Arni Thoroddur Gudmundsson - Psykolog

Arni Thoroddur Gudmundsson

Psykolog

Frederiksberg, Videosamtale

Personligt fremmøde

Individuel samtale 1.000 kr. Aftal tid

Er du medlem af sygeforsikringen Danmark, får du 300 kroner i tilskud til dine psykologsamtaler

Individuel samtale 5 gange 4.250 kr. Aftal tid

Tilbudspakke for samtaler til individuelle. Det er sjældent, at én enkelt samtale er nok for at finde acceptabelt løsning. Det er først efter første samtale, at betaling modtages og dermed er det først efter du har prøvet én enkelt samtale, at du beslutter om, du vil arbejde videre sammen med mig.

Individuel samtale 10 gange 8.250 kr. Aftal tid

Tilbudspakke for samtaler til individuelle. Det er sjældent, at én enkelt samtale er nok for at finde acceptabelt løsning. Det er først efter første samtale, at betaling modtages og dermed er det først efter du har prøvet én enkelt samtale, at du beslutter om, du vil arbejde videre sammen med mig.

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 67 56

Videosamtaler

Individuel samtale over internet (GoMentor videosession) 1.000 kr. Aftal tid

Samtaler over skype eller anden lignende video samtale over internettet. Særlig godt for dem der bor længere væk, eller ikke har mulighed for at komme væk hjemmefra.

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 67 56

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Autoriseret psykolog. Kognitiv Adfærdsterapi og Acceptance and Commitment terapi (ACT). Særlig erfaring med angst, depression, stress, spiseforstyrrelser Arni Thoroddur Gudmundsson - Psykolog

Beskrivelse

Brug psykologien til at få øget indsigt i din situation, til at håndtere og lære at forholde dig til dine tanker og følelser. Efter min mening er det ikke indholdet af tanker og følelser der giver os de største problemer men snarere den måde vi reagerer på dem.

 

Jeg hjælper dig forholde dig til dine tanker og følelser således, at du kan leve et værdifuldt liv, også selvom du har svære tanker og følelser.  

 

 Jeg har særlig erfaring i behandling af:

 • Angst; herunder fobier, social angst, agorafobi, OCD, panik angst, generaliseret angst og emetofobi (opkast fobi)
 • Depression
 • Stress
 • Vægt
 • Spiseforstyrrelser
 • Lavt selvværd
 • Kronisk sygdom

 

Af metoder anvender jeg Kognitiv Adfærdsterapi og Acceptance og Commitment Terapi (ACT).

 

Oplæg og undervisning kan indeholde:

 • Info om livsstilsproblematikker, såsom stress og vægt eller psykiske problematikker ligesom depression og angst
 • Undervisning i hvordan problemerne viser sig, symptomer og hvordan de kan genkendes
 • Metoder til at håndtere problemerne, samt hjemmeopgaver og opfølgning på anvendelse af håndteringsmetoder
 • Oplevelsesorienterede øvelser, der gør det nemmere at mærke på egen og krop, hvordan metoderne fungerer, og hvordan de bedst kan bruges i hverdagen.

 

Jeg er Autoriseret psykolog, født i Island i 1978 og har arbejdet både i England og Danmark i mange år - derfor tilbyder jeg samtaler på både dansk, engelsk og islandsk.

 

I 2013 grundlagde jeg Mind in Motion (MiM) - en sundhedsklinik i København. Her tilbyder jeg behandling af de hyppigste psykiske og livsstilsorienterede problematikker i nutidens Danmark, såsom stress, angst, depression, overvægt og undervægt eller bekymringer om vægt, kroniske sygdomme og deres påvirkning på psykisk velvære.

 

For yderligere spørgsmål, eller ønske om et behandlingsforløb, kan du altid kontakte mig telefonisk eller via e-mail.


Praktisk info

Er du medlem af sygeforsikringen Danmark, kan du få 300 kroner i tilskud til dine psykologsamtaler.


Betaling sker via bankoverførsel, mobile pay eller kontant.


Vedrørende afbud bedes du ligeledes kontakte mig telefonisk eller via mail hverdagen forinden aftalen, senest kl. 12:00.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere