Lone Lyngbye - Coach, Mentor

Lone Lyngbye

Coach, Mentor

Videosamtale

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Jeg hjælper dig med at sætte mål og skabe klarhed, så du kan gennemføre forandringer, der giver dig mere overskud i hverdagen. Lone Lyngbye - Coach, Mentor

Beskrivelse

Denne mentor har ikke længere en aktiv profil – kontakt GoMentor support, hvis du vil have hjælp med at finde en anden.

Mangler du overskud i hverdagen?

Måske er det fordi du ikke trives på dit job. Måske skal du have et helt andet job, men det kan jo også være, at du bare skal have justeret noget i din nuværende jobsituation.

Jeg hjælper dig med at se, hvad der forhindrer dig i at nå dine mål.

Gennem vores samtaler får du øjnene op for, hvilke fantastiske muligheder du har, hvis du tør gå efter dem.


Vi skal finde dine ægte værdier

Personlig coaching er en vej ind til dine værdier og til et liv tilrettelagt efter dem. Du har selv alle svarene, mens jeg er den som stiller de rigtige spørgsmål.

I en hverdag, hvor alt går stærkt, og vi bliver påvirket fra mange steder, kan du godt komme til at glemme dine egne værdier. Det er let at falde i fælden og blive optaget af, hvad "man" kan. Vanetænkning og gamle mønstre har stor magt.


Det er vigtigt, at du får fokus på dine ægte værdier. Hvis du fokuserer på at nå ydre mål uden at have dine ægte værdier med, visner motivationen hurtigt. Livskvalitet og værdier følges ad.


Se tingene med andre øjne

I løbet af et coachingforløb kommer du typisk til at se tingene fra en helt ny vinkel.


Når det er tydeligt for dig, hvad du allerhelst vil, hjælper jeg dig med at se, hvor du sætter forhindringer for dig selv.


Sommetider kan alene dét være nok til at skabe den forandring, du ønsker. Andre gange deler vi forandringen op i delmål, så det bliver mere overskueligt.


Dit resultat

Når du i coaching processen åbner op mentalt og bliver udfordret på vanetankerne, kommer forandringerne, du begynder simpelthen at tænke og handle anderledes og mere fokuseret end normalt. Du handler og tænker nu for dig selv i stedet for imod dig selv.


Min faglige baggrund

Jeg er uddannet NLP mastercoach. Udover min egen uddannelse har jeg været assistent på uddannelsesforløb for nye kursister i NLP Huset.  


Jeg har tidligere arbejdet i pensionsbranchen, hvor jeg har været leder en del år.   


Jeg bruger mine erfaringer fra erhvervslivet - som medarbejder og leder - samt min faglige uddannelse i ledelse og kommunikation i min hverdag som coach. 


Lidt mere om mig


Jeg elsker at se, hvordan jeg hjælper andre med at nå deres mål og drømme og få et bedre liv.  Og jeg kan også hjælpe dig til at få det liv, du drømmer om. 


Kontakt mig endelig for en uforpligtende snak, jeg ser frem til at møde dig.

 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.