling mm. og med stor erfaring i feltet, får du en anderledes personlig og direkte (og naturligvis fortrolig) sparring og rådgivning.

Vi laver ikke dit cv og det er ikke ressourceforløb a la jobcenteret.

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Coaching og Psykoterapi. Individuelt og parterapi. Stress, depression, angst, selvværd, PTSD, OCD, kriser, afhængighed, overgreb, vold, samvær, udvikling Morten Danielsen - Coach, Mentaltræner, Mentor, Psykoterapeut, Supervisor

Beskrivelse

Har du brug for hjælp, så......

Jeg hjælper dig sikkert og trygt med din udvikling for øje og alle forløb er 100% rettet til din udvikling.

Nogle af de problemer og vanskeligheder, jeg har hjulpet andre med at komme godt igennem og videre fra, er blandt andet; Stress og depression, selvværdsproblemer, eftervirkning fra mobning, psykiske overgreb (herunder frigørelse fra narcisistiske personer), psykiske overgreb, frygt og angst i dets mange former, tankemylder, afhængighed og misbrugsproblemer, fobier og flyskræk, samlivsproblemer, jalousi og skilsmisse, følelsesmæssige problemer, vrede og tristhed, manglende motivation, livskriser og sorg, skyldproblemer, skam, og andre psykiske problemstillinger. Hvis du har brug for at få en indledende samtale omkring din situation og om et forløb hos mig, så ring helt uforpligtende.

Mit navn er Morten Danielsen. Jeg er MPF (medlem af Dansk Psykoterapeutforening) og arbejder for at hjælpe.

Til at hjælpe dig, får du 16 års erfaring og min baggrund som certificeret i Systemisk Supervision og Coaching, certificeret NLP Psykoterapeut og med en del kurser og workshops indenfor NLP, DBM (Developmental Behavioural Modelleling) samt Ericksonian Hypno Therapy.

Jeg arbejder systemisk/kognitivt og du vil opleve et fortroligt og tillidsfuldt rum, hvor vi i fællesskab udforsker, afdækker, afklarer og udvikler.  Med dig i fokus.

Du er velkommen til at ringe og høre nærmere på tlf.: 50 99 70 10

Mvh. Morten


Biografi

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere