Hanne Kløvborg - Psykoterapeut, Sexolog, Stresscoach, Parterapeut, Hypnoterapeut

Hanne Kløvborg

Psykoterapeut, Sexolog, Stresscoach, Parterapeut, Hypnoterapeut

Kolding , Videosamtale , GoMentor 24/7

9 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Samtale Terapi (fysisk) 900 kr. Aftal tid

Jeg tilbyder primært samtale terapi en-til-en i min klinik i Kolding.

Én session varer mellem 1 time og 1 time og 15 minutter.

Samtale terapi kan rumme mange udfordringer, følelser og situationer. Det er meget forskelligt hvad mine klienter kommer i terapi for. Uanset om det handler om angst, stress, indre uro, traumer, sorg, dårlige tanker osv, om det bunder i en bestemt oplevelse, traume eller sygdom - eller noget helt andet som påvirker din hverdag og livskvalitet.

Samtale terapi kan også være en hjælp til selvudvikling og at arbejde med dig selv. Måske føler du at du sidder fast i livet, at du gerne vil bryde nogle mønstre eller bare vil have mere indsigt i dig selv. Jeg være din støttende ekspert, som i samarbejde med dig, hjælper dig videre i livet. De redskaber du får med videre fra mig, kan du bruge hele livet til at finde ro i dig selv og din hverdag.

Som tidligere kræftpatient står det også mit hjerte nært, at hjælpe dem i kræftforløb og tiden efter. Både patienter og pårørende.

OBS: Sessioner skal betales på forhånd.

RABAT: Samtale Terapi Forløb (4 sessioner) 3.400 kr. Aftal tid

Ved at booke et forløb med 4 sessioner sparer du 200 kr.

Hver session varer mellem 1 time til 1 time og 15 minutter.

Hypnoterapi 1.200 kr. Aftal tid

Hypnose er en tilstand af koncentreret opmærksomhed og fysisk afslappethed. Al hypnose er selvhypnose, så man kan kun komme i hypnose, hvis man selv vil

tilstanden er kendt for kroppen og kan let afbrydes hvis der er brug for det. Ingen mister kontrollen under hypnose det er en myte - man kommer i tættere kontakt med sit indereste jeg og oplever ofte en forståelse eller indsigt , nogen gange uden rigtig at kunne sætte ord på det 

hypnose er en seriøs terapeutisk metode, der er underbygget af mange års forskning 

Denne terapi i hypnose kan hjælpe mod udfordringer der ikke umiddelbart har en fysiologisk årsag, og til ændringer af adfærd og vaner samt forbedret livskvalitet .feks: 

• for stressreduktion ,afslapning ,glæde, selvtillid og motivation 

• mod generthed,nervøsitet ,tristhed, lavt selvværd og depression 

• mod angst , forbier, og Alm skræk for f.eks. Tandlæge samt eksamensskræk  

• til vægtkontrol. , sukkerafhængighed ,spiseforstyrrelse og afvænning af vaner Parterapi 1.500 kr. Aftal tid

Som uddannet sexolog tilbyder jeg også samtaler rettet mod jer som par.

Sessionen tager 85 minutter.

Måske kan forholdet være lidt svært. I kan hver især have noget at arbejde på og hos mig bliver I guidet og vejledt i den rigtige retning for jeres forhold og får et frirum til at snakke om de udfordringer I støder på i parforholdet. 

OBS: Sessioner skal betales på forhånd.

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 596 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 796 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 1.396 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.196 kr. /md. Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Online GoMentor Samtale (GoMentor videosession) 900 kr. Aftal tid

Som noget nyt kan du få samtaler online hos mig, via GoMentor.

Selvom vi i stedet mødes online gør jeg alt hvad jeg kan, for at vores samtale bliver lige så nærværende og tryg som hvis det foregik i klinikken.

En session tager ca 1 time til 1 time og 15 minutter.

OBS: Sessioner bør betales på forhånd.

RABAT: Online Samtale Terapi Forløb (4 sessioner) (GoMentor videosession) 3.400 kr. Aftal tid

Ved at booke et forløb med 4 sessioner sparer du 200 kr.

Online Samtale Terapi kan nu bookes som et forløb med 4 samtaler. 

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Hanne Kløvborg - Psykoterapeut, Sexolog, Stresscoach, Parterapeut, Hypnoterapeut

Beskrivelse

Aller nederst finder du mine blogindlæg, som kan give dig en forsmag på mig som behandler, hvad jeg kan hjælpe med og evt. nogle gode råd du kan finde brugbare for din situation.Ingen følelser er forkerte i min terapi. 

Som uddannet akupunktør, sexolog, stresscoach , psykoterapeut  og hypnoterapeut arbejder jeg med det hele menneske. Jeg vil være din støttende ekspert, der guider dig til at finde din vej. Mange mennesker lever en hverdag de slet ikke elsker.

Er du en af dem?Hanne som behandler

Som behandler er jeg nærværende og professionel, og med mange års erfaring i arbejdet med mennesker kan du trygt stole på at jeg bedst muligt kan støtte dig og være din ekspert i det der trykker. For mig er det alt afgørende at kunne være den tryghed og støtte det kræver, at hjælpe dig igennem dine op- og nedture i livet. Psykoterapi skal være en givende oplevelse, som handler om dig og din procesKan du bruge en som mig?

Jeg tilbyder her på GoMentor online terapi i form af samtale terapi og parterapi online og chat uanset dine udfordringer.

I min klinik, Klinik for Psykoterapi, i Kolding, tilbyder jeg også:

 • Samtale terapi 
 • Akupunktur og NADA i forbindelse med samtale
 • Parterapi
 • Gruppeterapi rettet mod stress
 • Support til medarbejdere ang. stress i virksomheden
 • hypnose 

Læs mere om de enkelte sessioner under hver ydelse øverst.Nogen gange er det nødvendigt med hjælp udefra. Jeg kan hjælpe dig videre og tilbage på sporet. 
Skriv til mig idag for en gratis første samtale.

Klientudtalelser

Maria  - "Kære Hanne Her kommer min anmeldelse. Jeg har været meget følelsesmæssigt påvirket af, at det var sidste gang hos dig idag. Jeg græder også lige nu hvor jeg skriver denne her mail. Du har virkelig haft en kæmpe betydning for mig igennem det her. Jeg kan slet ikke styre mine tårer lige nu, men jeg siger til mig selv at det er helt okay. Det er okay at græde, være sårbar og give slip. Det er især også tanken om alt det jeg har været igennem, siden jeg startede hos dig. Jeg glæder mig til at fortælle dig hvordan det går, når vi ses igen. "Jeg har gået hos Hanne både før, under og efter den største krise og nedtur i mit liv. Hanne har hele vejen igennem været mit kærlige anker, som jeg kunne finde støtte, anerkendelse og forståelse hos. På en ærlig men kærlig måde har hun formået at rykke på bl.a. mine negative tankemønstre, troen på mig selv og troen på at det gode liv findes. Jeg har fået nogle fantastiske redskaber, som jeg kan bruge resten af livet. Ingen konsultationer hos hende er ens. Hos Hanne hænger krop og sind uløseligt sammen og hun har mange forskellige metoder og tilgange i værktøjskassen. Hun evner at forstå og mærke dig og dine udfordringer præcis som det er. Jeg har tidligere gået hos andre terapeuter, men der er ingen som Hanne. Det er med tårer i øjnene at jeg skriver det her, for hold da op en vild rejse vi har været på sammen. Tak, af hjertet tak søde Hanne. Vi ses igen ❤️ - Maria" Kh Maria "  Læs mere  Læs mindre

Michael  - "Jeg havde tillid til Hanne fra start jeg har ikke på noget tidspunkt givet bedere penge til noget i mit liv Jeg ser lyst og med glæde på fremtiden og den rejse jeg skal til med mit nye jeg Som kvinde Jeg var max presset sur på verden ,mig selv fyldt med selvhad skam som jeg har levet med i 40 år Har kun respekt og taknemmelighed for Hanne "  Læs mere  Læs mindre

Andre  - "Hej Hanne Håber du har det godt Jeg synes at du skal vide at det går hamre godt , jeg døjer ikke med tankemylder hvilket bidrager til mere energi til de ting der gør mig glad ? derudover er PYT knappen blevet nemmere at aktivere God weekend "  Læs mere  Læs mindre

Nadia Berthelsen  - "Jeg kom til Hanne efter et uheld i maj sidste år Hanne lærte mig hvordan jeg skulle håndtere mit sygdomsforløb Hanne er så god og dygtig til hendes arbejde og ser virkeligt mennesket Jeg lærte at give plads til det der fylder for at kunne give slip på det bagefter At sætte mig selv højre end andre Vigtigste af alt har jeg lært at liv der reddes også skal leves og at med egen omsorg kommer trygheden med trygheden friheden med friheden kommer glæden med glæden kommer loyalitet Tak til dig Hanne ♥️"  Læs mere  Læs mindre

Lasse - "Hanne er enormt tillidsvækkende og rolig, og det gjorde at hun kunne komme forbi mine parader og givet mig indsigt i mig selv."  Læs mere  Læs mindre

Lone - "Jeg kom med simpelthen så meget angst og den var så invaliderende for mig. Jeg har af flere omgange prøvet terapi før, uden det har hjulpet. Men det jeg mødte i Hanne, var én som gad at lytte på, hvad jeg havde på hjerte og de tanker jeg havde. Vi startede online, fordi jeg pga angsten, som gjorde at jeg ikke kunne komme ud af huset. Efter kun to forløb kunne vi fortsætte fysisk i hendes klinik. Jeg var meget overrasket over at tegneterapi var vejen frem for mig, da jeg heller ikke kan tegne. Men ved at eksternalisere angsten på den måde, virker den ikke længere så farlig. Jeg er i så meget bedring nu, at jeg kan begynde at leve et normalt liv igen, med angsten som følgesvend. Tak til Hanne, for hendes faglige dygtighed og empatiske væsen."  Læs mere  Læs mindre

Katharina - "Det er sådan en intens behandling der giver mig så meget ro indeni.Jeg føler jeg får bearbejdet så mange følelser og får fundet frem til årsagen til hvorfor jeg handler/reagerer som jeg gør. Jeg har aldrig oplevet noget lignende. For mig har behandlingen hos Hanne gjort at jeg har fået ryddet op i gamle følelser der har ligget og ulmet og som jeg desværre har trukket med i nye relationer det er føles bare så rart indeni at få hjælp til at give slip og finde ro"  Læs mere  Læs mindre

Anette - "Hanne er så god at snakke med. Hun er tillidsfuld, så man føler sig tryg straks man ankommer. Men hun stiller også krav til at jeg skal hjem og øve på det, vi har aftalt. Og hun holder mig op på de løfter, vi har givet hinanden. Jeg kan på det varmeste anbefale Hanne"  Læs mere  Læs mindre

Kristina - "Psykoterapeutiske samtaler i hyggeligt og rolige omgivelser og udført med professionalisme. Lag for lag fik Hanne pillet min fortid og mine dårlige reaktionsmønstre fra hinanden og langsomt sat byggestenen sammen til igen at opbygge et bedre selvværd og en større selvindsigt. Jeg fik hjælp til at se hvorfor er det jeg reagerer ukonstruktivt i nogen sammenhænge og fik nogen hjælperedskaber til hvordan jeg skal blive ved med at arbejde med tingene fremadrettet - for det er ikke slut endnu, men en proces som kommer til at vare resten af livet. Jeg kan kun give Hanne mine bedste anbefalinger. Hun er med sit milde væsen og sit skønne humør en kvinde som formår at træde ind i dit liv uden at træde dig for nært og samtidig formår hun at sætte andre vinkler på dit liv! Du fortjener et godt liv - lad Hanne hjælpe dig dertil!"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.