Maria Holm

Psykoterapeut MPF, ID psykoterapeut, Stresscoach, Mindfulness instruktør, MBSR mindfulness instruktør

Frederikssund

8 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Psykoterapi til ID-psykoterapeut studerende (til nedsat pris) 750 kr. Aftal tid

Er du ID-psykoterapeut studerende, tilbyder jeg terapi til nedsat pris.

Individuel psykoterapi 850 kr. Aftal tid

Parterapi 1.500 kr. Aftal tid

6 ugers Mindfulness forløb i gruppe - Slip stress i kroppen og få mere energi til de 2.800 kr. Aftal tid

Jeg holder løbende mindfulness kursusforløb. Næste 6 ugers kursus bliver afholdt den 6. februar i Frederikssund. Se nærmere i Gomores event kalender for yderligere oplysninger.

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

20 64 50 53

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Events

Kursus: 6 ugers mindfulness kursus i gruppe. Lær at slippe stress i kroppen og få mere overskud og
6-2-2020 18:30
2.800 kr. Læs mere

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

Få hjælp nu! Behandling af langvarig stress, angst og indre uro, med psykoterapi og mindfulness træning. Slip din stress og få mere ro, overskud og glæde Maria Holm - Psykoterapeut MPF, ID psykoterapeut, Stresscoach, Mindfulness instruktør, MBSR mindfulness instruktør

Beskrivelse

Oplever du indre uro, ængstelse og nervøsitet, kan det være tegn på at dit nervesystem er overbelastet. Kan du genkende dette, så læs videre her....


Har du haft en belastet eller utryg opvækst, eller været under længerevarende press, kan det sætte sig som negative overbevisninger eller traumer i krop og sind. Det skaber stress og indre ubehag og det er hårdt at have det sådan.


Lad ikke dine indre begrænsninger stoppe dig fra at leve, for der er en vej til mere ro, overskud og glæde.


Her får du hjælp til at finde en ny og bedre vej.


Kan du genkende nogle af disse problemer?
 • Du føler du skal præstere og have styr det hele, og har svært ved at slappe af.
 • Du gentager et mønster, hvor du bliver over-ansvarlig for andre og har svært ved at drage omsorg for dig selv.
 • Du har gentagne problemer i dine relationer, - parforhold, familie eller kolleger.
 • Du har svært ved at håndtere pres og krav fra omverdenen og sige fra.
 • Du kender følelsen af forkerthed, ængstelse og opgivelse rigtig godt.
 • Du frygter forandringer, feks. nyt job, uddannelse mv.
 • Du længes efter mere ro og balance i dit liv, men ved ikke hvor du skal starte.


Læs her hvad jeg kan gøre for dig
 • Du får konkrete redskaber og viden til at finde indre ro og balance i din hverdag.
 • Du finder vej til en ny bevidsthed om dine indre ressourcer og dit liv, så du kan skabe et nyt og sund fundament for dig selv.
 • Du lærer at håndtere udfordringer i forhold til angst, langvarig stress, overbekymring og frygt.
 • Du bliver mere opmærksom på dine behov, så du bedre kan sige fra og drage omsorg for dig selv.
 • At sætte spot på, hvordan dine overlevelsesstrategier spænder ben for dig og forhindrer dig i at leve det liv du ønsker.


De individuelle sessioner er en kombination af samtaleterapi og nærværstræning. Processen er primært kropsorienteret og eksistentiel. Det vil sige fokus ikke så meget er på fortiden og fremtiden, men en fordybelse ind i nuet i forhold til følelser og tanker som dukker op i situationen. Under sessionen kan der også være elementer fra mindfulness baseret terapi og kognitiv terapi. Endvidere drømmearbejde og kreative processer, når og hvis det er befordrende for din process.


I mine sessioner og kurser er undervisningen overordnet bygget op omkring disse 4 fokusområder:
 1. Viden om det belastede nervesystem der øger forståelse og healende accept.
 2. En praksis af mindfulness der øger dit nærvær og opløser begrænsende mønstre.
 3. Hvordan terapi i naturen kan støtte din healingsprocess.
 4. Etablering af en ny selvkærlig ledelse, som nyt fundament i dit liv.


MINDFULNESS KURSUSFORLØB

Jeg afholder også mindfulness gruppe forløb. Mit næste kursus starter den 6. februar 2020 i Frederikssund og varer 6 uger. Du  finder det i Gomentors eventkalender, hvor du kan læse mere. Det handler om hvordan du slipper stress i kroppen og får mere energi og glæde i livet.


En ny begyndelse i livet med Maria Holm

Jeg hedder Maria Holm. Jeg har hjulpet mennesker med at få kontakt til deres ressourcer og potentialer i næsten 20 år. Jeg har  haft en utryg opvækst med mange svigt. I dag er jeg fri af fortiden og lever et liv med ro, glæde og dyb mening. 


Jeg har arbejdet som terapeut, coach, supervisor, underviser og kursusleder både i privat og offentligt regi.


Jeg er uddannet, socialrådgiver, ID psykoterapeut MPF, coach og MBSR mindfulness lærer (Mindfulness Baseret Stress Reduktion) ved Aarhus Universitet, Dansk Center for Mindfulness.


Kontakt mig endelig, helt uforpligtende, hvis du har yderligere spørgsmål, eller forespørg efter en ledig terapi session i min kalender.

Ved ændring af tid eller udeblivelse  - afbud skal ske senest 24 timer før aftalte tid. Hvis du melder afbud senere end 24 timer før starten af din session, skal du betale fuld pris for sessionen.

Klientudtalelser

Jan Bøttcher - "KURSIST PÅ MINDFULNESSFORLØB - ”Jeg har lært at finde mit indre “jeg”, og at modstå hverdagens stress og negative påvirkninger. Det har helt klart åbnet nogle døre for mig til et nyt univers som jeg skal udforske mere. Det er befriende at finde frem til at træne min indre krop og dermed opnå en større balance. Tak fordi du har givet mig et nyt værktøj til at klare hverdagen og livets udfordringer på, det er jeg meget taknemmelig over.”"  Læs mere  Læs mindre

Karin Larsen - Pædagog - "TERAPIFORLØB -" jeg henvendte mig til Maria, fordi jeg døjede meget med angst og usikkerhed, som jeg gerne ville have hjælp til. Jeg har gennem et forløb på over 3 mdr fået det betydeligt bedre. Maria har en afsmittende ro og har givet mig en god forståelse af min angst og negative tanker, og jeg er blevet bedre til at være med dem, sige "pyt" og finde ro i mig selv. Jeg har fået redskaber og værktøjer som gør at jeg i dag ikke længere føler angst og sover nu også bedre om natten. Oveni har jeg også fået et bedre forhold til min teenagedatter fordi jeg har fået det bedre med mig selv og er blevet bevidst om hvordan jeg kommunikere hensigtsmæssigt med hende. Det er jeg virkelig glad for. Tak Maria for din hjælp og alt det jeg har fået med mig" "  Læs mere  Læs mindre

Bente Ravn - "KURSIST PÅ MINDFULNESSFORLØB - ”Jeg har været super glad for at deltage på dit meditationshold. Jeg bliver meget rolig og slapper rigtig godt af, når du guider meditationerne. Jeg kan godt lide din tilgang, at man ikke kan gøre noget forkert under meditationerne, men bare acceptere og være med det som er. Jeg har fået så meget ud af det, at jeg nu tilbyder meditation/afspænding til børnene i den institution hvor jeg arbejder. Jeg har fået mere overskud og min evne til at være nærværende er blevet skærpet.”"  Læs mere  Læs mindre

Karina Busch - "KURSIST PÅ MINDFULNESSFORLØB - Tusind tak for din undervisning. Jeg har fået rigtig meget ud af det. Jeg føler mig nu mere rolig og mindre angst. Jeg har fået mere mod på og tro på, at meditation er godt for mig og at jeg er på rette vej. Jeg elsker din måde at guide meditationerne på. Din undervisningsform og måde at være på har haft en rigtig god indvirkning på mig.”"  Læs mere  Læs mindre

Karsten Hansen - "TERAPIFORLØB - Jeg har gået i et terapiforløb hos Maria Holm. Jeg henvendte mig grundet langvarig stress og indre uro. Jeg mærkede hurtigt en positiv forandring. Mærkbar ro i min krop og mit hjerte. Jeg er blevet mere nærværende i mine relationer og blevet bedre til at slappe af og være mig selv. Jeg sover nu bedre om natten og tager ikke længere sovemedicin. Marias mindfulness guidninger har været meget brugbare for mig og har bidraget til mere ro og overskud i min hverdag. Maria er nærværende som terapeut og har været god til at se mine ressourcer og motivere mig. Hun har været godt til at stille spørgsmål som har udfordret mig på den gode måde. Jeg har tidligere gået i terapi hos psykologer, men det har ikke virket for mig, først da jeg startede hos Maria, følte jeg mig hjulpet."  Læs mere  Læs mindre

Lars Hansen - "KURSIST PÅ MINDFULNESSFORLØB “Det har virkelig været godt, jeg er meget overrasket over den positive virkning det har haft på mig. Jeg kan meget nemmere finde ro i mig selv nu og har for første gang, nogensinde, fået en oplevelse af, hvad det reelt vil sige at være mindful” "  Læs mere  Læs mindre

Linda Madsen - Udviklingschef - "KURSIST PÅ MINDFULNESSFORLØB “Med Maria Holms på alle måder veltilrettelagte og meningsfyldte kursus i skønne omgivelser kombineret med egen målrettede indsats – kan man nå langt i reduktion af stress i hverdagen. Jeg oplever i stigende grad et overskud til at tænke klart og kreativt.”"  Læs mere  Læs mindre

Inger Juul - sygeplejerske - "TERAPIFORLØB - Jeg har gennem mere end et år gået i terapi hos Maria Holm. Det har været en stor hjælp at gå hos hende. Jeg har fået meget med mig og er blevet mere selvbevidst. Jeg har fået hjælp til at bearbejde en stor sorg, da jeg pludselig mistede min mand. Jeg er blevet bedre til at forstå og møde mine følelser og til at acceptere og tage vare på mig selv. Maria har altid mødt mig med omsorg og nærvær og det har derfor været meget trygt for mig at gå i terapi hos Maria. Jeg har henvist flere af mine venner og bekendte til Maria."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere