New Year - Kom ned i gear

Skrevet d. 6-1-2022 17:52:41 af Hanne Kløvborg - Psykoterapeut, Sexolog, Stresscoach, Parterapeut, Hypnoterapeut

Kom ned i gear i 2022

Hvor mange springer direkte ind i januar præget af “New Year New Me”, med nye forventninger og energi til det nye år, hvor alt skal være positivt og kun se fremad, så sidder juleræset stadig i kroppen. 
Det er vigtigt at anerkende at december har været en hektisk måned, med jul, gaveshopping, nytår osv. Det er helt okay at have brug for at tage en pause inden man springer ind i det nye år, i stedet for at gå fra én hektisk situation til den næste, og bare lade stressen stå til. Ved at komme ned i gear og lytte til din krop og dit sind efter en hektisk tid, kan du igen mærke dig selv.


Giv dig selv den bedste start på 2022:

  • Husk dig selv og lyt til din krop og sind
  • Giv dig selv en velfortjent pause inden et nyt år
  • Træk vejret
  • Dyrk mindfulness og vær i nuet
  • Fokus på at “grounde” dig selv

Selvudvikling og “a new me” er ikke kun fitness og sund kost. En sund livsstil er lige så mental som fysisk; at lytte til dig selv, lære at forstå dine følelser og pleje dig selv og dine indre behov, er lige så vigtigt og kræver den samme motivation til det nye år.

Hvad skal du slippe og lade blive i 2021, for at komme ned i gear? På den måde giver du dig selv det bedste grundlag. Herefter bliver motivationen til et nyt år, nye vaner og en ny dig, meget nemmere.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.