Line Hou

Psykoterapeut, Traumeterapeut, Parterapeut, Sorgrådgiver, Supervisor

København , GoMentor 24/7

3 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Psykoterapi, individuelt og par 900 kr. Aftal tid

Psykoterapi. Individuelt og par 1.300 kr. Aftal tid

Psykoterapi og parterapi 8.000 kr. Aftal tid

Ved køb a 10 sessioner gives rabat.

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 596 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 796 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 1.396 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.196 kr. /md. Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Psykoterapi. Individuelt og par (GoMentor videosession) 900 kr. Aftal tid

Psykoterapi. Individuelt og par (GoMentor videosession) 1.300 kr. Aftal tid

Psykoterapi. Individuelt og par (GoMentor videosession) 8.000 kr. Aftal tid

Ved køb af 10 sessioner gives rabat

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Jeg er professionel psykoterapeut yder psykologisk rådgivning. Speciale traume bearbejdning, regulering af nervesystemet, pårørende til selvmord Line Hou - Psykoterapeut, Traumeterapeut, Parterapeut, Sorgrådgiver, Supervisor

Beskrivelse

Jeg hjælper dig der har det svært i livet.

Måske har du svært ved at mærke dit ståsted i livet, måske står du over for svære og vigtige beslutninger. Du mærker usikkerhed, angst, føler mindreværd og ubetydelighed, du har svært ved at styre dine følelser og du oplever kropslige reaktioner.

 • Har du oplevet en voldsom hændelse og føler dig traumatiseret, din krop og følelser kører i tvangs loop du ikke kan stoppe?
 • Er du pårørende til et medmenneskes selvmordshandlinger?
 • Er du i livskrise, i skilsmisse, sygdom, dødsfald, sorg, tab af job, stress, angst, psykisk sårbarhed?
 • Er du ramt af sorg og du føler at sorgen ikke vil slippe sit tag, eller det er svært åbne sorgen i dig?
 • Parterapi for jer der ønsker at arbejde med jeres relation og eller hjælp til en god adskillelsesproces.
 • Ønsker du at lærere at afbalancere dit nervesystem, et stærkt værktøj til at oprette balance?
 • Ønsker du at bruge din krise til personlig og spirituel udvikling?


Metoder jeg benytter

Psykoterapi, traume bearbejdning - regulering af nervesystemet, stress reducering, drømmetydning, bevidsthed på grænser og behov, æteriske olier, 


Jeg har været professionel psykoterapeut, rådgiver og konsulent siden 2006.
Erfaring: psykoterapi for individuelle som for par. Jeg har speciale inden for livskriser og traumeregulering. Jeg er specialist i at rådgive pårørende der har oplevet et medmenneskes selvmordshandlinger.
Jeg leder udviklingsgrupper.
Erfaring som familierådgiver.
Underviser i psykisk førstehjælp, gruppeledelse og traumeinformeret relationer.


Jeg har hjulpet mennesker med at stressreducere og finde deres balance samt støttet dem igennem deres kriser.

Jeg har arbejdet med ledere og støttet dem i at holde en sund balance med et styrket personligt lederskab.

Klientudtalelser

Lars - "Line er en super dygtig og empatisk terapeut. Jeg syntes jeg havde meget godt styr på mig selv efter mange års personlig udvikling, men Line hjalp mig med, at få lukket op og få hul igennem til et dybere niveau, som var lige det jeg havde brug for, for at komme videre."  Læs mere  Læs mindre

Bettina - "I gruppen mødte jeg ligesindede, vi fik kyndig støtte til at dele vores sorg. Jeg følte mig tryg og det var vigtigt for mig, at kunne sætte ord på mine følelser overfor nogen der kunne forstå, hvad jeg talte om. Familien kan ikke altid rumme alle de ting der sker omkring et selvmord. Men gruppelederen kunne rumme det. Tak for det!"  Læs mere  Læs mindre

Bente - "Jeg mistede min mand gennem 27 år til selvmord for to år siden. Jeg fik mulighed for at deltage i en gruppe som håndterede det at være ramt af selvmord. Denne gruppe blev ledet af Line. Line har en stor viden indenfor traumer som gjorde at for hver gang jeg kom hjem fra gruppen kunne jeg føle og mærke en stor forbedring i min mentale sundhed. Line besidder en kæmpe viden som hun deler ud af med empati, anerkendelse og rummelighed. “Alt” er tilladt i gruppen og Line formår at dele sin erfaring og viden så der bliver skabt rum for refleksion og udvikling. En kæmpe og ydmyg tak fra mig. Uden Lines hjælp ved jeg ikke hvor jeg stod i dag. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.