DreamCoach  - Stresscoach, Supervisor, Coach, Familieterapeut/-rådgiver, Mentor

DreamCoach

Stresscoach, Supervisor, Coach, Familieterapeut/-rådgiver, Mentor

5 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Værdibaserede strategiske forandringer skaber motiverede medarbejdere DreamCoach - Stresscoach, Supervisor, Coach, Familieterapeut/-rådgiver, Mentor

Beskrivelse

Konsulent ydelser for private og offentlige virksomheder/organisationer i forbindelse med bæredygtig ledelsesstil, langvarende strategier og forretningsudvikling - gennem tilfredse og motiverede medarbejdere.

Min målgruppe er personer i lederstillinger (mellemledere, projektledere, afdelingsledere og virksomhedsejere), som ønsker personlig og professionel udvikling og stabil virksomhedsvækst.


Jeg brænder for at se ansvarlige, selvstyrende og motiverende medarbejder, som trives på jobbet og har en fælles vision og mission, som gør dem glade for at komme på arbejde.

Lederudvikling

Karriereudvikling og erfaringsudveksling

Som leder skal du være i konstant bevægelse. Du skal udvikle dig selv, udarbejde bæredygtige strategier samt inspirere og motivere dine medarbejdere.

Din bedste investering kan vise sig at være en erfaren coach, som kan sætte gang i reflektionerne og give dig selvindsigt. Gennem en faglig dialog i en uforpligtende relation med en ligeværdige sparringspartner, vil vi kunne udveksle erfaringer om problemstillinger, som vil skabe fornyet inspiration og energi.

Strategiudvikling

Forandringer og Værdibasseret ledelse 

Mange virksomheder er i dag under stort pres for at tilpasse sig en benhård markedskonkurrence. 
Vi oplever forandringer både i effektivisering af arbejdsprocesserne, virksomhedsorganisationen og i fusioneringer af flere organisationer. Desværre er disse forandringer oftest styret ”Top-down” med regler og kontrol af medarbejdernes adfærd. 

Vi mennesker længes efter tryghed og sikkerhed og alle disse forandringer skaber uro i vores hverdag. Det er nemt at miste arbejdsglæden og motivationen. Derfor er det vigtig, at virksomhedsledelsen baserer forandringsprocessen på et fælles værdisæt, som kommunikeres klart til alle medarbejderne. 

Når virksomhedens værdier er afklarede, er det nemt at definere virksomhedens identitet, som vil være grundlægende for etableringen af konkrette kompetencer og adfærd. 

Jeg kan hjælpe med
- Forretningsanalyser og procesoptimeringer
- Virksomhedsværdier
- Forandrings- og kommunikationsplaner
- Idriftsættelsesplan.

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud.

Business Coaching

Strategi coaching 

Forandringens vinde blæser i alle retninger og brancher - og alle virksomheder vil gerne positionere sig bedst muligt i forhold til konkurrenterne. 
Derfor er det nødvendigt, at ledelsen reflekterer over den nuværende position samt ønskerne for fremtiden.

En strategi herfor er afhængig af en klart formuleret vision og mission i forhold til den ønskede forandring. 
Strategien skal således definere forskellige mål (inkl. succeskriterier og en plan for opnåelsen af disse)

Der findes som bekendt forskellige typer strategier: Konkurrence-, Vækst-, IT- strategier - Men fælles for alle dem er, at de har et langsigtet mål, som kræver, at både ledelsen og medarbejderne gennemgår en forandringsproces, som må baseres på fælles motivation.


Jeg kan hjælpe med:
- Ledelsescoaching og lederudvikling
- Strategiformulering og målsætninger
- Formulering af vision og mission
- Definition af målsætning og succeskriterier
- Planlægning og igangsættelse af strategier og processer.

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud.

Teamudvikling

Opnå medarbejde motivation og loyalitet med LEGO® SERIOUS PLAY®-workshops


At finde frem til og styrke den personlige motivation for hvert teammedlem og samtidig blive motiveret på teamets mål er ikke en nem opgave. 

Et team må altid have et klart mål, men også en klar rolle- og ansvarsfordeling. 
Ved den rigtige udnyttelse af personlige og professionelle forskelligheder og kompetencer kan der skabes en fantastisk team-synergi. 

For at skabe denne synergi skal den personlige motivation først og fremmest afklares i forhold til:

  • Hvad giver mig energi?
  • Hvad er mine personlige behov?
  • Hvad er mine styrker?
  • Mit formål?


Ved brug af Motivationspyramiden kan der skabes bevidsthed over motivationsfaktorerne og afstemmes forventninger i teamet, således at teamets mål nåes.

Stress coaching

Stress coaching 

Vi er ikke opmærksomme på vores kropsignaler, vi er bange for at miste vores job - og derfor overbeviser vi os selv om at ”Jeg skal nok klare det!” 

Jeg har et indgående kendskab til stress og - hvad vigtigere er – et stort kendskab til hvordan stress skal håndteres på en sund måde. Selvom stress hører til livet for nogle mennesker, så kan det forbedre livskvaliteten, hvis man ved, hvordan stress skal håndteres. 

Som stresscoach er jeg trænet og uddannet til at tage rollen som stressekspert og blive rollemodel for en professionel og kompetent stressbehandling i Danmark. Stresscoaches er uddannet til praktisere ekspertrådgivning og stresscoaching, der kan medvirke til, at virksomheder nedbringer stress i deres organisationer. Stress coaches kan også hjælpe stressramte medarbejdere nænsomt og effektivt tilbage i arbejdet. Opgaven med rådgivning og indslusning på jobbet igen af alvorligt stressede kunder er et kerneområde for stresscoaches.

En stresscoach skal ikke blot at fungere som leverandør af stressrådgivning og coaching, men skal også kunne agere som professionel stressekspert og rådgiver for HR-funktioner og ledelsesfunktioner i virksomhederne samt jobcentre.

Kontakt mig for en uforpligtende samtale

Konfliktmægling

Konflikthåndtering 

At håndtere konflikter eller løse indre dilemmaer er en uundværlig del af vores hverdag. Vi har konflikter på arbejde og privat, med leder, kollegaer, børn eller kæresten.  

Udfordringen er ikke at undgå konflikter, for det tror jeg slet ikke er muligt. Udfordringen er at håndtere konflikten på en god måde.

Ved at reflektere over problemstillingen og kigge på den fra forskellige vinkler kan der opnås resultater på meget kort tid. 

Det vigtigste i en konflikt er at have viljestyrken og modet til at se konflikten "i øjnene" og at kanalisere den skabte (ofte) negative energi i en positive retning. 

Forudsætningen for at lykkes med konflikthåndtering er således grundtanken, at ”Konflikter skal løses, ikke vindes!”.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Min erfaring:

18 års erfaring i IT-branchen som teamleder, projektleder og procesrådgiver har givet mig muligheden for at specialisere mig i ledelse af store udviklingsteams, håndtering af konflikter både med kunder og projektdeltagerne, kendskab til motivationsfaktorer samt en stor erfaring med forandringsprocesser, ledelsesstrategi og forretningsanalyser og udvikling.

Jeg er meget analytisk anlagt og har en strukturerede tilgang til udfordringerne, hvilket hjælper mig med at realisere mine mål og bevare overblikket. 

Klientudtalelser

MARIANNE KJÆR - "Jeg havde fået tilbuddet om at deltage i ” Uddannelse på Tværs”, som Region Sjælland og Region Hovedstaden har arrangeret. Man kunne vælge mellem flere hold, hvor man kunne deltage og jeg skulle så deltage i ”Præsentation” Det var vi 6 deltager der havde valgt at bruge vores lørdag på. Vi blev budt velkommen af Miglena, som skulle være den som skulle undervise os i hvordan man f.eks. fremlægger fra et PowerPoint show. Og hvordan man skal/kan agerer, når man står foran en forsamling. Det gjorde hun på en meget professionel måde. Både hendes super livlige måde at vise tingene på, men bestemt også hendes rigtig gode måde at forklarer tingene på. Og så var det fint, at der også var mange ” gruppeopgaver ”. Hvor vi to og to skulle prøve at blive enige om, hvordan vi ville have gjort det. Der var en livlig snak under hele seancen. Helt bestemt værd at køre 2 timer hver vej, for at deltage!"  Læs mere  Læs mindre

Sune Pedersen - "Miglena har leveret et enestående stykke arbejde til min virksomhed fremtidige strategi og fokus. Miglena er knivskarp med en sjælden evne til at stille gode relevante spørgsmål og forstår at belyse og kommunikere fra forskellige vinkler der resulterer i et langt mere nuanceret billede. Hun har personlig og unik tilgang til udvikling af en bæredygtig strategi er et klart asset for store som små virksomheder. Miglenas personlighed, gode humør og professionalisme gør at hun er højt værdsat som leverandør."  Læs mere  Læs mindre

TINE ØSTERGAARD - "Jeg kan på det varmeste anbefale Miglena som coach. Allerede efter vores første session, gik jeg derfra med hovedet fyldt med tanker, som faldt på plads i løbet af aftenen. I løbet af den næste uges tid kunne jeg mærke en tydelig forskel på mine reaktionsmønstre på nogle af de områder, Miglena og jeg havde talt om og jeg havde stor gavn af de værktøjer som jeg havde fået af Miglena. Som person er Miglena varm og forstående, og hun har en imponerende evne til meget hurtigt at komme ind til sagens kerne og til at læse sine medmennesker. Jeg ser meget frem til mine næste sessioner hos Miglena."  Læs mere  Læs mindre

TINA MOSSING - "Jeg kan varmt anbefale Miglenas coaching. Jeg var gået totalt i stå i mit liv efter en separation og Miglenas sessioner sat gang i en effektiv bearbejdning af smerte og i en personlig udvikling. De positive resultater kom overraskende hurtigt og jeg opdagede, at coaching redskaberne, som Miglena håndterer dygtigt og professionelt, kunne bruges til behandling af både store eksistentielle kriser og små dagligdags dilemmaer. Prøv det!"  Læs mere  Læs mindre

MARIANNE KJÆR - "Jeg havde fået tilbuddet om at deltage i ” Uddannelse på Tværs”, som Region Sjælland og Region Hovedstaden har arrangeret. Man kunne vælge mellem flere hold, hvor man kunne deltage og jeg skulle så deltage i ”Præsentation” Det var vi 6 deltager der havde valgt at bruge vores lørdag på. Vi blev budt velkommen af Miglena, som skulle være den som skulle undervise os i hvordan man f.eks. fremlægger fra et PowerPoint show. Og hvordan man skal/kan agerer, når man står foran en forsamling. Det gjorde hun på en meget professionel måde. Både hendes super livlige måde at vise tingene på, men bestemt også hendes rigtig gode måde at forklarer tingene på. Og så var det fint, at der også var mange ” gruppeopgaver ”. Hvor vi to og to skulle prøve at blive enige om, hvordan vi ville have gjort det. Der var en livlig snak under hele seancen. Helt bestemt værd at køre 2 timer hver vej, for at deltage!"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.