Ida Tangsgaard Jensen - Psykoterapeut, Virksomhed

Ida Tangsgaard Jensen

Psykoterapeut, Virksomhed

Hedensted

3 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 100 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel samtale 950 kr. Aftal tid

Individuel samtale; 5 x 75 min 4.500 kr. Aftal tid

Coaching til virksomheder 1.250 kr. Aftal tid

Coaching til virksomheder; 5 x 75 6.000 kr. Aftal tid

Foredrag; Fyn og Jylland, ex kørsel 8.500 kr. Aftal tid

Foredrag; Sjælland, ex kørsel 9.500 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 09 31

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

Jeg har mange års erfaring som psykoterapeut, coach og underviser i personlig udvikling og mindfulness. Herudover har jeg tidligere arbejdet som registreret revisor.

Jeg er medlem af Dansk NLP Psykoterapeutforening

Individuelle møder

Jeg hjælper dig til at komme til en accept og forståelse af, hvordan dit liv er lige nu. Uanset hvor du er, er du helt ok og kan lære af denne situation. Det er gennem dine udfordringer, du vokser som menneske og lærer nyt.

Jeg vil møde dig med nærvær og venlighed.

Jeg støtter dig til, at give slip på den frygt, som hindrer dig i at være dig og leve det liv, du ønsker. Desuden vil jeg hjælpe dig til at genfinde dine indre ressourcer.

Jeg ser dit liv som en udviklingsrejse, hvor det gælder om at lære og nyde rejsen.

Jeg arbejder individuelt med mennsker som bl.a. har

 • Ondt i livet
 • Udfordringer på arbejdspladsen
 • Stress
 • Manglende selvværd
 • Svært ved at mærke kroppen
 • Tankemylder
 • Brug for at kunne kommunikere bedre
 • Problemer med relationer
 • Sorg og kriser

Jeg arbejder med følgende metoder. Hver session kan godt bestå af elementer fra flere af nedenstående grupper.

 • Psykoterapi
 • Coaching
 • Sandplay
 • Healing
 • Mindfulness

Foredrag og kurser

Foredrag

Jeg holder foredrag for virksomheder indenfor stress og stresshåndtering, samt mindfulness. Herudover holder jeg foredrag om golf og mindfulness i golfklubber.

Kurser for private

Jeg har løbende kurser i mindfulness. I foråret afholder jeg foredrag og kurser i golf og mindfulness.

Kurser for virksomheder

Kurser i mindfulness for virksomheder. Kontakt mig for nærmere info.

Biografi

Særlig erfaring med klientgruppe

Voksne

Sessionstype

Individuel samtale

Sprog

Dansk

Køn

Kvinde

Klientudtalelser

Tina - "Ida er blevet min mentor Jeg er begyndt på mit livs udviklingsrejse sammen med Ida. Her bliver jeg udfordret og kommer nye steder hen. Det betyder rigtig meget for mig, at Ida har en spirituel tilgang til vores arbejde, og at hun altid sikre sig, at jeg er ok, inden jeg forlader terapien. Nået af det jeg har fået med er: En masse ah-ha oplevelser Større forståelse af mig selv Min rygsæk med fortidens tunge begage er blevet lettere Jeg har tabt 7 kg Jeg har fået ryddet op både fysisk og psykisk Jeg har fået meget mere ro, og blevet afklaret med mine værdier "  Læs mere  Læs mindre

Morten - "”i forbindelse med omstrukturering på min arbejdsplads og et, efterhånden stigende arbejdspres, havde jeg behov for at få klarhed over min hverdag og hvordan jeg optimalt kunne bruge min tid samt at få arbejdsliv og privatliv til at harmonere bedre. Jeg blev derfor henvist til Ida Tangsgaard, og har nu været igennem et forløb med 4 konsultationer. Det har været utroligt inspirerende og udbytterigt for mig. Ida er utrolig god til at lytte og spore sig ind på dine virkelige udfordringer. Ida arbejder med dig i dit eget tempo og er hele tiden god til at holde fokus. Blandt andet hjalp Ida med at få synliggjort mine personlige værdier og give mig værktøjerne til at jeg også sørger for at arbejde efter dem i såvel arbejdsliv som i mit privatliv. Jeg følte mig tilpas fra 1. gang og efter mine 4 møder med Ida, står jeg i dag meget stærkere i forhold til at overskue en travl hverdag. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til Ida.”"  Læs mere  Læs mindre

Henrik - "Et utroligt inspirerende og udbytterigt forløb. Efter en længere periode med for meget fart på, var jeg brændt varm og havde brug for en “koldstart”. Min arbejdsgiver tilbød mig et forløb hos Ida, og det har simpelthen været en fantastisk oplevelse og en kæmpe øjenåbner. Ida fik mig introduceret til mindfulness og sammen fik vi gjort udfordringerne konkrete, så de var til at forstå og arbejde med. Jeg har fundet roen, og fået glæden og energien tilbage, og samtidig fået en række redskaber jeg kan bruge fremadrettet. 1000 tak for et fantastisk forløb som virkelig har gjort en forskel."  Læs mere  Læs mindre

Blogindlæg fra denne mentor

Vis alle

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.