Annette Jensen - Familieterapeut/-rådgiver, Parterapeut, Psykoterapeut, Coach, Sexolog, Stresscoach, Mentaltræner, Stressterapeut, Traumeterapeut

Annette Jensen

Familieterapeut/-rådgiver, Parterapeut, Psykoterapeut, Coach, Sexolog, Stresscoach, Mentaltræner, Stressterapeut, Traumeterapeut

Videosamtale

1 klientudtalelse

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Individuel terapi, stressbehandling, hjælp til Angst og Depression og parterapi og familie terapi samt samtaler til unge Annette Jensen - Familieterapeut/-rådgiver, Parterapeut, Psykoterapeut, Coach, Sexolog, Stresscoach, Mentaltræner, Stressterapeut, Traumeterapeut

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKK AKTIV LÆNGERE PÅ GOMENTOR


Jeg tilbyder Individuel terapi, stressbehandling, par og familie terapi samt samtaler til unge.


Stress

Stress kan forebygges, håndteres og afhjælpes. Det er et spørgsmål om den rette indsats mod stressen. Vil du være mindre stresset og have mere overskud. Så kan jeg bl.a hjælpe dig med:

 • Lær din stress at kende
 • Få mindre stress og styrk dig selv
 • Få balance i livet og flere ressourcer
 • Om prioritering og planlægning
 • At få styr på tankerne

Få også hjælp til Angst og Depression - læs mere under ydelserne øverst på siden.


Teenageproblemer

Jeg har stor erfaring i arbejde med unge mennesker der har det svært, fx:

 • Social angst
 • Lavt selvværd
 • Hjælp til at bryde ud af mønster
 • Kæresteproblemer
 • Stress
 • Cutting
 • Internetafhængighed  - er i sig selv ikke en sygdom, men et symptom og synligt tegn på, at et eller andet i livet føles svært at håndtere.


Et stigende antal både unge og voksne bruger computerspil og internet, som flugtmulighed bl.a. fra en uoverskuelig og stresset hverdag, det daglige ansvar, dårligt selvværd og social fobi

Flugten bliver til afhængighed, som benægtes og ignoreres, men som til sidst helt kan isolere en fra omgivelserne, og konsekvenserne bliver så uoverskuelige, så man slet ikke orker den virkelige verden længere da det er nemmere at gemme sig i den virtuelle verden.


Internettet kan ved chat give brugeren en følelse af nærhed og fortrolighed, som personen synes kan være svær eller umulig at opnå i den virkelige verden.


Hos mig finder du et frirum hvor du kan tale frit uden at andre bliver involveret. Sammen finder vi den bedste vej væk fra dine bekymringer og problemer, løsriver dig fra gamle mønstre og hjælper dig til et bedre selvværd.


Jeg tilbyder rådgivning til børn, unge og forældre. Jeg kan både tale med teenageren alene eller sammen med jer som familie afhængig af, hvad der virker bedst for jer. Som regel er det en kombination af begge dele som giver det bedste resultat.


Parforhold, skilsmisse og brud

Jeg oplever et stigende antal henvendelse i min praksis fra forældre, som af flere årsager ikke længere skal bo sammen. Nogle af dem kommunikerer okay, men ønsker at få fastlagt en samværsplan hurtig mens det går godt.


Andre forældre har desværre et højt konfliktniveau, hvor de slet ikke kan blive enige.


Jeg hjælper forældre med at få lavet en god samværsplan, både hurtigt og effektivt, og den er lige så gældende når begge forældre har skrevet under efter endt session i min praksis, som når de har været inde i statsforvaltningen.


Dermed undgår I ventetid, konfliktoptrapning og at skade jeres barn/børn i processen. 

Barnet

Selv når barnet har vænnet sig til at være delebarn, vil der stadig være en del udfordringer som kræver støtte og hjælp. Lad mig hjælpe jer, når livet rammer jer på det ømmeste punkt, da jeres børns trivsel er vigtigere end jeres brændte følelser.

Inden skilsmisse

Jeg kan selvfølgelig også hjælpe jer i jeres parforhold inden I beslutter jer for skilsmisse. Styrken i terapien ligger i opbygningen, rammerne og de spilleregler der lægges, hvor begge er ligestillet. Begge kan komme til orde - blive set, hørt, forstået og anerkendt.


Bonusfamilier/sammenbragte familier

Det er meget op til hver enkelt familie, hvert enkelt par, hver enkelt person at finde sig selv og være i balance, i forhold til hvad dennes rolle og position skal være i den sammenbragte familie.

 • Hvilken familie vil I være?
 • Har fars/mors kæreste den samme voksenautoritet?
 • Hvilket samarbejde vil/ kan vi som familie have og hvad indebærer det?
 • Hvor ofte skal der være kontakt og hvad skal der samarbejdes om?
 • Hvad er det og hvem er det vi samarbejder med? (Er det muligt/umuligt at indgå kompromisser i dette samarbejde, hvad er vilkårene for samarbejdet?)


Barnet eller børnene har ofte også en anden forælder, de er også medlemmer af en anden familie, og det faktum at der er en biologisk forælder, der har indflydelse på din sammenbragte familie, kan nogle gange være svært at håndtere både for børn og voksne.


Da parforholdet er det bærende element i alle familier, kommer parforholdet ofte i den sammenbragte familie ud i store problemer pga. denne fokusering på (egne) børn. Mange par oplever at de bliver hinandens modspillere, og at de ofte oplever sig som værende to familier i en familie.


Gennem vores samtaler får I:

 • En større forståelse for, hvorfor I handler og gør, som I gør. For der er altid en grund til at vi er som vi er og gør som vi gør.
 • En masse enkle og effektive værktøjer, som vil give dig større ro og sikkerhed og færre konflikter.


Uanset hvad din/jeres problemstilling er, så kontakt mig ganske uforpligtende og hør om jeg kan hjælpe dig/jer.


*Jeg har ikke ydernummer og tager derfor ikke imod lægehenvisninger.

Klientudtalelser

Susanne - "Jeg har prøvet en del psykologer, men tit følt at der kun blev lyttet og derfor kom jeg ikke videre ud af mine problemer, fordi at jeg manglede nogle gode redskaber så jeg har noget konkret at forholde mig. Annette Jensen har været helt fantastisk imødekommende, ærlig og åben. Hun har givet mig rigtig mange gode redskaber som har hjulpet mig ekstrem meget. Endelig har jeg fået det liv som jeg ønsker mig. Sanne"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.