Morten Danielsen - Psykoterapeut MPF, Psykoterapeut, Coach, Mentaltræner

Morten Danielsen

Psykoterapeut MPF, Psykoterapeut, Coach, Mentaltræner

Aalborg , Videosamtale , GoMentor 24/7

3 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuelt Psykoterapi 750 kr. Aftal tid

Individuelt Psykoterapi er for dig, der har "ondt i livet". Det kan være stress, dårlig selvværd, svigt, depression, angst, OCD, PTSD, mobning, kriser, afhængighed, afmagt, eller andet der påvirker dit liv og din livskvalitet negativt

Gennem et fortroligt og 100% dig-fokuseret samtaleforløb får du større kendskab til dig selv og dine muligheder, og du får udviklet ny kunnen og adfærd. Alt sammen rettet mod, at du kommer igennem en personlig udvikling og gennem dine udfordringer på en styrket og udviklende måde.

Typisk skal der flere samtaler til og du har mulighed for at få akut støtte gennem forløbet.

Individuel Cooaching 750 kr. Aftal tid

Individuel Coaching er for dig, der f.eks. er utilfreds med tingenes tilstand, gerne vil noget andet/mere og har brug for at udvikle dig og din kunnen og gøren.

Gennem samtaleforløb udforsker vi sammen dine mål og ambitioner, situationerne og dine muligheder og vi finder veje der skaber muligheder. I forløbet veksles mellem udforskning, handling og reflektioner. Du får et dybere kendskab til dig selv, du oplever nyt og nye sider af dig selv og dine muligheder - og åbner op for dine handlemuligheder.

Emnerne for Individuel Coaching kan være mangeartede - men det primære er dig og din udvikling i dit liv - arbejdsmæssigt som privat.   

Parterapi 900 kr. Aftal tid

Parterapi er for jer, der ønsker udvikling i jeres parforhold.

Enten fordi I har kriser eller ønsker at udvikle jer sammen.

Er I forældre og har et barn, som har problemer, kræver det ofte, at I som forældre støtter, hjælper og/eller forholder jer sammen til dette og til hinanden. Og ofte har man brug for afklaring, indsigt i og støtte til at gøre det, man som forælder kan for barnets skyld.

Parterapi giver jer ny indsigt, skaber muligheder og støtter jeres udvikling.

Karriererådgivning 750 kr. Aftal tid

Karriererådgivning er for dig der er midlertidig arbejdsløs, påtænker at skifte job, udvikle din karriere eller generelt er i tvivl om hvad du skal. 

Karriererådgivning er samtale omkring dig og dine behov. 

Med mere end 10 år som rekrutteringsmand, masser af kendskab til jobmarkedet og dets mekanismer, jobsøgning, cv, kompetenceudvikling mm. og med stor erfaring i feltet, får du en anderledes personlig og direkte (og naturligvis fortrolig) sparring og rådgivning.

Vi laver ikke dit cv og det er ikke ressourceforløb a la jobcenteret.

Hypnose 900 kr. Aftal tid

Hypnose kan noget i tillæg til samtaleterapien. Og kan anvendes som et effektivt tillæg til samtaleterapien. Jeg anvender Ericksonian hypnose, som er en "tilladende" form, hvor det er dig og din subjektive oplevelse/verden der har al fokus. Du er velkommen til at ringe og høre mere om hvad det kan gøre for dig.

De fleste opfatter hypnose som et quick fix, men der skal typisk flere sessioner til for at der er blivende forandring.

Individuel - studerende 550 kr. Aftal tid

Er du studerende og har brug for psykoterapeutisk hjælp - til at komme over angst, stress, andet?

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 596 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 796 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 1.396 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.196 kr. /md. Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Momentalis (GoMentor videosession) 750 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

+20 års erfaring i at hjælpe mennesker til at få det bedre - stress, angst, depression, fobi, tvangstanker, mening i livet, følelser, frygt, smerte, og... Morten Danielsen - Psykoterapeut MPF, Psykoterapeut, Coach, Mentaltræner

Beskrivelse

Mit navn er Morten Danielsen. Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening og har over 20 års erfaring i at hjælpe med at få det bedre i livet.

OBS: pr d.1.10. er jeg på ny adresse i Aalborg. Østre Kanalgade 20. 9000 Aalborg.

Frygt og Angst i dets mange afskygninger, stress og depression, selvværdsproblemer, eftervirkning fra mobning, psykiske overgreb, tankemylder, afhængighed og misbrugsproblemer, samlivsproblemer, jalousi, følelsesmæssige problemer, vrede og tristhed, manglende motivation, livskriser og sorg, skyld- og skamproblemer, smerter og andre psykiske problemstillinger.

Samtaleterapi og du kan også vælge hypnose/-terapi.

Du kan altid kontakte mig helt uforpligtigende. 

Mvh. Morten

Klientudtalelser

Inger - "Morten har hjulpet mig i ca ¾ år. Efter min egen blodprop og senest min datters kræftforløb og død, så har jeg haft brug for hjælpen. Jeg har haft de frygteligste flashbacks i forhold til vores datters pinefulde kræftforløb og mine syn af hende på det sidste, dårlig samvittighed fordi jeg syntes, at jeg kunne have gjort mere for hende og fordi savnet er meget stort. Morten har formået, at min dårlige samvittighed er der, hvor den er realistisk og han har motiveret mig til at flytte fokus og det har betydet, at jeg har bevaret livsmodet og lært mig at være i sorgen, gjort mig i stand til at indse, at jeg har været en god mor og at jeg har gjort det, jeg kunne, for at hjælpe hende til det sidste. Morten er en meget dygtig og meget social terapeut og jeg har meget glæde af vores samtaler og hypnose når vi synes det er mit behov. Kort sagt; jeg kan varmt anbefale Morten som krise terapeut, som han har været for mig. "  Læs mere  Læs mindre

Kim - "Morten har en sjælden evne til at komme til kernen af et problem på ret kort tid og har med kombination af empati og evne til at stille de helt rigtige spørgsmål, har hjulpet mig til en højere grad af forståelse og accept af mine egne kompetencer og handlemuligheder. Så Morten får mine varmeste anbefalinger."  Læs mere  Læs mindre

Bo - "Morten er et menneske med med stor empati og evne til at indleve sig i de problemstillinger man som selvstændig oplever. Jeg har igennem mange år haft glæde af sparring med Morten, helt tilbage fra mine første spæde skridt som selvstændig i 2004. Du vil altid blive mødt med er åbent sind, og en evne til at se igennem de nogle gange komplekse opgaver du møder på din vej. Der er altid et svar, og det er altid med udgangspunkt i din egen hverdag og egne evner svaret findes. Mangler du en coach, der fylder dig med energi og løsningsorienterede processer, skal du tage en snak med Morten."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.