Lone Lyngbye - Coach, Mentor

Lone Lyngbye

Coach, Mentor

Videosamtale

Personligt fremmøde

Coaching session 750 kr. Aftal tid

Coaching session 1.000 kr. Aftal tid

Coaching forløb - 5 coaching sessioner 3.000 kr. Aftal tid

Coaching forløb - 5 coaching sessioner 4.000 kr. Aftal tid

Coaching session - eksamensangst 500 kr. Aftal tid

Tilbud i eksamenstiden for dig som gerne vil af med din eksamensskræk

Videosamtaler

Online coaching session (GoMentor videosession) 500 kr. Aftal tid

Online coaching session (GoMentor videosession) 750 kr. Aftal tid

Online coaching forløb - 5 sessioner (GoMentor videosession) 2.000 kr. Aftal tid

Online coaching forløb - 5 sessioner (GoMentor videosession) 3.300 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Jeg hjælper dig med at sætte mål og skabe klarhed, så du kan gennemføre forandringer, der giver dig mere overskud i hverdagen. Lone Lyngbye - Coach, Mentor

Beskrivelse

Denne mentor har ikke længere en aktiv profil – kontakt GoMentor support, hvis du vil have hjælp med at finde en anden.

Mangler du overskud i hverdagen?

Måske er det fordi du ikke trives på dit job. Måske skal du have et helt andet job, men det kan jo også være, at du bare skal have justeret noget i din nuværende jobsituation.

Jeg hjælper dig med at se, hvad der forhindrer dig i at nå dine mål.

Gennem vores samtaler får du øjnene op for, hvilke fantastiske muligheder du har, hvis du tør gå efter dem.


Vi skal finde dine ægte værdier

Personlig coaching er en vej ind til dine værdier og til et liv tilrettelagt efter dem. Du har selv alle svarene, mens jeg er den som stiller de rigtige spørgsmål.

I en hverdag, hvor alt går stærkt, og vi bliver påvirket fra mange steder, kan du godt komme til at glemme dine egne værdier. Det er let at falde i fælden og blive optaget af, hvad "man" kan. Vanetænkning og gamle mønstre har stor magt.


Det er vigtigt, at du får fokus på dine ægte værdier. Hvis du fokuserer på at nå ydre mål uden at have dine ægte værdier med, visner motivationen hurtigt. Livskvalitet og værdier følges ad.


Se tingene med andre øjne

I løbet af et coachingforløb kommer du typisk til at se tingene fra en helt ny vinkel.


Når det er tydeligt for dig, hvad du allerhelst vil, hjælper jeg dig med at se, hvor du sætter forhindringer for dig selv.


Sommetider kan alene dét være nok til at skabe den forandring, du ønsker. Andre gange deler vi forandringen op i delmål, så det bliver mere overskueligt.


Dit resultat

Når du i coaching processen åbner op mentalt og bliver udfordret på vanetankerne, kommer forandringerne, du begynder simpelthen at tænke og handle anderledes og mere fokuseret end normalt. Du handler og tænker nu for dig selv i stedet for imod dig selv.


Min faglige baggrund

Jeg er uddannet NLP mastercoach. Udover min egen uddannelse har jeg været assistent på uddannelsesforløb for nye kursister i NLP Huset.  


Jeg har tidligere arbejdet i pensionsbranchen, hvor jeg har været leder en del år.   


Jeg bruger mine erfaringer fra erhvervslivet - som medarbejder og leder - samt min faglige uddannelse i ledelse og kommunikation i min hverdag som coach. 


Lidt mere om mig


Jeg elsker at se, hvordan jeg hjælper andre med at nå deres mål og drømme og få et bedre liv.  Og jeg kan også hjælpe dig til at få det liv, du drømmer om. 


Kontakt mig endelig for en uforpligtende snak, jeg ser frem til at møde dig.

 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.