Hvordan arbejder Hanne som psykoterapeut?

Skrevet d. 19-10-2021 15:31:22 af Hanne Kløvborg - Psykoterapeut, Sexolog, Stresscoach, Parterapeut, Hypnoterapeut

Hvorfor er der ikke kun ét facit i terapi? ❤️

Jeg vil lige kort fortælle om hvordan jeg arbejder som behandler. Jeg vil gerne gøre dig klogere på, om jeg kan være den rette terapeut for dig.

I terapi er der ikke ét facit. Hvad der virker for den ene, virker måske ikke for en anden. Det er et tæt samarbejde, hvor vi graver ned i dine ressourcer og finder roden til dine udfordringer. Herfra kan vi arbejde med netop de værktøjer som kan hjælpe dig videre.

Jeg glæder mig til at hjælpe netop dig.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.