Arni Gudmundsson - Psykolog

Arni Gudmundsson

Psykolog

Frederiksberg, Videosamtale

Personligt fremmøde

Individuel samtale 1.000 kr. Aftal tid

Er du medlem af sygeforsikringen Danmark, får du 300 kroner i tilskud til dine psykologsamtaler

Individuel samtale 5 gange 4.250 kr. Aftal tid

Tilbudspakke for samtaler til individuelle. Det er sjældent, at én enkelt samtale er nok for at finde acceptabelt løsning. Det er først efter første samtale, at betaling modtages og dermed er det først efter du har prøvet én enkelt samtale, at du beslutter om, du vil arbejde videre sammen med mig.

Individuel samtale 10 gange 8.250 kr. Aftal tid

Tilbudspakke for samtaler til individuelle. Det er sjældent, at én enkelt samtale er nok for at finde acceptabelt løsning. Det er først efter første samtale, at betaling modtages og dermed er det først efter du har prøvet én enkelt samtale, at du beslutter om, du vil arbejde videre sammen med mig.

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

40 31 50 02

Videosamtaler

Individuel samtale over internet (GoMentor videosession) 1.000 kr. Aftal tid

Samtaler over skype eller anden lignende video samtale over internettet. Særlig godt for dem der bor længere væk, eller ikke har mulighed for at komme væk hjemmefra.

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

40 31 50 02

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Autoriseret psykolog. Kognitiv Adfærdsterapi og Acceptance and Commitment terapi (ACT). Særlig erfaring med angst, depression, stress, spiseforstyrrelser Arni Gudmundsson - Psykolog

Beskrivelse

Brug psykologien til at få øget indsigt i din situation, til at håndtere og lære at forholde dig til dine tanker og følelser. Efter min mening er det ikke indholdet af tanker og følelser der giver os de største problemer men snarere den måde vi reagerer på dem.

 

Jeg hjælper dig forholde dig til dine tanker og følelser således, at du kan leve et værdifuldt liv, også selvom du har svære tanker og følelser.  

 

 Jeg har særlig erfaring i behandling af:

 • Angst; herunder fobier, social angst, agorafobi, OCD, panik angst, generaliseret angst og emetofobi (opkast fobi)
 • Depression
 • Stress
 • Vægt
 • Spiseforstyrrelser
 • Lavt selvværd
 • Kronisk sygdom

 

Af metoder anvender jeg Kognitiv Adfærdsterapi og Acceptance og Commitment Terapi (ACT).

 

Oplæg og undervisning kan indeholde:

 • Info om livsstilsproblematikker, såsom stress og vægt eller psykiske problematikker ligesom depression og angst
 • Undervisning i hvordan problemerne viser sig, symptomer og hvordan de kan genkendes
 • Metoder til at håndtere problemerne, samt hjemmeopgaver og opfølgning på anvendelse af håndteringsmetoder
 • Oplevelsesorienterede øvelser, der gør det nemmere at mærke på egen og krop, hvordan metoderne fungerer, og hvordan de bedst kan bruges i hverdagen.

 

Jeg er Autoriseret psykolog, født i Island i 1978 og har arbejdet både i England og Danmark i mange år - derfor tilbyder jeg samtaler på både dansk, engelsk og islandsk.

 

I 2013 grundlagde jeg Mind in Motion (MiM) - en sundhedsklinik i København. Her tilbyder jeg behandling af de hyppigste psykiske og livsstilsorienterede problematikker i nutidens Danmark, såsom stress, angst, depression, overvægt og undervægt eller bekymringer om vægt, kroniske sygdomme og deres påvirkning på psykisk velvære.

 

For yderligere spørgsmål, eller ønske om et behandlingsforløb, kan du altid kontakte mig telefonisk eller via e-mail.


Praktisk info

Er du medlem af sygeforsikringen Danmark, kan du få 300 kroner i tilskud til dine psykologsamtaler.


Betaling sker via bankoverførsel, mobile pay eller kontant.


Vedrørende afbud bedes du ligeledes kontakte mig telefonisk eller via mail hverdagen forinden aftalen, senest kl. 12:00.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere